Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Step master, UAB
Šiandien buvo atvykę Stepmaster meistrai įstatyti 3 duris mano bute Vilniuje. Meistrai dirbo tvarkingai, švariai, profesionaliai, atliko viską sutartu laiku.
Net gi slenkstuką durų nuėmė, apipjovė ir vėl prisuko labai tvarkingai (tai jiem nepriklausė). Atrodo kruopštūs. Dar davė patarimų kaip prižiūrėti duris.
Vertinu 10 balų. Ir linkiu šiai komandai sekmės.
Nerekomenduoju. 2024.03.15 kliento pervestas avansas, iki 2024.06.02 pagal sutartį įsipareigoja montuoti duris, sumontuoja 2024.10.29 ir visą laiką meluoja, kad durys pagamintos, paskui staiga spalva ne ta, detalės neturi ir t.t. Klientui veluojant sumokėti dvi savaites pradeda "gąsdinti" teismais, klasika :)) Tik dar kartą parodo įmonės kultūrą ir požiūrį į klientą. Jei negaila savo laiko "aiškinantis" su vadybininkais, nervų ir žilų plaukų - drąsiai kreipkitės į UAB Stepmaster.
Laba diena,
Rašau UAB Step Master kolektyvo vardu.
Dėl sutartų gaminių pristatymo vėlavimo.
Nuoširdžiai atsiprašome šio užsakovo dėl vėlavimo pristatyti jo užsakytus gaminius.
Gamyboje turėjome visas sąlygas pristatyti gaminius sutartu laiku.
Gaminių nepristatėme laiku tik dėl vienintelės priežąsties, vieno darbuotojo nesuvokiamo aplaidumo (laiku nepateikusio informacijos gamybai). Tas darbuotojas yra vadybininkas kuris tieisogiai bendravo su užsakovu ir jo atstovais.
Remiantis šio užsakovo pateikta informacija, netinkamai savo pareigas vykdęs darbuotojas nuo šiandien yra nušalintas nuo vadybininko pareigų. Jam taip pat yra įteiktas pranešimas dėl atleidimo iš darbo. LR įstatymų numatyta tvarka jis bus atleistas iš darbo mūsų įmonėje.
Dėl užsakovo vėlavimo atsikaityti už jam pateiktus gaminius.
Gaminiai / durys užsakovui buvo pristatytos ir sumontuotos rugsėjo mėnesio pabaigoje. Nuo to laikotarpio užsakovas pilnai naudojasi gaminiais. Buvo likę nesumontuotos...
Užsisakėme vidines duris kotedžui, gavome šiek tiek pavėluotai, bet pamačius kokybę ir montuotojų profesionalumą, trumpas vėlavimas tikrai nublanko. Duris išsirinkome tikrai gražias, kai gavome, tai vaizdas viršijo mūsų lūkesčius. Į visus niuansus buvo atsižvelgta ir padaryta tiksliai kaip buvo tartasi, Titas šaunuolis, labai jam ačiū už gerą organizavimą.
P.S. mano sesuo užsakinėjo visas duris ir laiptus į savo namus, ji labai patenkinta irgi, gailiuosi, kad laiptus užsisakiau kitur.
"Ignitis gamybos" vadovė: žalioji energetika neįmanoma be rezervinių pajėgumų
Sparčiai plečiantis vėjo ir saulės energetikai, Lietuvos elektros sistemai vis labiau reikia lankstumo ir rezervinių pajėgumų, galinčių akimirksniu reaguoti į gamybos bei vartojimo svyravimus. Po...
Lietuva 2030 ir neapibrėžtumo ekonomika: kaip prisitaiko organizacijos
Technologijos, demografija, tvarumas ir geopolitika šiandien vienu metu keičia Lietuvos verslo aplinką, o neapibrėžtumas tampa nuolatine būsena. Verslas vis dar laukia stabilumo, tačiau realybė...
D. Dundulis: šiuolaikinė prekių pristatymo sistema vairuotojų ir transporto poreikį sumažino bent 5 kartus
Prieš tris dešimtmečius pradėtos kurti "Norfos" parduotuvės išgyveno ne vieną technologinį ir organizacinį pokytį. 1997 m. Vilniuje atidaryta pirmoji "Norfa" šiandien pasikeitusi neatpažįstamai –...