Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Amolitas

Atsiliepimai apie Amolitas, MB

veimotti

Drabužiai dengia kūną, bet juvelyrika atskleidžia sielą
Parašyk savo nuomonę apie Amolitas, MB
*Nurodyk tikrą el. paštą, kitaip negalėsi patvirtinti komentaro!Prašome palaukti, kol užsikraus duomenys...
Nurodyk, jeigu nori, kad su tavimi susisiektų įmonė.

(atnaujinti kodą)
Įveskite šį kodą *
* Žvaigždute pažymėtus laukelius būtina užpildyti.
Lankytojai, pateikdami nuomonę apie įmones patvirtina, kad ši informacija yra teisinga ir atsako už jų turinį. Draudžiama talpinti įžeidžiančią informaciją, siekiant pažeminti. Pastebėjus tokius atvejus, ji trinama be perspėjimo. Gavus objektyvių duomenų, kad pateikta informacija melaginga, ji trinama be perspėjimo. Ne iš ES šalių ir naudojant proxy serverius parašyti komentarai gali būti pašalinti dėl sudėtingos autorių paieškos. Kritika apie įmonę yra saugoma, jei ji reiškiama neįžeidžiant, nesiekiant žeminti ar menkinti, o turint pozityvių tikslų – norint išryškinti juridinio asmens ar jo veiklos trūkumus ir siekiant juos pašalinti. Jūsų IP adresas, prisijungimo laikas, el. pašto adresas, telefonas (jei nurodėte) ir komentaro tekstas bus išsaugoti, plačiau apie šių duomenų saugojimo tvarką skaitykite rekvizitai.lt taisyklėse. Rašydami komentarą sutinkate, kad Jūsų pateiktus kontaktus (IP adresą, el. pašto adresą ir, jei nurodėte, telefono numerį) matys įmonės atstovai. Pilnas komentarų rašymo, saugojimo ir panaikinimo taisykles rasite paspaudę žemiau esančią nuorodą "Susipažinau su Rekvizitai.lt taisyklėmis".
Atsakyti
Rekomenduoju! Puikus, šiltas ir greitas bendravimas, visada atsako į visus rūpimus klausimus, pataria. O žiedai tai fantastika! Iki šventės dar liko šiek tiek laiko, o žiedus jau dabar norisi nešioti kokie gražūs:)
Atsakyti
Noriu padėkoti ir rekomenduoti Artūrą, kaip juvelyrą ir žmogų. Kadangi tikrai išpildė svajonę, sukūrė nuostabius žiedus vestuvėms. Kaina patraukli, terminas greitas bei komunikacija visada yra kuo puikiausia :))

Rekomenduoju ir sekmės Jums.
Atsakyti
Veimotti rekomenduoju visiems norintiems individualumo bei kokybes uz protinga kaina. Lengvas ir efektyvus bendravimas. Visi mano klausimai buvo issamiai ir informatyviai atsakyti, o ziedo vizija bei norai puikiai suprasti. Pats suzadetuviu ziedas buvo pagamintas labai greitai ir atrodo nuostabiai.
Atsakyti
Esu super patenkinta pslaugomis nuo aptarnavimo iki rezultato. Gaminau vestuvinius žiedus, pakabuka, auskarus. Planuose turiu užsisakyti apyrankes. Mano visos idėjos yra išgirstos ir įgyvendintos.
Justina Kievišaitė-Lukauskienė
2023-03-15 14:13:11 IP 5f4sldlr
Atsakyti
Nuostabi Veimotti komanda! Ačiū už deimantų grožį ant mano rankos. Tikrai rekomenduoju!
Atsakyti
Aptarnavimas kuris buvo greitas ir aiskus. Dziaugiuos tiek as, tiek suzadetine savo suzadetuviu ziedu. Planuojame uzsisakyti ir vestuvinius ziedus. Kol kas rekomenduojame
Atsakyti
Nuostabi, nuoširdi konsultacija, po kurios nusprendėme darytis vestuvinius žiedus kurie labai patiko!
Atsakyti
Su visais klientais buvo susisiekta ir išspręsti visi techniniai nesklandumai, klientai nusiskundimų nebeturi
Renata Ratkevič
2020-03-17 22:00:27 IP 5f4sor1d
Atsakyti
Identiška situacija, užsakymas apmokėtas gruodžio viduryje, nei abiejų prekių nei pinigų grąžinimo iki šiol nesulaukiau, tik pažadus, atsiprašymus ir patvirtinimus, kad prekes tikrai gausiu. Prieš dvi savaites dar pats Artūras bendravo sms, daugiau į iškeltus klausimus neatsakė. PRAŠAU ATSILIEPTI visų nukentėjusiujų dėl bendro pareiškimo POLICIJAI pateikti. Būsiu labai dėkinga!
Atsakyti
Nepatikima imone! Pinigai sumoketi gruodzio pradzioje, o uzsakymo dar neturiu, nors jau kovo vidurys. Pinigu taip pat negrazina!
Laba diena, Evelina :)
Kaip ir kalbėjome telefonu - viską sutarėme!

Business group
Deimantai ir juvelyrika

Adresas: Didžioji g. 39-13, LT-01128 Vilnius.
Veiklos sritys: juvelyriniai dirbiniai ir bižuterija; laikrodžiai.
„Ribas Jewellery“ – deimantų ir juvelyrikos ekspertų kompanija, kuri kuria, gamina bei parduoda šiuolaikiškas juvelyrinių dirbinių iš aukso kolekcijas su brangakmeniais – deimantais, safyrais, smaragdais ir rubinais. Mes siekiame pakeisti požiūrį į papuošalus su deimantais – išsklaidyti neteisingus įsitikinimus ir...
Mari made
Adresas: Nemuno krant. 26-34, LT-45273 Kaunas.
Veiklos sritys: juvelyriniai dirbiniai ir bižuterija.

R. Ežerskienė apie skaitmenizaciją ir bankų platinamą draudimą: "Atėjo laikas inovacijoms"
Bankai, kaip neatsiejama šiuolaikinio gyvenimo dalis, nuolatos siekia patenkinti besikeičiančius savo klientų lūkesčius. Dėl šios priežasties finansų bendrovės itin daug dėmesio skiria dar per...
Skaitmeninė teisės sektoriaus transformacija: nuo popierinių sutarčių iki el. parašo
Sparčiai besivystančios technologijos nūdienos visuomenėje keičia daugelį sričių. Teisės sektorius – ne išimtis. Tradicinės, popierinės sutartys ir dokumentų pasirašymas jau kurį laiką nuklojęs...
Technologijos muziejuose padeda moderniai ir patraukliai papasakoti istoriją
Technologijos muziejuose padeda moderniai ir patraukliai papasakoti istoriją
Pastaruoju metu stebimas vis glaudesnis ryšys tarp technologijų ir meno. Daugelis menininkų pasikliauja technologijomis norėdami perteikti savo kūrybą ir idėjas. Ne išimtis ir muziejai, tokie kaip...
Kitos naujienos »

Prisijungti prie katalogo

Naujausias finansines ataskaitas jau pateikė įmonių:

Pelnai labiausiai auga
Pelnai labiausiai krenta