VZ.lt
Lankytojų nuomonė, pagyrimai, skundai apie įmonę Klaipėdos autobusų parkas, UAB

Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Klaipėdos autobusų parkas

Atsiliepimai apie Klaipėdos autobusų parkas, UAB

Parašyk savo nuomonę apie Klaipėdos autobusų parkas, UAB
*Nurodyk tikrą el. paštą, kitaip negalėsi patvirtinti komentaro!Prašome palaukti, kol užsikraus duomenys...
Nurodyk, jeigu nori, kad su tavimi susisiektų įmonė.

(atnaujinti kodą)
Įveskite šį kodą *
* Žvaigždute pažymėtus laukelius būtina užpildyti.
Lankytojai, pateikdami nuomonę apie įmones patvirtina, kad ši informacija yra teisinga ir atsako už jų turinį. Draudžiama talpinti įžeidžiančią informaciją, siekiant pažeminti. Pastebėjus tokius atvejus, ji trinama be perspėjimo. Gavus objektyvių duomenų, kad pateikta informacija melaginga, ji trinama be perspėjimo. Ne iš ES šalių ir naudojant proxy serverius parašyti komentarai gali būti pašalinti dėl sudėtingos autorių paieškos. Kritika apie įmonę yra saugoma, jei ji reiškiama neįžeidžiant, nesiekiant žeminti ar menkinti, o turint pozityvių tikslų – norint išryškinti juridinio asmens ar jo veiklos trūkumus ir siekiant juos pašalinti. Jūsų IP adresas, prisijungimo laikas, el. pašto adresas, telefonas (jei nurodėte) ir komentaro tekstas bus išsaugoti, plačiau apie šių duomenų saugojimo tvarką skaitykite rekvizitai.lt taisyklėse. Rašydami komentarą sutinkate, kad Jūsų pateiktus kontaktus (IP adresą, el. pašto adresą ir, jei nurodėte, telefono numerį) matys įmonės atstovai. Pilnas komentarų rašymo, saugojimo ir panaikinimo taisykles rasite paspaudę žemiau esančią nuorodą "Susipažinau su Rekvizitai.lt taisyklėmis".
Atsakyti
Laba diena, šiandien t. y. 2023-03-29d įvykis mus šokiravo... Vaikas norėdamas važiuoti namo su 30 autobusu, 15:24 val. iš Bangų g. į Didžiuosius Lelius, buvo išprašytas iš autobuso, nes neva netinka lapas iš mokyklos, kad mokinasi, pažymėjimas yra gaminamas. Paprašius talonėlio pilna kaina, buvo pasakyta arba laukiam kontrolės, arba lipk lauk. Prašau išsiaiškinti šį įvykį.... visame mieste Klaipėdoje tinka lapas, kol gaminamas pažymėjimas, o į kaimą neva netinka... ir nepriėmė tiesiog pinigų pilnam bilietui.
Atsakyti
Noreciau padėkoti vairuotojui kuris išsprendė
Mano problema...
Jo marsrutas buvo 9.40 is Klaipėdos i Kauna 2023/03/20
Pagarba tokiam vairuotojui...
Didelis ačiū...
Atsakyti
Labas rytas norėčiau sužinoti kodėl 6 autobusas, kuris turi atvažiuoti 7.26 nuolat vėluoja arba iš viso neatvažiuoja.Šiandien pralaukėm su vaikais iki 7.40.Ir tai nebe pirmas kartas kada 6 autobusas vėluoja arba visai neatvažiuoja.Juk važiuoja į tą pusę vaikai į mokyklas, žmonės į darbus.Prašau imtis priemonių, kad ši situacija būtų sutvarkytą.
Atsakyti
Jau nepirmas kartas, kai 8E autobusas veluoja, net iš pirmos savo kelionės st atvažiuoti vėlavo 12 min, iš pačio ryto, tai kaip reikia kitiem spėti į darbus, mokyklas, ypač tokioj, kaip Dragūnu st, kurioje daug autobusu nevažiuoja.
Pradėkite tikrinti grafikus, nes jau nepirmą kartą 8E vairuotojai nesilaiko grafiko!
Atsakyti
