VZ.lt
Lankytojų nuomonė, pagyrimai, skundai apie įmonę Solisun Baltic, UAB

Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Solisun Baltic

Atsiliepimai apie Solisun Baltic, UAB

Parašyk savo nuomonę apie Solisun Baltic, UAB
*Nurodyk tikrą el. paštą, kitaip negalėsi patvirtinti komentaro!Prašome palaukti, kol užsikraus duomenys...
Nurodyk, jeigu nori, kad su tavimi susisiektų įmonė.

(atnaujinti kodą)
Įveskite šį kodą *
* Žvaigždute pažymėtus laukelius būtina užpildyti.
Lankytojai, pateikdami nuomonę apie įmones patvirtina, kad ši informacija yra teisinga ir atsako už jų turinį. Draudžiama talpinti įžeidžiančią informaciją, siekiant pažeminti. Pastebėjus tokius atvejus, ji trinama be perspėjimo. Gavus objektyvių duomenų, kad pateikta informacija melaginga, ji trinama be perspėjimo. Ne iš ES šalių ir naudojant proxy serverius parašyti komentarai gali būti pašalinti dėl sudėtingos autorių paieškos. Kritika apie įmonę yra saugoma, jei ji reiškiama neįžeidžiant, nesiekiant žeminti ar menkinti, o turint pozityvių tikslų – norint išryškinti juridinio asmens ar jo veiklos trūkumus ir siekiant juos pašalinti. Jūsų IP adresas, prisijungimo laikas, el. pašto adresas, telefonas (jei nurodėte) ir komentaro tekstas bus išsaugoti, plačiau apie šių duomenų saugojimo tvarką skaitykite rekvizitai.lt taisyklėse. Rašydami komentarą sutinkate, kad Jūsų pateiktus kontaktus (IP adresą, el. pašto adresą ir, jei nurodėte, telefono numerį) matys įmonės atstovai. Pilnas komentarų rašymo, saugojimo ir panaikinimo taisykles rasite paspaudę žemiau esančią nuorodą "Susipažinau su Rekvizitai.lt taisyklėmis".
Atsakyti
šiandien lankiausi justiniškių Solisun centre, darbuotoja Paulina visada pasitinka su plačia šypseną, mielai išklauso kiekvieną pageidavimą bei padeda pasirinkti tinkamiausia kosmetiką.
Išmano savo darbą bei puikiai suteikia informaciją apie kiekviena užduota klausimą.
Švara bei jaukumas-garantuotas….
Ačiū ir sekmės darbuose!!????!!!!!
Atsakyti
Lankausi Kaune Autobusu stoties soleriume esu labai patenkinta, labai malonus bendravimas, isamus paaiskinimas, visada su sipsena, duodami patarimai.Didelis dekui ten dirbanciom merginom, jus šaunuoles.????????
Atsakyti
Sveiki, vakar teko lankytis klaipedos akropolyje pas blondine mergina. Profesionali darbuotoja, maloni ir grazios syosenos mergina, taip profesionaliai viska paaiskino, papasakojo, parode kaip naudotis. Malonumas lankytis tokiose vietose. Aciu ir tikrai sugrisiu dar karta!
Atsakyti
Ševčenkos g. 14 Vilniuje pačios geriausios merginos (ypač mūsų blondinė), vūsada malonu sugrįžti:)
Atsakyti
Siandien buvau lazdynu soliariume.Jie speju jau ant bankroto ribos.Vietoj to kad kaina numestu ir zmoniu butu kaip anksciau minios tai ner isvis nei vieno.Ispradziu galvojau nebedirba.Sviesos isjungtos beveik visos.Panele kuri aptarnauja sedi beveik tamsoj.Ziuriu nupirkta tipo nauja kabina.Nuejau.Tai b...t tik.Kitu zodziu ner.Kilimelio ner ant kurio atsistoti.Turi basas po nesvarias grindis vaikscioti kur visi su batais vaiksto.Kabinoj muzikos nera.Neveikia.Nors jei ir veiktu manau jos nesigirdetu nes ventiliatorius kuris uzia virs galvos tai tokiu garsu kad galvojau is ten iseisiu kurcias.Vietoj to kad kainas uzsikelti geriau apie klientu patoguma ir komforta pagalvokit.Aisku jei jum tie klientai reikalingi.Nebent specialiai darot kad niekas neateitu ir bankrutuoti.Vienu zodziu i 4 kabina tikrai niekam nerekomenduoju.Nes ir kaina 9eurai uz 10min.Vienu zodziu ne soliariumas o konkreti skyle.
