Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Foxpay
Parašyk savo nuomonę apie Foxpay, UAB
Kas cia per saraskinu kontora, pastoviai stringa, mokejimu atlikt negalima nx tokius grust, kas cia per pinigavimasis !!!
Kada baigsis Lietuvélél šita betvarkė, per visokias, tokias, , uabščicas, , kaip sakant, tikriausiai ranka ranką plauna, bet, , nenurenginékit, , gi žmogelių...
Čia klausimas daug rimtesnis nei tai, kad ši įmonė dirba gerai ar blogai. Klausimas toks: kodėl VMI samdo iš vis tokią įmonę tarpininkę? Mums tarpininkai nereikalingi, mes galime ir norime mokesčius valstybei mokėti tiesiogiai, t.y. VMI. Kodėl samdomi tarpininkai? Ar VMI surenka per daug pinigų ir neturi kur dėti? O tie tarpininkai dar nuplėšia ir iš mūsų, kodėl? Mano pilietinė pareiga yra sumokėti mokesčius valstybei. Tai kodėl aš esu verčiamas juos mokėti per tarpininką ir dar turėti nuostolį? Nuostolį taip pat patiria ir valstybė, nes moka tarpininkui vėl su visokiais mokesčiais. Tai baisus neūkiškumas. Kodėl negali pati VMI administruoti mokesčių surinkimo be jokių tarpininkų? Gali, bet nenori. Ar jie pasidarė jau per dideli ponai ir nenori papildomų rūpesčių. Bet man tai nerūpi. VMI privalo tarnauti piliečiams ir valstybei. Jei kam nepatinka ar yra per sunkus ten darbas, gali išeiti ir užleisti vietą kitiems. Dabar žiūrėkite kas gaunasi, visos valstybinės įstaigos savo funkcijas atiduoda kitiems, tarpininkams, kad būtų lengvesnis gyvenimas. VMI atiduoda, Ignitis atiduoda, komunalinių paslaugų įmonės atiduoda, taip pat ir kitos. O tarpininkams apmokėti reikalingi milžiniški pinigai, tada jos plėšia iš mūsų, dar ir tarpininkai taip pat. Tai kas čia vyksta? Pasipinigavimas. Tai gal tada visas valstybės funkcijas atiduokite tarpininkams ir tegu jie dirba, kad jau taip sunku tas funkcijas atlikti. Visiška betvarkė. Tai liberalų išmįslas, kuris kenkia tiek mums, tiek valstybei. Juk tie tarpininkai už nieką neatsako, jie kaip laisvo oro direktoriai. Jei kas nors nutinka, gaudyk vėją laukuose ir nieko nesugausi. Aš, manau ir kiti piliečiai, noriu mokesčius valstybei mokėti tiesiogiai VMI, o ne šabašninkų kontoroms. Šią ydingą sistemą būtina keisti.
nesinaudosiu sio tarpininko paslaugomis, nes: sumoki mokescius i vmi ir negali buti ramus, kad viskas gerai, nes tarpininkas operacija atlieka kita diena. Rezultatas- uz viena diena atsiranda delspinigiai! Nusipirkus leidima, kurio galiojima pasirenki kitos dienos 00:00 val., pasirodo, kad leidimo dar neturi, nes tarpininkas pinigus gavejui perveda tik kita diena. Mokejimai atlikti darbo dienomis ir valandomis.
maža to, kad sistema ne aiški iš 2 karto tik susimokėjau už paslaugas, nes spaudžiasi kas nori tai dar ir ragelio nekelia numetinėja, tragedija totali
Foxpay apsiėmė administruoti mokėjimus už Lietuvos kelių mokestį tai nė vienoje Europos šalyje dar neteko matyti tokios sudėtingos, nenormalios, idiotiškos ir neinformatyvios apmokėjimo sistemos...Tik nesinaudojantis šia Foxpay sistema gali galvoti, kad čia viskas yra gerai, bet anaiptol, tai visiškai nesutverta klientų patogumui sistema !
Kada baigsis šitas cirkas su Foxpay? kaip tik nukreipiamas mokėjimas per Foxpay taip ir pasaka be galo tai pakimba tai 'paymentId' doesn't exist! ir tt.. ir kaskart visus duomenis suvedinėk iš naujo... ir visa tai vyksta su valstybinių institucijų mokėjimais... Foxpay jūs tvarkykites su įsipareigojimais, jei nepavyksta užleiskit kitiem!
