Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Step master, UAB

Atsiliepimai apie Step master, UAB

6.4

Laiptai puikūs

Noriu padėkoti visam UAB Step master kolektyvui prisidėjusiam prie laiptų projektavimo, gamybos ir montavimo - laiptai atitiko visus lūkesčius. Rekomenduoju!

Šiandien buvo atvykę Stepmaster meistrai įstatyti 3 duris mano bute Vilniuje. Meistrai dirbo tvarkingai, švariai, profesionaliai, atliko viską sutartu laiku.
      Net gi slenkstuką durų nuėmė, apipjovė ir vėl prisuko labai tvarkingai (tai jiem nepriklausė). Atrodo kruopštūs. Dar davė patarimų kaip prižiūrėti duris.
      Vertinu 10 balų. Ir linkiu šiai komandai sekmės.

Labai profesionaliai atliktas darbas ir svarbiausia, kad atliktas sutartu laiku. Malonus bendravimas, išsami informacija, pagalba apsisprendžiant pasiūlant visus galimus sprendimus.

Nerekomenduoju. 2024.03.15 kliento pervestas avansas, iki 2024.06.02 pagal sutartį įsipareigoja montuoti duris, sumontuoja 2024.10.29 ir visą laiką meluoja, kad durys pagamintos, paskui staiga spalva ne ta, detalės neturi ir t.t. Klientui veluojant sumokėti dvi savaites pradeda "gąsdinti" teismais, klasika :)) Tik dar kartą parodo įmonės kultūrą ir požiūrį į klientą. Jei negaila savo laiko "aiškinantis" su vadybininkais, nervų ir žilų plaukų - drąsiai kreipkitės į UAB Stepmaster.

UAB Step Master
      Martyna

Laba diena,

Rašau UAB Step Master kolektyvo vardu.

Dėl sutartų gaminių pristatymo vėlavimo.
      Nuoširdžiai atsiprašome šio užsakovo dėl vėlavimo pristatyti jo užsakytus gaminius.
      Gamyboje turėjome visas sąlygas pristatyti gaminius sutartu laiku.
      Gaminių nepristatėme laiku tik dėl vienintelės priežąsties, vieno darbuotojo nesuvokiamo aplaidumo (laiku nepateikusio informacijos gamybai). Tas darbuotojas yra vadybininkas kuris tieisogiai bendravo su užsakovu ir jo atstovais.

Remiantis šio užsakovo pateikta informacija, netinkamai savo pareigas vykdęs darbuotojas nuo šiandien yra nušalintas nuo vadybininko pareigų. Jam taip pat yra įteiktas pranešimas dėl atleidimo iš darbo. LR įstatymų numatyta tvarka jis bus atleistas iš darbo mūsų įmonėje.

Dėl užsakovo vėlavimo atsikaityti už jam pateiktus gaminius.
      Gaminiai / durys užsakovui buvo pristatytos ir sumontuotos rugsėjo mėnesio pabaigoje. Nuo to laikotarpio užsakovas pilnai naudojasi gaminiais. Buvo likę nesumontuotos...

Didelis dėkui Laurynui, atsižvelgė į visus mūsų prašymus ir idėjas. Montavimo eigoje į kiekvieną smulkmeną buvo atsižvelgta ir projektas davestas iki galo. Laiptai gavosi nuostabūs. Rekomenduoju!

