VZ.lt
Lankytojų nuomonė, pagyrimai, skundai apie įmonę Transrevis, UAB

Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Transrevis

Atsiliepimai apie Transrevis, UAB

Parašyk savo nuomonę apie Transrevis, UAB
*Nurodyk tikrą el. paštą, kitaip negalėsi patvirtinti komentaro!Prašome palaukti, kol užsikraus duomenys...
Nurodyk, jeigu nori, kad su tavimi susisiektų įmonė.

(atnaujinti kodą)
Įveskite šį kodą *
* Žvaigždute pažymėtus laukelius būtina užpildyti.
Lankytojai, pateikdami nuomonę apie įmones patvirtina, kad ši informacija yra teisinga ir atsako už jų turinį. Draudžiama talpinti įžeidžiančią informaciją, siekiant pažeminti. Pastebėjus tokius atvejus, ji trinama be perspėjimo. Gavus objektyvių duomenų, kad pateikta informacija melaginga, ji trinama be perspėjimo. Ne iš ES šalių ir naudojant proxy serverius parašyti komentarai gali būti pašalinti dėl sudėtingos autorių paieškos. Kritika apie įmonę yra saugoma, jei ji reiškiama neįžeidžiant, nesiekiant žeminti ar menkinti, o turint pozityvių tikslų – norint išryškinti juridinio asmens ar jo veiklos trūkumus ir siekiant juos pašalinti. Jūsų IP adresas, prisijungimo laikas, el. pašto adresas, telefonas (jei nurodėte) ir komentaro tekstas bus išsaugoti, plačiau apie šių duomenų saugojimo tvarką skaitykite rekvizitai.lt taisyklėse. Rašydami komentarą sutinkate, kad Jūsų pateiktus kontaktus (IP adresą, el. pašto adresą ir, jei nurodėte, telefono numerį) matys įmonės atstovai. Pilnas komentarų rašymo, saugojimo ir panaikinimo taisykles rasite paspaudę žemiau esančią nuorodą "Susipažinau su Rekvizitai.lt taisyklėmis".
Atsakyti
023.03.10 9.20 autobusas N55 Santariškės -Lazdynų ligoninė "Rygos " stotelėje nebebuvo, pavyko pamatyti tik autobuso NR 8030. Beje per sąnkryžą bėgau, tai vairuotojas tikrai matė ir pralėke pustuštis-svarbu tik vairavimas. Kada baigsis autobusų vijimasis, kai jie pralekia anksčiau laiko ir soviniuoja kur nors ramiose gatvelėse, norėdami išlyginti laiką? Perkame nuolatinius bilietus, traumuojame sąnarius ir patiriame stresą vėluodami į darbą.
Atsakyti
02.24 ryte lazdynų st. nebuvo reisų 6:28 ir 6:38.Košmaras, o ne transportas!!!! Kam jis toks reikalingas!!!!
Žmonės vėluoja į darbus!!! Dispečerės nieko nedaro neperskirsto maršrutų jei kas neišvyksta!!!!!
Libertas 2023-02-06 17:27:40
Reikėtų 4G autobuso stotelę iš Lvivo perkelti į Rinktinės, nes Šeimyniškių g. įsikūrė du didžiuliai administraciniai pastatai, o už kampo - du viešbučiai. Be to, labai netolygūs atstumai tarp stotelių: Lvivo labai arti Savivaldybės...
Sėkmės firmai linkėdamas,
keleivis L.K.
Libertai, stotelių vietas ir naujų stotelių įrengimą/įtraukimą į maršrutą koreguoja SĮ "Susisiekimo paslaugos", todėl reiktų kreiptis tenai tiesiogiai el. paštu [email protected], išsakyti savo poziciją tel. 85 210 7050 arba pateikiant pranešimą per Tvarkaumiestą.lt programą, pasirinkus problemos tipą "Viešasis transportas". Transrevis yra tik vežėjas, vežantis keleivius pagal SĮSP sudarytus grafikus. Be to, jūsų minimoje Rinktinės stotelėje stoja ir troleibusai, kurių visus maršrutus aptarnauja Vilniaus viešasis transportas, taigi manau turėtų būti aišku, kad stoteles įrenginėja ne vežėjas, o būtent savivaldybė ir jos įmonės, atsakingos už transporto organizavimą.
Pagarba Jums už tai, kad esate vienas iš nedaugelio keleivių, kuris ŽINO, jog 4G maršrutu veža būtent "Transrevis", o ne Vilniaus viešasis transportas, kaip daug kas klaidingai galvoja. Nes pasiskaitykite atsiliepimus apie VVT, kiek ten daug skundų apie 4G autobuso tvarkaraščių nesilaikymą... Jau beveik 5 metai, kaip 4G maršrutas perduotas Transreviui, o kai kurie vis dar šventai įsitikinę, kad šiuo maršrutu veža VVT.
Sėkmės firmai linkėdamas,
keleivis L.K.
Audronė 2023-02-01 12:05:27
55 maršrutas Santariškės-Lazdynų lgoninė sistemingai vairuotojas palikęs transporto priemonę su keleiviais stotelėje eina į spausdos kioską nusipirkti kavos (kažkur tarp tarp viršuliškių ir Spaudos rūmų st.) Konkretus atvejis 2023.02.01. reisas kuris atvyksta į Lazdynų ligoninę 9.45-48 val. Beje " Rygos" sustojimą dažnai pralekia 2 min anksčiau tai reikią bėgti per perėją arba laukti kito reiso po maždaug 30 min. Ar tai numatyta keleivių vežimo taisyklėse ir ar nepažeidžiama teisė saugiai keliauti Vilniaus viešuoju transportu?
Šio maršruto galinėse stotelėse vairuotojams nėra galimybės nusipirkti kavos ar užkandžių, nes juose nėra jokių kioskų. Ir tarpinėse stotelėse jie gali laisvai nueiti į kioską ir nusipirkti to ko jiems reikia ir nieko jie nepažeidžia.