2023.02.20, 19.35h miestinis autobusas NR. 22, GOP 050 pačioje pirmoje stotelėje Debreceno gatvėje, iškart įsukus nuo taikos pr. akino mane ilgosiomis šviesomis, ko pasekoje negalėjau išvažiuoti iš sustojimo su savo automobiliu, kur buvau sustojusi paleisti pakeleivį. Tada jis užkišo priešais mane savo transportą ir milimetrais pravažiavo pro mano šoną. Gal aš labai klystu, gal negalima lengvąjam automobiliui su avariniais paleisti pakeleivio iš automobilio autobusų stotelėje, nors aš ir pavažiavau į stotelės patį priekį tam, kad netrugdyčiau miestiniams autobusams? Net jei ir taip, KET nenurodo, kad galima akinti kitus vairuotojus kaskart, kai autibuso vairuotojui kažkas nepatinka, jis pavargęs ar kažkokiu kitu būdu nenuotaikoj.
Atsakyti
Juodkrantes stoteleje atvykus 7:16, 9 autobusas jau seniai buvo pravaziave, kai turejo atvykt 7:19. To pasekoje buvo paveluota i darba
Atsakyti
2023.01.17d. Apie 13val 15min nenorėjo ileisti pro priekines duris, ignoravo kol nepabeldziau.Ileidus manė i autobusa, pakeltų tonu nepagarbiai snekejo mėtė bilietelį.Manau tokie asmenys neturėtų dirbti prie žmonių, beto vairuodamas kalbėjo su telefonu rankoje.Autobuso nr : JEU 160
Atsakyti
Naujojo uosto stotelėje pakeikite grafika jeigu 9autobusas nevažiuoja 8:02 i bigo puse jau kiek kartu važiuoju niekuomet nebuvo atvažiavęs tokiu laiku kaip raso grafike bei internete! Visalaika atvažiuoja tik 8.13...
Atsakyti
2022.12.05 19.55 val. autobusas nr.14 valst. numeris 216 Tauralaukyje ne apvazuojant i kelio rata, isukdavo iskart i posuki, sudare kamsti automobilems ir vos ne nugriove kelio zenklus, lauziant kelio bardiurus.
Atsakyti
Sveiki 2023 12 28 vakare važevau autobusu 12 kuris atvaževo i vakaru laivu gamyklos st 18.47 paparasiau parduoti bileteli autobuso pasake neturiu sakau duokite uz puse tada du sako neturiu nuvaževes dvi stoteles ilipo kitas vyras ji piktai pasakes duokit bileteli vairuotojas ju turejo tai kame problema ?? Vairuotojas buvo piktas ir nezinau kas tokiu atveju kaltas ?
Atsakyti
Aš nesuprantu kodėl 12autobuso vairuotojas nesilaiko grafiko? Lauki, šali 13-15 min.vėluoją ir taip kas vakarą norint grįšti namo po darbų.
Kodėl niekas jų netikriną????
Atsakyti
12:50 pravažiodamas Smiltelės stotelę vairuotojas nagyvenusiam žmogui užtrenkė antras duris prieš nosį ir kai tas pradėjo judėti link pirmų durų, užtrenkė jam prieš nosį ir išvažiavo. Ne gana to, kad 10 maršruto autobusai važinėja ne pagal tvarkaraštį, o kaip jiems patogu, tai dar tičiojasi iš pagyvenusių neįgalių žmonių. Man tenka jau ne pirmą tokį atvejį stebėti. Jeigu ne sugeba važiuoti nustatytu grafiku, tai ne reiškia, kad galima tyčiotis iš pačių pazeidziamiausių, kas ne gali net skundo parašyti. XYC
Atsakyti
Šiandien 2022.12.21 autobusas 6E NEATVAŽIAVO! Paskambinus į autobusų kontrolę pasakė, kad vairuotojas serga. Bet ar tai mano problema? Ar aš turiu atsakyti už tai? Ar tai pateisinama priežastis man ir kitiems keleiviams veluoti arba iš viso neatvykti į darbus?? Prašom tvarkyti tokias iškilusias situacijas, samdyti kitus žmones, pasirūpinti atsarginiais autobusais, kurie tai genda tai veluoja amžinai... Yra internetas, Facebooko puslapis, Trafi. Prašom ieškoti būdų informuoti keleivius apie pasikeitimus!!!
Atsakyti
2022-12-07 su mokiniais vykome į ekskursiją į Kauną ir Vilnių.

