Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę S&T lauko darbai
Parašykite savo atsiliepimą apie S&T lauko darbai, MB
Norėčiau išreikšti nuoširdžią mūsų sporto klubo UHB Kickboxing vardu padėką įmonės S&T lauko darbai direktoriui - Svajūnui Snitikui už suteiktą paramą mūsų sporto klubo vaikams. Jūsų dėka mes galėsime užtikrinti vaikams dalyvavimą stovyklose.
Jūsų parama leis mums organizuoti sporto klubo vaikų stovyklą, kurioje mūsų jaunieji sportininkai galės mokytis, augti ir plėtoti savo gebėjimus. Ši stovykla ne tik suteiks jiems puikią galimybę tobulinti savo sportinius įgūdžius, bet ir padės jiems ugdyti draugystę, komandinę dvasią.
Mes labai džiaugiamės, kad turime remėją, kuris supranta svarbą, kurią sportas turi vaikų gyvenime.
Ačiū!
Profesionalai savo profesijoje.
Pagrindiniai pliusai - aktyvus ir rupestingas bendravimas bei patarimai, patirties itakoti sprendimai, kokybiskai atlikti darbai ir issakyti patarimai.
Visais organizaciniais medziagu uzsakymo/pristatymo/iskrovimo darbais pasirupina patys, kas ypac patogu.
Dėkojam "S&T lauko darbai" komandai ir direktoriui Svajūnui už puikiai atliktus darbus!
Mūsų atveju buvo pakeltas šlaitas sutvirtinant jį atraminėmis sienomis, išlieti laiptai su užlenkimais, sutvarkytas drenažas, apželdintas sklypas ir perklotos kiemo trinkelės.
Rekomenduojame 100%! Tikrai kreipsimės ir ateityje.
Rekomenduoju 100%! Su Svajūnu sutarei dėl darbų ir gali pamiršti, atvažiuos ir atliks darbus kokybiškai ir sutartu laiku. Mums taisė kito meistro nekokybiškai atliktus trinkelių klojimo darbus ir montavo vaziuojamojoje dalyje trinkelese šulinio dangtį
Svajūnas ir jo komanda Rugpjūčio- Rugsėjo mėn. atliko drenažo įrengimo, trinkelių klojimo ir perklojimo darbus (užsakymas nebuvo standartinis), darbus atliko nepriekaištingai. Rekomenduoju! -Infrastruktūros vadovas.
Rugpjūčio mėnesį atliko drenažo įrengimo ir trinkelių klojimo darbus. Likome labai patenkinti darbuotojų profesionalumu! Darbai atlikti gerai, viskuo pasirūpinta, su direktoriumi lengva komunikuoti. Rekomenduoju.
Esu labai dėkingas už gerai atlikta darbą (drenažo įrengimas ir tinklų paklojimas). Taip pat ir ištaisytus prieš tai nekokybiškai atliktus darbus. Rekomenduoju.
Dėkoju "S&T lauko darbai" Svajūnui Snitkui, darbų komandai už gerai, profesionaliai atliktą darbą Didelis ačiū.
Rekomenduojame
Namo pamatai...
Gerai atliko darbus, padarė apie 80kv automobilių stovėjimo aikštelę, takelį iki namo. Į visus pageidavimus atsižvelgė, padarė nemokamai keletą smulkių kiemo tvarkymo darbų.
REKOMENDUOJU, vyrukai išklojo name virš 70 kv.m. grindų plytelių. Darbas atliktas puikiai, be priekaištų, brigada draugiška įsiklauso į pageidavimus, Anksčiau ieškojom kas daro pigiau, dabar tik pasiskaičius rekomendacijas.
Puikūs meistrai, dirba greitai ir kokybiškai! Visą laiką pataria, parekomenduoja renkantis medžiagas ir įrengimo/montavimo sprendimus. Meistrai su kuriais sutari ir gali būti ramus, kad bus padaryta!
2021 nemažai mūsų name buvo vykdoma stybos darbų, bet kaip dirbo šios įmonės vyrukai tik aukščiausi įvertinimai. Namo rusyje, kur pastoviai kaupdavosi vanduo sutvarkė problematišką grunto drenažą, bei padarė grindų betonavimą. Dirbo, kaip sako be perekūrų, ne senamadiškai, o atėjau - padariau po savęs susitvarkiau ir tik tada namo. Super! Būčiau juos radusi anksčiau šiai dienai būtų name daugiau kas padaryta ir daug kokibyškiau. Darbų kaina tikrai atitinka darbo tempus ir kokybę. Ačiū brigadai ir vadovui.
Labai rekomenduoju Svajūną - darbus atliko dar greičiau nei buvo planuota. Darbai atlikti be priekaištų.
REKOMENDUOJAME sia imone!
Sios srities Specialistai is didziosios raides!
Puikiai, greitai, profesionaliai ir labai kokybiskai isklotos trinkeles!
Komanda profesionali, draugiska, labai kruopsti. Nuo pradzios iki galo teike issamia informacija apie darbu eiga- pradzia ir pabaiga, Pateisino musu lukescius su kaupu.
Dziaugiames ir esame laimingi pasirinke sia imone, ju darbas dziugins mus dar ne vienerius metus.
Labai mandagus imones vadovas, puikiai sutareme del kainos. Kaina labai adekvati. Aciu jums labai!
Organizacijų duomenys: kaip valdyti rezervinio kopijavimo procesą?
Reguliarus duomenų rezervinės kopijos darymas turėtų būti viena iš privalomų organizacijos IT higienos procedūrų, tačiau praktika rodo, kad realybėje jų laikomasi kur kas mažesniu mastu. Dėl to...

Maksimalių atostogų skaičiaus ribojimo labirintai
Prieš kelerius metus viešai jau diskutuota apie mistinę Darbo kodekso 127 str. 5 d., kuri nustato, kad "teisė pasinaudoti visomis ar dalimi kasmetinių atostogų (arba gauti piniginę kompensaciją už...

"Packeta Group” – susipažinkite su Čekijos logistikos milžine elektroninėje prekyboje
Čekijos logistikos bendrovė "Packeta Group” specializuojasi elektroninės prekybos srityje ir vis labiau plečiasi į Baltijos šalių rinką. 2010 m. Simonos Kijonkovos įkurta įmonė "Z?silkovna” per...
Nuoširdus ačiū S&T lauko darbai, MB už nepriekaištingai atliktą darbą. Vaikinai savo srities profesionalai. Rekomenduoju 100 %.