Pagal sutartinius įsipareigojimus Vilniaus miesto viešojo transporto eismo tvarkaraštyje yra numatyta leidžiama oficiali eismo paklaida iki dviejų (-2) minučių anksčiau išvykti.
Taip pat numatyta leidžiama oficiali eismo paklaida iki trijų (-3) minučių vėlavimui.
Atsakyti
14 autobusas vėl pavelavo. Net jau nenustebau. Turėjo atvažiuot 10.51, atvažiavo 10.56. Dėl to pavelavau į kitus autobusus. Turėjau svarbų atsiskaitymą universitete, bet jau net nėra prasmės ten važiuoti. Jau ne pirmą kartą rašau skindą, praeitą kartą gavau skambuti su abejotinais pasiteisinimais. Tačiau nuo tuo laiko situacija nepagerėjo. Esu labai nusivylusi vešiojo transporto darbu.
Atsakyti
Antradieniais 7.25 ir 7.33 neatvažiuoja 4g. Kitas autobusas atvažiuoja pilnas žmonių 7.42, susidaro didelis laiko tarpas piko metu, tvarkaraščio nesilaikoma. Autobuse tiek žmonių, kad įmanoma įlipti. O juk 4g yra populiarus maršrutas, juolab kad Pilaitė plečiasi.
Atsakyti
PRIENAI. 2022-11-07 Autobusas turėjas sustoti Strielčiuose 15.57 jo nebuvo iš vis. Kaikurie vairuotojai nevažiuoja laiku t.y. visada pravažiuoja 5-10 min anksčiau nežiūrėdami į grafiką.
Laba diena,
šiandien važiavau 51 maršruto autobusų, įlipau Eduardo Andrė stotelėje 8 val 21 min, o išlipau Vaduvos stotelėje, bet išsiblaškiusi palikau raudonos spalvos krepšį su asmeniniais daiktais. Įlipus į troleibusą tik tada pasigedau savo krepšio. Noriu nuoširdžiai išreikšti padėką vairuotojui ir darbuotojai Rastų daiktų skyriuje, nes operatyviai telefonu susisiekė su vairuotoju ir suteikė galimybę tiesiogiai pasikalbėti su vairuotoju ir savo daiktus atgauti jau po 30 min šių puikių žmonių dėka. Didelis Ačiū Jums už profesionalų darbą ir dėmesį tokiems išsiblaskiusiems keleiviams.
Pagarbiai
Aldona
Sveiki.
Vakar, 2022 m. rugsėjo 23 d., 20:40val. važiavau 51 maršruto autobusu Žemieji Paneriai- Pagiriai. Įlipau į autobusą Vaduvos stotelėje ir atsisėdau priekyje, dešinėje pusėje. Negarsiai kalbėjau telefonu. Vairuotojas pradėjo šaukti, kad čia sedėti negalima (nes tai "Tylos zona") ir piktai liepė man eiti į autobuso galą. Bet autobusas dar nebuvo net pajudėjęs iš stotelės, o man reikėjo kelių sekundžių užbaigti pokalbį. Buvo labai nemalonu, nes aš visada laikausi viešuojo transporto taisyklių. Apmaudu, kad Jūsų vairuotojas leidžia sau agresyviai ir grubiai elgtis su keleiviais.