Visų vaikų bei mokytojų vardu noriu nuoširdžiai padėkoti UAB "Klaipėdos autobusų parkas" už labai patogų autobusą, buvo labai šilta ir patogu važiuoti, kelionė neprailgo.

Ypatingai norime padėkoti vairuotojui Gintarui, kuris vairavo labai sudėtingomis oro sąlygomis. Vairuotojas ne tik savo srities profesionalas, su kuriuo buvo saugu važiuoti, bet ir labai malonus, draugiškas.

Prašau perduokite atsakingiems vadovams mūsų padėką, nes tokie darbuotojai įmonei didelė vertybė!

Kitą kartą savo ekskursijoms rinksimės tik UAB "Klaipėdos autobusų parkas"!
Atsakyti
2022-12-04 15h užėjau į autobusų stotį, nuėjau link tualeto, susimokėjau grynais 0, 5€ už paslauga. Dar kasininkė persiskaičiavo, viskas gerai buvo. Parėjau iš tualeto vėl liepė susimokėt 0, 5€, sakau aš jai, kad susimokėjau, o jinai apsimeta, kad nemokėjau. Sako pasižiurėsim kameras. Dėl šventos ramybės dar 0, 5€ sumokėjau. Aišku negražus poelgis prašyt vėl susimokėt jeigu buvau susimokėjes. Matyt už įėjima reik mokėt į tualeta ir už iššėjima.. nėra dar taip buve..
Atsakyti
Važiuojant vienai 40 maršruto autobusu 7:16val. Žiemos laiku autobuse viduryje kelio buvo išjungtos šviesos, nieko nesimatė kur kojas dėti. Norėjus išlipti buvo paspaustas mygtukas STOP tačiau vairuotojas nesustojo, sekančioje stotelėje tas pats. Tik po kurio laiko, kai buvo pakeltas balsas ir pasakyta vairuotojui “Ar galite išleisti mane iš autobuso”. Jis sustojo ir atidarė duris viduryje kelio.
Atsakyti
2022.11.14 19.25 Simonaitytes st. 9 autobuso vairuotojas issityciojo is norinciu vazouoti zmoniu. Sustojes sustojime neatidare duru. Nes zmones arciau stovejo prie viduriniu duru. Kaip visi pradejom begti prie pirmu, demonstratyvei ju neatidare ir pradejo judejima. Nors mate kad norinciu buvo vaziuoti. Pavelavau i darba. Su tokia psihoemocine vairuotojo busina vairuoti viesa transporta pavojinga!
Roma Šiukštienė
2022-11-14 07:28:48 IP 2e7r3sd3
Atsakyti
Šilutės pl, bazės stotelė. Ne pirmą kartą vairuotojai nesilaiko grafiko. Šįryt, lapkričio 14, autobusas turėjo išvykti 7.25, tačiau iš vietos panudėjo 7.19 ir mes nespėjome. Susisiekimas iki centro nėra dažnas, todėl vairuotojai privalo laikytis grafiko!!!!
Atsakyti
2 autobuso vairuotojas garsiausiai pasileidęs rusiškas muzikas, neįmanoma klausyti.
Atsakyti
Autobusas 40dituva klaipeda lekia nezinomu greiciu ir nesustoja stotelese pasziuret ar yra zmoniu pralekia ir viskas del tokiu vairuotoju zmones nespeja i darbus!
Atsakyti
9 autobusas labai retai kada atvažiuoja pagal grafiką. Vieną kartą atvažiuoja anksčiau, kitą - veluoja. Yra velavęs 8min, arba tiesiog neatvažiavęs. Važiuojant į darbą labai neparanku, nes jie nevažiuoja kas 5min.
Atsakyti
9 maršrutas nesilaiko travkaraščio. 22.10.13 turėjo būti autobusas 17:55 - neatvažiavo, turėjo būti 18.08 - atvažiavo tik 18:13. Ir tai nepirmas kartas
Atsakyti
Sveiki! Dėkoju vadovams, visam kolektyvui, kad turite
tokių malonių, kantrių ir atjaučių vairuotojų, kaip pavyzdžiui vienas jų, š. m. rugpjūčio 22 d. vežęs keleivius popietiniu reisu iš Vilniaus į Palangą (garaž. Nr. 178). Šis puikus žmogus net buvo ne prieš, kad aš, keliaujanti tolimą kelią, ir dar viena nejauna keleivė, sėdėtume “šventoje” taip sakant, vietoje - ant pačių priekinių sėdynių, kur paprastai vairuotojai ne tik neleidžia sėsti, bet to paprašius dar piktokai iškalba. Dažnai tenka keliauti nemaźus atstumus, tad turiu su kuo palyginti - tokių profesionalų, gebančių deramai bendrauti su źmonėmis - vienas kitas iš keliasdešimt. Džiugu! Kaip nepalinkėti, kad jums visiems išsipildytų Šv. Rašto pranašystė iš Psalmyno 37:29: “Teisieji paveldės žemę ir gyvens joje amžinai” (daugiau apie tai galite sužinoti svetainėje jw.org). Labai gerbianti visų vairuotojų darbą Birutė
