Lankytojų nuomonė, pagyrimai, skundai apie įmonę Pet City, UAB
Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Pet City
Greitoji žirafa
VETERINARIJOS KLINIKA VILNIUJE | VISĄ PARĄAdresas: Žemynos g. 2B, LT-06135 Vilnius.
Veiklos sritys: veterinarija; gyvuliai, žvėrys, paukščiai ir jų veisimas; gyvūnų globa; interneto parduotuvės; mažmeninė prekyba; naminiai gyvūnai, maistas, reikmenys; pašarai, gyvulinis maistas.
„GREITOJI ŽIRAFA“ VETERINARIJOS KLINIKA VILNIUJE VISĄ PARĄ TEIKIA VETERINARINĘ PAGALBĄ ŠUNIMS, KATĖMS IR KITIEMS SMULKIEMS GYVŪNAMS JŪSŲ NAMUOSE IR VETERINARIJOS KLINIKOJE. VETERINARIJOS SPECIALISTAI REKOMENDUOJA GYVŪNŲ PROFILAKTINĮ SVEIKATOS PATIKRINIMĄ BENT KARTĄ PER METUS. VETERINARIJOS KLINIKA DIRBA VISĄ PARĄ:...
Akvazoo
Naminių gyvūnų prekės, akvariumai KauneAdresas: Vandžiogalos pl. 100, Domeikava, LT-54358 Kauno r.
Veiklos sritys: naminiai gyvūnai, maistas, reikmenys; didmeninė prekyba; interneto parduotuvės; mažmeninė prekyba; pašarai, gyvulinis maistas.
AKVAZOO PARDUOTUVĖS DIRBA LAIKANTIS SAUGUMO REIKALAVIMŲ IR APRIBOJIMŲ Akvariumai, žuvytės - didmeninė ir mažmeninė prekyba akvariumais, žuvytėmis. Akvariuminių žuvyčių veisimas, auginimas, didmeninė, mažmeninė prekyba. Naminių gyvūnų maistas, priežiūros reikmenys - didmeninė ir mažmeninė prekyba. Atstovai Lietuvoje...
Ateities vartaiAdresas: Rožių g. 16, Bartonių k., LT-55310 Jonavos r.
Veiklos sritys: interneto parduotuvės; autokosmetika; higienos reikmenys; kosmetika, parfumerija; mažmeninė prekyba; naminiai gyvūnai, maistas, reikmenys; valymo priemonės.
Tarpininkaujame jau beveik 5 metus! Mes randame geriausias ir naujausias inovacijas ir padedame Jums jas įsigyti už prienamą kainą. Esame tarpininkai ir tarpininkaujame su stambiu inovacijų pardavėju rytuose, todėl Jums galime pasiūlyti ne tik prieinamą kainą ir suderintą pristatymą iki Jūsų durų, bet ir išskirtinį...
Jakovo veterinarijos centras
VETERINARIJOS KLINIKA VILNIUJEAdresas: Gerosios Vilties g. 1-7, LT-03147 Vilnius.
Veiklos sritys: veterinarija; gyvūnų globa; mažmeninė prekyba; naminiai gyvūnai, maistas, reikmenys; pašarai, gyvulinis maistas.
Jakovo veterinarijos klinika Vilniuje - tai smulkių gyvūnų veterinarijos klinika Vilniuje, besispecializuojanti šunų ir kačių gydyme. Gydykla dirba be poilsio dienų nuo 9.00 iki 22.00 val. vakaro, sekmadieniais iki 21.00 val. vakaro. Čia dirba puikūs aukštos kvalifikacijos specialistai, kurie padės išspręsti visus...
Indrės veterinarijos gydykla
Veterinarinė pagalba visą parą VilniujeAdresas: Žemynos g. 1, LT-06126 Vilnius.
Veiklos sritys: veterinarija; konsultacijų paslaugos; mažmeninė prekyba; naminiai gyvūnai, maistas, reikmenys; pašarai, gyvulinis maistas.
Indrės veterinarijos gydykla įkurta 2002 metais. Mes siūlome platų paslaugų spektrą Jūsų augintiniui – nuo ligų profilaktikos iki gyvybiškai svarbių operacijų. Gydykloje dirba tik kvalifikuoti, daug patirties turintys veterinarijos specialistai, visada pasiruošę padėti Jūsų augintiniui. Mūsų tikslas – profesionali...
