automatas Jack in box. kaunas laisves aleja b salonas po bardaku pries centrini pasta. automatiskai persikrauna po keleta kart per losima. pats keicia statymus is 1 i 0.1
kaskart ateinu visiskas nulis ant sito automato. Cia padare kad is bardako girti iseja pralosinetu kaskart.??
Bet administratore miela maloni mergina. nors kazkas gero... Susitvarkyk automata nepjauk grybo.
Nesuprantu koks tikslas pas juos lošti. Jei išloši (kas svarbiausia - didžiausiose Europos lygose) - momentaliai limitai sudedami. Eikit ten, kur bent kažkiek palošti leidžia. Gėdinga kontora. O jei kažkas lošia kazino, tai išvis eikit pasigydykit pirmiausia...
Labai nusivylęs. Jie kazka padare. Prazaidziau 500€ po 1-3€ nei vieno karto nemokamo sukimo, ar disesnio laimejimo nei 20€. Neloskit jos kazino. Kur losdavau anksčiau bent pazaist duodavo, cia nieko. Nezaiskit čia rinktinės kita agentura. Ir siulyciau atsakingom tarnybom patikrinti ju darba
Cbet.lt pastaciau ant kovos "Usik Joshua" (uz Usika)
Po kovos raso pralaimejimas.. kova stebejau tesiogei Aleksandras Usikas laimejo o as kazkodel pralaimejau.
Vakar 20 va buvau Mada virsuliskese.Mergaite net nepasisveikino kaip atejome buvo uzsiemus savo telefonu.Uzeje jau zaist i sale buvo vienas lankytojas zinokite prie kurio aparato neprieini visi purvini toks jausmas kad bulves kazkas kase poto maige mygtukus jokios sanitarijos siaubas????
Nu vapse nusiviliau jumis... kas su jusu svetaine darosi???? Anksciau nors 50€ 80€ 200€ duodavo laimet paskutinius 3 menesius kisu po 200€ kaskart tusciai visiskai viska suvalgo tai prazaista apie 1000€ ir ka tuscia... 10€ momentaliai surija net cento islost neduoda nu taip but negali 3 menesiai laimejimo nera jokio... : (nusivyliau labai jumis.... kartais budavo lamejimas nes wild wild wild bet rodo kad nefiga nelaimeta : (praradot savo klienta pagarbiai INESAZUK
Niemanomas laimejimas ant automato. B kategorijoa salone Kaune. Tvarkykites nes atvaziuos neplaninis patikrinimas. 200e suvalgo per maziau nei 20 min. Kiek turi udirbt kad sau leistum palost uzejes.
Cia buvo gal pries metus. Toks reikalas. Budavo imesdavau pinigu su akcijom pvz imeti 20 €duoda dar 20€. Viena karta isgryninau apie 400€, antara karta apie 300€ ir po situ isgrininimu negaliu panauduot nei vieno bonuso, atsako kad taip nusprende Cbet. Netgi ateidavo SMS i telefona su nuolaidos kodu aktyviems zaidejams, bet irgi negalejau panauduot. Tai tokie reikalas, praejo metai bet vistiek negaliu mest pinigu su akcijomis
Savaviškai keičia įvykių data. Prasileidžia su statymais, o paskui suka šikną. Tuo momentu, kai įvyksta lažybos, sąlygos po kurio laiko negali keistis! Sėkmės su vartotojų teisėmis ;). Tuk tuk
Su cbet pažįstamas jau kelis metus. Pradžiai buvo prastas įspūdis, paskui pagerėjo. Bet praeitą savaitę vykusi eurovizijos akciją tiesiog "išnešė". Buvau nemažai pražaidęs, grąžinama suma atsispindėjo 125€, paskui nustojo didėti. Klientų aptarnavime sakė kad perdavė klausimą vadovybei ir nuramino, kad galiu toliau žaisti, priklausanti suma bus išmokėta. Prakišau turimus pinigus, bet daug peržaidžiau, todėl galvojau, kad patirti nuostoliai kompensuosis ir grąžinama suma bus kokie 200€. Bet pirmadienį man atrašo, kad Jūsų grąžinama suma yra 18€ su trupučiu. Rašau ar jūs juokaujat? Atrašė, kad už blogą sumos atvaizdavimą pagal taisykles jie neatsako (o tai kieno čia atsakomybė tada? mano gal?). Ir viskas. Dar parašiau rimtesnį laišką, o jie net nesiteikė atsakyti. Žodžiu, nuvylė kaip reikalas. Pagalvokite kelis kart ar tikrai žaisti pas tokį teikėją. Olybet, jei įvyksta nesklandumai kokie, visada kompensuoja arba duoda sukimų nemokamų, o čia...
