Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę PortalPRO
Parašykite savo atsiliepimą apie PortalPRO, UAB
Nesąmonibga platforma konkrečiai
Išsiunti užsakymą, priima meistras D., paskambini, susitari dėl laiko, po 5 val. skambina kaokoks K. ir kalba apie kitus laikus. Pasakai, kad susitarta ir tas K. atšaukia ????
Parašiau Jums bet gal negavote. Ir parašiau būtent tai, kad buvo atšaukta. Nežinau dėl kokių priežasčių. P.s. O trūkumai dar vis lenda : (
Informuojame, kad turime atsaukti Jusu uzsakyma P23-006006, nes siuo metu negalime pasiulyti specialistu reikalingu Jusu uzsakymo ivykdymui.
Visi mes žmonės ir visi darome klaidas. Faktas, kad ne kiekvienas darbas iš karto atliekamas tobulai. Viskas priklauso nuo žmogaus ar žmonių grupės kaip jie elgsis toliau. Kokie bus tolimesni jų veiksmai ir pan.
Kadangi atvykęs pirminis darbuotojas buvo tokia tragedija o ir bandydamas surasti kam paskambinti taip greit neradau tai užvirė daug "šū*o" manyje. Ir faktas, kad pagalvojau tokios įmonės neturi egzistuoti čia pas mus bet...
Po galutinio rezultato pajutau šiokią tokią gėdą ir vidinį nesmagumą, kad gal kiek persistengiau ir paskubėjau.
Taigi kas įvyko paskui?
Su manimi susisiekė išsiaiškinti esamą situaciją. Paaiškino kas kur ir kodėl. Atsiuntė kitą žmogų kuris gan greit atvyko susižiūrėti kas blogai ir pan.
Jau sekančią dieną po apžiūros susivežė viską ko reik, kad užbaigti ir sutvarkyti.
Galutinis rezultatas buvo pasakiškas. Vietomis perdarė dar geriau nei galvojau, kad bus tinkama.
Atvykęs darbuotojas buvo malonus ir darbui pedantiškas.
Žodžiu jeigu pati pradžia buvo labai labai bloga, tai pati pabaiga buvo tobulai tobula.
Tai ar dar kartą pasinaudosiu jų paslaugomis? Tikrai taip. Ir net nedvejosiu ????
Maloniai primename, kad dar negavome atsakymo į ankstesnį pranešimą.
Ieškojome jūsų užsakymo, kad išspręstume situaciją, tačiau neradome, todėl labai prašome pateikti užsakymo numerį, kitaip, deja negalime patvirtinti, kad darbai buvo atlikti PortalPRO platformos meistro. Iš anksto dėkojame.
Užsisakiau darbus, kad būtų atlikta viskas pilnai. Medžiagos, darbai ir pan. Kaina nesvarbi.
Rezultatas: padaryta belenkaip. Dirba be įrankių. Atbulom rankom. Aš galvojau, kad taip niekas jau nedaro. Čia gi Vilnius.
Ofisas su kilimine danga. Net neužsitiesė nieko. Gręžia, pjauna. Dulkes krenta. Klausiu ar čia normalu. Sako o tai ką aš padarysiu ????
Tikrai nuoširdžiai rekomenduoju APEITI. Net neprasidekite
Maloniai primename, kad dar negavome atsakymo į ankstesnį pranešimą.
Laba diena,
nuoširdžiai atsiprašome už neseniai suteiktą platformos meistro aptarnavimo patirtį. Atlikto darbo kokybė neatitinka PortalPRO standartų, ir dėl to labai apgailestaujame.
Nedelsdami imamės veiksmų, kad ištaisytume šią situaciją. Prašome asmenine žinute [email protected] parašykite užsakymo numerį, kad galėtume išsiaiškinti situaciją ir užtikrinti, kad tokių situacijų nepasikartotų ateityje. Iš anksto dėkojame.
Tikrai nuoširdžiai rekomenduoju APEITI. Net neprasidekite
Baisi baisi vieta. Kainos iš lempos surašytos, užsakai darbą, skambina meistrai ir išsikalinėja iš kur tokią kainą susigalvojau. Darbų atšaukti pačiam neleidžia užsakytųm o miestrai skambinėja vienas po kito ir išsikalinėja iš Tavęs dėl to, kad portalas nesąmones rašinėja. Uždaryt tokias kontorėles.