Atsakyti
KAUNO AKROPOLIS. Kiek lankausi ir užtaikau ant tamsių spalvos plaukų merginos, tai dažniausiai būna soliariumai laisvi, bet jie būna nevalyti… vietoje to, kad kol nėra žmonių nueitų išsivalyti sol sėdi telefone, o atėjus reikia laukti… suprasčiau jei dirbtų kažką ir nespėtų. Apie aptarnavimo lygi net nekomentuosiu ateini tik sau susigadinti nuotaikos. P.S. Tikiuosi vietoje šitos merginos ieškote naujo žmogaus, nes manau reikėtų jau į tai atsižvelgti…
Atsakyti
Tik ką iš soliariumo pc big, taikos 141 klaipeda. Nusivyliau ir nuotaika pagadinta visai dienai. Ruošiuosi i gimtadieni todėl nuo ryto pirkiniai ir t t. Ateinu prie soliariumo ner 10, iseinu i lauka, parukau. Grystu 10val.ramiai laukiu kol atidarys, atidaro nepatenkinta persona, kuri paklausia kam reikia verstis nuo 10 ryto i soliariuma? Buvau soke, koks kam skirtumas kada einu? As klientas, moku pinigus tai kodėl turiu klausytis priekaisto? Jei nepatinka tegu nedirba, neissiegojus turbut. Pasibjaurejau ir daugiau kojos ten nekelsiu????‍♀️
Atsakyti
Galina, tikrai sutinku su jumis 25 diena, šviesių plaukų panelė iš bigo pas kuria ejau bige ir kuri mane ne karta yra apgavusi… Nusprendžiau eiti į Akropoli kad nelikčiau apgauta.. nors ir toliau nuo namų bet supratau kad išeities nėra… aš esu šokiruota, o dar galvojau nueisiu į Akropoli pasideginti kad niekas manęs neapgautu…
Atsakyti
Vakar vakare buvau Kalaipėdos Akropolio soliariume, viskas būtu gerai, jei nebūtu nusukusi 1 min, tiksliau 55 sekundžių, nesuprantu argi darbuotoja galvoja, kad mes nepasižiūrim į laiką kiek dar liko, o vakar tai kaip tyčia atsimerkiau 9.05 (buvau pasiėmus 10 min) ir išsijungė, negalėjau patikėti savo akim. Jau N metų lankausi soliariume, bet nepapasitaike dar taip niekur.
Niekada nebeisiu į Akropolį ir kitoms nerekomenduosiu
Atsakyti
Lazdynų solisun dirba mergina ilgais rudais plaukais su akinukais. labai maloni, mandagi ir rupestinga.
Atsakyti
Jau koki 6 karta, moku uz 12 min., soliariumas issijungia po 10min. Taip darbuotojos 2 min laiko pinigus, kuriuos sumoki isideda sau i kisene, kai pasakai zinoma atiduoda likusi skirtuma kuponais, bet kiek galima. Klaipeda, BIG2
Atsakyti
Teko apsilankyti Archiktu g. Solisun soliariume 7 kabinoi kurioje nera sviesos, pasitepus tamsoje kremu idegiau netoligiai plemais, labai nemalonu kad moku pinigus o turiu teptis kremu tamsoj…
Atsakyti
Sveiki, esu sena lankytoja šitame centre "Klaipedoje bige" Niekada nesu taip nudegusi kaip šįkart pastebėjau einant pas viena darbuotoją staigei sumažėja abonimentų kiekis mano piniginėje. Seniau to nepastebėdavau, bet dabar prigavau šviesaplauke nusikaltimo vietoje!!!! Įsivaizduojat nuplėšę du lapukus vietoj vieno! Nors turėjo nuimti 4, 50 nuėme du, ir taip gaunasi 9 eur!!! Aš pastebėjau, kad kažkas vyksta su šita darbuotoja, kuri dirbo rugsėjo 24d!! Ji net nesuraudonavo ar pasimetė, pasakė atsiprašau suklydau. Tai nepirmas kartas pas ja! Draugei irgi ta pati buvo padariusi ir visoms teigia jog tai įvyko netyčia!! Tikrai buvau lojali klientė, nes gyvenu šalia ir tokių dalykų senai nėra buvę. Krize matyt palietė visus, kad tenka prie algos prisidurti vagiant iš kitu. Kitos mergaitės šaunuolės, problema tik šita akis išvertusi gražuole, amžinai susivėpusi, kad neperku iš jos kremo. Linkiu geros dienos, bei valdžiai susimastyti apie šita gražuolę.!!!
