Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Sovli, UAB

Atsiliepimai apie Sovli, UAB

TOYOTA

5.4

Norėtume labai nuoširdžiai padėkoti UAB SOVLI pardavimų vadovui Aurelijui M už sklandų, malonų ir operatyvų bendravimą.Paliko itin gerą įspūdį. Laukiame atvykstant mašinos ir tolimesnės informacijos????

Bendravome su atstovu Arnoldu.Aptarnavimas buvo profesionalus, kas galutinai padėjo apsispręsti įsigyti dominantį automobilį.Nusipirkus gavome daug informacijos apie automobilio valdymą, programėlės galimybes ir t.t.Bendravimas be skubotumo, skirta daug laiko.Tikimės, kad ir toliau taip bus, neatižvelgint į neigiamus komentarus, nes mašina turi garantininį aptarnavimą.
      Ačiū ir sekmės, Arnoldai

Pardavineja uzsienyje dauztus fufliakus o ne automobilius, uz nauju kaina. Aiskina kad visus defektus parodo, o realiai nukelus masinai bamperi paaiskeja kad lempos ant stiklo klyju prisautos. Toliau del garantiju ir garantiniu auto, jokios garantijos pas juos negausit, nes ateis ir akis draskys kad patys sugadinot auto, o jei ir apsiims remontuoti, tai tapacia problema remontuosit dar karta kitam servize is naujo, nes yra ne tik sarlatanai bet dar ir nubai kas liecia toyotos aptarnavima. Net pusasio nesugeba sutvarkyt, parasiukas cia ir cia ir ziurim pasirasem garantini kur prirasytas remontas su detalem uz 360, o nei viena nauja dalis neatsidure masinoje. Kuo toliau nuo tokiu. Tolko jokio.

Esu šoke nuo aptarnavimo. Nemaniau kad dar būna tokių pardavimo vadybininkų. Arogancija, kalbėsena su pasityčiojimu. Atvažiavome su sprendimų pirkti automobilį, bet vadybininko bendravimas buvo toks, kad net nebemielas tapo automobilis ir išvažiavom. Galutinai "užmušė", kai paprašius pravažiuoti vadybininkas atsakė "vistiek nepirksit, kam jums pravažiavimas". Jau nekalbus apie tai, kad užsipuolė mus, kad nieko nesuprantame ir 7 tūkstančiai rida per pusantrų metų yra normalu. Nesuprantu, kaip Toyota leidžia save atstovauti tokiems subjektams.

Serviso vadybininkai net elementariausių dalykų neišmano...

Noredama isigyti automobili toyota yaris paprasiau informacijos vadybininko Vyginto apie auto, atsiunte grazia foto su nedidele zala, ty bamperio idauza, tas pats tekstas zemiau esanciame atsiliepime- komentare :“Keistos/ Remontuotos/ Dažytos detalės: priekinis bamperis. Atliktas gretimų detalių spalvos suvienodinimas."ir tt labai grazu..bet zmogus nekalbus, galima sakyt “mykiantis” sukelia itarima, patikrinu uz tuos kelis eu automobilio istorija ir atrandama zala uz 19000-20000 eu remontas???? Kébulo dalys
      Oro kondicionierius
      Variklis ir variklio atributai
      Zibintai
      Vaziuokle
      Vaziuokles detales, …tai cia nuo bamperio smulkaus auto ivykio????gal kam pravers info apie patikima vadybininka -pardaveja, parduodama ryskiausia “uoga “raudona toyta yaris skelbime..tikrinkite pateikta vadybininko Vyginto pastu atsiusta info jei ruosiates pirkti is sios kontoros.

tn-1-983472.png

p. Vitalij

Visų pirma džiaugiamės, kad domitės mūsų įmonės parduodamomis transporto priemonėmis.

Kaip ir kiekvienu atveju stengiamės potencialiems pirkėjams suteikti visą faktinę informaciją apie automobilius, taip pat ir tai, jei jie anksčiau yra dalyvavę eismo įvykiuose. Įsigydami automobilius siekiame gauti kuo išsamesnę informaciją apie buvusius gedimus ar eismo įvykio pasekmes, todėl dažniausiai klientams galime pateikti ir informatyviausią buvusių pažeidimų šaltinį - nuotraukas prieš automobilio remontą mūsų servise. Šiuo atveju Jums susisiekus ir paprašius pateikti apgadinto automobilio nuotraukas prieš remontą mūsų servise, jas taip pat pateikėme.

Automobilių istorijos ataskaitų teikėjai dažnai ataskaitose nurodo tik abstrakčias numanomas žalas ir jų dydžius, todėl visais atvejais klientams rekomenduojame papildomai apžiūrėti automobilius, atlikti jų patikras ir pan. Rekomenduojame pasitikrinti automobilius klientams savo patikimuose servisuose.

Siekdami...