Nesuprantu kaip jiems leidzia dar vykdyti veikla reikia bendra skunda rasyti atitinkamom instancijom kad atkreiptu demesi kaip jie dirba
Patvirtinus id kuri kaip teigiama sutartyje reikia atlikti viena karta viskas buvo atlikta ir id buvo patvirtintas
Inesus pinigus ir atlikus pavedima teko laukti kitos dienos 12 val nors siaip turejo pasiekti gaveja 9 val
Po to atlikau dar kelis pavedimus ir pinigai rezervuoti pervedimui bet nieko.
Bandant el.pastu kriptis i juos jie nepateikia jokiu pagrystu argumentu kodel pinigai neprasiveda.
Ir galiausiai nustojo atsakineti i laiskus.
Telefonu geriau nebendrauti nes niekam neirodysi ka jie sako o el.pastu neatsako neatraso.
Kodel joks eshopas nesirenka foxpay, o tik vmi ir visokios valstybines institucijos?
Nes eshopas po pirmo menesio pamatytu, kad nesurenka pinigu del stringancio foxpay, praranda pinigus - padarytu isvadas ir pakeistu foxpay kuo nors kitu.
O vmi ir epaslaugos.lt ir kiti is valstybinio sektoriaus sedi ir tyli :/
Gavau pinigus, pervedziau i kita sąskaitą, ir palikau kelis eurus, kita diena paziuriu, ju nebera, tai kaip suprasti, i sask.papuola kas nori ir is jos pasisavina
Naudojantis VMI ir norint sumokėti mokesčius vietoj 3min trukau valandą laiko (per dvi dienas!!!) pastoviai meta klaidas, pavedimo nepavyksta atlikti. Ir tai ne pirmas kartas.
Tokią neišdirbtą sistemą gali tik vmi pasisamdyt.. kaip sakant atitiko kirvis kotą.
Iš tiesų piktina, kad civilizuotame pasaulyje valstybiniai lėšų gavėjai sugeba lygioje vietoje įkišti kažkokius tarpininkus ir dar užkrauti už tai apmokėti mokėtojui, kai žmogui reikia tiesiog susimokėti už institucijų paslaugas. Tai tegul ta institucija jiems ir apmoka jei pasisamdė šią kontorą.
Pritariu!
Nelabai suprantu, kodel čia tokie atsiliepimai neigiami, bet man labai patinka jų service. Terminalai, juk visko buna, juk čia įranga, tai nereikia pykti ant įmonės, ir rašyti blogų atsiliepimu. Man reikėjo uždarytų sąskaita, tai truko viskas iki 30 min.
Visai nesirupina savo klientais, negali padaryti pinigų grąžinimo, reikia maldauti kekvieną dieną pinigų, nesvarbu, kad žmogus neturi duonos iško nusipurkti. Būna ir dar neatsako í el.laiškus
Nesuprantu kodėl Vilniaus m. savivaldybė renkasi juos kaip mokėjimų tarpininkus. Vėluoja perduoti mokėjimus savaitėmis! Ir paskui reikia pačiam aiškintis, kur mokėjimas užstrigo. Nekokybiška paslauga, tikras vargas. Jau geriau mokėti Maximoje. Bent nukeliauja pinigai laiku. O čia....
Nelabai suprantu, kodėl VMI bendradarbiauja ir įmokas renka per šiuos plečiančius tarpininkus?
Super patogus budas pasipildyti, reik daugiau, kad ir ant kiekvieno kampo o tai kai centrai nedirba reik palakstyt kol raso, o dega laikas
Muitinės profesionalai darbo rinkoje vertingi kaip auksas
Muitinės specialistai atlieka svarbų vaidmenį palengvinant tarptautinę prekybą ir užtikrinant teisėtą ir saugų prekės importą bei eksportą. Pasak profesoriaus dr. Kārlis Ketners, bet kuri...

Ilgametę patirtį investavimo srityje sukaupusi "Nter Asset Management": lietuviai pasmerkti turtėti
Lietuvos turto valdymo rinkos senbuvė "Orion Asset Management”, per daugiau nei du dešimtmečius veiklos, išgyvenusi pakilimus, rinkos svyravimus ir krizes, startavo su atsinaujinusia veiklos...

Buvusio karinio dalinio teritorija parduodama už 15 mln. Eurų
Turto bankas skelbs išskirtinį aukcioną – bus siūloma įsigyti buvusios sovietinės armijos priešlėktuvinės gynybos dalinio teritoriją, iš viso 20 ha žemės sklypą Kalnėnuose, Vilniuje. Pradinė...
visiskas dumblas, nieks niekad neveikia. apgailetina