Nuoširdžiai niekam nerekomenduoju turėti reikalų su šita kontora. Maitina pažadais 2 mėnesius, kad problema yra sprendžiama, tačiau niekas nėra daroma, o finale tavo skambučiai yra tiesiog numetami ir susisiekti galimybės nebėra.
Ne kartą naudojausi jų paslaugomis ir viskas buvo gerai, tačiau kaip ir visada, gerai, kol viskas gerai, o jei kyla kažkokių nesklandumų, įmonė purtosi bet kokios atsakomybės ir nepasiūlo jokio sprendimo būdo.
Sveiki, apgailestaujame, kad turėjote tokią patirtį. Būtume dėkingi, jei atsiųstumėte užsakymo numerį el. paštu [email protected] ir pasistengsime kaip galima greičiau išsiaiškinti, kas įvyko.
Tai eik dirbt santechniku ir virink po 5 štukas, neknisęs proto kiek kas turi dirbt ir uždirbt. Negaliu pakęst tokių ubagų, kurie patys nieko nesugebėdami, aiškina, kaip gyvent kitiems.
Tai ir eičiau, jeigu daugiau nieko nesugebėčiau. Jei nors kiek turėtum smegenėlių, čia nebudėtum ir neatrašinėtum ubagams. Kai kurie tavo nabagiškas smegenėles knisantys, uždirba tiek, kiek neuždirbsi per visą savo varganą gyvenimėlį, sukinėdamas susmirdusius kanalizacijos vamzdžius, nes tiek ir tesugebi.
Dėl meistrų profesionalumo pasakyti nieko negaliu, nes jais taip ir neteko pasinaudoti. Priežastys banalios ir šiandien pakankamai populiarios: kosminiai įkainiai ir neatsakingumas. Vieno santechniko laukiau 1 mėnesį, tačiau kai paskaičiavo už daugiabučio vonios kambario 1, 5m ilgio, 50 diametro dydžio kanalizacijos vamzdžio pakeitimą 87 € (be medžiagų) - net nepasakiau ačiū. Kitas davė apie save žinoti po savaitės ir paprašė už tą pačią paslaugą 127 €. O paskutinis, kurį užsakiau dar birželio mėn. iki šiol nepasirodė... Jūsų tinklalapyje statybininkų, santechnikų ir elektrikų paslaugų kainos PRASIDEDA už valandos darbą - 27€. Žmonės, kas jums darosi su kainodara? Iš kur jūs tokias kainas traukiate? Marijos žemė kol kas dar ne Norvegija ir ne UK ar Arabų Emiratai. Jei elementariai sudėti šį valandinį įkainį į pilnavertį darbo mėnesį (21 darbo diena, po 8 darbo valandas) - šių profesijų atstovai "virina" į mėnesį po 4563 €. Kažkoks kosmosas... gal nusileiskite ant žemės - kosmonautai?
Už atliktus darbus neatsiskaito 3 mėnesius, prisiskambint neimanoma, vis kartoja, kad nieko nežinom, kreipkites i užsakovą, mes nieko patys nedarysime... Meistrams nerekomenduoju prasidėti jeigu ketinate kaip aš laukti mėnesiais atsiskaitymo...
Pridedu atsiliepimą
Po pakartotinių laiškų bei pokalbių telefonų, šiandien 08.26 už atliktus 05.30 dieną darbus, gavau apmokėjimą.
Dėkojame už komentarą ir norime patikslinti, kad meistrų paslaugos kaina skiriasi ne tik dėl skirtingos meistrų kvalifikacijos, patirties ir užimtumo, bet ir skirtingai pateiktos užduoties. Paslaugų kainas nuolatos tikriname, jos atspindi šios dienos rinkos kainą ir yra konkurencingos, nes daugybė meistrų platformoje įvertinę kliento užduotį teikia pasiūlymus įvertindami savo kvalifikaciją, patirtį ir užimtumą. Taip pat atkreipiame dėmesį, kad visi PortalPRO meistrai dirba skaidriai ir moka mokesčius.
