VZ.lt
Lankytojų nuomonė, pagyrimai, skundai apie įmonę Kauno Šilainių poliklinika, VŠĮ

Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Kauno Šilainių poliklinika

Atsiliepimai apie Kauno Šilainių poliklinika, VŠĮ

Išregistruotas: Juridiniam asmeniui pasibaigus po reorganizavimo.
Parašyk savo nuomonę apie Kauno Šilainių poliklinika, VŠĮ
*Nurodyk tikrą el. paštą, kitaip negalėsi patvirtinti komentaro!Prašome palaukti, kol užsikraus duomenys...
Nurodyk, jeigu nori, kad su tavimi susisiektų įmonė.

(atnaujinti kodą)
Įveskite šį kodą *
* Žvaigždute pažymėtus laukelius būtina užpildyti.
Lankytojai, pateikdami nuomonę apie įmones patvirtina, kad ši informacija yra teisinga ir atsako už jų turinį. Draudžiama talpinti įžeidžiančią informaciją, siekiant pažeminti. Pastebėjus tokius atvejus, ji trinama be perspėjimo. Gavus objektyvių duomenų, kad pateikta informacija melaginga, ji trinama be perspėjimo. Ne iš ES šalių ir naudojant proxy serverius parašyti komentarai gali būti pašalinti dėl sudėtingos autorių paieškos. Kritika apie įmonę yra saugoma, jei ji reiškiama neįžeidžiant, nesiekiant žeminti ar menkinti, o turint pozityvių tikslų – norint išryškinti juridinio asmens ar jo veiklos trūkumus ir siekiant juos pašalinti. Jūsų IP adresas, prisijungimo laikas, el. pašto adresas, telefonas (jei nurodėte) ir komentaro tekstas bus išsaugoti, plačiau apie šių duomenų saugojimo tvarką skaitykite rekvizitai.lt taisyklėse. Rašydami komentarą sutinkate, kad Jūsų pateiktus kontaktus (IP adresą, el. pašto adresą ir, jei nurodėte, telefono numerį) matys įmonės atstovai. Pilnas komentarų rašymo, saugojimo ir panaikinimo taisykles rasite paspaudę žemiau esančią nuorodą "Susipažinau su Rekvizitai.lt taisyklėmis".
Atsakyti
Automobiliu aikstele sausakimsa..bet dvi vietos uzstatytos kedemis kad automobilis valst.nr. EA2544 kuris yra parkuojamas prie pat langu vidiniame kieme ir vazineja per zalia veja, galetu netrukdomas ivaziuoti ir isvaziuoti..idomu kas dave toki leidima vazineti zalia veja..??? Gal ir daugiau vairuotoju galetu taip palikti automobilius...???
Anatolijus Volobujevas
2022-10-20 16:47:57 IP 2i572lad
Atsakyti
Didžiausia padėka akių gydytojai V. Rimaitienei už profesionalumą, supratimą, kantrybę, ir labai šilta ir žmonišką išaiškinimą. Ačiū ir visiem rekomenduojų pasinaudoti šios gydytojos paslaugomis. Pagarbiai Anatolijus Volobujevas❗
Atsakyti
Gydytoja otorinolaringologe A. Stasyte bendravo labai nepagarbiu tonu, isvadino nieko neismanancia. Nemanau, kad tai labai kompetentingas gydytojos elgesys, kuomet pacientas eina pas specialista ieskodamas problemos. Tokiu gydytoju isvis neturetu buti kompetentingose gydymo istaigose
Atsakyti
