Lankytojų nuomonė, pagyrimai, skundai apie įmonę UAB Markets Baltic
Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Markets Baltic
Galimybių arsenalasAdresas: Graužupių g. 12C, LT-14187 Vilnius.
Veiklos sritys: darbo paieška, įdarbinimas; konsultacijų paslaugos; mokymo kursai; personalo atranka; psichologai, psichoterapeutai; tyrimai, ekspertizės.
UAB „Galimybių Arsenalas“ sėkmingai dirba nuo 2006 m. Įmonėje dirba trykštantys energija, entuziazmu, idėjomis, turintys didelę darbo patirtį profesionalūs psichologai. Savo klientams suteikiame ne tik žinias, galimybę jas panaudoti praktiškai, bet ir geros nuotaikos dozę. Tai ir yra mūsų sėkmės paslaptis. Mūsų...
Mažeika ir partneriai
Verslo valdymo partneriaiAdresas: Olimpiečių g. 1-49, LT-09235 Vilnius.
Veiklos sritys: konsultacijų paslaugos.
Esame efektyvios vadybos ir pokyčių įgyvendinimo profesionalai, turintys didesnę nei 10 metų vadovavimo tarptautinėms ir vietinio kapitalo skirtingų veiklų įmonėms bei jų padaliniams. Mūsų komandos tikslas – dirbant kartu su įmonių savininkais, vadovais išspręsti pačius sudėtingiausius verslo valdymo klausimus ir...
Noviti
Sąžininga verslo paskola - skolinkitės drąsiaiAdresas: Konstitucijos pr. 26, Forum Palace, LT-08106 Vilnius.
Veiklos sritys: finansai; bankai, bankinės operacijos; greitieji kreditai, paskolos; konsultacijų paslaugos.
„Noviti finance“ skolina verslui, kuriam pinigų reikia apyvartinėms lėšoms arba verslo plėtrai. Pasirašius verslo paskolos sutartį, pinigus gausite per 1 darbo dieną. GAUKITE FINANSAVIMĄ BE ŽVAIGŽDUČIŲ. Sąžininga verslo paskola atsakingam verslui. Sąlygos be paslėptų mokesčių Neslepiame palūkanų ir nekuriame...
Advokatės Kristinos Raulinaitienės kontora
AdvokatėAdresas: Laisvės al. 45-303, LT-44309 Kaunas.
Veiklos sritys: įmonių steigimas; konsultacijų paslaugos; skolų išieškojimas; teisinės paslaugos.
Teikiame kokybiškas, aukščiausius standartus atitinkančias teisines paslaugas, visapusiškai bendradarbiaujame su klientais ir stengiamės maksimaliai patenkinti jų lūkesčius. Konsultuojame klientus teisiniais klausimais, atstovaujame savo klientus teisme, ikiteisminio tyrimo metu, neteisminėse institucijose bei...
Domus-Optima
Turto ir verslo vertinimasAdresas: A. Jakšto g. 8, LT-01105 Vilnius.
Veiklos sritys: nekilnojamasis turtas; konsultacijų paslaugos; tarpininkavimas; turto vertinimas.
TURTO VERTINIMAS KAUNO, VILNIAUS IR KLAIPĖDOS APSKRITYSE Nekilnojamojo, kilnojamojo turto vertinimas, pardavimas. Nekilnojamojo turto ekspertizė. Verslo vertinimas. Nekilnojamojo turto vertinimas: Buto vertinimas Namo, kotedžo, sodybos vertinimas Žemės sklypo vertinimas Nebaigtos statybos objektų vertinimas...
Prisijungti prie katalogo
+9,72%
2016-03-23 14:10:09 IP 4ljjerg
2016-01-18 22:13:03 IP 29maafo2
2014-11-14 13:17:33 IP 27tbnsh5
October-December 2011: Multiple highly suspicious positive reviews submitted.
The FPA recommends caution dealing with this company.
sekmes :)
2014-11-12 11:50:23 IP 2g44aovd
2014-03-15 18:46:01 IP 28mbtuqp
2014-03-07 19:09:32 IP 28mcvdao
Išsakysiu savo asmeninę nuomonę šiuo klausimu. Teko praeitais metais darbintis šioje įmonėje. Įdomiausia tai, kad jie pagrindžia savo agresyvuma isiveržiant į rinką, ko pasekoje darbuotojai yra mokomi konvejeriu. Žmogus dažniausiai ten ateina su minimaliu supratimu (arba visai be jo) kas yra CFD, forex ir kas ta prekyba valiutomis. Jam skiriamas 2-3iejų dienų kursas mokymams, 1-ą diena bendraja prasme kas čia ir kaip, su kuo teks susidurti. 2ą dieną šiek tiek detalesnė informacija. 3ą dieną apibendrinimas ir viskas, ketvirtą dieną eini prie telefono skambinti. Mano atvėju tai buvo, kad aš jau susiduręs su prekybą ir žinojai kas ir kaip. (FOREX, pagrindiniai rodikliai ir t.t) tačiau merginos su kuriomis mokiausi tai atejo pirmą kartą, nesusidurusios nei su pardavimu, nei su forexu.Tai tiek pastebėjimas, dėl apmokymų. Beje, mane mokė žmogus, kuris sukosi toje "košėje" 4 mėn ir galvojo, kad jau gali užkariauti visą forexą, kai žmonės gilinasi į tai ne metus ir ne du.