Atsakyti
Akropolis Vilnius- Solisun. Ramunė- nuostabiausia Jūsų darbuotoja, tikra profesionalė. Visada aptarnaus šiltai, maloniai, kompetetingai pakonsultuos, ir ji visada ŠYPSOSI. Tokia darbuotoja yra Jūsų įmonės pasididžiavimas ir garbė, o klientams- džiaugsmas ????
Atsakyti
Akropolis Solisun Vilnius 2022.09.05, noriu padekoti uz nuostabu aptarnavima. Visada malonu ateiti pas jus kaip dirba sita mergaite☺️????
Atsakyti
Niekada to stengiuosi nedaryti, apeiti ir panašiai... Bet Jūsų viena dirbanti darbuotoja, kuri yra atėjusi iš PC BIG yra tiesiog nemandagi ir negerbianti klientų. Daug metų lankausi būtent Jūsų soliariumuose ir visada būdavau patenkinta merginų atsakingumu ir mokėjimu bendrauti, tačiau ši mergina jau ir PC BIGE nemandagi, šiurkšti, atžagari... To pasekoje perėjau į PC Akropolyje (Klaipėda), ir būtent šiandien vėl matau tą pačią darbuotoją, kurios paklaususi kokie gulimi soliariumai laisi, tiesiog "atmeta", nesugebėjusi palaikyti akių kontakto, kad nėra gulimų laisvų, vietoje to, kad galbūt kažkuris greitu momentu atsilaisvins. Tikrai esu nusivylusi ir apmaudu, kad žmonės dirbantys tokioje sferoje nemoka esminio dalyko, , tai mandagumo. Suprantu, gal, tai tiesiog ne ta diena, ar nuotaika, tačiau, tai jau nebe pirmas kartas....
Atsakyti
Kauno Akropolyje dirbanti juodaplaukė... labai ilgai norėjau parašyti savo nuomonę apie ją, nes jau baigia išvesti iš kantrybės. Esu Solisun klientė ne vienerius metus. Tai yra pati blogiausia darbuotoja, kurią teko sutikti per tą laiką. Nuolat nepatenkinta, susiraukusi, balsas pilnas aržgancijos, buolat bando "nusukti" minučių arba €, jei atsiskaitai abonementu. Ne kartą buvo pagauta taip daranti, bet visuomet išvertusi akis aiškina, kad tu esi kaltas arba ji apsiskaičiavo, nes labai pavargusi nuo darbo krūvio. Ne vieną kartą ją teko girdėti konfliktuojant su klientais. Labai patarčiau valdžiai daryti išvadas, nes klientų tikrai prarasite/prarandate vien dėl jos.
Buvusi klientė
2022-06-21 23:31:17
Atsakyti
Kauno akropolio mergina tamsiais plaukais dirbanti yra super nemaloni. Kai pasakai, kad nepirksi kremo, visada pakelia akis nepatenkinta, mandagumo nulis pas šią jaunuolę. Kaip atsiliepimas apačioje, atrodo sutrukdei jos veiklą ar pakalbėjima su draugute. Kažkokia tragedija. 3 kabina įsijungė kaip tepiausi kremą, jo net neįjungus :)
Atsakyti
Kauno Akropolis. Aptarnavimas atmestinis, jautiesi sutrukdžiusi naršyti telefone ar bendrauti su draugais atėjusi. Lempos nekeistos, viršutiniai soliariumų dangčiai nučiupinėti, nenuvalomi, vandens purkštukai neveikia.
Atsakyti
Justiniškų norfoje dirbanti Inesa, labai maloni.Aciu????
Atsakyti
Kauno akropolyje 7 kabinos nerekomenduoju, bent kolkas. Lempos jau labai seniai keistos, tad ir poveikis nulinis. Atėjai su tuo pačiu įdegiu ir išėjai taip pat, jokio skirtumo kiek laiko 5min ar 15min. Tik veltui pinigai ir laikas.
Atsakyti
Buvau sendien kauno akropolija salisun siuleriume esu labai patenkinta labai graziai prijeme kadangi ainu pirma karta personalas buvo nuostabus, mergaite buvo tobula viskas isvalita viskas tvarkinga.ir dar iseinant paklause ar jums patiko atsakiau kad labai.o ji atsake labai laukiam jusu sugristant.tikrai labai dziaugiuosi kad ten apsilankiau
Atsakyti
Kauno Akropolis. Kaip savaitgalis, taip pastoviai ale NEVEIKIA 5 kabina ir siuloma eiti i kitus soliariumus, kurie 40ct brangesni arba i stovima. Darbo dienomis 5 kabina turbut sutaisoma, o nuo penktadienio vel neveikia. Ir taip jau koks trecias menuo.