Atsakyti
Neimanoma sulaukti autobuso laiku. Veluojasi. O kai nereikia suvažiuoja visi vienu metu. Kažką keisti reiketu!
Sveiki,
Teko vykti 09.14 su 29 maršrutiniu ir labai esu dėkinga už malonų bendravimą vairuotojo. O svarbiau ačiū už labai švelnų važiavimą per remontuojamas dalis. Ryte vykimas tos pačios dienos tai buvo siaubingas, vos stuburo nesužeidė, nes "skridome per duobes".
Taigi konduktorius 001178 taisoja ir savo darbo įrankį ir klientų sveikatą, už tai didelis AČIŪ!!!Saugokite tokius darbuotojus!!!!
Atsakyti
Pagal oficialų grafiką turintis važiuoti 15 autobusas iš ligoninės 07:35 val.nuimtas. Prašau paankstinti 5 sutobusą į jo vietą, nes žmonės važiuoja į darbus ir pamokas, vėluojame.
Atsakyti
As skusius tol kol kas pastebes- Klaipedos 11 autobusas turi atvaziuoti pagal grafika 18:27h. Visi esame informuoti kad 3min. gali buti skirtumas (anksciau arba veliau) atvaziavimas. Laukiau nuo 18:20h. Nepasirode! Atvyko tik kitas, pagal grafika.
Atsakyti
Kiek suprantu grafikas 11 autobusu neaiskus… viena diena Klaipedos 11 autikas vaziuos pagal nauja grafika (8:21 ir 8:42). Ir tokiomis dienomis kaip sendiena jie vaziuos belekaip. 11 atvyko 8:56val. Tokio laiko nera grafike, autobusas tuscias nes zmones nebelauke Tokio autobuso. Kas darosi su velavimais 11 autobuso???? Paaiskinkit zmonem kas vyksta?
Atsakyti
2022.08.29 08:05, Tauralaukio stotelė, 14 autobusas. Šaunus vairuotojas šio reiso! Pirmiausia atvažiavo laiku, kuriuo priklauso (paskutiniu metu šio maršruto vairuotojai atvažiuodavo 1-3min anksčiau. O vieną dieną Tauralaukio stotelė net ir praleistą buvo, O žmonės liko laukti sekančio autobuso). Važiuoja tvarkingai, "nesidrasko". 10/10
Atsakyti
Jau antra diena kaip kartojasi... Klaipedos 11 autikas nevaziuoja pagal grafika. As nuo Siauliu stoteles laukiu puse valandos 11 autobuso! Jis turejo buti 8:35, 8:53, 9:13 JO nera!!!!!!! Kur JIS?!? Tai kad jis veluoja ir nemoka dirbti savo darbo- kodel Mes irgi turim kenteti ir veluoti i savo darbus! Sandykite naujus darbuotojus. Arba pradekite reguoti i zinutes ir skundus kuriuos gaunate!!
Atsakyti
Klaipeda, Siauliu stotele- 11 autiko jau nuo 8:35 iki 8:14 nebuvo matyti. Jus uz mane neatsakysit uz velavimus i darba. Arba susiziurekit arba keiskit vairuotojus. 3 11 autobusai nepasirode pagal tvarkarasti!!! Tik dabar atvvyko!!! O penki zmones jau i darba veluoja.
Atsakyti
Kasos darbuotoja, nepriemė vaiko su moksleivio pažymėjimu, nepritaikė 50% nuolaidos, kuri priklauso mokantis profesinėje mokykloje.
Neadekvati, grubiai kalbėjo.
Su moksleivio pažymėjimu taikoma nuolaida važinėja visoje Lietuvoje. Akivaizdu, kad darbuotojai reikalinga įgyti žiniu. Paprašius, kad pakviestu kita darbuotoja, atsisakė tai daryti, esa puikiai išmano taisykles.
Autobuse vairuotojas patikrines pažymėjima pardavė bilieta.
Atsakyti
Kodel kelinta diena is eiles nera 15 autobuso kuris pagal grafika turi isvaziuoti is Universitetines ligonines sustojimo 16.07 ???
12 metu mokinys pirko bilieta Klaipėda - Vilnius
Autobuso vairuotojos pasakė, kad su moksleivio pažymėjimo nuolaidos nėra. Paskambinus ir paklausus pasakė, kad jei mokosi gimnazijoje ir nėra nuolaidos
O taisyklės mini:
