Lankytojų nuomonė, pagyrimai, skundai apie įmonę Registrų centras, VĮ
Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Registrų centras
CV Group
carVertical - automobilio patikra pagal VIN numerįAdresas: Aukštaičių g. 7, LT-11341 Vilnius.
Veiklos sritys: informacijos teikimas; automobilių prekyba.
„carVertical“ – transporto priemonių istorijos patikros paslaugas teikianti įmonė. Mes renkame ir apdorojame duomenis iš įvairių nacionalinių ir privačių registrų bei duomenų bazių, kad galėtume pateikti vartotojui išsamią informaciją apie perkamą transporto priemonę. Viskas ko reikia – įvesti transporto priemonės...
Creditinfo LietuvaAdresas: A. Goštauto g. 40A, LT-03163 Vilnius.
Veiklos sritys: informacijos teikimas; finansai; konsultacijų paslaugos.
Kredito biuras „Creditinfo“ yra informacijos bankas, į kurį duomenis teikia (ir gauna) finansų, telekomunikacijų, elektros tiekimo ir kitos įmonės. Kredito biuras užima svarbią vietą finansų sistemoje, nes finansų įstaigoms padeda skolinti atsakingai, o patikimam verslui ir patikimiems vartotojams sudaro sąlygas...
Credo PartnersAdresas: Vytauto pr. 23, LT-44352 Kaunas.
Veiklos sritys: telekomunikacijos, ryšio priemonės; informacijos teikimas; konsultacijų paslaugos; reklamos paslaugos; tyrimai, ekspertizės.
UAB „Credo Partners“ jau vienuolikti metai sėkmingai teikia kontaktų centro paslaugas, pateisindama užsakovo lūkesčius. Kompanijoje dirba profesionali pardavimų telefonu vadybininkų ir konsultantų komanda, kuriai vadovauja vadovai, turintys daugiametę patirtį efektyvaus kontaktų centro srityse. Kartu su komanda...
DIRECTOAdresas: Juozo Balčikonio g. 9, LT-08247 Vilnius.
Veiklos sritys: kompiuteriai ir programinė įranga; informacijos teikimas; kompiuterių programinės įrangos kūrimas; konsultacijų paslaugos.
Esame verslo valdymo sistemos „Directo“ platintojas ir diegėjas Lietuvoje. „Directo“ sistema apima tokius modulius kaip finansai, sandėlis, pirkimai, pardavimai, CRM, žmogiškieji ištekliai, projektų valdymas, elektroniniai dokumentai, darbo laiko apskaita, gamyba. Mūsų siekis – padėti klientams rasti optimizuotą ir...
Kalba.Lt
Edukacinės rinkos lyderis LietuvojeAdresas: Vytauto pr. 32, LT-44328 Kaunas.
Veiklos sritys: kalbų kursai; aukštesniojo ir profesinio mokymo įstaigos; informacijos teikimas; konsultacijų paslaugos; mokymo kursai.
UAB “Kalba.Lt” - didžiausią patirtį Lietuvoje turinti edukacijos įmonė, kuri rūpinasi visuomenės pažanga ir tobulėjimu. Įmonė teikia plačią įvairovę edukacinių paslaugų vaikams, paaugliams, suaugusiems ir verslo sektoriui: kalbų kursai, karjeros konsultacijos, tarptautiniai egzaminai, studijų užsienyje...
Prisijungti prie katalogo
2022-10-16 12:48:03 IP 2i23s1gp
2022-10-06 15:40:37 IP 2i250u28
2022-10-04 14:35:49 IP 2fbaqpse
2022-09-29 18:49:03 IP 2g449est
Noriu pasakyti nuoširdu ačiū Ingridai Simonavičienei Alytaus registrų centro darbuotojai, labai maloniai atliko savo darbą, su tokiu dideliu noru padėti, sutvarkyti dokumentus, patys likome nustebinti, pasirodo yra žmonių iš didžiosios raidės.