Pagarbiai,
Valentina
Atsakyti
Rugsėjo 10 d. 10:07 T.Narbuto st. neatvažiavo 4G pagal skelbtą tos dienos tvarkaraštį.
Atsakyti
Siandien 2022.09.05 apie 12.50 stotele antakalnio poliklinika (link pilaites) telefone ijungiau savo bilieta pries ilipant i 4G. Vairuotojas pasake man kad su puoduoku kavos negalima ilipti, as jam pasakiau kad ismesiu palaukite, kai tik islipau is autobuso jisai iskart uzdare durys ir isvaziavo. Kas man uz bilieta kuri aktivavau grazyns pinigus!!!
Atsakyti
28 autobusas jau nebepirma karta neatvazioja nurodytu laiku vakar 2022 07 14 nebuvo autobuso 19:35 (valai -zemeji Paneriai) St baze teko stotelei tupėti 30 min
Atsakyti
“Transrevio” vairuotojai per daug sau leidžia, o įmonė NEREAGUOJA į skundus. 114 autobusas, numeriu V7002 nesustoja stotelėse ir dar drįsta pypsinti, kai išlipi maldavus, kad paleistų. Nesveiki jūsų darbuotojai, gal bšk daugiau košės įduokit galvon.
Atsakyti
15 AUTOBUSAS, Lizdeikos stotelė link pirmojo Valakampių paplūdimo.

- Kaip reikėtų suprasti tai, kad autobusas apskritai neatvyksta? Vieną, antrą, trečią kartą. Ko pasekoje vėluojama į darbą, būtas atvejis, kuomet pavėluota į svarbų darbo susitikimą.

- Nuolatiniai vėlavimai 7 -10 minučių.