Sita bendrove labai sugedo anksciau dar duodavo islosti o dabar viska suryja be didesnio.laimejimo.nors deposito padariau daug bet atgal nieko nesusigrazinau.ISLOSTI VISISKAI NEGALIMA.Zmones bekit is cia tegul pasedi minuse tada gal supras kad reike duoti ir laimeti.nepatariu cia inesineti nei vieno euro
Man tik labai idomu kaip galima ka laimet pas juos jeigu zaidziau curse werewolf 1:50h kol suvalge viska neikarto neissuke bonuso koki 10kartu nusipirkau bonusa gavau centus tai kaip galima kazka laimet??jei perki bonusa uz 70e ir gauni 2.56e
Andrius2021-02-16 19:38:47
Vienas geriausiu casino ir laimeti leidzia.Rekomenduoju
Jo leidzia John Hunter 1000e sukant po eura iskrito 2kartus skateriai vienas uz 2e kitas uz 3e apie colect isvis pamirsk Curse Werewolf perkant bonusus po 40e gauni 3e po 30e gauni 2e minus vel tukstantis ir cia duoda?
Gal butu galima taip aprasyti sios lazybu bendroves veikla. Reklamuojasi visuose populiariuose lazybu puslapiuose iskaitant ir statymai.net, bet virselis ne toks grazus, kaip jis yra parodomas. Tikiuosi tobulejimo.
Tomas2020-06-19 12:14:09
Rašau paveiktas labai inpulsyvaus pykčio, švelniai tariant bomžynas ne kazino. Prapisi iki paskutinių triūsikų. Duos pradžiai laimėti kelis eurus prapisi kelis tūkstančius Atvirai siūlau visiem nutraukti, bet kokius ryšius su jais. O jei neturite pinigų kur dėti, kaip aš va prieš tai... tai galite atsiųsti juos man efektas dar geresnis bus. Trumpai drūtai b***s o ne kazikas
Pritariu tau. a*******i :))) Nuo pati atidarymo cbet lt žaidžiau. Galiu drąsai teigti laimėti draudžiama čia, kad ir kiek tūkstančius sudėtum i automatus neleis tau laimėti, tiesiog draudžiama laimėti, geriau išvis nežaisti :))) Scriptai ir tiek. o apie lažybas išvis patylėsiu. Po 7 laimėjimu iš eiles sudėjo limitus, o tie laimėjai labai juokingi po kelis šimtus Eur buvo po tokiu laimėjimu, pamate kad sekasi, ir naudos nera jiems, sumeta limitus. Na kaip ir dauguma kitu lazybu portalu lietuvoje vyksta toki dalykai. Tai geriau į kriptovaliuta investuoti nei i šita suda.
Raimis2019-08-14 21:01:40
Sveiki visi brangieji, mano patarimas visiems nesiregistruokit į internetinius kazino žaidimus nes pralosite paskutinės kelnės, v***s ir tie visko nepaima o čia ima viską, bando suvilioti su visokiom premijom, kad jūs brangieji uzkabytu, mane užkabino ir visiškai aparatai nežaidžia, uzsireginau Lietuvos portaluose, C BET, TOPSPORT, OLIBET OPTIBET ir dar į užsienio portalus GRATORAMA, TVINSPARK, WINORAMA, SCRATCHMANIA ir visuose juose meti pinigus į ugnį, į ugnį metant tai bent šiltą būna o čia meti ir jokios naudos tik į bankrotą eini, ačiū gerbemieji jei manęs paklausete nedarykit klaidos kūrė aš padariau
Pritariu tau visiškai. Geriau investuoti i akcijas/kriptovaliuta nei čia bandyti kažką laimėti. Neįmanoma čia laimėti. o apie lažybas išvis patylėsiu po pirmųjų minimalių statymų užlimitavo.
