VZ.lt
Lankytojų nuomonė, pagyrimai, skundai apie įmonę Konti, UAB

Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Konti

Atsiliepimai apie Konti, UAB

Etours.lt

Ieškai geriausios kainos savo kelionei? Etours.lt gali ją pasiūlyti!
Parašyk savo nuomonę apie Konti, UAB
*Nurodyk tikrą el. paštą, kitaip negalėsi patvirtinti komentaro!Prašome palaukti, kol užsikraus duomenys...
Nurodyk, jeigu nori, kad su tavimi susisiektų įmonė.

(atnaujinti kodą)
Įveskite šį kodą *
* Žvaigždute pažymėtus laukelius būtina užpildyti.
Lankytojai, pateikdami nuomonę apie įmones patvirtina, kad ši informacija yra teisinga ir atsako už jų turinį. Draudžiama talpinti įžeidžiančią informaciją, siekiant pažeminti. Pastebėjus tokius atvejus, ji trinama be perspėjimo. Gavus objektyvių duomenų, kad pateikta informacija melaginga, ji trinama be perspėjimo. Ne iš ES šalių ir naudojant proxy serverius parašyti komentarai gali būti pašalinti dėl sudėtingos autorių paieškos. Kritika apie įmonę yra saugoma, jei ji reiškiama neįžeidžiant, nesiekiant žeminti ar menkinti, o turint pozityvių tikslų – norint išryškinti juridinio asmens ar jo veiklos trūkumus ir siekiant juos pašalinti. Jūsų IP adresas, prisijungimo laikas, el. pašto adresas, telefonas (jei nurodėte) ir komentaro tekstas bus išsaugoti, plačiau apie šių duomenų saugojimo tvarką skaitykite rekvizitai.lt taisyklėse. Rašydami komentarą sutinkate, kad Jūsų pateiktus kontaktus (IP adresą, el. pašto adresą ir, jei nurodėte, telefono numerį) matys įmonės atstovai. Pilnas komentarų rašymo, saugojimo ir panaikinimo taisykles rasite paspaudę žemiau esančią nuorodą "Susipažinau su Rekvizitai.lt taisyklėmis".
- 2023-01-27 07:01:56
Tragiškesnio aptarnavimo nesu patyrusi! Linkiu poniai ar panelei Vaidai išmokti aptarnavimo kultūros, o nesimėtyti žodeliais "aš turiu daug darbo ar jums dar reikia pasiūlymo?" Man kaip klientui neįdomu kiek jūs darbo turite. O tuo labiau klientų apie tai informuoti nereikia! Pasiūlymus gavau parinktus ne pagal pageidavimus. Nei į vieną pateiktą klausimą atsakymo aš nesulaukiau nors buvau net ir perklausus. O galiausiai nieko neatrašius vėl gi gavau laišką, kad aš turiu gerbti jos brangų laiką ir jai atrašyti! Vaida, palinkėsiu išmokti bendravimo kultūros su klientais. Šiais laikais yra daug mokymų kaip aptarnauti klientą. Nes brangus laikas yra ne jūsų, o kliento, kuris jums atlyginimą "atneša". Labai liūdna patirtis su šia įmone. Niekam nerekomenduosiu per šią įmonę pirkti kelionių. Aptarnavimo lygis žemiau 0!
Laba diena,
Apgailestaujame dėl situacijos, kurią aprašėte atsiliepime.
Klientų aptarnavimas išties yra labai svarbu ir norime jus užtikrinti, kad mūsų organizacija nuolat investuoja į darbuotojus, kad klientams tobulos keliones paieškos būtų kuo lengvesnės ir malonesnės. Turime didelį ratą klientų, kurie mus renkasi ne tik dėl gerų patarimų, metai iš metų parenkamų jų lūkesčius atitinkančių naujų ir įdomių viešbučių, bet ir dėl klientų aptarnavimo kokybės ir mūsų nuoširdumo.