27 rugsėjo, iš pačio ryto, padarė plaučių nuotrauką. Šiandien jau rugsėjo 30 d., bet nuotraukos aprašymo kaip nėra, taip nėra. Pulmonologė įtaria plaučių uždegimą (po kovido) Kaip sužinoti kas atsispindi nuotraukoje? Kiek reikia laukti nuotraukos aprašymo? Kas apskritai gali padėti? Kur kreiptis? Tyliai uždusti?!!!
Atsakyti
Tragedija.... Žmogų užregistruoja vizitui pas specialistą, atsiunčia žinutę į telefoną, kad turi atvykti pas gydytoją. O atvykus jau Jūsų laukia staigmena....???? Paaiškėja, kad nesi registruotas. Tuomet ima tardyti kaip prokuratūroje, kur žinutė ir pan.....O įdomu, kodėl pacientą niekas neinformuoja, kad žinutės jokiu būdu negalima ištrinti???
Gal būtų visai šmaikstu ir juokinga, jei tai neliestų pagyvenusių ir sunkiai vaikščiojančių žmonių.
Apgailėtina, ypač aptarnaujančio personalo kopetencija....
Atsakyti
OTILIJA KAČINSKIENĖ labai nemaloni daktare teko lankytis pas ja (nes mano daktares nebuvo) paklausus apie
kompensacija kuri turėjo priklausyti vaistams buvo pasakyta nesi seno amžiaus ir neguli lovoj del to ir nepriklauso nežinau kuo bet kažkuo aš jai nepatikau kad net i E-sveikata buvo parašyta nebuti dalykai ir suvestas išgalvotas spaudimas kuris net nebebuvo matuotas
Atsakyti
Poliklinikos registraturoje dirba labai nemaloni moteris, nespejau paklausti kuo vardu ir ragelis buvo padetas. Klientu aptarnavima ivertinciau 3/10. Po pokalbio klienta priverte jaustis lyg butu kaltas, kad paskambino.
Atsakyti
Gydytoja Vilma Palepšaitienė labai nekompetetinga ir nemaloni moteris. Turejome su mazu 2m vaiku vakare paskirtą laiką vizitui, deja teko laukti virs valandos kol pagaliau buvome pakviesti, tuo tarpu nuolat buvo kviesti kiti žmones kurie atejo po mūsų. Vaikas pavargo, norejo miego, buvo velu, kai pasisakem, kad toksai poziūris į pacientus nera priimtinas, gydytoja pradejo kalbeti nepagarbiai, siurksciu tonu kreipdamasi “tu”, dave pavirsutiniską atsakymą tarsi būtume patys kalti. Kaip daktaras/psichologas nesugebejo suvaldyti situacijos ir pasirode jog esame ne poliklinikoje o turguje, toks elgesys tikrai nera priimtinas. Būčiau atejęs vienas gal būciau patylejęs, bet kadangi kankinosi vaikas manau reikia duoti žinoti apie tokius dalykus, kad ateityje nesikartotu.
Atsakyti
Noriu nuoširdžiai padėkoti registratorei Jūratei (atrodo toks buvo vardas? 11-18 ryte), kuri ne tik suteikė informacijos dėl tėčio registravimo pas gydytoją, bet ir paskambino man, kad pasiūlytų kitus variantus, kaip greičiau suteikti tėčiui pagalbą. Smagu, kai sulauki ne tik profesionalios informacijos, bet ir nuoširdaus, atsakingo požiūrio į žmogų. Sveikatos JUMS ir didelės kantrybės!
Atsakyti
Kokia supuvusi Mûsû sistema… Aš beveik du mènesius pralaukiau eilèje (ir tai nors žmoniû nèra ligoninèse :D)… Bet ne čia esmè.
