VZ.lt
Lankytojų nuomonė, pagyrimai, skundai apie įmonę Pandoros grupė, MB

Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Pandoros grupė

Atsiliepimai apie Pandoros grupė, MB

VIVARENT

Naujas požiūris į automobilių nuomą
Parašyk savo nuomonę apie Pandoros grupė, MB
*Nurodyk tikrą el. paštą, kitaip negalėsi patvirtinti komentaro!Prašome palaukti, kol užsikraus duomenys...
Nurodyk, jeigu nori, kad su tavimi susisiektų įmonė.

(atnaujinti kodą)
Įveskite šį kodą *
* Žvaigždute pažymėtus laukelius būtina užpildyti.
Lankytojai, pateikdami nuomonę apie įmones patvirtina, kad ši informacija yra teisinga ir atsako už jų turinį. Draudžiama talpinti įžeidžiančią informaciją, siekiant pažeminti. Pastebėjus tokius atvejus, ji trinama be perspėjimo. Gavus objektyvių duomenų, kad pateikta informacija melaginga, ji trinama be perspėjimo. Ne iš ES šalių ir naudojant proxy serverius parašyti komentarai gali būti pašalinti dėl sudėtingos autorių paieškos. Kritika apie įmonę yra saugoma, jei ji reiškiama neįžeidžiant, nesiekiant žeminti ar menkinti, o turint pozityvių tikslų – norint išryškinti juridinio asmens ar jo veiklos trūkumus ir siekiant juos pašalinti. Jūsų IP adresas, prisijungimo laikas, el. pašto adresas, telefonas (jei nurodėte) ir komentaro tekstas bus išsaugoti, plačiau apie šių duomenų saugojimo tvarką skaitykite rekvizitai.lt taisyklėse. Rašydami komentarą sutinkate, kad Jūsų pateiktus kontaktus (IP adresą, el. pašto adresą ir, jei nurodėte, telefono numerį) matys įmonės atstovai. Pilnas komentarų rašymo, saugojimo ir panaikinimo taisykles rasite paspaudę žemiau esančią nuorodą "Susipažinau su Rekvizitai.lt taisyklėmis".
Domas 2023-03-18 21:33:24
Automobiliu esu patenkintas, BET prieš priimant automobilį ir susimokėjus už paslaugą grynaisiais, vadybininkė neturėjo grąžos iš mano pinigų sumos. Aš sureagavau normaliai ir tiesiog pasakiau jog grąžą atiduosite paliekant automobilį arba pavedimu. Pabrėžiu jog apie grąžą buvo pasižymėta ant automobilio nuomos sutarties. Likus dienai prieš automobilio atidavimą, gavau skambutį iš kito vadybininko (bendravimas malonus), kuris dar kart priminė kur palikti automobilį ir prisiminė apie grąžą kurią perves bankiniu pavedimu, tik paprašė priminti ir parašyti elektroninį laišką su mano banko sąskaitos numeriu. Laišką parašiau, nurodžiau savo sąskaitos numerį, bet skolos taip ir neatgavau. Tuomet praėjus 3-4 paromis informavau telefonu, priminiau apie situaciją. Niekam nepasikeitus dar kartą informavau per Facebook socialinį tinklą, buvo atrašyta: "Atsakome ir sutvarkome per 5 darbo dienas". Bet jokio nei atsakymo nei pavedimo negavau.
Suma nedidelė, net ir neatgavus jos finansiškai labai nenukentėsiu. Yra posakis "klientas visada teisus", bet šiuo atveju net ir jis netinka. Šiuo atveju klientas turi jaustis kvailio vietoje ir prašyti savo pinigų. Pats nemačiau problemos, jog vadybininkė neturėjo grąžos ir iš geros valios pasakiau jog galite gražinti vėliau. Patarimas klientams nepakliūti į tokias situacijas ir atsiskaityti TIK banko kortele arba ieškotis civilizuotos įmones kuri gerbia ir vertina savo klientus, nes situacija apgailėtina ir gėdinga iš nuomotojų pusės. Kaip ir minėjau automobilis ir paslaugos kaina tenkino ir esu patenkintas, bet ar po tokio nesklandumo norėsiu sugrįžti atgal, abejoju.