Mokiniai, kurie mokosi mokyklose pagal bendrojo ugdymo programas, turi teisę įsigyti vienkartinį važiavimo vietinio (priemiestinio) reguliaraus susisiekimo autobusais bilietą su 50 procentų nuolaida, o terminuotą vardinį važiavimo bilietą su 80 procentų nuolaida (išskyrus pilnamečius asmenis, kurie mokosi pagal suaugusiųjų pradinio, pagrindinio, vidurinio ugdymo programas)
Atsakyti
Idomu kam reikalingos stoteles jei autobusai juose nestoja kai mato zmogu.2022.07.14 15 autobusas berzelio stotele (link mogiliovo) 8.03 val net nepristabde nors tikrai mate zmogu l
Atsakyti
Baisu. Lauke31°, autobuse daugiau. Reisas 13 30 Kaunas -Palanga liepos1 d. Kondicionierius neveikia, keleivių pilna, visi dūsta.Gėda prieš užsieniečius, kurių pilna. Bilietą pirkau, kur nurodytos pap. paslaugos (ir Wi-Fi). Labai "dėkui"už tokį komfortą.
Atsakyti
Liepos 1 diena 14 maršrutas turėjo išvykti 10.04.o isvyko10 iš zaliakelio.o kitas buvo perpildytas. Teko prarasti kelionę nuo Akropolio.
Atsakyti
Labai prastas aptarnavimas, vairuotojei nemandagus, miesto autobusai perpildyti 6....3. i Ligonine tenka vaziuoti susigrudus.
Tikiuosi valdininku kad pasirupins ir isspres ta problema, Galetu grazinti 14 autobuso buvusi marsruta.
Atsakyti
Sugeba tik bilietelius tikrinti o kai NEATVAZIUOJA autobusas tai cia nieko tokio. Logikos 0
Atsakyti
Šiandien balandžio 21d po 8:13 mogiliovo stotelėje, mikriuko M6 vairuotojas pravažiavo pro stotelė, nors stabdem ji ir jis tai akivaizdžiai matė, bet nesustojo ir nuvažiavo.
Atsakyti
Norėčiau žinoti kodėl 2022.03.18d.Apynių stotelėje 17.49 min.autobusas pravažiavo net nesustojęs, nors turėjo išvykti 17.51, manęs bėgančios nepalaukė !!!
Atsakyti
Siandien 2022.01.14 autobusas Vlasavai i Palanga 08.07 laiku pravaziavo stotele, buvo prIstojes bet po to persigalvojo, kad pakeleive gali pesciomis I Palanga nuzygiuoti, todel nudume savo keliais. BAISU! SUPRASCIAU KAD CIA BUTU NERARPMIESTINIS AUTOBUSAS, TAI SOKI I KITA IZ KELIU MINUCIU. GEDA!
Atsakyti
Esu KTU ketvirto kurso studentė, mokausi nuolatinės formos cheminės technologijos ir inžinerijos specialybę. Šiandien, 12mėn.18d. 9:40 iš Klaipėdos autobusų stoties autobusu vykau į Kauną. Nuėjus nusipirkti autobuso bilietą kasoje su 50% nuolaida pateikus LSP, sužinojau, kad mokausi "vakarinėse" paskaitose, ištęstinėse studijose, kadangi mano LSP ne "ružavos" spalvos. Per 4 metus, kasdieninio šios kortelės naudojimo, matomai jos spalva nubluko, pasikeitė į žalsvą. Mėginau įrodyti dirbusiai gerb. kasininkei, kad studijuoju nuolatine forma universitete ir mano LSP tikras, tačiau ji net nesivargino pažiūrėti į akademinės sistemos duomenis telefone ir pasakė, kad privalau mokėti pilną kainą, nes man lengvata netaikoma. Autobuso vairuotojas, pakalbėjęs su kasininke, taip pat nesileido į kalbas - jeigu netinka, gali nevykti į Kauną. Buvau priversta pirmą kartą per studijavimo laikotarpį dėl nublukusios "ružavos" spalvos mokėti dvigubą kainą už kelionę. Absurdiška ir apgailėtina.
Atsakyti
Priekulėje 08:55 stoties darbuotojai sakė autobusas į Klaipėda.
Autobusas pravažiavo pro priekule pažiūrėjes jog esu vienas stotelėje 08:50
Kas čia per...?
Del to pavelavau į susitikimą, ir čia nėra pirmas kartas kai atsiprašant "bobos" nesugeba normaliai padiktuoti grafikų
Atsakyti
2021 11 16 7.49 rasos stotelėje 15 autobusas pries pat nosi uzdarė duris ir nuvaziavo. Gėda uz toki vairuotoja!
Atsakyti
Sendien 2021 11 16d turejes atvaziuoti 2autobusas statybininku pr 6.24val. neatvaziavo! Pavelavaubi darba. Lai atsakingiau ziuri vairuotojai. O tai ir taip jie vos ne kas 20min tevaziuoja!
Laba diena,