Ateinu man atsiûstu su priminimu sms, kaip ir visiems, kad šiandiena man vizito diena… Nes kiek pamenu viskas aiškiai buvo sudèliota pas šeimos gydytoja, turèjau ir talonà ir sms su patvirtinimu, tai man atèjus paskirtam tyrimui, jos skèščioja rankom, kad nèra siuntimo ir neva nežino nieko, toks jausmas, kad pati čia sugalvojau ir atèjau bet kada, aš išsiprašyti turèjau iš darbo, ir vistiek likau su “savo problemom”, nes žmogui jei kas blogai, tai nerûpi niekam, pasiûlè išeiti pas savo šeimos gydytojà, o ten lygiai tas pats, jie nieko nežino :D :D graudu ir juokinga!!!!
Atsakyti
Noriu PADĖKOTI gydytojai echoskopuotojai R.KELMELIENEI UŽ MALONŲ APTARNAVIMĄ, UŽ ŽMOGIŠKUMĄ.TIKRAI GYDYTOJA IŠ DIDŽIOSIOS RAIDĖS. Likau labai nustebinta, kad dar yra tokiu gerų, malonių žmonių :) Ačiū :)
Rasa 2020-10-07 23:47:04
Gyd Luka Šalčiūtė.
Visiškai nekompetetinga gydytoja. Ptisiskambinti neimanoma, 2 savaites skambinau i dieną po keliolika kartų, neatskambino net... o tikrai retai kreipiuosi, bet buvo labai blogai..Tyrimus apžiūri sausai, nesigilina i paciento būklę, nesiulo gydymo, negirdi kuo skundžiuosi.. kur pati paprašiau tai parašė siuntimus, bet nesigilino i bukle, ir kas ja tokią galėjo įtakoti..siūlo tik pigiausius vaistus, kad atsikratyti paciento. Mano šuniuko veterinarė protingesnė ir atsakingesnė už ja. Nesugeba planuoti laiko, prie kabineto pralauki 2 valandas, pasirodo neivede talono i sistema... linkiu nepapulti pas šią personą...
Pritariu, prisiskambint sudėtinga, juokingiausia, kai siaip ne taip pavyko prisiskambinti, paklause ar mes snd nekalbejom????tyrimų iki galo nesuveda, atlikus tyrimus jų per dau neanalizuoja, nesiteikia padėti, net nesiklauso kuo pacientai skundžiasi, savo daro ir viskas.. Nerekomenduoju tikrai ir aplamai nesuprantu ką tokie "gyditojai"veikia medicino įstaigose.
Atsakyti
Laba diena. Praėjau gydymą Kauno m. Šilainių poliklinikoje PCS dienos stacionare. Ačiū centrui už suteiktą pagalbą, esu dėkinga visam personalui, nes tikrai savijauta pagerėjo iki paskutinės lankymosi dienos, "ačiū" Jūsų vyr. slaugos administratorei Snieguolei Kudzmanienei, kuri grąžino mane i ligos pradinę stadiją. Kokioje savijautoje atėjau pas Jus, tokiame stovyje ir išėjau. Ir ne tik paskutinę dieną visi jautėme jos nemalonų elgesį su mumis.
Ar tikrai valstybinėje įmonėje ligonius, tokius kaip mes, savo elgesiu tokia darbuotoja tinkamą užimti šias pareigas?
Prašau atkreipti dėmesį į šį nusiskundimą.
Su pagarba.
Atsakyti
Dėkoju už malonų aptarnavimą magnetinio rezonanso darbuotojams, kurie atliko tyrimą rugpjūčio 26d.11, 40val. L.Lileikienei.
Atsakyti
Kazkas baisaus skambinu nuo 8ryto kas puvsvalandi iki vakaro ir nieks nekelia visi operatoriai uzimti, exstra reik or nera galimybiu, kaip tai imanoma?
Atsakyti