Sveiki,

Norėčiau pasidalinti svarbia informacija. Šiuo metu Sovli parduoda Toyota RAV4 Hybrid Plug-In-ą. JTMGBRFV80D023096

Užklausius jų informacijos, buvo gautas sekantis atsakymas:
      "
      Laba diena, malonu, kad domitės mūsų automobiliais.

Siunčiu papildomą informaciją.

Automobilis pirktas iš Vokietijos draudimo aukciono su išoriniais pažeidimais. Siunčiu nuotraukas prieš remontą. Keistos/ Remontuotos/ Dažytos detalės: priekinis bamperis. Atliktas gretimų detalių spalvos suvienodinimas."

Prisegu nuotraukas, kokie anot jų buvo apgadinimai ir prisegu carvertical ataskaitą, kurioje matosi, kad žala įvertinta, kaip 20000 - 30000 (vos ne pusę auto kainos!)

Pagal žalos dydį galima spręsti, kad ten bamperis - tai tik ledkalnio viršūnė. Ar tik nebūtų ten variklio apačia pažeista?

Nesuprantu, kodėl Toyota leidžia save atstovauti tokiems žmonėms - juk jau iš kitų komentarų (kaip pvz. Manto) matosi, jog čia ne pirmas kartas?

tn-1-897206.png tn-1-897206-445.jpg tn-1-897206-655.jpg

Nepagarbus ir neprofesionalus bendravimas su klientais.

Nepalanki situacija buvo operatyviai išspręsta kelių dienų bėgyje. Remontas atliktas. Esu dėkinga.

Liūdna dėl Sovli vyrų, nes kompetencijų stokoja, o arogancijos nors vežimu vešk...

Sveiki noriu pasidalinti patirtimi su oficialiu toyotos atstovu UAB, , SOVLI” automobilių salonu Šiauliuose.
      Ilgas tekstas, bet galbūt kam nors bus naudingas prieš perkant naudotą automobilį iš, , atstovybių''

2021-08-20 mano žmona iš šio salono nusipirko naudotą 2016 metų TOYOTA YARIS HYBRID.

Kadangi dirbu užsienyje dalyvauti pirkimo procese nebuvo galimybės, dėl to automobilį iš minėto salono perėmė žmonos tėvas. Pirkimo pardavimo sutartyje buvo nurodyta, kad, , Remontuotos/ Dažytos detalės: tik priekinis bamperis. Bamperio grotelės pakeistos į kitas. Atliktas spalvos suvienodinimas’’.

Pardavėjo pasiteiravus dėl eismo įvykio, šis nurodė, kad parduodamas automobilis yra pirktas iš Vokietijos, ir turėjo vieną nežymų eismo įvykį, kurio metu buvo apgadintas automobilio priekis. Visgi sekančiame pirkimo pardavimo sutarties punkte nurodyta, , Eismo ar kiti įvykiai, kuriose transporto priemonė buvo apgadinta Pirkėjui žinomi/nežinomi” ir pažymėta jog pirkėjui ši informacija...

Domino keli ju parduodami automobiliai. Telefonu paprasiau papasakoti ju istorija, paprase atsiusti uzklausa el pastu ir zadejo atsiusti visa informacija. Per dvi savaites laiko taip nieko ir neatsiunte...

Esu labai dėkinga už greitą reagavimą. Problema išspręsta per kelias valandas. Šiauliuose gavau tai, ko negavau Vilniaus atstovybėj.

Ričardas volkus

Visiškai nepatiko, keletą metų dariau auto aptarnavimus ir neseniai pamačiau, kad variklio viršutinė apsauga iš laužymo su kodu, ačiū daugiau ten nesilankysiu

Na tiesiog stebina toks servisas???Pradejo tvarkyti ta ko nereikia ir net nepabaige.Jiems varztai uzrudije neatsisuka.Ratu geometrijos suvedimas.prieki suvede ir paliko.paklausiau kodel galo nesuvedinejo atsake....tipo nieko tokio cia bus gerai...o jei bus blogai tai gal atvaziuok kita karta.tai dabar nedare nes gale varztai neatsisuka...uzrudije.pries ju remontus masina vaziavo tiesiai kaip styga.dabar veda i desine.as nebegrizau.nuvaziavau i salia esanti servisa.Meistrai to seviso paziurejo...patikrino....ir peciais pakraipe be jokiu problemu pareiske kad nesunkiai sutvarkys...nors ir varztai uzrudije.Tai tik nesenei Toyota verke per nacionaline tv kad vaziuotumem pas juos, o ka patys dabar daro???juokinga.siulau apeiti siuos tinginius....kol jiem patiem varztai atsisuks...

Stebina kai konsultantas pasiūlo pačiam susižiūreti įranga, nes jis nežino. Tai kaip iš vis parduodate masinas? Atsiprašau, kas sutrukdžiau skaityti Delfi.