Ši informacija su detaliu paaiškinimu, tiksliu laiku ir autobuso numeriais buvo kaskart nusiunčiama per Traffi programėlę, kurioje galima pasidalinti vėlavimais, neatitikimais. Deja, jokio atsako sulaukti nepavyko, o tik naujų vėlavimų ir neatvykimų. Pateisinama ir suprantama, jei tai nutinka 1 kartą, tačiau nuolatinis pasikartojamas aiškiai parodo įmonės požiūrį į darbą, atsakomybę.
Atsakyti
2022.06.11 (penktadienį) pavakare būrys vaikų su negalia ir juos lydintys asmenys grįžo po 5 dienas trukusios išvykos - projekto Latvijoje. Laukėme 15 autobuso Žuvėdrų stotelėje - su lagaminais, kuprinėm, kelioniniais krepšiais. Laukėme autobuso 18.14. Deja, deja...Jo nesulaukėm, o sekantis 19.20. Turėjome su visais krepšiais, lagaminais eiti iki Saulėtekio stotelės, pereiti per labai judrų Nemenčinės plentą. Gerai, kad neįvyko eismo įvykis ir policija neišrašė baudos už eismo taisyklių pažeidimą. Dėkojame Transreviui už šią patirtį ir tokį svetingą sutikimą Lietuvoje.
Eismo dalyviai
2022-06-12 14:50:25
Atsakyti
Šiandien 2022-06-12, kažkur 14:32 val. 7 autobuso vairuotojas labai neatsargiai išvažinėdamas iš Ąžuolyno stotelės sukėlė avarinę situaciją lengvajam automobiliui. Lengvasis automobilis buvo pravažiavęs stotelę ir važiavo savo juostą kai tuo tarpu autobusas išvažinejo ir vos neįvažiavo į šalia važiuojantį automobilį. Tikiuosi šis skundas bus peržiūrėtas ir imtasi tam tikrų priemonių!!!
Atsakyti
Siandien, 2022-06-04, 8:47 4 autobusas turejo atvaziuoti i Tolminkiemio st., taciau neatvaziavo. Kam tada reikalingas grafikas, kuriuo vairuotojas nesinaudoja?!
Atsakyti
2022.06.01 20:00 val. Saulėtekio st., gr.nr. V8006, 4G vairuotojas uždarė galines duris dar nespėjus visiems keleiviams sulipti į autobusą ir prispaudė ranką. Priėjus prie vairuotojo, likau apšaukta ir įžeidinėjama. Ranką sakauda, sutino. Tokius antžmogius vairuotojus, negerbiančius kito žmogaus sveikatos reikia bausti.
Atsakyti
Kas darosi su 14 autobusu grafiku? Vakar su vaiku pavelavom i mokykla ir i darba, del to kad atobusas kuris turejo isvykti is Skaistes st. 8.09, neatvaziavo, turejom laukti kita.Siandien nusprendem vaziuoti ankssiau, autobusas turejo isvikti 7.20, ir vel tas pats autobuso ne buvo.
Atsakyti
2022, 05, 04 8val57min Antakalnio stotelėje (važiuojant link miesto centro) įlipau į 4G autobusą garažo NrV 8042.Tik įlipus vairuotojas iš karto pradėjo judėt ir man žengiant pirmą žingsnį link priešingoje pusėje esančios sėdynės labai staigiai stabdė kad aš dideliu smūgiu trenkiausi į šalia sėdynės esantį vertikalų stulpą ir iki skausmo sutrenkiau ranką.Mano laimei ranka nelūžo, tik atsirado didelė mėlynė, bet juk galėjo atsitikti dar blogiau, jei būčiau kritusi ir užsimušusi nuo tokio smarkaus smūgio.Manau tai būtų pridarę ir Jums nemalonumų.Vairuotojas buvo pagyvenęs vyriškis ir turėtų būti patyręs savo darbe.
Atsakyti
2022.03.08d.38maršruto autobuso vairuotojas gar.n.7002nuolat kabinėjasi prie keleivių, piktai kalba, komentuoja: kada ir kur kas atžymi vilniečių korteles, nors jis ne kontrolierius. Garsiai smerkia tarpusavij lenkiškai šnekančius keleivius. Dar noriu informuoti, kad ne visose stotelese atidaro duris. Prašome ivertinti toki vairuotojo elgesi ir atitinkamai nubausti. Prašau apie tai mane informuoti raštu.
Atsakyti
2022 02 17 d. dirbau 30 maršruto autobusu, ir 13val 13 min privažiuodama prie Lietuvos sąjūdzio stotelės link Bitėnų, pamačiau, kad nedavažiavęs iki stotelės stovi 4G autobusas (nr 8005), sustojau jam iš paskos ir laukiau kada jis pajudės, kadangi nebuvo įjungtas avarinis signalas, o vairuotojas lyg niekur nieko stovėjo stotelėje toliau, "pasignalinau" jam, kad atkreiptų dėmesį ir vairuotuojas pamatytų, jog iš paskos laukia kitas autobusas, kadangi 4G vairuotojas nereagavo, o aš buvau toli nuo stotelės, man neliko nieko kito kaip atidaryti duris ir išleisti keleivius, tuomet apvažiavau vis dar stovintį 4G autobusą, pravažiuodama pamačiau, kad vairuotuojas sėdi kabinoj, tad ranka jam parodžiau, kad pavažiuotų į priekį jei taip ilgai stovi, tokiu būdu sudarydamas galimybę privažiuoti į stotelę ir kitiems autobusams. Apvažiavus šį 4G autobusą, stabtelėjau jo priekyje, kad įsitikinčiau ar stotelėje nėra manęs laukiančių keleivių, kadangi keleivių nebuvo iš karto nesustodama nuvažiavau, bet tada prasidėjo neadekvatūs 4G vairuotuojo veiksmai: jis