Tokio gydytojo nekompetencijos ir įžulumo nesitikėjau. Šeimos gydytoja Jančiauskienė atsisakė konsultuoti dėl dvejų metų vaiko sveikatos, mūsų gydytoja atostogauja, pradėjus vaikui stipriai kosėti, susisiekiau su šilainių poliklinikos registratūra, buvau nukreipta pas kitus specialistus, t.y. Jančiauskienę, bet išgirdus kas yra kad dėl mažo vaiko ji pasakė padėt niekuo negalinti. Kam išvis tokie gydytojai reikalingi.
Atsakyti
Esu tikrai pikta registraturos darbu, kam is vis ji reikalinga jei nekelia ragelio po keliasdesimt kartu reikia skambint ir vis ta pati melodija jog operatoriai uzimti o kai ateini i poliklinika pamatai padeti visai kitokia tai ziovauja, tai peza su kitom kolegem arba is vis nebuna darbo vietoj, sedi tik kasoj darbuotoja. Nors esu girdejus jog visur yra telefonai su nr rodymais ir jei darbuotoja tuo metu neatsiliepa ji turi perskambint. Aplamai del registraturos reikia kelt kipisa nes per tiek metu jau davaro iki pasiutimo
Atsakyti
Laba diena. Teko lankytis pas neurologę Škėmienę. Džiaugiuosi kad man likimas lėmė sutikti šią profesionalę ir nuostabų žmogų.AČIŪ Jums mielą Gydytoja.
Atsakyti
As norejau parasyti apie susireiksminusia kardiologe Didziokiene.Vyras turejo talona pas ja birzelio 14 d (liepos 15 d. Baigiasi grupe).Ponis Didziokiene dalyvavo laidotuvese (uzuojauta), 16 d gryzo i darba.Vyras atlauke puse jos darbo laiko, tada oareiske, kad nepriims, nes nespes ir pareiske, kad galejopries pusmeti susitvarkyti!
PoniDidziokiene, tai gal jums laidotuvese pries pusmeti reikejo sudalyvauti?
Vilma Kernazickienė
2021-04-09 13:53:48 IP 2i240fvr
Atsakyti
Norėčiau suzinoti, kad Silainių poliklinikos gydytojas Algirdas Jančauskas teiksis konsultuoti pacientus. Mano vyrui buvo padarytas cholesterolio tyrimas, gydytojas informavo, kad cholesterolis labai aukstas ir prirasė vartoti "Atorvastatiną" 60 mg. Vyrui mėginant pasiteirauti, kokie cholesterolio rodmenys, nei seselė, nei daktaras neturėjo laiko, jau nekalbant dėl ko ir kam skiriamas toks preparatas. Telefonu nei daktaras, nei seselė komentuoti nesiteikė. Kaip manote, kodėl daktaras nesiteikia bendrauti su pacientais ir nedirba savo darbo, nors mano vyras yra pasiskiepijęs nuo Covid, jam atlikta apie 30 COVID testų, nes pats dirba gydymo istaigoje.Ką apie mediko elgesi mano vyr. gydytojas?
Gyd Luka Šalčiūtė.
Atsakyti
Bandau prisiskambinti į registratūrą 3 dieną ir nepavyksta, atsiprašo visi operatoriai užimti.Į dieną skambinu 5k. skirtingu laiku ir vistiek visi užimti, tai kaip prisiregistruoti pas gydytoją? Už ką mes mokame sveikatos mokestį?BAISU.
Atsakyti
Per valandą 100kart skambinu Registratūrai kad patekt pas pulmonologe jurgeleviciene nes man plaučių liga dėl tolimesnio gydymo tai ne skambink varpais niekas nekelia ragelio ką jie gal arbata geria ištisai
Atsakyti
Ketvirtadieni atvyko kraujo tyrimui. Kraujas paiimtas 8:10val. Ryte. Va koks vaizdas po kraujo paėmimo.
