Su darbo kolektyvu nesprendėme vykti į domino tetaro spektaklį - Psichai.
nusipirkom bileitus lapkričio 11 dienai. likus tik vienai dienai iki spektaklio gavome info, kad spektaklis atidėtas dėl aktoriaus ligos. Viskas suprantama, tokia situacija dabar pasaulyje, todėl jokių prtenzijų nereiškėm.
atvykstam į atidėtą spektaklį gruodžio 15 dieną, bet mūsų vietos yra užimtos...
Žmonės rodo bilietus ir aiškina, kad ten jų vietos, nors mes turime bileitus su tomis pačiomis vietomis.
Laukiame... Niekam neįdomu kad krūva žmonių stovi ir neturi vietos.
Patys susirandame domino teatro atstovą ir jis pasiūlo atsisėsti pačiame gale ir grąžinti tik kelių eur skirtumą arba grąžinti visą sumą bet išeiti ir nežiūrėti spektaklio.
jausmas ne koks, kai ateini į spektaklį už kurį sumokėjai nemažus pinigus, tau sako sėsk pačiam gale arba išeik.
Su Akvilina sutarėme, kad nekeliame scenų ir negadiname kittiems žmonėms spektaklio. Sutikome sėdėti gale ir radome kompromisą - sutarėme, kad už bilietus grąžinsite 50% sumokėtos sumos.
Su ja buvo susisiekta iškart po spektaklio gruodžio 16 dieną. Iki dabar jokio atsakymo nėra, mano laiškai yra tiesiog ignoruojami. Visi laiškai taip pat adresuojami ir domino teatro info.
Žemės ūkio ateitis – kaip išgauti daugiau su mažiau?05-22 17:34 Žemės ūkis patiria vieną didžiausių iššūkių savo istorijoje – šalia klimato kaitos ir tvarumo reikalavimų, spaudimą kuria geopolitinė situacija ir brangstančios žaliavos. Apie tai, kaip tai...
2022-01-25 11:02:01 IP 2i24v5gk
atvykstam į atidėtą spektaklį gruodžio 15 dieną, bet mūsų vietos yra užimtos...
Laukiame... Niekam neįdomu kad krūva žmonių stovi ir neturi vietos.
2018-03-15 16:27:46 IP 5los4b5a