PORTAL PRO užsisakiau elektriko Andriaus Bitvinskio paslaugas pravesti elektros laidus. Jis blogai atliko savo darbą, neprijungė visų laidų (nepajungė įžeminimo laido - išaiškėjo, kai kitas elektrikas turėjo sudėti rozetes, nes BITVINSKIS nebaigė darbo). Pridarė nuostolių (išmušė plytelę gręždamas sieną, nors buvo informuotas, kad siena plona, nesuprantama kodėl nupjovė skambutį, buvo pažadėjęs sutvarkyti, bet tiesiog dingo). ketvirtadienį 9, 00 atsiliepusi konsultantė žadėjo išsiaiškinti situaciją ir paskambinti, bet niekas nepaskambino ir nuo ketvirtadienio niekas neatsiliepia telefonais, , tik autoatsakiklis. Susidaro nuomonaudosis nė, kad portalas reklamuodamas esą meistrus, apgaudinėja klijentus ir nė nebando nieko aiškintis. tai tokia aptarnavimo kokybė? Kur man kreiptis ?
Atkreipiame dėmesį, kad klientai meistrų darbą vertina 4.95 balo iš 5, tad apgailestaujame, kad Jums teko nusivilti meistro darbu, bet Jūsų situaciją jau išsiaiškinome ir suderinome paslaugos atlikimą Jums patogiu metu. Tikimės, kad tai vienetinis atvejis, nes PortalPRO platformoje dirbantys meistrai kruopščiai patikrinami ir yra reitinguojami klientų, taip užtikriname, kad platformoje rasite tik patyrusį meistrą, kurio darbo kokybė nekels abejonių.
Portalo nuomone - meistrai yra patenkinti, kad portalas padeda apgaudinėti klientus ir nesprendžia jokių problemų, tik skatina ir toliau tyčiotis iš kljentų?
Gerb. Daliau Šimaiti jau 5 diena niekas neatsiliepia portalo telefonais. Ar neturite darbuotojų, ar portalo veikla ir reputacija jums nesvarbi.
Apgailestaujame, jei susidarėte nepalankią nuomonę, bet atkreipiame dėmesį, kad šiuo metu PortalPRO platformoje dirba virš 2000 patenkintų platforma meistrų, didžioji dalis jų PortalPRO naudojasi nuo pat įkūrimo pradžios ir rekomenduoja platformą savo kolegoms.
Tai klausiu kada imsitės priemonių ir išspręsite problemą? Kodėl šiandien niekas neatsiliepia telefonu? Jau skambinam 20 kartų?
Patarimas rimtiems ir tvarkingiems meistrams- GERIAU NEPRASIDEKIT;) nekomentuosiu kodėl ir kaip tiesiog žinutė žmonėms kurie turi proto;)
Pasiulitas šio portalo meistras atlikdamas darbus subjaurojo brangu buto remonta, nes dirbo be tinkamu įrankių ir kaip išaiškejo iš pokalbio su “pačiu” praktines patirties neturi, nes dirba kitokį darbą o čia jam tik hobis. Padaryta žalą atliginti atsisakė, bet sąskaitą žinoma išrašė ir apgaulės gavo patvirtinimą už atliktą darbą. Apmokėti sąskaitą aš atsisakau ir jau ketvirtą dieną banbau prisiskambinti į portalą nuruodytu tel., bet neįmanoma. Parašiau į e-mail, paprašė nuruodyti užsakymo Nr. Užsakymo Nr. pateikiau tuo ir baigėsi bendravimas. Dabar tik ateina primenimai apmokėti sąskaitą. O meistras klaidą pripažino bet kompensuoti žalą atsisakė ir grąžinti rankpinigius skirtus m-gu nupirkimui taip pat atsisakė (vagystė - apgaulės išvilioti pinigai!). Užsakymo Nr. P22-002851, meistras elektrikas Antanas Augustauskas, Klaipėda.
Labai laukiu skambučio iš portalo administratoriaus.
Apgailestaujame dėl susidariusios situacijos, su jumis susisieks atsakingi mūsų darbuotojai ir tikimės, kad kaip įmanoma greičiau rasime tinkamą sprendimą.
Labai laukiu skambučio iš portalo administratoriaus.
a*******i kaip reta, visi tie "paskambinkit rytoj" arba tiesiog neatsiliepinėjimas i skambučius tesiasi jau du metai, pinigų už atliktą darbą nė kvapo, o savo komisinius reikalauja sumokėti per anstolius. visa diena bandau prisiskambinti bet +37062333715 piktybiskai neatsiliepia, labai tikuosi kad atsakingos institucijos padarys tam galą. kviečiu visus nukentėjusius nepalikti jų ramybėje ir kreiptis į kontroliuojančias institucijas.