2014-03-03 22:27:06 IP 2eehifsp
Viskas paaiskinta
2014-03-03 22:14:57 IP 2eehifsp
2014-03-03 13:07:18 IP 28m83f1c
Ponai ir ponios, UAB "Markets baltic" yra marketingo kompanija. Kam neaisku, jie tik iesko klientu brokeriui (sunbirdfx). Dirbate jus su sunbird o ne su markets baltic. Ir tikrai nepatykesiu kad markets baltic vadybininkas patare jums isideti dar pinigu, nes padare pirma inasa pradedate dirbti su brokeriu (sunbird). Ir jokiais budais nepatikesiu kad praradote 50 000 lt, "stop loss" neleistu jum tiek prarasti. Yra du variantai, arba raso konkurentai, arba jus tiesiog apeme azartas ir pradejote dirbti sava galva. Brokeris yra suinteresuotas kad jus uzsidirbtumete nes nuo transakciju gauna komisinius. Jei jus ir prarandate pinigus jam tai tik bogyn, nes tie pinigai atsiranda ne jo kisenei o kazkur birzoje :) nepamirskyte kad zmeistas yra nusikaltimas uz kuri atitinkamai baudziama :) tad galvokit ka rasot :) sekmes visiems :)
2014-02-28 12:09:36 IP 2h8595s2
2014-02-17 17:13:13 IP 2cfq7q52
2014-02-14 22:56:52 IP 29mbb0lj
2014-02-13 20:31:24 IP 2g44e850
2014-02-11 20:14:50 IP 2e7r3mhk
2014-02-09 18:56:59 IP 1pq4aji9
2014-01-30 23:04:05 IP 1pq4a3r3
Markets Baltic neteikia investiciniu paslaugu. Markets Baltic reprezentuoja kompanija SunbirdFX. ir tai yra visai kas kitka. Konsultacijos kaip veikia platforma ir supazindinimas su forex rinka nemanau kad yra investicines paslaugos.
2014-01-29 09:29:39 IP 2i24rtt5
Gerbiamas Gediminai, jeigu atsiverstumėte Finansinių priemonių rinkų įstatymą ir kiek atidžiau jį panagrinėtumėte, turėtumėte progos pastebėti, kad investicinių paslaugų teikimui Lietuvoje yra reikalinga ES šalių arba Lietuvos banko licencija. Tuo tarpu Rusijos FMRRC tai net nevalstybinė reguliavimo institucija, o kažkoks savireguliacinis organas, kurio išrašyti sertifikatai pas mus (ES) yra tokios pat vertės kaip ir įpakavimo popierius. O ir sertifikatas neturi reikiamų rekvizitų ir teisine prasme yra niekinis ko gero ir pačioje Rusijoje. Ir išrašytas jis kažkokios SBO Limited vardu, kaip ji susijusi su SunbirdFX - visiškai neaišku. Žodžiu, tai ne licencija, o tik šiaip - tapetai įrėminimui.
Kas dėl atsakomybės, tai pagal FPRĮ 93 str. už investicinių paslaugų teikimą be tam reikalingos licencijos gali būti skiriama bauda iki 200 000 Lt. O dar yra ATPK numatytos baudos, ypač jeigu paaiškės, kad klientai patyrė žalos. Kaip jums tokios pasekmės?
2014-01-27 09:15:42 IP 1pq4a3r3
Taigi, esu dar vienas, kuris pasitikėjo šios įmonės darbuotojais, ypač vienu, ir prarado visus pinigus. Iš pradžių viskas buvo gana skaidru ir buvau į pliusą išvestas. Pasitikėjimo lygis kilo, planavau sąskaitą papildyti dar didesne pinigų suma, bet, matyt, Dievas apsaugojo.
Visus nukentėjusius nuo šios įmonės darbuotojų, kurie visai negerbia savo klientų, raginu NETYL
2014-01-26 00:42:52 IP 1pq4a3r3
2014-01-21 14:48:08 IP 2g44e4a0
Gerbiamas Antanai. Pasiulyciau pasilaikyti tokius komentarus sau, sunbirdfx licencija : http://en.crofr.ru/index.php?page=sbo_limited
Jei skaitete Rekvizitai.lt taisykles yra draudziama skleisti klaidinga informacija bei smeisti imone. Pasekmes gali buti tokios, kad imone be jokiu perspejimu gali kreiptis i teisma, kurio pasekme butu baudziomoji atsakomybe.