Jai turite galimybę niekada neremontuokite, po eismo įvykio savo automobilio šioje įmonėje. Galiu pasakyti tai jei tokia bendrovė atstovauja TOYOTA, tai tik žemina šios firmos vardą. Garažinis geriau sutvarko, neverta jiems mokėti tokių pinigų. TOYOA vardas jiems tik priedanga atlikti nekokybiškiems darbams. Normalios įmonės darbuotojai nebūtų po remonto drįsę atiduoti taip nekokybiškai suremontuoto automobilio. Va taip ši bendrovė supranta savo dalykinę reputaciją-daryti broką.

Tris kartus važiavau į "Sovli" servisą, ketvirtą nebepriėmė, už ką aš mokėjau servise tokią pinigų sumą, neaišku. Panaudotų medžiagų ir detalių sudėtų automobilyje neradau ir nemačiau, kaip atrodo. Koks gedimas tiksliai nustatytas neaišku, nes buvo girdimos tik spėlionės. Mašina šiandien nebevažiuoja net trumpų atstumų, gesta (problema buvo didesnis greitis ir atstumas, užsidegdavo čekas).
      Garsiai ir visiems sakau, serviso mechanikai negeba remontuoti, o kam remontuoti, jei galima gudriai apgaudinėti, moteris už vairo, pinigus sumokės, grįžti galės, o pelnas svarbiau už sąžinę.

Turiu Toyota Corola Verso 2008 metų.Išsikrovė akumuliatorius ir aš jį išėmiau iš mašinos pakrovimui.Pakrovęs įdėjau atgal, bet nebeveikia multimedija.Angliškai rašo kreiptis į meistrą.Ar taisote tokius gedimus?

Geležinio Vilko g. 53, LT-08217 Vilnius.
      Veiklos sritys: automobilių prekyba; akumuliatoriai; autokosmetika; automobilių dalys; automobilių nuoma; automobilių techninė apžiūra; autoservisai; padangos, ratlankiai; tepalai, alyvos.
      UAB ARX AUTO yra oficialus Škoda atstovas Vilniaus mieste. Jūsų patogumui įmonė turi du prekybos salonus Vilniuje, adresu: Geležinio Vilko g. 53 ir Dubliškių g. 7. Vykdoma veikla ir teikiamos paslaugos: - prekyba naujais Škoda automobiliais; - prekyba naudotais automobiliais; - prekyba originaliomis dalimis ir...
      Žalgirio g. 122, LT-09300 Vilnius.
      Veiklos sritys: automobilių prekyba; automobilių dalys; automobilių nuoma; automobilių techninė apžiūra; autoservisai.
      „Tokvila“ centre suteikiamas visas kompleksas paslaugų, reikalingų TOYOTA automobilių įsigijimui ir jų eksploatacijai:nauji ir naudoti TOYOTA automobiliai;automobilių registravimas;kvalifikuotas automobilių techninis aptarnavimas ir remontas;automobilių kėbulų remontas;techninė pagalba kelyje;automobilių...
      Vyšnialaukio g. 7, Patašinės k., LT-69104 Marijampolė.
      Veiklos sritys: automobilių prekyba; automobilių nuoma; finansai; tarpininkavimas.
      „NoriuAuto“ – patikimas partneris naudotų automobilių įsigijimui ir finansavimui.Mūsų veikla orientuota į klientų poreikius, todėl siūlome kruopščiai atrinktą naudotų automobilių asortimentą bei vienas palankiausių lizingo ir finansavimo sąlygų rinkoje.Turėdami ilgametę patirtį automobilių prekybos ir finansavimo...
      Perspektyvos g. 10-1, Kaunas.
      Veiklos sritys: sunkvežimių pardavimas, dalys, servisas; automobilių nuoma; automobilių prekyba; autoservisai; tepalai, alyvos; žemės ūkio technika.
      UAB „Adampolis Holding“ yra 2017 m. įkurta įmonė, valdanti ir vystanti prekių ženklą „Adampolis Group“.„Adampolis Group“ apjungia skirtingose transporto ir technikos srityse veikiančias įmones į vieną grupę ir leidžia kryptingai siekti bendrų grupės strateginių tikslų.Įmonių grupę sudaro UAB „Adampolis“, UAB „VL...
      9-ojo Forto g. 63, LT-48101 Kaunas.
      Veiklos sritys: autoservisai; automobilių prekyba; automobilių stiklai; automobilių techninė apžiūra; padangos, ratlankiai; pagalba kelyje; tepalai, alyvos.
      AUTOFORTAS - viena didžiausių transporto priemonių remonto įmonių Lietuvoje.Trumpai apie musJau daugiau nei 30 metų automobilių remonto srityje dirbanti įmonė teikia visas autoserviso paslaugas. Šiai dienai AUTOFORTAS remontui turi virš 3900 kv.m. plotą ir surinkusi profesionalią virš 40 kvalifikuotų darbuotojų...