Sveiki Domai,
Grąžinimai pavedimu sutvarkomi per einamąjį mėnesį t.y. iki mėnesio pabaigos.
Trumpai kodėl toks laikotarpis: grąžinimus / kreditinių sąskaitų išrašymus atlieka samdoma buhalterinė įmonė kuriai pateikiame informaciją ir buhalteriją tvarko 2 kartus per mėnesį. Grąžinimo procesas tai ne draugas draugui pavedimą atlieka :) Įmonių buhalterija šie tiek sudėtingesnis procesas.
Posakiu "Klientas visada teisus" nesivadovaujame :) Šiuolaikiniame pasaulyje taip nėra, o juo labiau mūsų teikiamų paslaugų spektre. Sakote "necivilizuota įmonė? negerbiame klientų?" :) Klystate :)
vytautas 2023-03-13 21:48:56
nerekomenduoju sumoki grynais ir dar paskui saskaita pateikia atseit negavo pinigu
Sveiki Vytautai,
Pirmiausia nušvieskite normaliai situaciją, kadangi iš Jūsų parašymo žmogus perskaitęs, gali suprasti, kad už paslaugas mokėjote grynais ir paskui dar sąskaitą gavote :) Taip nebuvo :)
Situacija neneigsime su mūsų klaidelės prieskoniu: Vytautas padarė administracinį pažeidimą už kurį taikomas administravimo mokestis pagal pasirašytą nuomos sutartį. Už administravimą sumokėjote grynais, tačiau mūsų klaida, kad sistemoje nepažymėjome, ir papildomai buvo išrašyta sąskaita, kurią pateikėme el. paštu. Pastebėjus neatitikimą sąskaita buvo panaikinta, o Jūs pats informuotas, kad apmokėjimas atliktas :)
Kas nedirba - tas neklysta :)
Atsiprašome dar kartą :)
Atsakyti
LABAI LABAI REKOMENDUOJAME!!!! Aptarnavimas auksciausios klases!!! Aciu Jums !!! Highly highly recommended!!! The best service ever ????thank you so much!
Nepatenkitas klijientas 2022-04-16 11:05:37
Atsargei a*******i nelaimei nutikus bando užsidirbti iš to
Nelaimei atsitikus tam yra visi draudimai kaip civilinis ir kasko. Nuomininkas, jei žala dėl jo kaltės, dengia atsakomybę-frančizę, kuri skirtinga skirtingiems automobiliams.
Nesislėpkite už klaviatūros ir pasiviešinkite, bei paviešinkite situaciją :) Jei nenorite viešumo galite parašyti [email protected]
Petras 2022-04-06 19:33:41
Nerekomenduoju, netvarkyngas neplautas mašinas palieka klientui jeigu, automobiliai netvarkyngi jeigu jau paima depozita zmones nesivarginkite valyti ar plauti vis vien jo neatiduos, tad mano patarimas galite šiena vežioti gyvunus išsivalys patys
Jei vežiosite šieną ar gyvūnus tai teks ne tik švaros mokestį susimokėti, bet ir už cheminį valymą :)
Patikslinkite kuris čia Jums automobilis buvo netvarkingas?
Jei nenorite viešintis parašykite asmeniškai [email protected]
Nepatenkitas klijientas
2022-04-16 11:05:37 IP 2ju3ksvs
Atsargei a*******i nelaimei nutikus bando užsidirbti iš to
Atsakyti
Viskas puikiai !!! Automobilis apynaujas, aptarnavimas greitas ir paprastas.
DIdžiausios rekomendacijos ir mūsų įmonė žino kurios įmonės nuomos paslaugomis naudosis ir ateityje.
Sėkmės ;)
Kažkoks chamas dirba klientu aptarnavime, 90metu lygio kontora.Nerekomenduoju
Atsakyti
Viskas puikiai !!! Nuomojau vw passat nauja modeli. Automobilis beveik naujas - jokiu problemu. Aptarnavimas superinis ! Sutarties pasirasymas ir automobilio perdavimas labai konkretus ir greitas.