mane ėmė vytis ir iš paskos spaudė toje juostoje kurioje aš jau beveik buvau persirikiavusi, pamačiusi šio vairuotojo agresyvius manevrus, aš pasitraukiau į pirmą juostą, tada stovėdamas prieš pat įvažiavimą į žiedinę sankryžą atidarė priekines savo autobuso duris ir liejo savo emocijas šaukdamas ir rėkdamas, buvo gėda žiūrėti į šio neadekvataus vairuotojo elgesį. Po to aš pravažiavau žiedinę sankryžą ir sustojau stotelėje 'Edukaloginis universitetas', o 4G autobuso vairuotojas sustojo iš paskos ir išlipęs iš savo 4G autobuso priėjo prie manęs ir girdint keleiviams pradėjo man grąsint rusiškais keiksmažodžiais. Nesuprantu kas jį taip supykdė, jis atrodė kaip pamišęs, įžeidinėjo mane ir gąsdino autobuse sėdinčius keleivius.
Ar toks turi būti vairuotojo, vežančio keleivius, pavyzdys, kai vairuotojas vairuodamas autobusą kelyje elgiasi chuliganiškai ir kelia grėsmę ne tik vežamiems keleiviams, bet ir kitiems eismo dalyviams?
Ar toks neatsakingas vairuotojas gali dirbti šį darbą?
Atsakyti
Kodel pastoviai 43veluoja ir neatvaziuoja laiku? Siandien 12.19 neatvaziavo velavo daugiau kaip 20min i siaurines stotele !
Atsakyti
2022 m. vasario 03 d., apie 06.50 val. važiuojant nuo Šeškinės kalno, iš "Saltoniškų" stotelės keleivinio autobuso Nr. V8040, Valstybinis Nr. KHS 975 vairuotojas be posūkio signalo, sudarydamas avarinę situaciją, pažeidžiant KET, išvažiavo nepaisant to, jog antroje eismo juostoje važiavo lengvasis automobilis. Teko rizikuoti savo bei kitų eismo dalyvių sveikata bei gyvybe taip pat grubiai pažeisti eismo taisykles, kad išvengti susidūrimo. Minėto autobuso vairuotojas pastebėjęs, kad eismo juosta užimta, panaudojo garsinį signalą ir grubiai mane išstūmė ant pakraščio. Tokie neadekvatai nebrangina nei keleivių nei kitų eismo dalyvių sveikatos ir gyvybės. Vairuotojas savo veiksmais daro gėdą savo įmonei ir kitiems šios įmonės vairuotojams. Labai tikiuosi, kad vairuotojas bus nubaustas už chuliganišką vairavimą.
Atsakyti
Kartais po darbo vykstu iš Dž.Dudajevo skvero stotelės 11 autobusu, kuris išvyksta 18:05. 2021.12.16 eidama link stotelės, 18:00 pamačiau jau nuvažiuojantį, 11 autobusą. Tuomet kam skelbiamas grafikas? Taip ir rašykite - važiuoja laisvu grafiku. Suprantu, kad transportas gali vėluoti, bet kam važiuoti anksčiau?, , Ačiū" vairuotojui.
Atsakyti
9.12.2021 šiandien 15.52 114 v1702 autobusų važiavom su mama iš Antakalno poliklinikos į Žirmūnus. Prieš paskutinėje stotelėje prie Rimi kai išlipinėjome, aš išlipau, liko tik koja. O mama su pagaliukų ėjo iš paskos ir aš norėjau jai padėti išlipti. O vairuotojas uždarė duris ir suspaudė mamai galva ir pradėjo važiuoti. Paskui viel atidarė uždarė spausdamas mums rankas. Mamai dabar skauda galvą, pakilo spaudimas
Atsakyti
Sveiki. 2021.12.07 autobuso garažinis 8041 maršrutas 43 kryptimi Centras-Justiniškės. 7.00 Šeškinės st. pristabdės įvažiavo ir išvažiavo iš stoteles net negalvodamas sustoti ir atidaryti durys. Kadangi reikėjo i darbą iki Justiniškių ziedo atsisėdau i 46 maršrutą ir davaziavau iki Buivydiškių st. tikėdamas kad spesiu i 43, 46 atvažiavo greiciau, žiūriu atvaziuoja iš paskos 43 apsidžiaugiau bet ir Buivydiškių st. net neivaziaves i ja tesiog pravažiavo tiesiai ir tiek. Kas čia per tokie vairuotojai ? Kad siaip sau važinėtų o ne darytų paskirta darbą. Deka tokio vairuotojo pavėlavau i darbą ir gavau rašytini įspėjimą.Tikiuosi vairuotojas bus nubaustas už tokį keleiviu aptarnavima.
Atsakyti
Sveiki, deja, 57 autobusui nuvažiuoti iš Fabijoniškių žiedo iki Kalvarijų sustojimo per 10 min - misija neįmanoma. Tai kodėl toks tvarkaraštis? Darykit tvarkaraštį, kad vairuotojai sugebėtų nuvažiuoti ir nerašykit neteisybės. Taip - sankryžos, šviesoforai, bet kaip tada suspėja 3G, 4G ir kiti autobusai, kurių maršrutas tikrai sudėtingas? Kiek važiavau - 57 visada atvažiuoja pavėlavęs ir neįmanoma suspėti į 66 autobusą, kuris labai retai važiuoja, bet pravažiuoja laiku visada. Kalvarijų sustojimas - 66 autobusas pravažiuoja 12.53 (sekmadienį), o 57 vėluoja, nors turi būti 12.52 ir keleiviai palieka...Suprantu, kad galima atsilikti nuo tvarkaraščio, bet čia per 10 min...nesąmonė kažkokia. Kaip pasitikėti viešuoju transportu - kiek važiavau - tiek pavėlavau. Tai pakeiskit tvarkaraštį, kad nebūtų tuščių vilčių, nes nesugeba per 10 min nuvažiuoti iki kalvarijų st.
Sveiki,