Verta dėmesio - https://m.youtube.com/watch?v=LZ7iPh1n-TA
Cia tiem kurie verkia jog neimanoma laimet lietuviskuose kazino https://bit.ly/2KYNqT9
Grynai susukau greita ir pirma video kaip pavizdi nes atsibodo jusu pasakas skaityt. Turejas pilna dideliu ir dar didesniu laimejimu esu ir niekad nebuvo jokiu problemu su nei vienu lietuvisku kazino.
Baisu! CBET! Vakar apie 19:45 imeciau pinigus i CBET portala, kad pazaisti. Pinigus bankas nuskaite, o pinigu i cbet saskaita negavau. Siandien jau 13:17, o atsakymo ir pinigu iki siol nesulaukiau! Rasiau jiems sake, kad turiu laukti atsakyma parasys el.pastu. Tai kiek galima laukti? Nuo vakar dienos laukiu, iki siandienos pietu. a*******i! Ir pinigu nematau saskaitoje, ir neatraso kur dingo mano pervesti jiems pinigai!
Nežinau kuo čia galima būtų išaukštinti Tete-a-tete kazino, prisivliojo sporto lažybų žaidėjus per CBET bendrovę ir pradėjo reklamuoti kazino su papingiu priešaakyje. Statymai.net yra kur kas įdomesnių konkurentų ir jų išsamių aprašymų.
Nu šiai įmonei priklausanti CBET lažybų bendrovė tai juokučiai geri, atėjo išskleisdami sparnus, apsiskelbė kokie jie geri, o galiausiai visus statymai.com, ltbet.com puslapių senbūvius ir net naujokus po pirmųjų minimalių statymų užlimitavo, tai kaip galima išvis išbandyti bendrovės siūlomas galimybes lošėjams, jeigu po pirmų statymų įkalami limitai?
Jau tada geriau bet.lt ar statymai.net siūlomas bendroves išbandyti, kad ir užsienio, bet bent jau pasimėgauti ką reiškia lažybos internetu.
Atsargei zmones su petrasiunu kazino nes stebuklingai dingsta pinigai ir grazinti net nesirose o vyr administratore net juokesi sukciu ir melagiu kazino petrasiunu ce būtu kalantos gatvei kazino
Lošimo automatų salonas - Tiltų g. 16, Klaipėda (PC "Kiras") darbuotojai geros etikos kursus reiktų praeiti. Esu pasirašęs prašymą nelošti, kuris galvojau jau tikrai pasibaigė išsiaiškinus iki galo pasirodo leidimas baigia galioti liepos 25 dieną, be ne esmė, susitikome su draugais pažaidėme pool'ą šalia. Vienas iš draugų pasiūlė nueiti su automatais pažaisti, aš pasakiau, jog buvau pasirašęs internetu, prašymą, bet tikriausiai jau jis pasibaigė, tai ir nupėdinom aišku dokumentus, tas tikrai suprantama. Draugus praleido pateikiau savo, o ji kad klykti ant manęs kone mazgote išvadino, atmetė atgal tą mano asmens pažymėjimą. Na ką galvoju tiek to pasėdėsiu palauksiu draugų pabrėžiu, net ne kazino teritorijoje manęs švelniai tariant paprašė palikti išvis pastatą, dar gerai, kad šalies neliepė palikti.
Kaune barsausko g. Kazino. Is 100e golden nevada automatas losiant 0.50 ct nei karto neisuko nemokamu sukimu. KOSMOSAS NE KAZINO. Nera net ko uzeit. Tet a tet pasidaret konkretus ŠULINIAI. tvarkykit normaliai kad butu nes pikta atejus palost net 15 min nesigauna.