Likome širdingai dėkingi.
Linkime sėkmės ir neprarast to žmogiškumo.
2022-09-18 22:40:40 IP 2i2k3fd8
2022-08-30 23:10:02 IP 28mbs47i
uz zmogiska supratima bei nebiurokratiska poziuri i kliento situacija. Buvau sujaudinta iki asaru. Tokie darbuotojai didele vertybe! Sekmes jums Robertai ne tik darbe, bet ir gyvenime. Aciu labai!
2022-08-16 09:46:12 IP 4ljkf20
2022-08-14 11:45:36 IP 2cfq5tgt
2022-08-09 08:12:06 IP 2df6bsn7
2022-08-08 15:42:04 IP 2e8b9of2
2022-08-04 19:43:57 IP 65hihsam
2022-07-29 15:42:19 IP 2eehhlav
KIEK REIKĖJO, AIŠKINAMĖS PER KOLEGAS, PAŽYSTAMUS, KAIP KAS KĄ DARĖ.
ARBA JEI ĮMANOMA PASLAUGĄ GAUTI EL.BŪDU, TAI PASISEKĖ.
SUSIDARO ĮSPŪDIS, KAD ATEINA Į DARBĄ IR IŠ KARTO NUKELIA RAGELĮ, KAD NIEKAS NEPRISKAMBINTŲ.
NESAKAU, KAD VISI KAVĄ GERIA, BET JEI TEIKI KONSULTACIJOS PASLAUGĄ, TAI IR DARYKIT, O JEI NESUGEBATE, TAI IR NESKELBKITE.
TOKIAI ĮSTAIGAI VIENAS TEL.NR. ABSURDAS.
2022-07-26 09:41:19 IP 28m9va3f
2022-05-25 15:44:34 IP 2i23tcev
2022-05-25 13:43:36 IP 28m83ukt
2022-05-24 08:28:19 IP 5f4sop2r
Dar ir slaptus duomenis savo meilužiui duoda (su žmonių asmens kodais ir telefonų numeriais)
Įrodymų turiu.
2022-05-13 14:08:26 IP 2e7r3t8l
2022-05-04 22:25:57 IP 2i23vipf
2022-04-14 11:08:09 IP 2fbapqis
Registrų centras yra pavyzdys, kaip valstybinės įmonės driba atlaidžiai, todėl, kad dažnai nepatiria jokios atsakomybės už savo veiksmų aplaidumą.
Per pastaruosiu du mėnesiu Panevėžio registrų centre teko lankytis 6 ar 7 kartus ir Jūsų darbuotojoms vis dar nepavyksta sutvarkyti paprasto turto išrašo. Iš pradžių joms niekaip nepavyko išsiaiškinti, kodėl yra uždėta žyma dėl nebaigto kapitalinio remonto. iš trečio karto pridavus naujus kadastrinius matavimus, buvo paskaičiuota už tai sumokėti 70 eurų, bet pradėjus aiškintis, kad čia per daug darbuotojos sumažino šią sumą, kaip turguje :) Kadangi pats nežinau turto reglamentavimo taisyklių, po kurio laiko pastebėjau (aš o ne jūsų darbuotojos), kad vistiek yra padaryta klaida ir nėra uždėta turto apribojimo žyma, dėl subsidijos jaunai šeimai. Nuvykus į padalinį su dokumentais, po 10 minučių darbuotojų pasitarimo, buvau patikintas, kad per 5 darbo dienas tai bus sutvarkyta. Aišku tai kainavo 20 eurų. Tada kitą diena sulaukiau skambučio, kad vis dėl to reikia papildomų dokumentų. Vėl nuvykau su papildomais dokumentais. Buvau patikintas, kad dabar tai tikrai viskas bus gerai. Nuvykus po 5 darbo dienų, darbuotja paduota išraša, ir vėl nėra tos žymos (tai vėl pastebėjau aš). Vėl vyksta darbuotojų pasitarimas, esu prašomas palaukti ir tą žymą uždeda per 10 minučių ir paduoda man vėl naują išrašą, penktą ar šeštą per pastaruosius du mėnesius. Grįžus namo perverčiu dar kartą ta išrašą ir ką jūs manot, pastebiu, įregistravimo pagrinas ne būsto kredito sutartis, o daugiabučio namo kreditavimo sutartis. Neturiu žodžiu tokiam aplaidumui.