Nesame užfiksavę atvejų, kad į skambučius būtų neatsiliepiama. Su „PortalPRO“ sėkmingai bendradarbiauja jau daugiau nei 2000 skirtingų meistrų. Atkreipiame dėmesį, kad siekiant laiku gauti apmokėjimą, būtina laiku pateikti sąskaitą. Už per praėjusį mėnesį atliktus darbus meistrui apmokame kito mėnesio 10-15 dienomis. Todėl svarbu, kad meistras sąskaitą klientui pateiktų iki kito mėnesio 10 dienos.
Už darbus neapmoka, informacijos nepateikia, bet labai puikiai grasina ir pelnosi iš to, kad norint gauti darbą privalai sutikti su "sąžiningomis" jų sąlygomis, kurios sukurtos, kad dar ir prisimokėti už atliktus darbus tenka arba paduos į teismą. Sėkmės, kas liekate šitoje aferoje dirbti toliau, vienu "konkurentu" mažiau. Po tokių laiškų, ištrinu šitą nesamonę, vistiek, kad gauti darbų vadybininkams reikia mokėti kyšius. Daugiabučių gyventojai sumoka 4 kartus: už medžiagas su Mano Būsto antkainiu, 30% programai UAB PortalPRO, vadybiniko kyšiui ir dar dalį darbuotojui, kuris iš tikrųjų atliko darbą. Kad kainos nesiektų Norvegijos kainų, darbuotojo dalis vis labiau mažinama.
Prašome susisiekti su mumis ir pateikti duomenis pagrindžiančius išsakytus teiginius, kitu atveju kreipsimės į atitinkamas institucijas, nes komentaras neatitinka tikrovės ir ją iškraipo. Atvirkščiai, būtent „PortalPRO“ suteikia galimybę meistrams atsisakyti šešėlinės veiklos ir 100 proc. dirbti skaidriai. Su „PortalPRO“ sėkmingai jau dirba 2000 meistrų, o „Rekvizitai.lt“ vertinimu, 2021 metais „PortalPRO“ pateko tarp TOP įmonių Lietuvoje. Tai reiškia, kad įmonė plėtoja skaidrų verslą, puoselėja finansinę reputaciją, konkurencingumą, atsakomybę ir pagarbą verslo aplinkai.
Sveiki Siu metu balandzio geg7uzes menesi buvo atliekami darbai silutes pl 12 name dirbo UAB noske esame nepatenkinti ju darbu neatliktu iki galo sugadintu asmeniniu turtu ir kita.
Mums labai svarbi klientų patirtis, todėl kviečiame susisiekti [email protected] arba tel. 862333715 ir patikslinti situaciją, visada įsiklausome į kliento poreikius ir ieškome sprendimų, kad klientas būtų patenkintas. Taip pat džiaugiamės augančių lojalių klientų ratų, kurie paslaugas užsako ne vieną kartą bei rekomenduoja PortalPRO, tai tik dar kartą patvirtina platformos paslaugų kokybę.
dirbdavau, tikrai anksciau iseidavo uzdirbti, dabar beveik du menesius nesumoka uz darbus, skambinu rasau bet kur mano uzdirbti pinigai niekas neatsako.
Sveiki.Super programa jeigu rankos auga iš ten kur reikia ir turi mąstanti galva tai uždirbsi tiek kiek nori ir kada nori.Dirbu sistemoje virš dvejų metų ir tikrai patenkintas.Prisijink ir tu.
Sveiki norėčiau padirbėti su meistru kuris dirba per se programelia
Bekit kuo toliau nuo jų:) po darbų gali idėjiniai inžinierei iš jų kompanijos reikalauti tiek kad darbo nepriduosite dėl milimetrų, nors avariją ir likviduota ir gyventojai patenkinti:))
Apgailestaujame, jeigu susidūrėte su nesklandumais. Mums labai svarbi partnerių patirtis, todėl kviečiame susisiekti ir aptarti Jūsų situaciją [email protected] arba tel. 862333715. Stengiamės įsiklausyti į visus platformoje dirbančių meistrų pastebėjimus, nes tai leidžia tobulinti procesus ir teikti geriausias paslaugas. Tuo pačiu norime pasidžiaugti, jog prie PortalPRO registruojasi vis daugiau savo srities specialistų, o nemaža dalis jų su mumis bendradarbiauja nuo pat veiklos pradžios.