Gavę Jūsų atsiliepimą situaciją išnagrinėjome. Taip pat bandėme su jumis susisiekti el.paštu, kad plačiau pakomentuotume ir ištaisytume susidariusią situaciją.
Kaip teisingai atkreipėte dėmesį, agentas ne tik turi parinkti pasiūlymus pagal kliento pageidavimus, bet ir atsakyti į su kelione susijusius klausimus. Visiškai su tuo sutinkame.
Imsimės visų veiksmų, kad ateityje tokios ir panašios situacijos nepasikartotų.
Linkime gerų atostogų ir daug įspūdžių!
Atsakyti
Miglė Balsevičienė suorganizavo mums jau antrą kelionę. Esame viskuo patenkinti ir dėkingi. Viskas LIUKS :)
Atsakyti
Sveiki! Dekojam "Konti" atstoviai Vaidai uz jos profisialuma ir gera darba. Per 14 bendravimo metu aplankem daug saliu. Visada maloniai isklauso ir pateika tikslia ir gausia intomacija. Jos deka, individualiai keliavom i Meksika, India ir Vietnama. Rupinosi nuo pirmos minutes iki kol laimingi ir poilseje nusiledome Vilniuje. Labai aciu uz kokybiska darba ir silta bendravima! Aciu, kad padedat planuot musu atuostogas!!!
Atsakyti
Daug visur kelevome su p.Vaidos pagalba.Esame labai patenkinti juos darbu ir pasiulimais.Norime padekuoti kad ir toliau butu tokia nuosirdinga.
Atsakyti
Norim padekot Etours.lt paciai geriausiai darbuotojai Kristinai Grigorjevnai, bendrave su daug agentu, bet si Agente is didziosios raides, greitai, kantriai ir uz tikrai gera kaina:)
Aciu Jai ir didziausios sekmes darbuose:))))
Atsakyti
Jau ketvirtus metus iš eilės užsisakome keliones per Konti. Aptarnavimas tobulas, greitis ir operatyvumas. Iškilus klausimams problemos išsprendžiamos vieno skambučio metu. Bendravimas puikus, nuolat bendraujame su Kristina G. - tikrai pagelbėja ir pakonsultuoja iki smulkmenų. Tikrai rekomenduoju Konti.
Neringa 2022-07-20 17:59:08
Nusipirkome kelionę į Kretą per E-tours, pinigai nuimti, kelionė patvirtinta. Tačiau turėjus susisiekti su mumis per 2 dienas, agentūra su mumis nesusisiekė. Patys po 2 dienų paskambinome ir sužinojome, kad mūsų kelionė atmesta, nes viešbutyje pritrūko vietų. Buvo pažadėta surasti panašią kelionę už panašią kainą, tačiau tą pačią dieną buvo pranešta, jog tokios kelionės nerado. Iki kelionės liko 4 dienos. Patys galite padaryti išvadas apie agentūros darbą. Nusipirkai kelionę, bet tai nereiškia, jog ji įvyks.
Sveiki, taip, vasaros sezono metu ne visuomet patvirtinamas išsirinktas apgyvendinimas ir ne visada pavyksta atrasti alternatyvų už analogišką kainą. Labai apgailestaujame, kad Jums taip nutiko.
Atsakyti
Dėkojame Gitanai už puikią kelionę...nors iškilo nesklandumų su viešbučiu, ji problemą išsprendė mūsų naudai, likome patenkinti. Sulaukėme išsamių atsakymų į visus kilusius klausimus. Jautėme nuoširdų norą padėti. Rekomenduojame šią agentūrą ir puikius jos darbuotojus.