Atsakyti
Užsiregistravus dantu rengenui 18 val. Puse septyniu dar manes neprieme. Tvarka siaubinga
Atsakyti
Esu pakraupusi Kauno silainiu poliklinikos kineziterapeutes Ausros Skeberes darbu.Lankemes su 4men kudykiu viena karta ir tolimesniu paslaugu atsisakeme, nes visiskai nemoka ir manau negalii dirbti du vaikais.Naujagimi ndt nepakalbino, atsikelusi nuo darbo stalo iskart puole masazuoti ir mankstinti, vaikas stiprisi reke, priesinosi.Procedura atliko per 5 min.per prievarta.Isejome is kabineto, vaikas jau neturejo iegu verkti tik inkse, per miega krupciojo o ant kojyciu liko smulkios kraujosruvos.Aciu kzd dar kaulu nesulauze, nes turime rachita.Esu labai pikta ir tikiuosi vadovybe atkreipsdemesi i si atsiliepima.
Atsakyti
Sveiki lankomes antra karta pas odontologe D.Pivoriene. Jei esa vaiku dantiste tai ir ismoksta su vaikais bendrauti. Ant vaiku sitaip rekti negalima. Ir savo pamokslus sau galetu pasilikti. Labai nekompetetinga savo darbe. Tikrai jos niekam nerekomenduoju. Po pirmo vizito galvojau gal diena nenusiseke, bet po antro vizito likau apsalus
Atsakyti
apsilankem su dukra pas Seimos gyd.Irmante Bubniene mokamoj konsultacijoj kad iertintu kraujo tyrimus patartu ar reik kokiu papildu.Pas dukra veidas isbertas klausiau patarimo taipogi tikejausi kad pasvers ir regejima patikrins.Gydytoja atmestinai paziurejo i kraujo tyrimus ta pati ka as ir pati maciau ir tuoj pat pasiule savo paslaugas (magnetinio rezonanco tyrima) atlikti namie tik uz 80euru nes ji pasirodo nemato neko is kraujo tyrimu.Man tai pasirode labai akiplesiska kaip galima siulyti savo privacias paslaugas kurias atlieki namie.o ir konultacija buvo pakankamai brangi 26eurai uz gydytojos konsultacija kuri truko 10min ir slaugytojos paslaugos 11eu tik nesupratau ka ta slaugytoja dare kad kvita israse i kasa.geriau jau butume eje i privacia klinika
Atsakyti
Aš manau reik fiksuoti tokius dalykus, ir rodyt viešai....
šiuo metu jau laukiu 25 minutes prie kabineto, mano laikas 11.30
Tačiau kolidoriaus patalpoje, taip ir ne pasigirsta mano pavardė, o kviečiami žmones kurių laiką 11.15. Eii, čia normalu ??? Ir taip nuolatos, kodėl niekada to nesutvarko???
Prie manęs dar 7 pagyvenę žmones, kurie yra su rimtais nusiskundimais kaip ir skausmais, ir didžiausia diskusija kas vyksta? Kodėl taip
Atsakyti
Mano nuomonė dvejopa, yra gydytojų tikrai šaunių ir išmanančių savo darbą, rūpestingų, o blogoji pusė šios įstaigos, nesilaikymas tvarkos, kai reikia laukti nors yra paskirtas laikas, o tu sėdi ir lauki, o prieš tave kviečiami tie kurie vėliau atėjo, ar tai normalu? Tada išvis kam reikalinga registracija ir paskirtas laikas, kas svarbiausia dirbantis žmogus skuba, o mieli pencininkai gali ir palaukt ar ne taip? Erzina neatsakingumas.
Atsakyti