Skaitydamas komentarus pastebėjau, kad ne tik as negaunu pinigų už atliktus darbus. Atsiskaitymo laukiu jau apie 4men, i laiškus niekas nereguoja, paskambinus visi siunčia vienas pas kita ir niekas nieko nežino, galiausiai pavyko rasti žmogų su kuriuo galima susikalbėti, bet deja iš to jokios naudos.
Sveiki, ačiū, kad informavote. Norime užtikrinti, kad buvo įsivėlusi žmogiškoji klaida. Ji jau ištaisyta ir pinigai pervesti. Atsiprašome už sukeltus nepatogumus.
Taip pat primename, kad visada atsižvelgiame į partnerių lūkesčius ir nuolat tobuliname „PortalPRO“ platformą, kad paslaugas galėtumėte teikti dar sklandžiau.
nemoka kas savaite reikia laukt pinigu numeta 50e sako avansas po 3 savaiciu darbo. neapsigaukyt pasakoja pasakas.
Sveiki, Rimantai. Maloniai prašome patikslinti informaciją dėl negauto apmokėjimo už atliktus darbus, kadangi sistemoje neradome Jūsų vardu registruotos meistro paskyros. Informuokite mums telefonu +3706233715 arba el.paštu [email protected] apie susiklosčiusią situaciją ir nurodykite konkretų fizinį asmenį ar įmonę kuriems vėluoja mokėjimas, prioriteto tvarka išsiaiškinsime šio nesusipratimo priežastis.
Taip pat atkreipiame Jūsų dėmesį, kad „PortalPRO“ nuolat investuoja į sistemų tobulinimą ir procesų automatizavimą siekdami užtikrinti kuo palankesnę darbo aplinką ir paslaugų kokybę.
Keista skaityti komentarus jog stringa apmokejimai uz atliktus darbus... Matyt esate tik pradeja dirbti ir nelabai ikertat kaip veikia si sistema... Dirbu Portal Pro jau daugiau nei metus ir niekada su apmokejimais uz atliktus darbus problemu nebuvo.
Neatsiskaito už atliktus darbus, vėluoja jau 30 dienų. 3 savaites skambinu, bet nieko neina išsiaiškinti. Darbai atlikti kokybiškai, priduodi, yra nuotraukos. Kiekvieną kartą paskambinus vis ta pati pasaka, "paskambinkit kitą dieną, gal jau matysim sistemoj". Nuoširdžiai patariu neprasidėti su šita kompanija.
Sveiki, Žilvinai,
Nuoširdžiai apgailestaujame dėl šios susiklosčiusios situacijos. Galime tik patikinti, jog šio atvejo aplinkybes jau išsiaiškinome, mokėjimai buvo atlikti ir tikimės tokių klaidų ateityje išvengti. „PortalPRO“ nuolat investuoja į įvairius automatizavimo bei skaitmeninius sprendimus, kurie meistrams ne tik palengvina naudojimąsi mobiliąja aplikacija, bet ir tobulina atsiskaitymų už atliktus darbus procesus. Visų mūsų inicijuojamų pakeitimų ir tobulinimų tikslas - jums, „PortalPRO“ meistrams, sukurti palankiausią darbo aplinką.
Įmonė kaip priklauso - moka už neigiamų atsiliepimų ir nuomonių ištrynimą. Profesionalu :)
Sveiki. Dėkojame už jūsų komentarą, tačiau jame nurodyta klaidinga informacija. PortalPRO nemoka ir niekada nemokės už atsiliepimų ir nuomonių trynimą. Jei jūsų komentaras apie PortalPRO ar kitą šalyje veiklą vykdančią įmonę buvo ištrintas, turėtumėte peržiūrėti Rekvizitai.lt platformos taisykles, kuriose nurodyta: Draudžiama talpinti įžeidžiančią informaciją, siekiant pažeminti. Pastebėjus tokius atvejus, ji trinama be perspėjimo.
Čia ManoBūstas su savo buvusiais kreivarankiais kuriuos atleido ir dabar priglaudė darbui su verslo liudijimais. Kartėliniai susitarimai, išpūstos kainos, atkatai ir jokios kokybės... Taip jug čia Mano Būstas, ir taip jie vėl sumokės už komentarų trynimą
Sveiki. Dėkojame už jūsų komentarą, tačiau jame pateikiate klaidingą informaciją. Pirmiausia, šioje platformoje komentarai negali ir nėra trinami, išskyrus atvejus, kuomet pagal rekvizitai.lt turinio talpinimo taisykles čia yra pateikiama melaginga, įžeidžiančio ar menkinančio turinio informacija, kurią platformos atstovai trina be atskiro perspėjimo.
