Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Mikludava

Atsiliepimai apie Mikludava, UAB

Parašyk savo nuomonę apie Mikludava, UAB
*Nurodyk tikrą el. paštą, kitaip negalėsi patvirtinti komentaro!Prašome palaukti, kol užsikraus duomenys...
Nurodyk, jeigu nori, kad su tavimi susisiektų įmonė.

(atnaujinti kodą)
Įveskite šį kodą *
* Žvaigždute pažymėtus laukelius būtina užpildyti.
Lankytojai, pateikdami nuomonę apie įmones patvirtina, kad ši informacija yra teisinga ir atsako už jų turinį. Draudžiama talpinti įžeidžiančią informaciją, siekiant pažeminti. Pastebėjus tokius atvejus, ji trinama be perspėjimo. Gavus objektyvių duomenų, kad pateikta informacija melaginga, ji trinama be perspėjimo. Ne iš ES šalių ir naudojant proxy serverius parašyti komentarai gali būti pašalinti dėl sudėtingos autorių paieškos. Kritika apie įmonę yra saugoma, jei ji reiškiama neįžeidžiant, nesiekiant žeminti ar menkinti, o turint pozityvių tikslų – norint išryškinti juridinio asmens ar jo veiklos trūkumus ir siekiant juos pašalinti. Jūsų IP adresas, prisijungimo laikas, el. pašto adresas, telefonas (jei nurodėte) ir komentaro tekstas bus išsaugoti, plačiau apie šių duomenų saugojimo tvarką skaitykite rekvizitai.lt taisyklėse. Rašydami komentarą sutinkate, kad Jūsų pateiktus kontaktus (IP adresą, el. pašto adresą ir, jei nurodėte, telefono numerį) matys įmonės atstovai. Pilnas komentarų rašymo, saugojimo ir panaikinimo taisykles rasite paspaudę žemiau esančią nuorodą "Susipažinau su Rekvizitai.lt taisyklėmis".
Atsakyti
Puikus bendravimas su klinantu, vakar uzsakiau po piet vandens šildytuva nespejau dar apmeketi, bet jis jau buvo pakrautas i automobili o šiandien 10 ryte jau jis pas mane kieme. Ačiū labai už toki operatyvuma.
Atsakyti
Jeigu reikia maišytuvo važiuokite į Kira parduotuvę, nes Mikludavos antrme aukšte radus konsultanta būsite apšauktas neišmanėliu ir nesuprantančiu ko norite.
Pirkėjas 2020-05-21 23:31:21
Nesąžiningi užsisakai reikiamą prekių kiekį bet pristato mažiau ir deklaruoja kad viskas gerai BŪKIT ATSARGŪS
Laba diena,

Žinome šį atvejį. Klientas pirko kaminą 4metrų su dviem prijungimo trišakiais. Komplektuojant tokio aukščio kaminą su dviem prijungimo trišakiais, priklauso 6vnt tiesių keraminių įdėklų. Klientas tikėjosi, kad bus 8vnt tiesių įdėklų. 8vnt tiesių įdėklų priklauso kuomet 4metrų kaminas komplektuojamas su vienu prijungimo trišakiu. Kada klientas gavo kaminą, buvo paaiškinta kad 4 metrų kaminui su dviem prijungimo trišakiais priklauso 6 keraminiai įdėklai. Jeigu įdėklų bus daugiau nei 6vnt kaminas bus aukštesnis nei 4metrai.
Atsakyti
Pirkome 13 radiatorių. Prekes gavome po 2 dienų. Ačiū! Servisas ir kontaktas - PUIKUS!