Jau nekalbu apie pardaveju surauktus veidus, neisvalytus riebaluotus soliariumus ir perdegusias bei laiku nekeiciamas lempas.
Ai ir dar. Jei moku brangiau uz soliarumu su purskuamu vandeniu, reiskias, tikiuos soliariumo su vandeniu. Taciau ir tai neveikia.
Na pagal komentarus akivaizdu, kad visuose sio tinkli soliariumuose panasi situacija jau N metu, nes valdziai px.
Atsakyti
Vakar lankiausi Mados solisriumo centre, dirbo apkuni mergaitė juodais plaukais, pasirodė maloni.
Paklausius ar vyksta interneto akcijos pasake kad ju jau nera senai, užėjus i solisun puslapi akcijos vyksta.....užėjus degintis i 4 soliariuma, buvo pravalyta apacia viršus visas riebaluose, gaila bet daugiau negrįšiu.
Pilaites Solisun
2021-10-25 00:05:43 IP 4lji7t3
Atsakyti
Likau labai nepatenkinta Pilaitės Solisun soliariumu, nes gulimame soliariume vėjas nustatytas per šaltas pucia i krutinę, kad turi ranką laikyti, kad neperšalti. Per 6 minutes nei karto nepurškė vanduo, nors pirkau soliariumą su vandens purškimu ir jau tai ne pirmą kartą. Darbuotoja labai maloni aptarnavimas patinka.
Ausra 2021-08-20 11:56:40
Ir as pritarsiu tokia nemadangi ir nemaloni. Amzinai akis varto. Pries tai buvo irgi tamsiais plaukais, bet labai mandagi visada su sypsena.
Merginos, o Jus dar einate degintis kai dirba ta Agata?? nei aš nei mano draugės ten nebeina kai pamato jog ji dirba, nes nu siaubas... toks jausmas jog ateini trugdyti Poniai mega madmuazel. kazkada kai jos paklausiau, ar ja cia kazkas vercia per prievarta dirbti, ar kas jai negerai, tai ji pasake: as tiesiog tokia esu, daug kam nemandagi atrodau. sakau, tai Jūs darykite išvadas, nes aš tai pas Jus daugiau neisiu degintis. o ji sako: tai ir neeikit. va čia tai metų Darbuotoja galvoju???????? bet užtat jos pamaininkė labai faina, maloni, kaip ir kitų solisun darbuotojos.
Solisun darbuotoja
2021-09-15 23:01:18 IP 2i2426im
Atsakyti
Aš labai noriu pagirti šią įmonę. Skaičiau, kad nemokami pinigėliai išeinant. Visiškas MITAS! Darbuotojoms yra viskas sumokama. Yra paskatinimas už gerą darbą užsidirbti. Darbo sąlygos yra tobulos. Puiki aplinka, švarus darbas ir išklausomi poreikiai iš vadovų pusės. Buvo paminėta, kad Personalo Vadovė Rasa yra nesąžiningas žmogus. Visu pirmiausia, reikia žiūrėti, ar darbuotojas pats stengiasi puikiai atlikti darbą. Rasa yra visame kame puikus žmogus, kuri visada rūpinasi darbuotojų gerovę ir kuri visada padės rasti geriausią sprendimą, kad būtų lanksčios darbo sąlygos. Lempos visada yra pakeičiamos naujai, kai išdega nustatytas valandų skaičius. Labai džiaugiuosi, kad esu šios įmonės dalimi!
Viktorija 2021-07-29 22:06:41
O wow ta pati situacija!!! Cia yra kazkas baisaus. Nu nieko. Bus skundai. Atsibodo ji jau su savo muzikisku elgesiu! Chame isvis! Kolege laabai maloni! As tokios, , darbuotojos" nelaikyciau. Bet nieko, reik ragus aplauzyt o tai ziuriu labai virsinike jaucias, lyg i svecius butum atejes.
