Lankytojų nuomonė, pagyrimai, skundai apie įmonę Revolab, UAB
Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Revolab
Affidea Lietuva
Gydytojų konsultacijos. Tyrimai. Sporto medicinaAdresas: Savanorių pr. 184, LT-44150 Kaunas.
Veiklos sritys: medicinos įstaigos, paslaugos; laboratorijos, įranga; tyrimai, ekspertizės.
„Affidea Lietuva“ yra Europoje pirmaujančio diagnostinio vaizdinimo ir ambulatorinių paslaugų „Affidea“ tinklo, veikiančio 16-oje Europos šalių, dalis Lietuvoje. „Affidea Lietuva“ turi 27 asmens sveikatos priežiūros įstaigas, kuriose dirba per 600 savo srities profesionalų ir kiekvienais metais aptarnaujama beveik...
ESTETUS KLINIKA
LAZERINĖS IR ESTETINĖS DERMATOLOGIJOS KLINIKAAdresas: Tvirtovės al. 18, LT-50169 Kaunas.
Veiklos sritys: medicinos įstaigos, paslaugos; grožio salonai ir kirpyklos; kosmetika, parfumerija.
Estetus Klinika atidaryta 2010 m rugpjūčio mėn. Kaune, Plastinės chirurgijos centre. Po dvejų metų atvėrė duris ir Vilniaus širdyje. Tai privati medicinos, estetikos ir grožio įstaiga, kur Jūsų laukia profesionali komanda, pasiruošusi padėti ir patarti. Estetus klinikos specialistai ne tik pritaiko savo daugiametę...
Rezus.lt
Kraujo laboratorija | Medicininių tyrimų tinklasAdresas: Gumbinės g. 33C, LT-77171 Šiauliai.
Veiklos sritys: medicinos įstaigos, paslaugos; laboratorijos, įranga; medicininė įranga; tyrimai, ekspertizės.
Rezus.lt kraujo laboratorija - tai medicinos laboratorinių tyrimų tinklas Lietuvoje. Atliekame 10000 įvairių tyrimų kas dieną! 96000 lojalių klientų! Virš 4 milijonų atliktų tyrimų! Užsakius medicininius tyrimus, sukuriame prisijungimus, kad klientai savo tyrimų rezultatus galėtų rasti ir kaupti vienoje vietoje...
ELDK
Era Esthetic Lazerinės Dermatologijos KlinikaAdresas: M. Valančiaus g. 7-57, LT-03158 Vilnius.
Veiklos sritys: medicinos įstaigos, paslaugos.
ERA ESTHETIC - tai lazerinės dermatologijos klinika, veikianti Lietuvoje, Latvijoje ir Vokietijoje. Įmonė veiklą pradėjo 2008 metais. Šiuo metu įkurti 6 filialai, kuriuose dirba 70 kvalifikuotų gydytojų. Klinika yra didžiausia privati medicinos įstaiga dermatologų skaičiumi Lietuvoje. Klinikoje atliekama odos ligų...
"Ave Vita" klinika
Šeimos klinikaAdresas: Kovo 11-osios g. 22, LT-51349 Kaunas.
Veiklos sritys: medicinos įstaigos, paslaugos; odontologija, paslaugos; psichologai, psichoterapeutai.
UAB „AVE VITA“ klinika – tai medicinos įstaiga, subūrusi aukštos kvalifikacijos sveikatos priežiūros specialistų komandą. Čia Jūsų laukia maloni aplinka, paslaugus personalas ir profesionalios sveikatos priežiūros paslaugos. „AVE VITA“ klinikoje veikia: ŠEIMOS KLINIKA Šeimos klinika, kurioje gydytojai siūlo Jums ir...
Mūsų pačių kraujyje slypintis sveikatos šaltinis
Ilgą laiką medicinoje naudota trombocitais papildyta plazma (PRP) buvo vienintelis trombocitų kilmės produktas, skirtas audiniams gydyti. 2013 m. prancūzų profesorius anesteziologijos gydytojas ir...