Rekomenduojame!
Atsakyti
Uzsakiau radiatorius vienas is ju buvo pazeistas kreipiaus pas vadibyninka Aurima kad pakeist, bet buvo atsakyta kad neaišku kaip ir kur buvo pazeistas.Buvo pasakyta kad uzklaus ar pakeis bet taip nesulaukiau atsakymo.Tad imuosi veiksmo ir kreipiuos i Valstybės vartuotoju teises institucija.Nerekomenduociau!!!
Atsakyti
Paskambinus penktadienio vakara apie 22 val buvo suteikta informacija. Prekes užsakes šeštadieniį jas gavau per 2 dd. Nuostabus aptarnavimas.
Nuostabus aptarnavimas. Siulau visiems
Darius Lapinskas
2018-06-05 09:36:20 IP 2noao7kc
Atsakyti
Į paklausimą, parašytą tinklo portale penktadienio vakarą, vadybininkas atsakė šeštadienį. Pirmadienį pateikiau užsakymą, antradienį ryte gavau užsakytas prekes. Good job, guys!
Viskas buvo atlikta puikiai
Atsakyti
Tokios firmos ir tokio aplaidaus vadybinkų darbo dar reikia paieškoti. Nieko nepirkite is jų, nes jeigu pasitaikys brokuota prekė - lauksite malonės kol pakeis brokuotą prekę, o del to, kad patirsite papildomų išlaidų - jūsų bėdos.
Atsakyti
Labai noriu padėkoti už puikų darbą, geranoriškumą, žmogišką supratimą. Skubiai prireikė katilo, vakar paskambinau darbo dienos pabaigoje, sutarėm, apmokėjau - šiandien 13, 20val. katilas jau mūsų kieme. Puikus, malonus dalykiškas bendravimas, viska paaiškino, patarė. Labai esame dėkingi. Gražių, jaukių švenčių Jūsų kolektyvui.
Atsakyti
Nepirkite šioje įmonėje. Užsakiau radiatorius spalio mėn viduryje, žadėta buvo, kad bus užsakymas įvykdytas per 4-6 savaites. Apmokėjau tą pačią dieną, nurodžiau užsakymo numerį. Tada kantriai laukiau 2 mėnesius kada gausiu užsakytas prekes. Paskambinus ir pasiteiravus vadybininko Mindaugo, jis pasakė, kad prekės neužsakytos ir tai mano problema, kadangi neatsiunčiau apmokėjimo dokumento. Sunku suprasti, kad įmonė nesusigaudo savo piniginiuose srautuose ir sistemoje ir nemato, kad pinigai yra apmokėti pagal nurodytą užsakymą, tą pačią dieną, kaqi buvo išsiųsta sąskaita apmokėjimui. Dabar gruodžio mėnuo ir mes be šildymo... Dabar reikės prašymą rašyti, kad grąžintų pinigus. Be to vadybininkas net neatsiprašė, o visą kaltę suvertė man.
Atsakyti
Užsisakėme prekę ir vadybininkas patvirtino telefonu pristatymą po 2-3 d.d. Akcentavome ir prašėme, kad pateiktų per 2 d.d. kad galėtume tęsti remonto darbus. Po 2 d.d. teko skambinti ir tikslintis pristatymo laiką, tada buvo PATIKSLINTA, kad užsakytos prekės neturi sandėlyje ir užsakymas iš LT gamintojo ir pristatymas užtruktų dar savaitę. Tikrai nesitikėjome būti taip, palikti ant ledo'. Gaila ir tikrai nemalonu, kad teko susidurti su vadybine nekompetencija...
Sveiki,