rekomenduoju 100proc.
Vilius 2020-02-09 11:53:34
Kodėl?
Atsakyti
Nusivyliau. Pernai nuomavausi mikroautobusą - buvo ok, todėl šiemet ir vėl nuomavau kelionei į užsienį. Trumpai: apie mano užsakymo pakeitimus neįspėjo, keisti automobilio neplanavo, kompensacijos nepasiūlė, todėl - nerekomenduoju.
Keletą mėnesių iš anksto suderinau konkretų modelį - 2013 metų 7 vietų VW Multivan.
Vivarent komandai akcentavau, kad domina tik šis konkretus modelis. Prieš gaunant automobilį ir atliekant galutinį apmokėjimą dar kartą buvau patikintas - „dėl Jūsų kelionės ir rezervuoto auto niekas nesikeičia“.
Prieš kelionę pristatė 2019 metų 9 vietų Fort Transit, trauktis nebuvo kur, savaitės kelionę pabaigėme su pateiktu automobiliu. Užsakyto ir pateikto automobilių klasės skiriasi, VW daug komfortiškesnis ir geresnės komplektacijos.
Vivarent deklaruoja, kad teikia aukštos kokybės paslaugas, tad, tikiu, jog taikant gerą aptarnavimą: Vivarent turėjo prieš kelionę įspėti dėl keičiamo automobilio (o ne jį pristatant palikti klientą prieš faktą), ir/ar pernuomoti iš kitos nuomos VW ar panašios klasės automobilį. Bet pristačius automobilį jokie pakeitimai nebuvo daromi, dėl kompensacijos automobilių nuomos kainos skirtumui padengti - nesutiko, nuolaidą daryti atsisakė ar kitokios papildomos vertės, netgi ir po nuomos - nesuteikė. Jeigu jums svarbu vertė, kurią gaunate už savo sumokamus pinigus - rekomenduoju apsvarstyti ar Vivarent galės patenkinti jūsų lūkesčius.
Andrius 2019-02-16 13:33:54
Nepatikima imone, scam. Negrazino uzstato, dabar ignoruoja. Apeikite sia imone!!!!
Tai kad jie neima užstato
Gabija 2017-11-27 22:29:22
Geriausia įmonė kuri pasirūpins bet kuriuo metu.
Kitai nuomos įmonei atšaukus rezervaciją prieš pat skrydį Vivarent operatyviai sureagavo nors ir buvo vėlyvas sekmadienio vakaras. Puikus automobilis, gera kaina ir aukščiausio lygio aptarnavimas.

Rekomenduoju !!!
Dėkojame Gabija už įvertinimą !!!
Dirbame Jums ir dėl Jūsų !!!

Vivarent
Atsakyti
Geriausia įmonė kuri pasirūpins bet kuriuo metu.

Rekomenduoju !!!

Renti
Ilgalaikė automobilių nuoma

Adresas: Laisvės pr. 10A, LT-04215 Vilnius.
Veiklos sritys: automobilių nuoma.
Ilgalaikė mašinos nuoma fiziniams asmenims yra puikus sprendimas tiems, kuriems reikia automobilio šiandien, nori naudotis automobiliu be finansinių įsipareigojimų, smalsauja ilgiau išbandyti transporto priemonę prieš ją įsigyjant arba tiesiog mėgsta vairuoti skirtingus automobilius. Mes, „RENTI“ komanda, norime...
Lasma motors
Lauto.LT

Adresas: Lentvario g. 14B, LT-02300 Vilnius.
Veiklos sritys: automobilių prekyba; automobilių nuoma.
Siūlome daugiau ne 100 skirtingų automobilių. Itin platus automobilių pasirinkimas! Kiekvienas klientas mums yra svarbus. Mumis pasitiki ir mus rekomenduoja daugiau nei 900 patenkintų klientų! Kiekvienam iš Jūsų esame paruošę geriausius pasiūlymus nes į kiekvieną paraišką žiūrime individualiai . Parengėme...
Adampolis
Sunkvežimių prekyba, dalys, servisas, finansavimas