Tvari IT įranga – mada ar ateitis?
06-29 12:06
Kol vienos įmonės vis dar abejoja dėl investicinės grąžos į tvarumą, kitos gi imasi lyderystės ir brėžia strateginę kryptį jų pasekėjams. Taip "Dell Technologies" – viena didžiausių IT įrangos...
Kitos naujienos »
2022-05-27 12:06:59 IP 5los4f3e
2022-05-26 10:31:07 IP 2ju3l2om
2022-05-18 08:08:17 IP 27peq4o6
2022-05-01 22:55:40 IP 28m8230u
Kaip su jumis susisiekti??? Kaip iki jūsų dasibelsti?? Esu labai pasipiktinusi, atsisakiau visų prenumeratų o man vistiek pinigai nuėminėjami iš saskaitos? Kaip kokio viruso nebegaliu atsikratyti? Ragelio nekelia į el. Laiškus jokio atsakymo. Grąžinkite mano pinigus.
Apgailestaujame, kad esate nusivylusi mūsų paslaugomis. Sprendžiant iš aprašytos situacijos - esate įsigijusi tyrimų prenumeratą ir sutikusi su jos pirkimo taisyklėmis, tik tokiu atevjų nuo Jūsų sąskaitos galėjo būti automatiškos nuskaitytos lėšos. Jei norite tyrimų prenumeratą nutraukti - būtumėm dėkingi, jei pateiktumėte daugiau informacijos apie Jūsų atliktą užsakymą (kieno vardu ir kokiu el.paštu registravotės) mūsų el. paštu: [email protected]
2022-05-01 15:12:05 IP 2df7d8vh
2022-04-25 15:24:52 IP 2g5veqqa
Gerb. Lina,
Atsiprašome už šį nesusipratimą. Kraujo surinkimo rinkinio neišsiuntėme Jums dėl žmogiškosios klaidos. Atlikome Jums pinigų grąžinimą.
2022-04-25 14:57:35 IP 2ju3l0ql
a*******i !!!! Nuskaičiuojami pinigai jau trečią kartą. Ignoravimas totalus!!!! KAIP SUSISIEKTI SU ŠIA “ĮMONE”?!
2022-04-25 14:55:51 IP 2ju3l0ql
22.03.29 užsisakiau skydliaukės tyrimus ir iki šiol nesu jų gavusi. Prisiskambinti neįmanoma, ragelio nekelia, į el.paštą neatsakinėja. a*******i!
2022-04-25 12:41:54 IP 2g5veqqa
2022-04-23 00:44:32 IP 28mcuonk
2022-04-22 19:02:21 IP 2e7r3mf3
2022-04-20 13:08:22 IP 55pc5ccj
2022-04-13 09:12:06 IP 28m9574f
Laba diena, gerb. Renata,
Iš anksto dėkojame.
Ar galite man atsakyti kur man kreiptis, kad grąžintumėte mano pinigus, kurious neteisėtai nuskaitėte.
El. paštu niekas neatsako, skambučio nekelia ir tai tikrai nėra koks nesusipratimas.Taip jūs elgetės tokia jūsų ignoravimo politika esu tikrai pasipiktinusi, kreipsiuos į vartotojų teisę. Jeigu per šiandiena su manimi nesusisieksite.
Kalbant apie jūsų norą gauti informaciją, el paštu tai niekas neatsako jau 3 dienas.
2022-04-12 11:56:37 IP 2bf2u6d6
Revolab pasipelnimo kompanija, antra karta nuskaiviavo pinigus be jokio perspejimo.
Pirma karta nuskaiciavus pinigus, aiškiai pasakiau kad mano paskyra ištrintu nes nebenoriu turėti jokių reikalų su Revolab, praėjus nepilnai dviems mėniams vėl nuėmė pinigus, nors mane informavo jog paskyra mano ištrinta.