Agata 2021-05-03 18:06:52
Labai dažnai lankausi justiniškių norfoje esančiame solisun ir esu pakraupusi darbuotoja trumpais juodais plaukais. Mergina nuolat kalba telefonu, taip pat dažnai ateina vaikinas palaikyti kompanijos, kuris stovi atsirėmęs į priekystalį atkišęs užpakalį ir nesivargina pasitraukti. Žiūri įvairias rusiškas laidas, kurių neišjungia atėjus klientui ir kurias girdi viso seanso metu grojant muzikai. Mergina kalba labai nepagarbiai, visiškai nesiskaito su klientais. Pavyzdžiui, atėjusi atidariau duris ir norėjau jas atgal uždaryti, o man šaukia “nu taigi neuždarinėkit durų”, nors prieš ateinant buvo uždarytos. Iš pradžių nenorėjau rašyti atsiliepimo, bet kai lankaisi soliariume du kartus per savaitę, o į tave visą laiką žvairuoja darbuotoja ir yra nepatenkinta, kad tu čia atėjai ir nutraukei pokalbį, ar sutrukdei užkėlus kojas ant stalo žiurėti laidą ir valgyti, tai... Ir, kiek žinau, kaukės yra privalomos, ši mergina, matyt, apie tai nežino. Galbūt ir soliariumai yra nedezinfekuojami dirbant tokiai “gerai darbuotojai”? Ši mergina dirbo balandžio 30 d.vakare, kartais ten būna kita mergina juodais plaukais, kuri yra labai maloni, galbūt galėtų kolegę pamokinti elementariausių dalykų? :) nes pamačius surauktą veidą ir nepagarbų elgesį, norisi apsisukti ir išeiti.
Atsakyti
Gegužės 31diena Vilniaus akropolyje 13 valanda apsilankiau solisun. Nuėjau į 7 kabina. Lempos perdegino mano veida, o kūni lempos neveikia, veidaa stipriai apdegė nors ijungiau vesinima, o kūnui net šalta buvo, tai buvo labai nemalonu pinigus išleisti ir negauti kokybiškos paslaugos, pasakiau darbuotojai ši atsakė jog pakeitė lempas veido todėl stipriai degino, bet dėl to kad kūno lempos realiai neveikė nieko neatsakė, tik rekomendavo eiti į kita, nebūčiau supykysi jei būtu pasiūliusi nuolaida, dabar likau su nudegintu veidu ir be kūno įdėgio. Lankausi dažnai Solisun, bet labai stipriai nuvylė
Sveiki,
Visad lankiausi solisun akropolyje, ten dirbantis personalas puikus, puikiai dirba. Per karantina pradėjau lankytis justiniskiu prekybos centre esanciame solisun, nes arciau namu. Nepalyginamai skiriasi aptarnavimas, jei tai galima vadinti aptarnavimu. Siandien 2021-05-03 atejau i justiniskiu solisun, tarp 13-14val, dirbo mergina tamsiais plaukais. Mergina jau ne pirma kart kalba telefonu aptarnaudama klientus, graza atmete rudais centais, ir tai, per mazai. Numetusi suma, kiek truko, toliau nuejo kalbeti telefonu. Jei jums rupi jusu klientai, ir kad jie griztu, susirupinkite aptarnavimu, nes as nesiruosiu grizti ten. Baisu.
Gabrielė Mauručaitė
2021-01-06 18:00:04 IP 2e7r3mc8
Atsakyti
Atejau pasideginti 17.51 h.Dirbanti mergina pasakė, kad šiuo metu jai yra 20minuciu pertrauka, per kuria dezinfekuoja patalpa, paklausiau ar galiu ateiti uz 20minuciu, ji pasake, kad pati eis pasideginti, ir kad galiu ateiti uz 40minuciu.Tai butu 18.40, eiciau degintis 15min, ir per 5 min tureciau speti apsirengti ir iseiti ? Labai nemandagus bendravimas, visiskai nesiskaito su klientu.Arba as kazko nesuprantu, arba cia taip atlieka darba ? Ne klientas pirmas ?
Atsakyti
Lankiausi Justiniškių solisun, nezinau kas su jusu aptarnaujanciu personalu, bet jis siaubingas. Paklausus informacijos kuo skiriasi stipresne ir silpnesne kabina informacijos visiskai nesuzinojau, tik buvo akiplesiskai atsakyta kad tuom ir skiriasi kad stipresne ir silpnesne, zodziu baisu
Atsakyti
Visad lankausi solisun justiniskese, vien del konsultantes. Labai dziaugiuosi ir dekoju, kad pas jus dirba tokia sauni mergaite juodais plaukais. 2020.05.31 ji dirbo, gaila nezinau jos vardo.
tokia sauni mergina, ji man viska parode, paaiskino. vienas malonumas eiti ten degintis, kai taip vertina klienta.Aciu.:)
Atsakyti
darbuotoja Agota siaubinga, vietoj to kad valyt soliariumus atydziau, maivosi pries kamera
Atsakyti
Šiauliai, Akropolis. Siaubinga nepagarba klientui, žmogaus laikui. Prieššventinės dienos, visi skuba ir soliariumo administratorė TIKRAI neturėtų taip ŠVAISTYTI svetimo laiko!