Adresas: Perspektyvos g. 10-1, LT-52119 Kaunas.
Veiklos sritys: sunkvežimių pardavimas, dalys, servisas; automobilių nuoma; automobilių prekyba; autoservisai; tepalai, alyvos; žemės ūkio technika.
UAB ,,Adampolis“ – vienintelis įgaliotasis MAN Truck and Bus SE atstovas Lietuvoje, veiklą vykdantis nuo 1995 m. UAB ,,Adampolis" viena didžiausių komencinio, nekomercinio ir spec. techniką parduodanti bei aptarnaujanti įmonė Lietuvoje Profesionali komanda, inotyvios idėjos ir siekis užtikrinti klientų gerovę leido...
Guliverio kelionės
Kelionių organizatorius

Adresas: Savanorių pr. 128-1, LT-44148 Kaunas.
Veiklos sritys: kelionės; autobusų, mikroautobusų nuoma; automobilių nuoma; oro transportas, aviacija; pramogos ir poilsis.
UAB „Guliverio kelionės“ - sėkmingai dirbantis nuo 1997 m. ir vienas didžiausių Lietuvoje kelionių organizatorius. Pagrindinė UAB „Guliverio kelionės“ veikla – pažintinių, pažintinių-poilsinių kelionių organizavimas autobusu ir lėktuvu. Siūlome edukacines keliones pedagogams, keliones po Lietuvą, dalykines ir...
EVA King
Oficialus Thermo King atstovas Lietuvoje

Adresas: Kirtimų g. 2, LT-02300 Vilnius.
Veiklos sritys: automobilių šaldymo įranga; automobilių dalys; automobilių nuoma; automobilių techninė apžiūra; autoservisai; didmeninė prekyba; mažmeninė prekyba; sertifikavimo paslaugos; sunkvežimių pardavimas, dalys, servisas; šaldymo įrenginiai; šildymas, įrenginiai; ventiliacija, kondicionavimas.
UAB EVA King jau 20 metų! UAB EVA King nuo 1997m. vieninteli­s oficialus šaldymo įrangos “Thermo King” gamintojo atstovas ir autorizuotas servisas Lietuvoje. Įmonė specializuojasi komercinio transporto, sunkvežimių ir puspriekabių šaldymo įrengimų bei izotermų gamybos ir remonto srityje. Turi padalinius Vilniuje...

"Novian" sprendimas leidžia stebėti finansinę organizacijos sveikatą realiuoju laiku
Šiandien nesudėtingo programavimo, arba "low-code", sprendimai praverčia daugelyje sričių: personalo valdymo, gamybos, administravimo ir ypač finansų, kuriems valdyti vis dažniau prireikia...
Ar Lietuva jau gyvena ekonomikoje be grynųjų pinigų?
Ar Lietuva jau gyvena ekonomikoje be grynųjų pinigų?
Mokėjimo skausmas (angl. Pain of Paying) – teorija, aiškinanti, kad žmonės kaip individai visada bando išvengti nuostolių, o savo ruožtu nuostoliai yra siejami su neigiamomis emocijomis...
"Röntgen" į Kauno rinką įžengia su išskirtiniu konversijos projektu Šančiuose
"Röntgen" į Kauno rinką įžengia su išskirtiniu konversijos projektu Šančiuose
Sutelktinio finansavimo platforma "Röntgen" investuotojams pasiūlė finansuoti pirmąjį projektą Kaune – baigiamąjį buvusios karinės teritorijos Šančiuose konversijos etapą "Juozapavičiaus 13"...
Kitos naujienos »

Prisijungti prie katalogo

Apklausa

Ar esate patenkinti savo atlyginimu?

Akcijų kainos

Bank of America 28,49 +4,97%