Svarstau kreiptis į kita institucija, nes pagal jų veiklą išeina kad visą gyvenimą nuiminės mano pinigus.
Ragelio nekelia tiesiog baisu, legalus reketas 2022metais
2022-04-12 11:08:58 IP 2ju3kq25
Ragelio nekelia tiesiog baisu, legalus reketas 2022metais
2022-04-10 16:27:43 IP 2cg5h8b2
2022-04-07 14:41:32 IP 2g5vc5sc
Laba diena, gerb. Anzelika,
2022-04-07 13:14:53 IP 2bf2u6d6
Išsiunčiau neužsakytą kraujo tyrimo rinkinį, kuris iš vienkartinio stebuklingai tapo prenumerata. Pinigus žadėjo grąžinti per 30 darbo dienų, jau praėjo daugiau. Į laiškus ir skambučius neatsako. Rašysiu oficialų skundą, kas nukentėjo nuo nesąžiningos veiklos šitos įmonės prašau rašykite į paštą: [email protected]
2022-04-06 16:49:21 IP 2ju3l5m8
2022-03-29 12:38:33 IP 2ah1o1nl
2022-03-28 09:58:43 IP 2juabvrq
Laba diena, gerb. Agne,
2022-03-28 09:48:35 IP 2ju3l6kh
Aš nesuprantu su jumis neįmanoma susisiekti. Šeštadienį man nuo sąskaitos nuskaičiavote 35€. Nors aš buvau užsisakius vienkartinį tyrimą. Ir kadangi jūs neatsakote su jumis susisieks tam tikros įstaigos
2022-03-28 08:13:25 IP 2g5ve19q
2022-03-26 10:29:42 IP 2ah1o1nl
Niekada daugiau neuzsisakysiu iš čia nieko!!! Tie aš tiek draugas užsisakėme antigenu tyrimo rinkinius kurie netiketai tapo prenumeratomis, paprašiau kad nutrauktu ir grazintu pinigus (nes ta diena rinkinys net nebuvo issiustas, spejau dasiskambinti ir ta pačia diena atsisakiau prenumeratos elektroniniu laisku. Parašė kad pinigais bus grazinti per 14d.d taciau nebuvo, negana to prenumerata nebuvo nutraukta ir pinigai savivaliskai buvo vel nuskaičiuoti, meginau dasiskambinti - neina! Atrašė tik tiek kad bus nutraukta prenunerata, taciau apie pinigų grazinima kalbos nera. Tikiuosi kad isspresime šią problema gražiuoju budu.
2022-03-26 10:28:45 IP 2ah1o1nl
Manau, kad įmonė turi finansinių nusikaltimų požymių, todėl nerekomenduoju su šia įmone sudaryti bet kokių sutarčių dėl laboratorinių kraujo tyrimų. Įmonė nesilaiko pažadų ir nuima pinigus nuo sąskaitos paslaugos net neatlikusi. Pinigai negrąžinami ir po 14d.d., nors buvo pažadėjusi. Negana to, ji dabar neatsiliepia į telefoninius skambučius, o parašius el.laiškus gauni automatiškai nustatytą anglų kalba žinutę, kad vyksta tyrimas. Todėl busim priversti kreiptis pagalbos į kitas valstybines tarnybas dėl neteisėtai negrąžintų pinigų.
2022-03-16 10:00:17 IP 28m969cs
2022-03-15 14:32:39 IP 2ju7fdq7
2022-03-11 13:13:34 IP 28m96a4c
2022-03-06 10:47:56 IP 2i24u294
2022-03-04 13:53:47 IP 28ma14nu
ir mums neteisėtai nuskaičiuoja ir negražina pinigus
2022-03-04 13:50:31 IP 28m831c3
ir mums neteisėtai nuskaičiuoja ir negražina pinigus
Būtumėm dėkingi, jei pateiktumėte daugiau informacijos apie Jūsų atliktą užsakymą (kieno vardu ir kokiu el.paštu registravotės) mūsų el. paštu: [email protected]
2022-03-04 13:47:50 IP 28ma14nu
Grazinkit pinigus, s*****i
2022-02-25 09:39:55 IP 28m8230u
Grazinkit pinigus, s*****i
Taip pat būtumėm labai dėkingi, jei susilaikytum4ėe nuo nepagrįstų mūsų komandos įžeidinėjimų.