Gal galit pasakyti jau vairuotojams, kad prasidėjo žiema? Ir kad jau metas jungti šildymą ir užtikrinti keleiviams palankias ir saugias sąlygas keliaut? Nes jau kiek kartu važiuoju ir susiduriu, kai įlipi iš lauko į autobusą, tai jausmas kaip Sibiro laikais. Nes vairuotojai negana to dar ir rūko tarp durų, neišėję į lauką. Įlipus į autobusą kvapas ir jausmas, kaip senam apgriuvusiam name su benamiais.
O vienas vairuotojas, jaunas tamsiais plaukais, lekia kaip išprotėjęs, ne maršruto laikuxkuo anksčiau, atrodo, kad greičiau nuvažiuosiu greičiau baigsis darbo diena. Jeigu bėga moteris prie durų stovi, o jis pažiūrėjęs per veidrodėlį jaindar rankom pasisklaido ir nuvažiuoja palikdamas vyresnio amžiaus moterį šalti stotelėje. O kaip tiems, kam tas autobusas yra transportas į darbą? O kitas 57 važiuoja už 20min tik? Šalti lauke prie minuso?
Prašau informuoti 57 autobuso vairuotojus, kad čia ne lenktynės, ir kad taip su žmonėmis elgtis negalima.
Atsakyti
11 autobusas dažnu atveju atvažiuoja per anksti, ir atbėgantiems žmonėms prieš pat nosį uždaro duris. nežinau ar tai pasityčiojimas ar žioplumas, bet taip būti neturi. ypač atsižvelgiant į tai, kad 11 važinėja kas pusvalandį. dėl vairuotojo kaltės žmogui tenka ilgai laukti sekančio. yra buvę, kad paprašius atidaryti duris ir įleisti žmogų, buvo atsakoma, kad nu nespėjo tai nespėjo ir nuvažiuojama. su durų užtrenkimu prieš nosį yra atvejųnir su kitais autobusais. džiugu, kad tai nesibaigia galūnių prispaudimu. bet prašymas būtų, kad vairuotojai atidžiau stebėtų įlipančius ir išlipančius žmones.
Atsakyti
Здравствуйте! Хочу пожаловаться на водителя автобуса 4Г KGT423, который 11.13 в 18:17 выезжал с остановки Bitenu. Мало того, что водитель ехал на большой скорости, и, когда я переходила по пешеходному переходу, еле успел затормозить передо мной, так ещё и закрыл двери передо мной, якобы отомстив за то, что я не пропустила его на ПЕШЕХОДНОЙ ДОРОЖКЕ (видимо на автобусы распространяются других правила ПДД).
miglė 2021-10-28 22:36:53
2021:10:28, 21:37Važiavau 19 troleibusu mano išlaipinimo st ir keliones tikslas buvo išlipti Rinktines st, bet vairuotoja sustojo ir netidarė troleibuso duru, ir jau taip nepirma karta, prašau atsisvelgti į savo nesąžiningus darbuotojus, kurie neatlieka pareigingai savo darbo, nes jau visi žmones yra pasipiktinę…
Migle, UAB "Transrevis" išvis nė neturi troleibusų. Visus be išimties troleibusų maršrutus Vilniuje aptarnauja Vilniaus viešasis transportas (VVT).
Atsakyti
20 maršruto autobusai nesustoja stotelese jaigu niekas nestovi prie durų. Vakar nesustojo netgi stovėdamas prie jų, dar ir apreke kai paprasiau sustoti. Šiandien nesustojo ir vėl.
Andrej ko 2021-08-15 23:00:14
Tai darbo rezultatas priklauso nuo atliginimo.kiek moka, ant tiek ir dirba
Mano darbas labai atsakingas, tačiau mano manymu, mažai apmokamas. Tai ir aš turiu blogai dirbti, nes mažai moka ?
Aušra 2021-06-08 18:40:49
Norėčiau kreiptis dėl 55 autobuso vairuotojo nepagarbaus elgesio. 2021 06 02 vykau 55 maršruto autobusu, kurio reg. numeris yra KGT412, Įlipau į autobusą Rugių stotelėje 9:06. Turėjau išlipti Pal. J. Matulaičio stotelėje, tačiau vairuotojas sekundei atidarė ir uždarė duris, kai jau buvau prie durų. Vairuotojo buvo paprašyta atidaryti duris dar kartą ir išleisti mane, tačiau vairuotojas kalbėjo labai nepagarbiai, neatidarė durų ir teko važiuoti toliau. Dėl to pavėlavau į darbą ir patyriau didelę moralinę žalą. Toks autobuso vairuotojo elgesys su keleiviais yra netoleruotinas.
Tai darbo rezultatas priklauso nuo atliginimo.kiek moka, ant tiek ir dirba
Atsakyti
Rugpjūčio 5, baldai stotelė 7:38 link Vilkpėdės važiavęs 13 autobusas net nepristabde, tiesiog pravaziavo stotelę, kai akivaizdžiai stovėjau matomoje vietoje.
Atsakyti
23 birželio d.7 maršruto autobusas Šiaures miestelis -autobusu parkas (kirtimai)važiavo 10 min anksčiau. Autobuso numeris 8038
Lidija 2021-06-17 11:21:26
laba diena, birželio 14 diena įvyko tokia situaciją, važiavau su gelemis ir sustojime Tveriačiaus stotelei 115 autobusu 9val ryto vairuotuojas neatidare duru. Kokia teisę jis turejo neatidaryti durų.
Lidija, turbūt supainiojote su Transrevio aptarnaujamu 114 maršrutu. 115 maršrutą aptarnauja VVT. Prisegu nuorodą, kurioje surašyti maršrutai, kuriais VVT iš tiesų neveža.