Košmaras čia ne įstaiga, ateini su temperatūra lauki eilėje pusantros valandos tada akiplėšos pareiškia, kad internetas neveikia.... kur matyta, su temperatūra laukti biletėnio.... išsiregistruosiu iš šitos poliklinikos nes čia akiplėšos dirba, elgiasi bjauriai čia ir numirti gali
Atsakyti
Lankiausi pas gerb. gydytoją S. Vaidelį. Man viskas buvo paaiškinta, išrašyti vaistai, pagydytas stuburas. Praėjo keletas mėnesių- aš vaikštau be skausmų. Esu įsitikinusi, kad padėjo tiksli diagnozė ir gydytojo profesionalumas. Girdėjau nemažai pagyrimų. Todėl ateityje drąsiai sergantiems siūlysiu apsilankyti pas šį gydytoją. Nuoširdus ačiū už Jūsų supratimą ir norą padėti!
Atsakyti
Toks pastebėjimas, kad kelintą kartą kai reikia rentgeno nuotraukos, neveikia aparatas arba užlūžus sistema. Reikėtų tvarkyt šitą bėdą, nes aš jau ne pirmą kartą papuolu į tokią situaciją.
Atsakyti
Labai norėčiau padėkoti mūsų šeimos gydytojai Raimondai Stočkienei.Pati nuoširdžiausia ir maloniausia gydytoja.Visada pasirūpina viskuo kas reikalinga.Nepraleidžia nieko, kas priklauso pagal skirtas programas.Labai ačiū už gerą darbą.Anksčiau buvome pas gyd.Stankevičienę.Labai nusivylėme ir ją pakeitėme į dabartinę
Atsakyti
Esu labai pasipiktinusi registratūros darbu, atrodo, kad ten dirbančios visos ant visų piktos ir nesugeba net norrmaliai informacijos suteikti! Ar čia toks darbuotojų trūkumas pas Jus ar jos čia aukščiau bambos iššokusios? Darykit tvarką!
Atsakyti
Labai noreciau padekoti gyd. Raimondai Stockienei, nuosirdi, rupestinga, uzjaucianti, verta buti gydytoja.
Atsakyti
Jau 1 valandą laukiu prie gydytojos kabineto, talonas buvo 11h, dabar jau 11.52h. Kiek teko lankytis kitose klinikose tai čia pirmas toks pasitaikymas.
Atsakyti
Laba diena. Noriu padekoti nuosirdziai, maloniai sesutei Airai Bartaskienei. Ji visada su sypsena. Ja pazystu nuo senu laiku, kai vaikai dar mazi buvo, skiepydavo ir vaistus leisdavo jai reikedavo. Labai gerai ima krauja pas mus Romainiu ambulatorijoj. Visada paslaugi ir sazininga, daugiau tokiu darbuotoju, kurie myli savo darba. Aciu Jai.
Atsakyti
Man reikejo pasidaryti danties nuotrauka todel pasiskambinau i silainiu informacija ir pasiklausiau darbo laiko, man buvo atsakyta kad dirba rentgenas iki 19h, todel pasiemusi pas savo gydytoja siuntima ir pati dirbu iki 17.30h, nuvaziavau i silainiu poliklinika, esu is Kauno raj.tad ten buvau 18h, ir buvau nustebusi kai suzinojau kad darbo laikas rentgeno yra iki 17h, esu pasipiktinusi negalejimu suteikti teisinga informacija telefonu, o registraturoje suburbejo kad jie neatsako uz informacija telefonu, idomu tai kas atsako? Tai kur gauti teisinga informacija? Esu tikrai pikta ir nepatenkinta, sugaistas laikas, pravaziuoti bereikalingi kilometrai ir sugadinta nuotaika...
Atsakyti