2022-04-01 11:59:10 IP 2e7r3v8o
2022-03-30 11:21:28 IP 5los4jta
kiek tenka naudotis registru centro savitarna internete, tai kazkokia tragedija, uz kiekviena israsa plesia pinigus, vien uz tai kad MUSU duomenis pateikia mums, gauni dazniausiai net neaisku ka arba gauni su bloga informacija, tarkim nurodytos blogos vertes, bet vistiek su blogom vertem suformuoja israsa ir uz ji susimoki, tai gaunasi susimoki uz klaidinga informacija, saunu.Ka jau kalbeti apie nuolatines klaidas paciame puslapyje, eilinis error 500, isleisti milijonai uz tragiska sistema, uzdirba milijonus o kokybes vistiek nulis.
nuoširdžiai atsiprašome dėl nemalonios patirties ir dėkojame, kad pranešėte. Kad galėtume Jums padėti ir patikrinti pateiktos informacijos pagrįstumą, maloniai prašome el. paštu [email protected] pateikti išsamią informaciją, nurodant Jums žinomas faktines aplinkybes, taip pat nurodyti savo asmenvardžius ir kontaktinius duomenis, kad galėtume su Jumis susisiekti.
2022-03-28 13:10:23 IP 2i240nsg
2022-03-08 07:51:10 IP 5los4jta
Sveiki, noriu padėkoti Jūsų darbuotojai Reda Bajerčiūtė-Jundė (dokumentų valdymo sk).Į dokumentų paieškos užklausą atsakė greitai ir darbą atliko labai profesionaliai.Džiugu, kad turite tokių darbuotojų.Sekmės ir didžiulė padėka!
dėkojame už įvertinimą. Jūsų padėką būtinai perduosime Dokumentų valdymo skyriaus kolegei Redai ir jos vadovams. Gražios dienos!
2022-03-08 07:43:51 IP 5los4jta
Sveiki,
dažnai tenka kreiptis į Registrų Centrą Tauragės filialą. Visada gaunu reikiamą
informaciją. Dokumentų tvarkymas įvykdomas per nustatytą laiką, niekada nereikėjo laukti ilgiau. Esu dėkinga visam RC Tauragės kolektyvui už suteiktas kvalifikuotas paslaugas ir parodytą dėmesį klientui. Sėkmės darbuose
dėkojame už įvertinimą. Jūsų padėką būtinai perduosime Tauragės kolektyvui. Gražios dienos!
2022-03-07 20:29:51 IP 28mdrkga
dažnai tenka kreiptis į Registrų Centrą Tauragės filialą. Visada gaunu reikiamą
2022-03-04 13:51:13 IP 4ljlfam
2022-03-03 16:55:56 IP 2i23tk8c
Laba diena,
2022-03-03 11:52:12 IP 5los4jta
Kam reikalinga ši įstaiga? Kad imituotų darbą? Tam, kad savo kiekvieną žodį laiku šventu ir nepajudinamu? Tam, kad daugiabučių bendrijos valdybos pasikeitimą paverstu kriminalu ir tyčiotųsi iš pagaliau, po daugelio metų, į bendrijos susirinkimą susirinkusių absoliučios daugumos narių valios? Taip, esame tokioje stadijoje. Kai pasaulyje sprendžiamos globalios problemos, mūsų bendrijos duomenų pakeitimo klausimas, tampa niekinu. Tačiau negali būti pateisinimo RC darbuotojų veiklai, kurie labai uoliai pradeda dirbti artėjant duomenų įregistravimo terminui (ar gerokai po jo) ir, aišku, randa "klaidų", bei teikia dviprasmiškus paaiškinimus tiek raštu, tiek telefonu.