vadybininkas keikiasi, neatsako už savo veiksmus. Neturi reikiamų dokumentų prekiauti gaminiaisi. Vertinu 2/10. Tokios įmonės dar paieškoti reikia. Ne Afrika
Atsakyti
Sveiki.neturiu priekaištų dirbusiems vyrukams (statė dujinį katilą) bet su darbų vykdytoju kažkaip nesusikalbam. jau 3 savaites kaip laukiu atsiunčiant aktą apie atliktus darbus.be akto negaliu prisijungti dujų.skambinau vis žada.nesinori iš Kauno važiuot į Vilnių dėl popierėlio.
Atsakyti
Sveiki. Šių metų birželio mėn. 21 ir 23 dienomis mano namuose dirbo du nuostabūs vyrai. Santechnikas Justinas ir jam asistavęs pagalbininkas - žmonės, kokių Lietuvoje kasdien mažėja. Atlygis už jų atliktą darbą, atlygis už UAB medžiagas neprilygs pačiai nuoširdžiausiai visos mano šeimos padėkai šiems šauniems vyrams. Už profesionalumą, už žmogišką ramybę, supratingumą. Be tokių žmonių naujausia darbo įranga ar naujausios technologijos tampa bevertėmis. Didelis ir nuoširdus Jums ačiū už profesionaliai atliktą darbą. Pagarbiai, Stasys Lanaiuskas
Atsakyti
Labai patiko aptarnavimas. Pirmadienį užsakėme prekę, antradienį iki pietų jau atvežė! Nu iš senukų taip greit nepristato kaip čia! :) Tarp kitko, analogiškos prekės kitur kainuoja žymiai brangiau nei Mikludava. O kai po kurio laiko prireikė prekių dokumentų, tiesiog maloniai pasikalbėjau telefonu, ir iškarto viską atsiuntė į elektroninį paštą. Šaunuoliai, ačiū Aurimui, ir kitiems darbuotojams. :)
Atsakyti
Dėkoju šiai įmonei už suteiktas paslaugas: labai palankias kainas (pirkau radiatorius), kokybišką, išsamų, greitą aptarnavimą - prekės buvo pristatytos per 3 dienas. Labai patiko jų internetinis puslapis apie prekes (radiatorius Kermi)- išsamu, aišku, yra pateikta informacija apie galingumo poreikį atsižvelgiant į patalpos plotą, labai suprantama ir aiški užsakymų pateikimo forma, labai greitas reagavimas į užsakymą, nemokamas pristatymas. Esu patenkinta jų darbu, dėkoju ir linkiu sėkmės..
Atsakyti
Labai esu patenkita ju darbu, nors pirma karta sakiausi, vakar sildymo katila uzsisakiau, o siandien ir atveze! Sekmes Jums jusu darbe!! Aciu uz greita aptarnavima!
Pirkėjas 2014-09-24 09:26:03
Netikėkite šios įmonės pažadais. Jie prekiauja per tinklalapį šiltas.lt. Pažada trumpus terminus pvz.: 3 savaites, o prekes atveža per du mėnesius. Paprašius kompensacijos už vėlavimą nuleidžia kelis litus, kurie atrodo kaip pasityčiojimas. Be viso to atvežtus radiatorius išpakavus pamatai, kad sulankstyti- o tai nieko keisto, kai atveža lengvosios mašinos priekaboje, net nepritvirtintus. Jei galima patariu neturėti su jais rekalų.
Gerb. kliente, išnagrinėjome Jūsų nusiskundimą. Atsiprašome už patirtus nepatogumus. Paprastai standartinės prekės yra pristatomos per keletą darbo dienu. Nestandartinės prekės specialiu užsakymu yra vežamos iš gamyklos, jų tiekimo terminas yra žymiai ilgesnis. Būna atvejų kada gamykla nespėja arba negali paruošti spec. prekių per sutartą terminą. Susiklosčius tokiai situacijai, klientas visuomet informuojamas. Jei pasikeitusios sąlygos netenkina, klientui grąžinami pinigai ir anuliuojamas užsakymas.
Šiuo konkrečiu atveju apie broką jokių nusiskundimų nebuvo sulaukta. Brokuotos prekės visuomet yra keičiamos arba tvarkomos.

A&R paslaugos
Horizontalus kryptinis gręžimas

Adresas: Aušros g. 13A, LT-57159 Kėdainiai.
Veiklos sritys: vamzdynai, vandentiekis, nuotekų valymas; apželdinimas ir aplinkos tvarkymas; elektros instaliacijos darbai; fasadas, fasado apdaila; gamyba; griovimas, gręžimas; inžineriniai tinklai ir sistemos; sienos, lubos; statyba; statybos technika, įranga, nuoma; stogų dangos, paslaugos; šiltinimas, renovacija; vartai, tvoros.
A&R paslaugos, UAB statybos įmonė. Pagrindinė įmonės veikla – statyba, remontas, pastatų vidaus ir lauko apdaila, inžinierinių tinklų statyba, kasimo darbai, aplinkotvarkos darbai. Pastatų statybos ir atnaujinimo darbai bei remontas ir renovacija. Darbai vykdomi visoje Lietuvoje. TEIKIAMOS PASLAUGOS STATYBOS DARBAI...
Gamteka
Pentair water, SUEZ water technologies, BWT

Adresas: Šiaulių g. 8, LT-44353 Kaunas.
Veiklos sritys: vamzdynai, vandentiekis, nuotekų valymas; inžineriniai tinklai ir sistemos; maisto gamybos ir perdirbimo įrengimai; mažmeninė prekyba; medicininė įranga; pramonės įrengimai.
UAB „Gamteka" - nuo 2001 metų specializuojasi vandens kokybės gerinimo srityje. Mūsų įmonėje sėkmingai dirba ne tik jauni, ambicingi, aukštos kvalifikacijos specialistai, bet ir profesionalai, sukaupę daugiau nei 25 metų darbo patirtį. Dėka to, mes galime atsakingai ir pačiu optimaliausiu būdu patenkinti Jūsų...
Adeso
Statyba | Generalinė ranga