Noreiu parasyti skunda.8.36 vaziuoju Kauno stoteleje su 12 autobusu.Vezu vaika i mokykla.Vaikas sedi priekineje sedyneje.Autobuso vairuotojas kalba telefono.Kaip ir viskas butu gerai, nes naudoja laisvu ranku iranga.Bet kas antras zodis keiksmazodis.Sedziu ir nezinau kaip pasiielgti, nes vaikas visus tuos keikmazodzius girdi.Labai prasau pasikalbelit su vairuotoju kad jaustu kur randasi ir kad ryte autobuse pilna vaiku..Labai nemalonus jausmas ir geda uz ji pati.Autobuso transporto numeris yra gop 047

Su pagarba
Gintare
Atsakyti
Šiandien, spalio 3 d., maršrutas Naujoji Akmenė-Klaipėda, Alkiškių autobusų stotelėje laukė 3 žmonės, autobusas nuvažiavo net neužsukęs į stotelę. Mano dukra neišvažiavo į Kretingą. Liūdna, kad taip savivaliauja vairuotojai.
Atsakyti
2021 metais neturėti interneto ekspresiniame autobuse į Vilnių yra labai blogai. Kitą kartą gal reikėtų nenurodyti, kad autobuse yra internetas jeigu jo faktiškai nėra.
Gintas Rupslaukis
2021-07-28 20:47:39 IP 2e7r435o
Atsakyti
Siandien 2021 07 28 laikas 20:44 marsutas 18 Klemiškes stoteleje laukiau autobuso pravaziavo ir nesustojo :/

Tolimojo keleivinio transporto kompanija
TOKS

Adresas: Sodų g. 22, LT-03211 Vilnius.
Veiklos sritys: keleivių pervežimas; autobusų, mikroautobusų nuoma; transporto paslaugos.
“Po penketo metų užsienyje grįžti į Lietuvą buvo didelis pokytis. Per tiek laiko daug kas pasikeitė ir manyje, ir šalyje, į kurią grįžau. Su TOKS esu tris mėnesius. Trys mėnesiai – tikrai nedaug, dar pati kelio pradžia, bet juk gera pradžia – pusė darbo! Na, šiuo atveju – pusė kelio. O pradžia tikrai gera. Dar...
ExpressTrip, UAB
Lycamobile atstovai