Užbėgau 14:30, buvau informuota, kad turėčiau laukti 30 minučių. Paklausiau, ar galiu ateiti 15:00, atsakymas: geriau 15:05. Ok, laukiu. 15:05 grįžtu. Administratorė lyg niekur nieko praneša, kad galiu sėsti ir laukti dar bent 20 minučių. Dar galiu eiti į kitą soliariumą. Dar galiu pavartyti žurnalą. Tiesiog super! Pusvalandį laukiau, kad galėčiau dar palaukti.
Ne kiekvienas turi tiek laisvų pusvalandžių. Ne kiekvienas savo laisvus pusvalandžius nori skirti laukimui prie soliariumo. Ir NE, aš neturiu suprasti, kad mano laikas švaistomas, nes kita klientė pavėlavo. Turbūt pavėlavusioji turėtų sėdėti ir vartyti žurnalą arba eiti į kitą soliariumą, o ne aš, atėjusi sutartu laiku. Bet.. pasak administratorės, “ką aš dabar padarysiu, klientė jau deginasi”...
Atsakyti
Iseidami galit pamirst apie ismoketus pinigus kur atidirbot
Atsakyti
Dažniausiai lankausi solisun salone esančiame netoli Holiday Inn. Esu visiškai nusivylusi soliariumu kokybe, nes atrodo, kad lempos visiskai nekeiciamos. Kodel soliariumu kainos kyla, bet kokybe ne? kodel atsiradus naujam soliariumui i ji nuejus idegis matosi iskart, bet jei tenka nueiti i kita kazkuria kabina (12-15minuciu), net po trecio karto nieko nesimato (jusu brangiausi kremai taip pat naudojami)? Suteikit kokybiskesnes paslaugas uz kurias yra mokami nemazi pinigai, aciu.
Atsakyti
Uzejau i esanti vokeciu g. solisun (06.09) dirbo sviesi mergina trumpais plaukais apranga merginos tai buvo kazkas tokio ohooohooo, ar vadovai neziuri kaip rengiasi ju merginos ? kita karta gal nuoga ateis ? Galejau net pasakyt kokios spalvos apatiniai, apie aptarnavima isvys tyliu...
Atsakyti
Sveiki, noriu pagirti Lazdynų (erfurto g. 30, Vilniuje) mergaites. Bendravimas nuostabus! Viską detaliai paaiškina, partaria, kokius kremukus geriau naudoti mano tipo odai. Esu jau ilgametė Jūsų tinklo klientė ir visada ėjau ir eisiu tik į šį saloną! Mandagesnio mergaičių bendravimo ir atsidavimo šiam darbui, daugiau neteko matyti. Ačiū Jums, panos :)
Atsakyti
Nemegstu rasyt skundu, bet kadangi asmeniskai man tai ne pirmas kartas, ir dar draugei panasiai.tai nutariau parsyti, kad darytumete isvadas.
Taigi-Lazdynai.erfurto gatve.
Vakar, vakarop uzbegau i soliariuma.12-19
Pamacius mane, kad persirauke brunete, mat su drauge sumaisiau plepeti...nu galvoju pratylesiu.sakau i 1 -15min.7-50.eik.!!!!
Ei palauk, koks eik????
Ok.pratylejau vel.
Po 8min supratau kad svylu...ar buvo sunku pasakyti kad naujos lempos??? (siandien suzinojau is drauges!!!!!, ne is darbuotojos.)jokio pasiulymo abonenentui.
Isejus is soliariumo, ir pamacius kaip linksmai bendrauja su drauge, ir su patycia tau i veida ziuri vos sulaikiau pykti.na juk Kaledu metas.
Nei paaiskinimo, nei pasiulymo abonentui, nei kremui+savijauta mano liko-mazdaug ko cia atejai ir trukdai plepeti.
Naktis bemiege, nes realiai susvilau.
Ar sunku paaiskinti kad naujos lempos?????
Ar klientas turi zinoti??????
Ar lazdynu soliariume draugiu priemimo punktas????
Pasipasakojus draugei, isgirstu-o man su sita panele taip buvo-ileido i soliariuma.neijunge.ir isejo su drauge rukyti!!!!!
Tai palaukit, Jus mokat uz kavytes pagerima su draugemis ir parukyma ar uz darba ir informacijos suteikima????????