Adresas: Panerių g. 14, LT-01312 Vilnius.
Veiklos sritys: statyba; projektavimas; santechnika; šiltinimas, renovacija; statybinės medžiagos; statybos technika, įranga, nuoma; stogų dangos, paslaugos; vamzdynai, vandentiekis, nuotekų valymas.
„Adeso" - Inovatyvus požiūris į visus naujos statybos, pastatų renovacijos ir statybos valdymo darbus. Ypatinga mūsų veiklos sritis – plieninių pastatų statyba iš ASTRON konstrukcijų. Nuo pat veiklos pradžios laikome aukštai iškeltą reikalavimų sau, sąžiningumo klientams ir profesionalios kokybės kartelę. Kurkime...
Euroliuksas
Santechnikos prekės ir internetinė prekyba

Adresas: Stoties g. 5, LT-90115 Plungė.
Veiklos sritys: santechnika; baldai (prekyba); betonas ir betono gaminiai; didmeninė prekyba; elektros montavimo medžiagos; interjero apdailos medžiagos; interneto parduotuvės; kita veikla; mažmeninė prekyba; metalas, apdirbimas, gaminiai; pirtys ir baseinai; pramonės įrengimai; sporto, turizmo reikmenys; statybinės medžiagos; stogų dangos, paslaugos; šildymas, įrenginiai; šviesos sistemos, šviestuvai; tvirtinimo detalės, elementai; ūkio prekės; vamzdynai, vandentiekis, nuotekų valymas; ventiliacija, kondicionavimas; vonios kambario įranga; židiniai, krosnys.
Euroliuksas, UAB - didmeninė prekyba santechnikos prekėmis. Santechnikos prekių tiekimas ir gamyba. Šildymo, kanalizacijos ir vandentiekio įrangos detalės, įmantraus dizaino vonios kambario baldai bei virtuvės aksesuarai. Granito gaminių prekyba bei sodo prekės – metalinių tvorų segmentai ir polikarbonatiniai...
Šilėja
Pastatų administravimas

Adresas: Ukmergės g. 222, LT-07157 Vilnius.
Veiklos sritys: pastatų administravimas; apželdinimas ir aplinkos tvarkymas; durys, raktai, spynos; elektros instaliacijos darbai; komunalinės paslaugos; langai; santechnika; šiltinimas, renovacija; švaros, valymo paslaugos; transporto paslaugos; vamzdynai, vandentiekis, nuotekų valymas.
ŠILĖJA, UAB PASLAUGOS Pastatų administravimas Pastatų techninė priežiūra Pastatų šilumos ūkio priežiūra Pastatų dujų ūkio priežiūra Pastatų termoviziniai tyrimai Patalpų valymo paslaugos Paslaugos bendrijoms Bendrijų administravimas Plastikinių langų bei durų gamyba ir montavimas Meistras į namus Statybos remonto...

Tvari pakuotė: tarp ateities idėjų ir šiandienos iššūkių
Tvari pakuotė: tarp ateities idėjų ir šiandienos iššūkių
Nuo skaudžios realybės atliekų rūšiavimo konteineriuose iki inovatyviausių tvarios pakuotės pranašysčių ir tvarumo kelyje dažnai kylančių pakuotės optimizavimo, dizaino, teisės niuansų – gamintojų...
Dvidešimt metų veiklą vykdanti "Orion Asset Management" keičia prekių ženklą į "Nter" – siūlys naujus investavimo produktus
Viena ilgiausiai Lietuvos rinkoje veikiančių turto valdymo bendrovių "Orion Asset Management", reaguodama į augančią naujų produktų paklausą rinkoje bei siekdama atliepti įvairių investuotojų...
"Kalnapilis" – Nr. 1 Lietuvoje šviesusis nealkoholinis alus antrus metus iš eilės
Vis labiau gėrimų rinkoje įsitvirtinant nealkoholinio alus kategorijai, vartotojai lieka ištikimi pamėgtam ir laiko patikrintam skoniui. Remiantis "AC Nielsen Baltics" Lietuvos mažmeninės prekybos...
Kitos naujienos »

Prisijungti prie katalogo

Naujausias finansines ataskaitas jau pateikė įmonių:

Pelnai labiausiai auga
Pelnai labiausiai krenta