Noriu padėkoti kineziterapeutei Aušrai Skėberei - dirba labai profesionaliai, su nuotaika ir tikrai produktyviai !!! Super specialistė ir žmogus! AČIŪ 100 KARTŲ !!!
Giedre Faustos mama :)
2017-02-06 10:16:40 IP 2i578rhm
Atsakyti
Noriu padekoti Onai Berankienei, kineziterapeutei uz puikiai suteiktas paslaugas. Puiki specialiste, siltas zmogus. Aciu!!!
Atsakyti
SVEIKI! ESU LABAI PASIPIKTINUS, NORĖČIAU PRANEŠTI APIE VAIKU DAKTARE: GIEDRE TRUMPULYTE, turejau talona 13:40, pralaukiau pusantros valandos
1. Pralaukus valanda laiko, uzejus i kabineta sakau "gal jau priimsit?"
2. Pasakius, kad taip, bet nueik paiimk kortele, nuejau pasiemiau, atejau, vel ji priemus KITA ZMOGU.
3. Atejau vel i kabineta po pusantros valandos "sakau kada priimsit, laukiu jau pusantros valandos"
IR 4. Ji man pareiskia, kad turiu laukti kol priims visus leliukus! Mazyliu buvo 3-4, tai paklausus ar as turiu laukti 3valandas dar, ji man atsake jog taip.
KUR JUSU TVARKA! Seseliu nera kurios turetu nueit paiimti kortele jeigu jos nera pas daktare kabinete, bet turiu eiti as su skaudancia koja arba mamos su mazyliais ir temptis juos i is 4 auksto i 1 ir vel atgal, tai jeigu taip, padarykit ta kvaila daktare 1 aukste! Kiek laiko turi jos apziureti zmogu? 15min, max 30min, bet ne VALANDA LAIKO!!! SUTVARKYKIT!!!!!!!
Atsakyti
Laba diena, esu tikrai pasipiktinusi ir parašysiu sveikatos ministerijai apie jūsų poliklinikos direktoriaus pavaduotojos nežmoniškumą ir jūsų kvailą tvarką.Jeigu gydytojai atostogaujant jūs nesugebat išrašyt senam žmogui insuliną, o liepiat jį gulintį atvežti įvertinti jo būklę, na durniau būt negali, aš nupirksiu kažkaip to insulino ar pasiskolinsiu, nes vaistininkės į tai supratingai pažiūrėjo ir man paskolino.kam atvežti, kas įvertins, direktorius, pavaduotoja???/JUK jau įvertino komisija ir gavo slaugą iki gyvenimo galo, argi sunku jo sveikatos kortelę pakelti, jūs pamatę žmogų suprasit, kad jam insulino reikia/JUOKDARIAI visvien žiūrėsit į kortelę.Dar tokio nesiskaitymo nesutikau savo gyvenime ir linkiu jums to pat sulaukti, nejautros ir abejingumo.
Noriu padekoti seimos gyd.Ivetai Dubrovai uz rupestinguma, puiki gydytoja. Aciu
Atsakyti
Puiki poliklinika. Ko gero geriausia Kaune.
Lijana Levinienė
2015-09-23 21:57:56 IP 28mds153
Atsakyti
Mano sūnus šiandien rugsėjo 23 d., pavėlavo į fizioterapijos procedūrą10 min.ir buvo išprašytas lauk.Nors būta dienų, kaip buvo priimtas į procedūrą 15 min., net anksčiau, tai gal galėtumėte paaiškinti, kas ne taip, nes gyvename Kauno rajone.Ačiū toms sesutėms, kurios kartais pasimiršę tampa gydytojomis, mes be jų neišgyventume.
Atsakyti
Noriu labai padėkoti šeimos gyd. Astai Grigienei už mano mamos priežiūrą. Tai profesionali, rūpestinga, aukštos kvalifikacijos gydytoja. Puikus pavyzdys Žmogaus ir Specialisto.