Adresas: Vaidaugų g. 1-40, LT-95222 Klaipėda.
Veiklos sritys: keleivių pervežimas; kelionės; logistikos paslaugos; pašto paslaugos, kurjeriai; transporto paslaugos.
ExpressTrip, UAB - licencijuota keleivių ir krovinių pervežimo kompanija. NAUJIENA! Džiugi žinia mūsų keleiviams! Tapome oficialiais Lycamobile atstovais ir nuo šiol visiem savo keleiviams dovanojame 25 kronų vertės Lycamobile SIM kortelę su startiniu 10 kronų paketu! Daugiau informacijos telefonais Lietuvoje ir...
Wolfturas express
Keleivių pervežimas, siuntų vežimas, autobusų, mikroautobusų nuoma

Adresas: Naujakiemio g. 5-3, LT-94210 Klaipėda.
Veiklos sritys: transporto paslaugos; autobusų, mikroautobusų nuoma; automobilių nuoma; keleivių pervežimas; kita veikla; logistikos paslaugos; pašto paslaugos, kurjeriai.
Wolfturas express, UAB - keliautiliux.lt įmonė teikainti Transporto paslaugas, keleivių pervežimo paslaugas, siuntų vežimo paslaugas. Autobusų ir mikroautobusų nuoma Vežame keleivius iš Klaipėdos į Vilniaus, Rygos ir Kauno oro uostus ir atgal, Pageidaujant keleivius pasiimame iš namų KELEIVIŲ PERVEŽIMAS Keleivių...
DFDS Seaways
Adresas: Šaulių g. 19, LT-92233 Klaipėda.
Veiklos sritys: vandens transportas; kavinės, klubai, barai, restoranai; keleivių pervežimas; kelionės; pramogos ir poilsis; transporto paslaugos.
Keltai, logistikos paslaugos.
Transporto centras
savivarčių,tentinių sunkvežim.nuoma,skalda,žvyras

Adresas: Visagino g. 25-34, LT-31102 Visaginas.
Veiklos sritys: keleivių pervežimas; logistikos paslaugos; naudingosios iškasenos; transporto paslaugos.
Keleivių vežimas vietiniais reguliariais maršrutais (ANYKŠČIAI, PANEVĖŽYS, ŠVENČIONYS, VISAGINAS) Keleivių vežimas užsakomaisiais reisais, darbuotojų vežimas į darbą ir iš darbo, Nuomuojame autobusus ir mikroautobusus. Keleivių vežimas užsakomaisiais reisais. Turime autobusų nuo 8 iki 70 vietų. Savivarčių ir...

Augina investicijos ir siekis būti arčiau kliento
Augina investicijos ir siekis būti arčiau kliento
Vis daugiau kompanijų priima sprendimą ne įsigyti techniką, kurios darbams prireikia tik tam tikram laikotarpiui, bet ją nuomotis. Ir nuomotis geriausią rinkoje, su kuria darbai bus atlikti kaip...
Paskutinė galimybė įsigyti tokį "Bentley", kurio jau niekada nebus
Paskutinė galimybė įsigyti tokį "Bentley", kurio jau niekada nebus
"Bentley" neseniai paskelbė, kad nuo kitų metų balandžio nutraukia W12 variklių gamybą. Per 20 metų Kru gamykloje buvo sukurta daugiau nei 100 tūkst. britiškos galios pavyzdžių. Paskutinis ir...
Nauja "DS Smith" gamybos linija: didesni pajėgumai ir naujas tvarumo lygis
Nauja "DS Smith" gamybos linija: didesni pajėgumai ir naujas tvarumo lygis
"DS Smith Packaging Lithuania" įgyvendino jau kurį laiką brandintą idėją: suinstaliavo pažangią gofruoto kartono gamybos liniją. Naujausiomis technologijomis aprūpinta linija, į kurią įmonė...
Kitos naujienos »

Prisijungti prie katalogo

Apklausa

Ar suplanavote vasaros atostogas?

Akcijų kainos

Xerox 15,40 +3,77%