2022-03-02 10:42:09 IP 2i23s5dk
2022-03-01 07:47:26 IP 5los4jta
Nuoširdžiai norime padėkoti Kauno m. skyriaus darbuotojai Ingai Bukšnienei.Kreipiamės pagalbos įmonės steigimui, tad visos procedūros eigoje ponia Inga buvo šalia : padėjo, konsultavo, kantriai taisė visas mūsų klaidas bei pagelbėjo patarimais. Mes labai džiaugiamės, va taip, paprastai, be jokių, , dovanėlių, , ar protekcijos atėjome tiesiog su prašymų ir mums taip šiltai ir profesionaliai suteikė pagalbą. Ačiū Jums. Didelės sėkmės ir malonių klientų tolimesniame darbe!
2022-02-28 18:49:01 IP 28men1ei
2022-02-17 14:53:09 IP 2e7r19bb
Nezinau kokie kausai dirba sioje imoneje. Uzsakeme mirties liudijima, atrodo viskas aisku uzdejome varnele, kad atsiustu ji elektroniniu pastu. Gauname elektronini pasta, kad israsas paruostas, bet aisku mirties liudijimo failo prikabinta nera.Dvidesimt minuciu skambiname, pakelia rageli registru centro darbuotoja Vita, kuri aiskina, kad prasymas tiks notarui, ne mirties liudijimo nuorasas, o jei ne tiks paskui pasiaiskinsim, kas ko nepadare. Tai reiskia, kad paveldetojai atvaziuoja is Vilniaus i Siaulius, gaista laika ir benzino sanaudas, mums ir ne specialistams aisku, kad tai netiks. Po to jau varto, kad gal savitarnoje paspaudete, kad atsiimsite, 100 procentu zinau, kad ne, bet vistiek nueiname i savitarna, aisku ir ten jo nera. Sugaisome gera valanda, kol pagaliau ji atsiunte i vaiberi, butu juokinga, jei ne graudu. Jei sunkiai sekasi dirbti su kompiuteriais ir siuolaikinemis technologijomis, uzleiskite vieta jaunimui, nei patys ale dirbsite nei kitus trukdytumete.
atsiprašome už patirtus nepatogumus ir dėkojame, kad pranešėte. Jūsų pateikta informacija perduota atsakingo padalinio vadovui, kuris su Jumis susisieks.
Jūsų pranešimas Registrų centrui labai svarbus, siekiame gerinti aptarnavimo kokybę ir pateisinti mūsų klientų lūkesčius. Jei turėtumėte daugiau pastebėjimų, maloniai kviečiame jais pasidalinti el. paštu [email protected] Gražios dienos.
2022-02-17 14:28:20 IP 2e7r3u54
2022-02-17 10:14:04 IP 2e7r19bb
atsiprašome už patirtus nepatogumus ir dėkojame, kad pranešėte. Jūsų pateikta informacija perduota atsakingo padalinio vadovui.
2022-02-01 19:41:45 IP 2e7r19bb
Labai noriu padėkoti darbuotojai Ilmai, kuri labai viską tiksliai ir profesionaliai paaiškino, į visus klausimus atsakė ir patarė. Dokumentai buvo greitai pateikti, profesionali darbuotoja. Daugiau tokių darbuotojų valstybinėse įstaigose, ačiū ????
Jūsų padėką būtinai perduosime mūsų įmonės darbuotojai Ilmai. Dėkojame už nuoširdų atsiliepimą.
Lauksime Jūsų sugrįžtant.
