Esu labai patenkintas įsigytu automobiliu, be jokių priekaištų. Pardavėjas puikus ir malonus žmogus be "perikupo" manierų. Viskas vietoje: draudimo paslaugos, Regitra ir net išalkus yra kavinė pavalgyti. Kiek teko lankytis mašinų turguose tai geriausia vieta pirkti automobilį.
Teko pardavinėti automobilį - tik geriausi atsiliepimai.
Maloniai bendravo, pakonsultavo. Kilus klausimams visada maloniai suteikdavo visą reikalingą informaciją.
Prireikus tikrai kreipčiausi ir vėl.
Tik geriausi atsiliepimai. Visas pirkimo procesas vyko sklandžiai. Lizingo sutvarkymas užtruko 30 min. Toliau praeita automobilio TA be jokių automobilio trūkumų. Draudimas vietoje aikštelėje, nereikia niekur važinėti. Regitra taip pat vietoje. Likome labai sužavėti. O ir automobilis važiuoja be jokių problemų.
Norintiems isigyti automobili patarimas rimtai pagalvokite, parduoda automobili su stambiais defektais sakydami kad viskas ok, direktoriaus atsakymas jei kazkas nepatinka del defektu kreipkites i teisma.Atsiliepimai apie imone patys prasciausi.Nepatariu!!!
Tie, kurie nori pirkti automobili sioje imoneje, STOP, rimtai pagalvokit. Netikekite ka kalba pardavejai (o ypac Dalius). Meluoja apie automobili per akis. Jokio zmoniskumo jausmo.As taip pat nudegiau pirkdama automobili. Bukit budrus ir atsargus.
Norintiems isigyti automobili patarimas neklausykite ka sneka autobazes direktorius ir darbuotojai, darys viska kad tik parduoti nesvarbu koke automobilio bukle, galu gale liks kaltas tik pirkejas, pirkau nudegiau, atsiliepimai apie imone patys prasciausi is mano puses. Tad norintiems dalyvauti literijoje bilieta issigykite uab lutora:))))))
Vėjo parko Baltijos jūroje vietą parinks "Ardynas"01-22 20:19 Lietuvai ketinant Baltijos jūroje statyti 700 MW vėjo jėgainių parką, konkrečią teritoriją jam parinks bei pasekmes aplinkai vertins konkursą laimėjusi projektavimo, poveikio aplinkai vertinimo...
2020-11-30 22:02:39 IP 1pq4a3nq
2020-11-09 15:06:15 IP 2i24v88o
Prireikus tikrai kreipčiausi ir vėl.
2020-10-06 14:25:34 IP 1pq4av9m
2020-01-09 12:33:40 IP 2fbaths6