Jau antrą kartą užsisakėme duris iš šios įmonės, pirmą kartą bute 5 medinės durys po 5 metų vis dar atrodo kaip ką tik sumontuotos. Pas seserį taip pat durys iš čia jau 7 metai kaip puikiai veikia ir atrodo. Aukščiausia kokybė ir profesionalumas. Rekomenduoju!

tn-1-482001.jpg tn-1-482001-852.jpg tn-1-482001-050.jpg
      Labai patenkintas

Užsisakėme vidines duris kotedžui, gavome šiek tiek pavėluotai, bet pamačius kokybę ir montuotojų profesionalumą, trumpas vėlavimas tikrai nublanko. Duris išsirinkome tikrai gražias, kai gavome, tai vaizdas viršijo mūsų lūkesčius. Į visus niuansus buvo atsižvelgta ir padaryta tiksliai kaip buvo tartasi, Titas šaunuolis, labai jam ačiū už gerą organizavimą.
      P.S. mano sesuo užsakinėjo visas duris ir laiptus į savo namus, ji labai patenkinta irgi, gailiuosi, kad laiptus užsisakiau kitur.

Jau 7 metai - durys laiptai be priekaištų !

Savo darbo profiesionalai. Durys ir laiptai auksciausios kokybes. Nesigailiu kad pasirinkom visam namui. Buvo verta.

Be priekaistu pagamintos durys visam namui. Aciu

Oro Parko g. 2, Sergeičikų I k., Kauno r.
      Veiklos sritys: gamyba; medicininė įranga.
      Hollister Incorporated- nepriklausoma, darbuotojų valdoma įmonė, kuri kuria, gamina ir platina sveikatos priežiūros produktus visame pasaulyje. Kompanija gamina priemones, skirtas stomos, šlapimo šalinimo sutrikimų ir kritinės būklės pacientų priežiūrai. Be to, ji rengia mokomąją pagalbinę medžiagą pacientams ir...
      Pramonės g. 8, Klaipėda.
      Veiklos sritys: elektros dalys ir įranga; elektros instaliacijos darbai; elektros varikliai; gamyba.
      UAB Lithutec (by PIT Group) - yra greitai auganti ir dinamiška elektronikos gamykla. Teikiame aukštos kokybės elektronikos komponentų, elektroninės įrangos gamybos, kabelių modulių surinkimo ir prekių žymėjimo paslaugas. Surinkti mūsų kabeliai yra naudojami ne tik automobilių, bet ir saugos inžinerijos bei vėjo...
      Taikos pr. 106O, LT-51168 Kaunas.
      Veiklos sritys: gamyba; gėrimai (alkoholiniai).
      Micro Matic - Danijos tarptautinė bendrovė, alaus išpilstymo įrengimų rinkos lyderė pasaulyje, savo veiklą vykdanti globaliu mastu. Bendrovės sėkmės pagrindas yra ilgametė patirtis, kokybiška produkcija, glaudūs santykiai su klientais bei darbuotojais ir nuolatinės investicijos.
      Kaunakiemio g. 2-1, LT-44354 Kaunas.
      Veiklos sritys: gėrimai (alkoholiniai); didmeninė prekyba; eksportas; gamyba; gėrimai (nealkoholiniai); importas; mažmeninė prekyba.
      „Volfas Engelman“, AB - alaus, sidro, giros, kitų nealkoholinių gėrimų gamintoja, istorinis bravoras bei gamyba ir didmeninės prekybos įmonė Kaune. Turimos baro – renginių erdvės Studija ir Galerija bei nauja erdvė „Panorama Skybar“. Studijoje ir Galerijoje organizuojami renginiai, taip pat, organizuojamos...
      Liepų g. 54, Klaipėda.
      Veiklos sritys: laivų remontas, statyba; baldai (gamyba); elektros instaliacijos darbai; gamyba; grindys, grindų dangos; interjero apdailos medžiagos; projektavimas; sienos, lubos; šildymas, įrenginiai; statyba; vėdinimas, kondicionavimas.
      AROS MARINE – pažangios laivų interjero paslaugos visame pasaulyje:- 15 metų patirtis- 650 komandos narių- daugiau nei 55 darbo lokacijos visame pasaulyje- projektai 15-oje pasaulio šalių- įrengta daugiau nei 500 laivų- sutvarkyta daugiau nei milijonas m2 laivų viešųjų erdvių – komercinių, keleivinių ir privačių-...