Atsakyti
Katik 2018.09.16 apie 21.15 buva Vilniaus akropolio solisune. Rudaplauke darbuotoja tiesiog siaubingai bendravo. Kaip zemiau jau kazkas minejo, varte akis, LABAI pasaipiai bendravo. Paklausus kiek minuciu i 9 kabina galima, atreze, kad kiek noriu. Po to kai pasakiau, kad 12min noriu, pasaipiai atsake, kad per maza suma duodu. Tuomet sakau na 5 gal 8. Ji man atreze piktai kad 5 "cia is vis nesamone". Va 9eur duodi tai eik 9min. Siaubinga darbuotoja, tas jos zvilgsnis, lyg nekestu viso pasaulio. Dar ir guma kramto kaip arklys prie klientu. Zodziu daugiau kojos nekelsiu i akropolio solisun. Po tokio bendravimo nuotaika dingo visam vakarui.
Sveiki,
Šiandien, birželio 13-ta buvau Solisun soliarume Pilaitėje (Priegliaus g.), pirmą kartą savo gyvenime.
Noriu pasakyti, kad panelė, kuri mane aptarnavo buvo ypatingai maloni! Nu tiesiog didžiulis PLIUSAS šiam salonui.
Esu labai dėkingas už informaciją, kurią man suteikė - tobulas pirmas kartas, geriau nei galėjau įsivaizduoti!
Ačiū labai tai merginai, kuri dirbo į vakarą. Viskas super - rekomenduoju!
Atsakyti
Noriu padėkoti T. Ševčenkos g., Vilniuje, dirbančioms mergaitėms. Labai maloniai aptarnauja, visada šypsosi, nors matau kad srautai dideli ir Klienčių pilnas salonas, tačiau visada skiria laiko, pataria paaiškina. Ypatingai didelį dėkingumą jaučiu darbuotojai Ingai. Matosi, kad Žmogus į darbą ir į Klientą žiūri ne vien tik kaip pinigų šaltinį. Toks atsidavimas darbui ir nuolatinis pozityvumas labai paperka. Visada maloniai aptarnauja ir pataria, o kartais net ir dviratį pasaugoja. Pagarba. Rekomenduoju visiems užsukti.
LLL 2018-05-11 17:52:47
Jūs gal savo Vilniaus Akropolio merginas bent elementarios kultūros pagrindú pamokykit, o ypatingai juodaplaukę, vardas berods Ramunė. Nuo lada klientas yra “tujinamas”? Laba, ko nori, tu, užeik...čia normalus bendravimas? Mergaitė tegu knygú geriau paskaito, o ne dažosi darbe, kikena ir tujina klientus. Fui.
Klausykite, ko Jūs norite: tokioms kaip joms, toks darbas svajonių ir skaito prestižinių-gi degintis gali nemokamai. Man, su aukštuoju išsilavinimu, toleruotinas net valytojos darbas, jei ji savo “vistoje”, o jos, būtent Akropolyje - Vilniuje-atsiprašau už išsireiškimą, tiek apranga tiek savo gausa keiksmažodžių prostitutes prakenkia
Atsakyti
Buvau Solisun Akropolyje (Vilniuje) ką tik tai. 20018.05.25 kadangi daug žmonių dirbo kelios (gal 3-ys merginos). Labai nemaloniai tarpusavyje kalbėjo cvartodamos necencurinius židžius. Kai vieną nutariau “pamandaginti” atsiprašė-išeinant kitos dar “riebiau” pradėjo leksikoną valdyti, nesvarbu, kad sėdėjo vyras su nepilnamečiu vaiku. Pakraupusi. Padistengsiu, kad sužinotų kuo daugiau žmonių, kokias be kultūros išsilavinimo, nuo gatvės paneles priima dirbti. Turbūt per lovas, kad yokiuos apgailėtinus darbus, gauna.......
Atsakyti
Esu gan kantri, bet šį kartą neištvėriau. Prieš pora dienų lankiausi Klaipėdos akropolio Solisun. Ir likau apgauta darbuotojos šviesiais iki pečių kirptais plaukais, vardo neprisimenu. Abonento kortelėje turėjau likutį 5, 75 EUR., už soliariumą turėjau sumokėti 5, 70 EUR. Bet darbuotoja paprašė dar 4 EUR. Per aparatą braukė ir mano ir iš stalčiaus ištraukta kortele ?!!! Paklausus, kodėl keturi eur., atsakė, jog mažas likutis kortelėje. Nors prieš porą dienų jos kolėgė buvo informavusi, jog liko 5, 75 EUR. Kažkaip negražu klientus apvaginėti merginos :/ O apie BIG'o Solisun iš vis patyliu. Merginos pasisveikinti dar sugeba, bet aptarnauja be šypsenos, susiraukusios, soliarumai pastoviai nenuvalyti arba pavalyti ant greičio, kur kliuvo kur nekliuvo.