Labas vakaras,

2021.06.01 ~17:20-30;
7 Lazdynai - Šiaurės miestelis;
KMJ 973 arba KHJ 973
Vairuotojas pagyvenęs, brunetas, žilstelėjęs, su akinukais. Iš plataus rusų kalbos keiksmažodžių žodyno įtariu, kad bus rusų tautybės. Neužsirašiau maršruto numerio, kadangi vairuotojas labai atsiliko nuo manęs nors ir degė jam sekcija į kairę. Kai sustojau kamštyje verkių g, jis buvo už keletos mašinų, todėl nepavyko įžiūrėti maršruto numerio.

Užlindau prieš autobusą kareivių ir verkių sankryžoje, tik todėl, nes galvojau, jog autobusas mane praleidžia. Deja suklydau, kaip ir visi klystantys. Kai užlindau, jis vietoj to, kad pristabdytu, spustelėjo akseleratoriaus pedalą ir priartėjęs ėmė stabdyti, PYYYPT, labai nenorėjo manęs įleisti į trečią juostą (posūkis į kairę (verkių g.)), panaudojęs garsinį signalą ėmė rėkti ant manęs.
Be priežasties gyvenvietėje naudoti garso signalą juk nėra leistina; remiantis KET 88 punktu (https://www.keliueismotaisykles.info/ispejamieji-signalai.html). Vėl buvo panaudotas garso signalas, tik pasigirdo: PYYYPT, PYYYPT, PYYYPT... Nieko nelaukęs iššoko iš autobuso, priėjęs prie lango suspaudė ranką į kumštį ir su vienu iš krumplių trenkė į vairuotojo durų stiklą, apkeikė visokiais žodžiais, ir riebiai apspjovė vairuotojo durų langą. Pagrindinis klausimas, kuris man kyla, kaip toks žmogus, kuriam nesigauna sulaikyti savo emocijų gali dirbti tokį atsakingą darbą su žmonėmis, kai jis net negali susitvardyti šioje situacijoje. Turbūt per dieną/savaitę/mėnesį esu ne vienintelis jo apstaugtas, rusiškais “žargonais” iškoliotas ir t.t. O jeigu būtų išdaužęs langą ? Kas tada ?
Mano manymu šiam vairuotojui su tokiom manierom vertėtų išklausyti keletą seminarų (jeigu tai padėtų) apie pavyzdingą ir etišką elgesį darbo vietoje.

Pagarbiai,
Dovydas Žiūkas
2021-05-12 17:08:51 IP 2ju3ks0q
Atsakyti
88 mirkiukas, pravieniskes-rumsiskes-kaunas atvaziavo 5pilnom minutem anksciau (turejo 5:10, atvaziavo 5:05) ir nespejau pasivyti
Atsakyti
05/07 Sietyno stotelėje apie 16.10h lipau į 4G autobusą, važiuojantį link Saulėtekio. Autobusas buvo apytuštis bei paženklintas mėlynais simboliais, rodančiais, kad yra pritaikytas vežimėliams, neįgaliesiems ir pan. Lauke lijo, buvau su dviračiu, tačiau įkėlus koją ir vieną ratą į autobusą, vairuotojas tyčia privėrė mane durimis, taip pasikėsindamas į mano sveikatą ir laužydamas mano turtą - dviratį. Durys pilnai užsidarė palikdamos vieną ratą ir mano ranką lauke. Aš išsigandau ir paklausiau vairuotojo, ką jis daro. Jis paliepė man išlipti ir argumentavo, kad šiuo autobusu negalima vežti dviračių, aš dėl patirto šoko išlipau, bet buvau pasibaisėjusi barbarišku poelgiu. Norėčiau, kad su vairuotoju būtų išsiaiškinta, kokią teisę jis turi moterį priverinėti specialiai durimis ir gadinti jos turtą. Tikiuosi bus imtasi atitinkamų priemonių.:)
Atsakyti
2021 04 20 13:30 7 autobuso vairuotojas stoteleje pauksciu takas prispaude durimis ! Tegul jusu vairuotojai ziuri idemiau kas islipa!!!! arba neimkite aklu i savo darba!
Atsakyti
2020 11 16 18val 56 min Vilniuje "operos ir baleto" stotelėje Įlipau į 43 autobusą (unikalus autobuso numeris 8017), važiavau link Justiniškių. Keleivius vežė jaunas, tamsių plaukų, su akiniais vairuotojas, kuris buvo be veido kaukės. Jam visiškai nerūpėjo, kad reikia keleivius saugoti nuo viruso, nerūpi nei baudos, nei kitų sveikata.Išlipau iš autobuso 19 val 18 min "Rygos "stotelėj, vairuotojas ir toliau nuvažiavo be kaukės.Ar jis bent patikrintas, kad neplatina viruso?
Atsakyti
Geriausias vairuotojas jūsų įmonėje - Marius. Labai atsakingas ir darbštus, malonu, kad Lietuvoje dar yra patikimų vairuotojų
Atsakyti
2020.11.04 22.06 val. autobusas nr.61 į sustojimą STOTIS atvažiavo prirūkytas. Tas vairuotojas jau ne pirmą kartq prirūko autobusą.