2014-01-20 11:13:34 IP 2i24rtt5
Ši kontora ir jos atstovaujama įmonė SunbirdFX veikia nelegaliai. Prekyba CFD - licencijuojama veikla, tuo tarpu jokių licencijų nei viena, nei kita kontora neturi. Kalbant taksistų terminologija - tai tikri dušmanai. Rinkoje pilna legalių brokerių su ES šalių ar net Lietuvos banko išduotomis licencijomis. Taigi, būkite atsargūs ir rinkitės paslaugų teikėją atidžiai.
2014-01-17 10:42:30 IP 2i252163
2013-11-30 21:47:19 IP 28mbvjni
Kalbant apie brokerių kaip patarėjų darbą:
Viskas gerai, žmonės žino ką daro. Žinoma, nėra vieno teisingo būdo prekiauti, kadangi turiu patirties tame porą metų analizuoju rinką pats ir apsistoju ties keliom valiutų porom. Kartas nuo karto pasiklausau, pasitariu, bet iš esmės niekas neužkliuvo ir jie dirba tvarkingai.
Pinigai į abi puses taipogi keliauja tvarkingai. Prekybinės sąlygos neblogos, palyginus su kitais Lietuvos brokeriais net labai labai geros.
2013-11-25 21:08:25 IP 65hncfie
2013-11-14 17:22:19 IP 2cfq7cac
2013-11-13 18:12:43 IP 28mbsc58
2013-11-11 15:58:07 IP 2cfq7cac
2013-10-13 16:57:36 IP 2ivrrjd5
O prasidėjo viskas po keleto skambučiu telefonu iš Markets Baltic Lietuvoje, kurie mane sudomino, nauja man veikla, pamaniau kad su tokia http://www.sunbirdfx.com/ platforma neturėtų būti visiški a*******i, gi visai rimtas užsiėmimas ir puslapis lietuviškai, bet deja – smarkiai klydau… Tikiu kad iš esmės ši Forex prekyba nėra kriminalas, lietuvaičių kolektyvas Artūro ir Maksimo pagalba suteikė šiokį tokį pasitikėjimą, kažkiektai išvedė į pliusą, dariau kaip rekomendavo… O po to pareiškę kad Maksimas neturi laiko, labai daug klientų ir planuoja išvykti pasitobulinti kažkur, nuleido man “labai patyrusį” treiderį Andrei iš „centrinio ofiso“ Londone – ir sąskaitoje nulis absoliutus. Čia panašu, kad aiškiai toks ir yra jų verslo tikslas. Ištuština sąskaitas ir varto akis, neva perspėjom, gi rizikinga... bet tai ir nutinka jiems sakant ką ir kaip daryti. Gal jeigu kas žino kaip visa tai veikia ir gali savarankiškai vykdyti sandėrius, tada turi šansų ir uždirbti, bet pasikliauti firmos patarėjais – beprotybė. Žmonės – jeigu vertinate savo pinigus, kurie ant medžių deja neauga– kuo toliau nuo šitos firmos ir Sunbirdfx.com platformos. Turite ką papasakoti iš savo patirties, jeigu nukentėjote – skambinkite: +370 678 23294 Bus mėginama teisinėmis legaliomis priemonėmis pažaboti šią publiką.
2013-10-02 10:22:37 IP 5los43b4
Įmonė vykdo legalią veiklą. Žmonės yra ir praradę, ir nemažai uždirbę pinigų. Įmonė pakankamai jauna, bet sparčiai besivystanti.Pati bandžiau jų paslaugas ir likau patenkinta. Vienintelis minusas, jog visą riziką apkrauna ant kliento pečių. Bet, jei nori didelių procentų-rizikuok. Bijai rizikuoti, bankas visada pasiūlys šiokius tokius procentus už laikomus pinigus. Patarsiu tik tai, kad prieš bandydami susipažinkite, kaip ten kas, jei neaišku-klauskite, o tada spręskite, ar tai jums yra priimtina :)
2013-10-01 21:06:49 IP 2e7r445o
2013-09-09 21:34:37 IP 2eehigmq
Šiuo metu jų atžvilgiu pradedamas ikiteisminis tyrimas, todėl prašau visų nukentėjusių nuo UAB MArkets Baltic nelaukti, kol kažkas jus suras ir išgelbės, o susisiekti su manimi el. paštu arba telefonu 867823294.
2013-08-27 17:24:14 IP 2be6c2dn
2013-08-26 15:25:35 IP 2be6c2dn