2022-01-30 22:14:22 IP 2ju3l6r5
2022-01-26 12:39:59 IP 28m80uqk
2022m. Lapkricio menesi atlikau revalcinacija (Sustiprinanciaja doze), ta pacia Jassen vakcina,
ten pat LITEXPO centre. Siu metu Sausio menesi pastebejau - kad negaliu atsinaujint Galimybiu Pasa,
del ko negalejau nei normaliai dirbti, nei net atsiimti ansciau uzsakitu prekiu is paruotuves.
Prasidejo ilgiausi aiskinimasi - kodel negaliu gaut Galimybiu Paso - nors esi vakcinuotas ir revakcinuotas pagal pilna scrhema.
"KARSTAJA LINIJA 1808" - ISVIS nepavyko prisikambint savaites begyje. Galu gale prisiskambinus prie Registru centro -
paaiskejo, kad Karoliniskiu poliklinika, kuriai priklause „Litexpo“ vakcinacijos centras, netinkamai uzpylde
Vakcinacijos irasa E-Sveikatos portale.
Kila daug pilnai pagrisu ir logisku klausimu: jai valstybines istaigos nesugeba deramai uztikrint net vakcinacijos apskaita -
kuo galima akivaizdiai patikrint ir isitikinti - kaip jos gali uztikrinti vakcinu kokybe, tinkamos jos gabenimo ir laikymo salygas (ka patikrint labai sunku)???
Kodel Galimybiu pasas, turintis galioti neribota laika pasiskiepijusiems pagal pilna schema - REALIAI galioja tik 2 menesius???
Kokius dar istatimus siurksiai pazedziancius zmogaus teisias ir pagrindines laisves ketinama priimt prisidengiant COVID-19 pandemija???
2022-01-25 09:54:47 IP 2e7r19bb
Noriu tarti didžiausią padėką Registrų centro darbuotojai Ina Deren! Tai yra žmogus, kuris negailėjo savo laisvo laiko, nervų ir pastebėjo ir sutvarkė mano iškilusią problemą, su kuria bandžiau susidoroti dešimtį dienų. Kitų susijusių įstaigų darbuotojai neatkreipė į problemą didelio dėmesio, tačiau ši Moteris iš diddžiosios raidės pasistengė, jog probpema būtų sutvarkyta per vieną dieną. Ačiū jai už darbą, pagalbą ir pastabumą.
dėkojame už nuoširdų atsiliepimą. Jūsų padėką būtinai perduosime mūsų įmonės darbuotojai. Smagu, kai galime patenkinti mūsų klientų lūkesčius. Lauksime Jūsų sugrįžtant.
2022-01-25 09:50:04 IP 2e7r19bb
Likau ir vėl nesuprsta. Į savo prašymus vėl gaunu sprendimus ir išvadas, kurių aš neprašiau. Pateiktdama aiškiai nurodžiau, net pažymėdama punktais, kas reikalinga man, kad galėčiau tai pateikti bankui, įkeičiant savo turtą. Tad kodėl negaliu gauti Nekilnojamo turto Registro centrinio banko duomenų išrašus, kurie yra prašomi. Susidaro toks įspūdis, kad Valtybinėje Įmonėje į mano prašymą yra nesigilinama ir dirbama atmestinai. Dirbtinai sudaromos kliūtis ir to pasekoje kažko Rsiekiama?
Jei turėtumėte kitų klausimų, kviečiame apsilankyti Konsultacijų centro portale (https://info.registrucentras.lt/) arba kreiptis į Konsultacijų centrą telefonu (8 5) 268 8262. Geros dienos!
2022-01-23 12:50:29 IP 28m8uvvs
2022-01-20 11:53:56 IP 2e7r3qdd
2022-01-14 01:19:18 IP 2fbauj0a
Vadovybė tragiška, kompetencija tragiška. Mokesčių mokėtojų pinigų siurbelės, liaudiškai tariant. :)