Guliverio kelionės
Kelionių organizatorius

Adresas: Savanorių pr. 128-1, LT-44148 Kaunas.
Veiklos sritys: kelionės; autobusų, mikroautobusų nuoma; automobilių nuoma; oro transportas, aviacija; pramogos ir poilsis.
UAB „Guliverio kelionės“ - sėkmingai dirbantis nuo 1997 m. ir vienas didžiausių Lietuvoje kelionių organizatorius. Pagrindinė UAB „Guliverio kelionės“ veikla – pažintinių, pažintinių-poilsinių kelionių organizavimas autobusu ir lėktuvu. Siūlome edukacines keliones pedagogams, keliones po Lietuvą, dalykines ir...
Kelionių akademija
Adresas: S. Žukausko g. 35, LT-09129 Vilnius.
Veiklos sritys: kelionės; autobusų, mikroautobusų nuoma; oro transportas, aviacija; pramogos ir poilsis.
Egzotinės, pažintinės ir poilsinės kelionės, kruizai. Siūlome didelį kelionių pasirinkimą internete. Atrenkame Jums tik gerus viešbučius ir kelionių pasiūlymus, organizuojame egzotines keliones su vadovu iš Lietuvos. Taupome Jūsų laiką ir pinigus, o Jums belieka mėgautis atostogomis be rūpesčių! Mes organizuojame...
Tropi Tour
Kelionių agentūra

Adresas: Kaunakiemio g. 40, LT-44332 Kaunas.
Veiklos sritys: kelionės; pramogos ir poilsis.
Tropi tour, UAB kelionių agentūra Patraukliausi atostogų pasiūlymai Viešbučiai geriausiomis kainomis Pažintinės ir poilsinės kelionės Skrydžių bilietai Viešbučių rezervavimas Apartamentų nuoma Atostogų namelių nuoma Kelionių draudimas Parkingas oro uostose
Baltic Tours Group
Skrendu.lt, Lektuvubilietai.lt, Aero.lv

Adresas: Vašingtono a. 1-66, LT-01108 Vilnius.
Veiklos sritys: kelionės; konsultacijų paslaugos; oro transportas, aviacija; pramogos ir poilsis.
Baltic Tours Group, UAB – kelionių agentūra, kelionių organizatorius, turizmo paslaugų rinkinio pardavėjas ir lėktuvo bilietų platintojas, sėkmingai veikiantis nuo 1991 m. Įmonei priklauso registruoti prekės ženklai: poilsinių ir pažintinių kelionių rezervavimo sistema Baltictours.lt, atvykstamojo turizmo kelionių...
TravelTuras
Adresas: Vikingų g. 3, (PS Nordika), LT-02182 Vilnius.
Veiklos sritys: kelionės; automobilių nuoma; oro transportas, aviacija; pramogos ir poilsis.
TravelTuras – viskas tobuloms atostogoms! Karščiausi paskutinių minučių pasiūlymai! Poilsinės, pažintinės, egzotinės kelionės lėktuvu bei autobusu! Kelionės iš Lietuvos, Lenkijos, Latvijos ir Vokietijos! Aviabilietų ir viešbučių rezervavimas, kelionių draudimas! 15 metų patirtis turizmo sferoje! Aplankyta daugiau...

Augina investicijos ir siekis būti arčiau kliento
Augina investicijos ir siekis būti arčiau kliento
Vis daugiau kompanijų priima sprendimą ne įsigyti techniką, kurios darbams prireikia tik tam tikram laikotarpiui, bet ją nuomotis. Ir nuomotis geriausią rinkoje, su kuria darbai bus atlikti kaip...
Paskutinė galimybė įsigyti tokį "Bentley", kurio jau niekada nebus
Paskutinė galimybė įsigyti tokį "Bentley", kurio jau niekada nebus
"Bentley" neseniai paskelbė, kad nuo kitų metų balandžio nutraukia W12 variklių gamybą. Per 20 metų Kru gamykloje buvo sukurta daugiau nei 100 tūkst. britiškos galios pavyzdžių. Paskutinis ir...
Nauja "DS Smith" gamybos linija: didesni pajėgumai ir naujas tvarumo lygis
Nauja "DS Smith" gamybos linija: didesni pajėgumai ir naujas tvarumo lygis
"DS Smith Packaging Lithuania" įgyvendino jau kurį laiką brandintą idėją: suinstaliavo pažangią gofruoto kartono gamybos liniją. Naujausiomis technologijomis aprūpinta linija, į kurią įmonė...
Kitos naujienos »

Prisijungti prie katalogo

Apklausa

Ar suplanavote vasaros atostogas?

Akcijų kainos

Xerox 15,40 +3,77%