Prie PortalPRO platformos meistrų visoje Lietuvoje šiuo metu yra prisijungę daugiau nei 400 meistrų, kurie darbus atlieka vykdydami individualią veiklą pagal pažymą, bei daugiau nei 200 įvairių įmonių.
PortalPRO kainodara visuomet yra skaidri ir aiški kiekvienam PortalPRO platformos dalyviui. Kadangi visi prie platformos prisijungiantys meistrai privalo gauti atitinkamus veiklos sertifikatus, PortalPRO visiems atliktiems darbams suteikia garantijas.
Jie kalba, kad atsiskaitymas už darbus yra kas savaitę. Tikrai nevykdo savaitinių pavedimų, reikia visada klausti kada perves pinigus. Po mėnesio ir daugiau tenka prašyti, kad pervestu. O jiems už duotus darbus, turi jau kuo greičiau pervesti. Negražiai elgiasi.
Sveiki, Virgi. Norime patikslinti jūsų komentare pateiktą informaciją: pirmiausia, avansiniai mokėjimai už atliktus ir patvirtintus darbus vykdomi kiekvieną savaitę, o galutiniai mokėjimai - per 10 dienų nuo sąskaitų pateikimo buhalterijai dienos. Į atsiskaitymus už darbus žiūrime tikrai labai rimtai, todėl, jei Jūsų atveju iškilo nesusipratimų, labai atsiprašome ir prašome mus informuoti mums el. paštu [email protected] arba tel. 862333715. Esame pasirengę visas problemas kuo greičiau išspręsti.
Na ka melagei, maudais po žmogaus šudus, bandai susitarti su visom bobutem kad nekoflikuoti, o pinigu turi ant keliu klauptis kad sumoketu sunkei uzdirbtus eurus, dar del kainu, tai kainos nemazos bet ne kekvienas nori po šuda nardyti
Laba diena, Rolandai. Visi mokėjimai be jokių sutrikimų už atliktus ir patvirtintus darbus vykdomi kiekvieną savaitę. Jei Jūsų atveju iškilo nesusipratimų, labai dėl to apgailestaujame ir norime ne tik padėti juos kuo greičiau išspręsti, bet ir išvengti panašių situacijų ateityje. Maloniai prašome, informuokite mums apie savo problemą el. paštu [email protected] arba tel. 862333715.
„Pifka“ keliasi į naujas patalpas
Kauno baldų įmonė keliasi į naujas patalpas UAB „Pifka" yra prekybinės įrangos gamybos įmonė, teikianti technologinius sprendimus viešojo maitinimo įmonėms: valgykloms, restoranams...

Įmonės biurus ir toliau keičia į darbą gamtoje: mato daug privalumų
Verslo įmonės, pastaruosius kelerius metus išbandžiusios įvairių darbuotojų motyvavimo strategijų, pritartų: veiksmingiausias būdas komandą klijuoti arba kurti – kartu leisti laiką ne tik dirbant...

30-ąjį jubiliejų mininti įmonė "Liūtukas ir Ko" planuoja investicijas į tvarumo sprendimus
Prieš 30 metų veiklą pradėjęs "Liūtukas ir Ko" įsitvirtino ne tik mūsų šalies, bet ir Europos, JAV, Jungtinės Karalystės rinkose, dalį produkcijos eksportuoja į Australiją. 2022 m. birželį...
Nesąmonibga platforma konkrečiai
Gerbiamas kliente, labai apgailestaujame, kad turėjote nepatogumų. Norime patikinti, kad tai nėra įprasta praktika mūsų platformoje. Stengiamės užtikrinti, kad kiekvienas užsakymas būtų perduotas tinkamam specialistui, o klientai būtų informuoti apie visus pakeitimus.
Siekdami kuo greičiau suteikti klientams paslaugas, keitėme užsakymo procesus, dėl to galėjo atsirasti trikdžių. Būtume labai dėkingi, jei pasidalintumėte užsakymo numeriu [email protected], tai padėtų greičiau išsiaiškinti ir pašalinti priežastis, kad tokia situacija nepasikartotų. Iš anksto dėkojame.