Dėkojame už supratingumą ir bendradarbiavimą.
Revolab komanda.
2022-02-24 20:50:20 IP 4ljkg37
2022-02-04 22:02:17 IP 28mcttbn
2022-01-30 23:16:36 IP 2ju3l3oo
2022-01-25 19:55:52 IP 2i24rl0u
Esu registruotas Revolab sistemoj. Nupirkau 3 tyrimo komplektus - Covid-19 antikūnų, vit. D, vit B12.
Gruodžio 27 d. padariau tik viena tyrimą - Covido-19 antikūnus. D ir B 12 nusprendžiau daryti vėliau, nes į viena mėgini buvo sunku pririnkti kraują, nors viskas atlikau pagal instrukcija ir priduodant kraują man darosi silpna.
Ta pati diena oro t. buvo -7 c, tai apie 8.30 paskambinau iškvėšti kurjeri, paaiškinau, kad atlikau viena tyrimą Covid-19 antikūnų. Revolab darbuotoja prašė tyrimą pristatyti pačiam į Klaipėdos “Medicina practica” laboratorija, Šilutės pl. 38. Ta ir padariau - 27d. apie 9.00 val.
Dar papildomai 27 d. 9.51 val. informavau el. paštu [email protected], kad „pristatytas mano kraujo tyrimas dėl COVID-19 antikūnų į "Medicinos praktika" laboratoriją Klaipėdoje. Ko greičiau laukiu atsakymą“.
Kai gruodžio 28 d. gavau atsakymą, supykau dėl laboratorijos neatsakingumo bei sukčiavimo.
Vietoj COVID-19 antikūnų rezultatų Revolab sistemoj savo paskiroje radau vit. D ir B12 tyrimo rezultatą iš vieno priduoto indelio (skirto COVID-19).
Ko remiasi Klaipėdos "Medicinos praktika" laboratorijos darbuotoja, atliekant mano kraujo tyrimą, man neaišku. Nes ant indelį buvo užklejotas lipdukas su kodu ir tyrimo pavadinimų.
Susirašinėjau su Revolab komanda. Norėjau civilizuotai išspręsti susidarysi problema. El. paštu vyko tik susirašinėjimas ir prisigalvoti įvairi kaltinimai man. Nei atsiprašymo, nei pasiūlymų nuspręsti problema nesulaukiau.
Yra pažeisti mano vartotojo teises į kokybiška bei sąžininga aptarnavimą.
Nustebusi laboratorijos "atsakingumo".
Gerai kad tai ne operacija, kai vietoj apendiksą išpjovė inkstą. Arba vietoj aspiriną išrašė purgeną.
REVOLAB direktorė nepaėmė gražinta siunta su nepanaudotus tyrimus ir Skundo raštą. Tai rašysime į VVTAT, Sveikatos ministerija bei viešinsime informacija. Je nesilaiko savo sukurtų taisyklių.
2022-01-10 13:42:15 IP 28m965es
2022-01-07 16:25:42 IP 28mcqito
2021-12-15 18:20:43 IP 28mbtg6q
Uzsakem tyrimo rinkinuka..jau praejo 14 dienu nei siuntinuko, nei pinigu atgal..rasem i emeila nulis emociju..skambinom nekelia, arba atmeta.eisim kitais keliais..bet tikrai nepalinksim taip.NEPATIKIMI.
2021-11-29 16:18:08 IP 66euv8hc
2021-11-19 14:52:39 IP 2cfq6j04