Prisijungti prie katalogo
2021-01-01 11:59:36 IP 2noarc83
2020-12-28 11:28:25 IP 2e7r3sdb
2020-11-29 10:20:54 IP 2g44c5ol
2020-11-16 12:45:30 IP 28m86vbl
Super klinika! Veterinarai - nuostabūs, viską smulkiai paaiškina, rekomenduoja ir atsako į visus klausimus. Visa įranga yra nauja, tyrimai atliekami vietoje, tad viskas vyksta greitai ir efektyviai. Paskutinį sykį klinikoje buvo atlikta dantų higiena (su sedacija) mano dviems kačiukams (+10m). Gydytoja Renata puikiai atliko procedūrą (džiaugiuosi puikiais rezultatais!) bei tuo, kaip švelniai buvo elgiamasi su gyvūnais (matosi iš mažiausių smulkmenų) ir kiek informacijos buvo suteikta po procedūros. Labai didelis ačiū!
2020-10-04 10:16:44 IP 28m82pgq
Čia dirba Marytė.Dievo siūsta gydytoja. Daranti stebuklus. Kiti gydytojai arba labai "užsiėmę" arba nedryso operuoti sunkaus klubo lūžio 55kg. Azijatui. O Marytė ėmėsi padarė ir pastatė šunį ant kojų. Ačiū Jums ir visam kolektyvui. Sekmės
2020-09-10 09:29:22 IP 2df78jf4
2020-08-03 13:15:14 IP 28membtt
2020-07-02 22:43:10 IP 28meop4j
2020-05-24 23:45:11 IP 4ljkpmr
2019-11-17 12:52:48 IP 2e8oo17m
2019-07-15 12:32:26 IP 4j8jm8gg
Bet dėja žaizdos iki šiol niekaip nepavyksta užgydyti, žaizda vis plečiasi. Jau antrą kartą kreipsiuos pas vet. gydytoją pagalbos.
2018-12-19 20:43:14 IP 5f4sotq7
2018-10-01 13:02:14 IP 2i24ub2a
Nemalonu atsisakyti Pet City klinikos paslaugų, auginu kelis gyvūnus, tačiau taikstytis su darbuotojo abejingumu gyvūnams nesiruošiu. Norėčiau tikėtis, kad tai tik konkretus darbuotojas toks beširdis ir nekompetetingas. Ar tai klinikos politika?
Praeitos savaitės ketvirtadienį, po 20 valandos, skambinau prašyti pagalbos, kadangi eišiškių plente (Jūsų klinika arčiausiai) vyras partrenkė ir smarkiai sužalojo šunį. Man buvo atsakyta, kad šuns nevežčiau, kadangi yra klientų ir darbas baigiasi 21 valandą. Dar beveik valanda darbo laiko. Nekalbant apie tai, kad tokioje situacijoje turėtų suveikti elementarus žmogiškumas, net ir pasibaigus darbo valandoms.
Ar gali toks žmogus dirbti veterinaru? Jau nekalbu apie tai, kad bijau kraujo ir pati vos nealpau šalia vargšo šunelio, tai beviltiškai ieškodama išeities atsitrenkiau į abejingumo sieną.
Žinoma, radau kitą kliniką, kuri mus priėmė. Labai gaila ir apmaudu, net šlykštu, kad žmonės gali būti tokie beširdžiai.. Pirmą kartą gyvenime rašau tokio pobūdžio atsiliepimą. Manau, kad tokie žmonės neturi dirbti su gyvūnais.
Norėčiau tikėtis, kad mano žodžiai neliks nepastebėti vadovybės. Kas gi dar turėtų labiau rūpintis nuskriaustais gyvūnais?
Labai gaila, jog tapote tokio sunkaus atvejo liudininke, ir gera žinoti, kokį didelį ir beatodairišką darbą Jūs atlikote. Labai tikimės, jog šiam gyvūnui pavyko pagelbėti!
Atsiprašome, jog kontaktas su mumis buvo toks, kokį Jums teko patirti - apie šį atvejį buvome informuoti, atlikome vidinį tyrimą.
Labai apgailestaujame, jog šiuo metu negalėjome Jums bei gyvūnui pagelbėti - mus ribojo tikrai ne darbo laikas, o tuo metu vykusi operacija ir viso kolektyvo operatyvaus dėmesio reikalavę pacientai, dėl to Vet. Gydytojas Jums pasiūlė kreiptis į kitus Kolegas.
Kasdien susiduriame su intensyvios terapijos atvejais, dirbdami ir skirdami laiko likimo nuskriaustiems, beglobiams, skausmo ir kančių paliestiems gyvūnams. Mūsų filosofija gyvūnams visuomet buvo ir liks - gyvūnas - tai lygiavertis šeimos narys, kuriam privalome suteikti aukščiausios kokybės paslaugas bet kuriuo metu.
Tikime, jog šis atvejis bus vienkartinis ir Jūsų pastabos paskatins mus tobulėti.
Dėkojame bei tikimės Jus sutikti ateityje,
Pagarbiai,
PetCity kolektyvas