Tolimojo keleivinio transporto kompanija
TOKS

Adresas: Sodų g. 22, LT-03211 Vilnius.
Veiklos sritys: keleivių pervežimas; autobusų, mikroautobusų nuoma; transporto paslaugos.
“Po penketo metų užsienyje grįžti į Lietuvą buvo didelis pokytis. Per tiek laiko daug kas pasikeitė ir manyje, ir šalyje, į kurią grįžau. Su TOKS esu tris mėnesius. Trys mėnesiai – tikrai nedaug, dar pati kelio pradžia, bet juk gera pradžia – pusė darbo! Na, šiuo atveju – pusė kelio. O pradžia tikrai gera. Dar...
ExpressTrip, UAB
Lycamobile atstovai

Adresas: Vaidaugų g. 1-40, LT-95222 Klaipėda.
Veiklos sritys: keleivių pervežimas; kelionės; logistikos paslaugos; pašto paslaugos, kurjeriai; transporto paslaugos.
ExpressTrip, UAB - licencijuota keleivių ir krovinių pervežimo kompanija. NAUJIENA! Džiugi žinia mūsų keleiviams! Tapome oficialiais Lycamobile atstovais ir nuo šiol visiem savo keleiviams dovanojame 25 kronų vertės Lycamobile SIM kortelę su startiniu 10 kronų paketu! Daugiau informacijos telefonais Lietuvoje ir...
Wolfturas express
Keleivių pervežimas, siuntų vežimas, autobusų, mikroautobusų nuoma

Adresas: Naujakiemio g. 5-3, LT-94210 Klaipėda.
Veiklos sritys: transporto paslaugos; autobusų, mikroautobusų nuoma; automobilių nuoma; keleivių pervežimas; kita veikla; logistikos paslaugos; pašto paslaugos, kurjeriai.
Wolfturas express, UAB - keliautiliux.lt įmonė teikainti Transporto paslaugas, keleivių pervežimo paslaugas, siuntų vežimo paslaugas. Autobusų ir mikroautobusų nuoma Vežame keleivius iš Klaipėdos į Vilniaus, Rygos ir Kauno oro uostus ir atgal, Pageidaujant keleivius pasiimame iš namų KELEIVIŲ PERVEŽIMAS Keleivių...
DFDS Seaways
Adresas: Šaulių g. 19, LT-92233 Klaipėda.
Veiklos sritys: vandens transportas; kavinės, klubai, barai, restoranai; keleivių pervežimas; kelionės; pramogos ir poilsis; transporto paslaugos.
Keltai, logistikos paslaugos.
Transporto centras
savivarčių,tentinių sunkvežim.nuoma,skalda,žvyras

Adresas: Visagino g. 25-34, LT-31102 Visaginas.
Veiklos sritys: keleivių pervežimas; logistikos paslaugos; naudingosios iškasenos; transporto paslaugos.
Keleivių vežimas vietiniais reguliariais maršrutais (ANYKŠČIAI, PANEVĖŽYS, ŠVENČIONYS, VISAGINAS) Keleivių vežimas užsakomaisiais reisais, darbuotojų vežimas į darbą ir iš darbo, Nuomuojame autobusus ir mikroautobusus. Keleivių vežimas užsakomaisiais reisais. Turime autobusų nuo 8 iki 70 vietų. Savivarčių ir...

Informacijos saugumas tampa kritinis: net 84% įmonių patyrė informacijos saugos pažeidimų
Sparčiai vystantis technologijoms, grėsmės organizacijos informacijos saugumui taip pat nuolat auga: daugėja pažeidimų ir įsibrovimų, didėja jų daroma žala. Informacijos saugos spragos...
Nealkoholinis "Švyturio Ekstra" ketina skinti tarptautinių apdovanojimų laurus
Nealkoholinis "Švyturio Ekstra" ketina skinti tarptautinių apdovanojimų laurus
"Švyturio" aludariai buvo pirmieji šalyje pristatę nealkoholinių alaus skonių paletę. Nors rinką užsiaugino greitai, nealkoholinio "Švyturio Ekstra" kūrėjai šiam gėrimui turi dar daug lūkesčių ir...
Kibernetinis saugumas – tai daugiau nei apsauga nuo atakų
Kibernetinis saugumas – tai daugiau nei apsauga nuo atakų
Kibernetinio saugumo užtikrinimas apima ne tik atakų pastebėjimą bei užkardymą, bet ir prevencinius veiksmus, leidžiančius suvaldyti saugumo grėsmes ir sėkmingų atakų pasekmes. Su šiais etapais...
Kitos naujienos »

Prisijungti prie katalogo

Apklausa

Ar esate patenkinti savo atlyginimu?

Akcijų kainos

Intel 29,03 +3,20%