Solisun Klientė
2018-04-16 15:31:59 IP 2e7r3r6k
Atsakyti
2018.04.16 dieną lankiausi Vilniaus Akropolio, , Solisun’’. Dirbanti mergina buvo labai nepatenkinta ir arogantiška -, , vartė akis’’ kai buvo užduodami klausimai apie soliariumus, žiovavo tiesiai prieš veidą, atsakinėjo į klausimus nemandagiai, vaidino nežinia ką. Pasijaučiau tikrai ne kaip. Esu pasibaisėjusi tokiu aptarnaujančiu personalu.

Labory
Medicininė bei kosmetologinė įranga Nr.1 Lietuvoje

Adresas: Partizanų g. 50-99, LT-49459 Kaunas.
Veiklos sritys: grožio salonai ir kirpyklos; baldai (gamyba); baldai (prekyba); kosmetika, parfumerija; medicininė įranga; pramonės įrengimai; prekybos įranga; spa centrai.
Mūsų komanda nuolat stebi medicininės bei kosmetologinės įrangos rinkos pokyčius, tendencijas ir madas. Patariame bei padedame išsirinkti naujausias bei optimaliausias darbo priemones bei įrangą medikams, kosmetologams, dermatologams, kūno estetikos, nechirurginės veido ir kūno terapijos srities specialistams...
ESTETUS KLINIKA
LAZERINĖS IR ESTETINĖS DERMATOLOGIJOS KLINIKA

Adresas: Tvirtovės al. 18, LT-50169 Kaunas.
Veiklos sritys: medicinos įstaigos, paslaugos; grožio salonai ir kirpyklos; kosmetika, parfumerija.
Estetus Klinika atidaryta 2010 m rugpjūčio mėn. Kaune, Plastinės chirurgijos centre. Po dvejų metų atvėrė duris ir Vilniaus širdyje. Tai privati medicinos, estetikos ir grožio įstaiga, kur Jūsų laukia profesionali komanda, pasiruošusi padėti ir patarti. Estetus klinikos specialistai ne tik pritaiko savo daugiametę...
Akvatechnika [kirpykloms.lt]
DIVA Professional Styling, Carin Haircosmetics

Adresas: Dunojaus g. 20, LT-02104 Vilnius.
Veiklos sritys: grožio salonai ir kirpyklos; baldai (gamyba); baldai (prekyba); prekybos įranga; spa centrai.
Kirpykloms.lt rasite viską, kas skirta profesionaliam plaukų meistrui – Belgijos kompanijos „Carin Haircosmetics“ profesionalią kosmetiką, kirpykloms skirtus modernius bei išskirtinio dizaino baldus, anglų įmonės profesionalius įrankius „Diva Professional“ ir platų aksesuarų asortimentą. Prekės yra aukštos kokybės...

Informacijos saugumas tampa kritinis: net 84% įmonių patyrė informacijos saugos pažeidimų
Sparčiai vystantis technologijoms, grėsmės organizacijos informacijos saugumui taip pat nuolat auga: daugėja pažeidimų ir įsibrovimų, didėja jų daroma žala. Informacijos saugos spragos...
Nealkoholinis "Švyturio Ekstra" ketina skinti tarptautinių apdovanojimų laurus
Nealkoholinis "Švyturio Ekstra" ketina skinti tarptautinių apdovanojimų laurus
"Švyturio" aludariai buvo pirmieji šalyje pristatę nealkoholinių alaus skonių paletę. Nors rinką užsiaugino greitai, nealkoholinio "Švyturio Ekstra" kūrėjai šiam gėrimui turi dar daug lūkesčių ir...
Kibernetinis saugumas – tai daugiau nei apsauga nuo atakų
Kibernetinis saugumas – tai daugiau nei apsauga nuo atakų
Kibernetinio saugumo užtikrinimas apima ne tik atakų pastebėjimą bei užkardymą, bet ir prevencinius veiksmus, leidžiančius suvaldyti saugumo grėsmes ir sėkmingų atakų pasekmes. Su šiais etapais...
Kitos naujienos »

Prisijungti prie katalogo

Apklausa

Ar esate patenkinti savo atlyginimu?

Akcijų kainos

Humana 502,43 +2,26%