Atvykus i naujai atidaryta Tet a tet KAUNE kalantos gatveje. Per 40 minuciu pralosiau 450e. T.y greiciau nei per 10min -100€ gaunasi. Losiau ant dvieju greta stovinciu automatu. "BOX" ir "NEVADA" Susukau daugiau nei 300 sukimu didziausia laimejima turejau 20€. Susidariau tokia nuomone, kad kazino loseju saskaita susigrazinejama naujo salono remonto bei nuomos islaidos. laimejimu visiskai nebuvo nei menkverciu visiskai juokiu. Akivaizdziai nenormalu net palost nespejau. Pralosus 400€ casino darbuotoja patare nelost nes nieks cia nelaimi... NEPATARIU TEN EIT IR TUO PACIU I NAUJAI IRENGTUS SALONUS NES AKIVAIZDZIAI GUDRAUJAMA. GEDA TET A TET
išėjau iš casino pastate musono darbuotoja šviesi lyg vardu Daiva pasirodė išgerusi, pastovei su kažkuo kalbasi telefonu labai atzagariai kalbejo, nesuprantu kam tokias paimat dirbti jei nemoka net pasiveikinti.. Siulo alcholi per prievarta, prie to pačio atejo vyriskis nemalonus ir ji su juo kalbejo tikrai buvo šlykstu klausytis prie to pačio dar ir valdžia debilais vadino... Nesuprantu ka ji čia veikia
Įsivesti pinigus į sąskaitą manau gali ir nepilnametis ateivis, atvykęs iš Kentauro proksimos. Bet, kai ateina laikas išmokėjimui, prasideda visokie tapatybės patvirtinimai, dar gerai, kad nepaprašė genitalijų nuotraukos, vėliau jau ir užmiršo pervesti. Kodėl aš turiu gaišti savo laiką ir maldauti savų pinigų? Ar tokie dalykai legalūs? Uždaryti ir atimti licenziją tiems juokdariams. Kalba buvo apie Cbet. Apie lošimų namus jau net nekalbu, paskutinį kartą buvau prieš kokius 5 metus, laimėti išvis neįmanoma, žaista iš 500 litų, grąža - 0. Beje kaip gali leisti naudoti B kategorijos automatus? Su šia įmone geriau neprasidėti, po išsigrynimo pinigų, arba teismų, niekada nebeprasidėsiu su šiuo durnynu.
deividas2019-02-02 22:42:57
atkuriau savo paskyra, pervedziau 150...laimejau ir nusiimiau 450...laukiau kol ateis i saskaita o siandien uzblokavo paskyra ir turumiu padaryt video skambuti su pasu..kas per nesamones? kai pinigus pralost tai nesvarbu, o kai nusiimt nori tai jau irdoynet reikia kazka?
Man šiandien ta pati situacija. Pavyko susitvarkyt?
ka galiu pasakyk apie šita žaidimu punta, apgaule totali. Atėjo žinutė imti 20 nemokamu "spin" gerai atėjau prisijungiau gavau tuos "Spin" rase reikia peržaisti 1 karta. iš "Spin" - 11 Eur. Gerai viskas kaip ir paklauso, Losiu iš tuo 11 Eur pavyko pakelti 70 Eur. Peržaisti reikėjo tuos 11 Eur taip ir padarau išeinu, bet man joki eurai ir nepaklauso. wtf? Gerai suku toliau ir taip iki 0, niekaip neturėjau galimybes naudotis tiems Eur :)
Mūsų pačių kraujyje slypintis sveikatos šaltinis Ilgą laiką medicinoje naudota trombocitais papildyta plazma (PRP) buvo vienintelis trombocitų kilmės produktas, skirtas audiniams gydyti. 2013 m. prancūzų profesorius anesteziologijos gydytojas ir...
2022-05-26 19:35:23 IP 2e7r409o
STAI LINKAS I SAZININGA KAZINO: https://bc.game/i-5tvpkrq6-n/
LIETUVOJE NEIMANOMA JOS BLOKUOTI BEJE GAUSIT BONUSA 100% GARANTUOJU JOG GRAZA 1000% DIDESNE NEI LIETUVISKAM SUDINAM KAZINO
2022-05-10 17:42:56 IP 2e7r3ne2
2020-06-19 12:14:09 IP 2ju9cmtp
2020-05-10 13:17:58 IP 2j1vh0fg
2020-03-20 21:52:44 IP 28m83sji
2020-01-26 05:39:47 IP 2i5849iu
Darbuotojas turi teisę į lyčių lygybę ir nediskriminavimą kitais pagrindais. Išplaukia iš DK 26 str.
2019-11-05 11:32:58 IP 2g44b9h4
2019-03-25 02:05:01 IP 2h85asmn
2019-03-17 00:55:01 IP 5oed4hbk
2019-03-07 13:22:21 IP 2ju3l0s7
2019-02-19 05:43:22 IP 66flo11b
Man šiandien ta pati situacija. Pavyko susitvarkyt?
2019-02-18 22:59:43 IP 1b169bkc
2019-02-16 20:26:19 IP 28ma0jv7