Alma Bartašiūnienė

Affidea Lietuva
Gydytojų konsultacijos. Tyrimai. Sporto medicina

Adresas: Savanorių pr. 184, LT-44150 Kaunas.
Veiklos sritys: medicinos įstaigos, paslaugos; laboratorijos, įranga; tyrimai, ekspertizės.
„Affidea Lietuva“ yra Europoje pirmaujančio diagnostinio vaizdinimo ir ambulatorinių paslaugų „Affidea“ tinklo, veikiančio 16-oje Europos šalių, dalis Lietuvoje. „Affidea Lietuva“ turi 27 asmens sveikatos priežiūros įstaigas, kuriose dirba per 600 savo srities profesionalų ir kiekvienais metais aptarnaujama beveik...
ESTETUS KLINIKA
LAZERINĖS IR ESTETINĖS DERMATOLOGIJOS KLINIKA

Adresas: Tvirtovės al. 18, LT-50169 Kaunas.
Veiklos sritys: medicinos įstaigos, paslaugos; grožio salonai ir kirpyklos; kosmetika, parfumerija.
Estetus Klinika atidaryta 2010 m rugpjūčio mėn. Kaune, Plastinės chirurgijos centre. Po dvejų metų atvėrė duris ir Vilniaus širdyje. Tai privati medicinos, estetikos ir grožio įstaiga, kur Jūsų laukia profesionali komanda, pasiruošusi padėti ir patarti. Estetus klinikos specialistai ne tik pritaiko savo daugiametę...
Rezus.lt
Kraujo laboratorija | Medicininių tyrimų tinklas

Adresas: Gumbinės g. 33C, LT-77171 Šiauliai.
Veiklos sritys: medicinos įstaigos, paslaugos; laboratorijos, įranga; medicininė įranga; tyrimai, ekspertizės.
Rezus.lt kraujo laboratorija – auganti ir nuolat ieškanti įmonė. Rezus.lt teikia medicinos laboratorines paslaugas, gydytojų specialistų konsultacijas, atliekame sveikatos patikras, teikiame mamografijos ir rentgeno paslaugas. Visos paslaugos pasiskirsčiusios pagal miestus, pagal tai kas aktualiasia vietos...
"Ave Vita" klinika
Šeimos klinika

Adresas: Kovo 11-osios g. 22, LT-51349 Kaunas.
Veiklos sritys: medicinos įstaigos, paslaugos; odontologija, paslaugos; psichologai, psichoterapeutai.
UAB „AVE VITA“ klinika – tai medicinos įstaiga, subūrusi aukštos kvalifikacijos sveikatos priežiūros specialistų komandą. Čia Jūsų laukia maloni aplinka, paslaugus personalas ir profesionalios sveikatos priežiūros paslaugos. „AVE VITA“ klinikoje veikia: ŠEIMOS KLINIKA Šeimos klinika, kurioje gydytojai siūlo Jums ir...
Sveika oda, UAB
Dermatologijos ir estetinės medicinos klinika

Adresas: Savanorių pr. 79, LT-44208 Kaunas.
Veiklos sritys: medicinos įstaigos, paslaugos.
Teisingai sakoma, kad oda yra viso organizmo veidrodis. Sveika oda spinduliuoja vidinį ir išorinį žmogaus grožį bei harmoniją. Vis tik daugelis mūsų nors kartą gyvenime susidūrėme su mažesnėmis ar didesnėmis odos problemomis. Klinika „Sveika oda’’ – specializuota odos ligų ir estetinės medicinos klinika. Joje dirba...

Informacijos saugumas tampa kritinis: net 84% įmonių patyrė informacijos saugos pažeidimų
Sparčiai vystantis technologijoms, grėsmės organizacijos informacijos saugumui taip pat nuolat auga: daugėja pažeidimų ir įsibrovimų, didėja jų daroma žala. Informacijos saugos spragos...
Nealkoholinis "Švyturio Ekstra" ketina skinti tarptautinių apdovanojimų laurus
Nealkoholinis "Švyturio Ekstra" ketina skinti tarptautinių apdovanojimų laurus
"Švyturio" aludariai buvo pirmieji šalyje pristatę nealkoholinių alaus skonių paletę. Nors rinką užsiaugino greitai, nealkoholinio "Švyturio Ekstra" kūrėjai šiam gėrimui turi dar daug lūkesčių ir...
Kibernetinis saugumas – tai daugiau nei apsauga nuo atakų
Kibernetinis saugumas – tai daugiau nei apsauga nuo atakų
Kibernetinio saugumo užtikrinimas apima ne tik atakų pastebėjimą bei užkardymą, bet ir prevencinius veiksmus, leidžiančius suvaldyti saugumo grėsmes ir sėkmingų atakų pasekmes. Su šiais etapais...
Kitos naujienos »

Prisijungti prie katalogo

Apklausa

Ar esate patenkinti savo atlyginimu?

Akcijų kainos

Humana 502,43 +2,26%