Lankytojų nuomonė, pagyrimai, skundai apie įmonę Būsto valda, UAB
Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Būsto valda
Šilėja
Pastatų administravimasAdresas: Ukmergės g. 222, LT-07157 Vilnius.
Veiklos sritys: pastatų administravimas; apželdinimas ir aplinkos tvarkymas; durys, raktai, spynos; elektros instaliacijos darbai; komunalinės paslaugos; langai; santechnika; šiltinimas, renovacija; švaros, valymo paslaugos; transporto paslaugos; vamzdynai, vandentiekis, nuotekų valymas.
ŠILĖJA, UAB PASLAUGOS Pastatų administravimas Pastatų techninė priežiūra Pastatų šilumos ūkio priežiūra Pastatų dujų ūkio priežiūra Pastatų termoviziniai tyrimai Patalpų valymo paslaugos Paslaugos bendrijoms Bendrijų administravimas Plastikinių langų bei durų gamyba ir montavimas Meistras į namus Statybos remonto...
Servico
Pastatų administravimas ir priežiūra | Inžinerinių tinklų ir sistemų priežiūraAdresas: Savanorių pr. 193, LT-02300 Vilnius.
Veiklos sritys: pastatų administravimas; apželdinimas ir aplinkos tvarkymas; atliekų tvarkymas; durys, raktai, spynos; elektros instaliacijos darbai; inžineriniai tinklai ir sistemos; komunalinės paslaugos; namų savininkų bendrijos; švaros, valymo paslaugos; vaizdo stebėjimo sistemos; vamzdynai, vandentiekis, nuotekų valymas.
"Servico" – ilgametę patirtį sukaupusių profesionalų komanda, teikianti kompleksines pastatų administravimo ir priežiūros paslaugas. Atitikimas reikalavimams tikrinamas vidaus ir nepriklausomų išorės auditų metu. Gauti rezultatai naudojami vadybos vertinamosios analizės procese, priimant svarbius, su įmonės veikla...
Vitaresta
Visos valymo paslaugos, dezinfekcija, deratizacijaAdresas: Butrimonių g. 5, LT-50203 Kaunas.
Veiklos sritys: švaros, valymo paslaugos; apželdinimas ir aplinkos tvarkymas; aukštalipių paslaugos; buities paslaugos; chemijos pramonė, gaminiai; higienos reikmenys; komunalinės paslaugos; pastatų administravimas; valymo priemonės.
Visos valymo paslaugos, dezinfekcija, deratizacija, spec. dezinfekcija nuo Covid-19 UAB „Vitaresta“ - valymo paslaugos Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Marijampolėje, Alytuje, taip pat ir mūsų kaimyninėje šalyje Latvijoje, Rygoje. Geras valymas - mūsų darbo kasdienybė. NUOLATINĖS VALYMO...
Ainava
Valymo paslaugos, Auto SPAAdresas: Pilaitės pr. 7, LT-05132 Vilnius.
Veiklos sritys: švaros, valymo paslaugos; apželdinimas ir aplinkos tvarkymas; aukštalipių paslaugos; automobilių plovyklos; buities paslaugos; higienos reikmenys; komunalinės paslaugos; popierius, jo gaminiai.
Ainava, UAB turinti Valstybės akreditavimo sveikatos priežiūros licenciją patalpų dezinfekavimui, atlieka dezinfekavimo garais paslaugą. Ainava, UAB - valymo paslaugos verslui ir ne tik. Jau 24 metus dirbame patalpų valymo ir teritorijos priežiūros srityje, turime sukaupę didelę patirtį. Įmonės darbuotojų tikslas...
Ofnis
Profesionali valymo įrangaAdresas: Naugarduko g. 29, LT-03227 Vilnius.
Veiklos sritys: plovyklų, autoservisų, degalinių įranga; autokosmetika; automatizavimas, automatika; automobilių plovyklos; buitinė technika; chemijos pramonė, gaminiai; didmeninė prekyba; elektros dalys ir įranga; elektros instaliacijos darbai; įrankiai; kompresoriai, siurbliai; komunalinė technika; komunalinės paslaugos; miško, sodo, vejos technika; pramonės įrengimai; statybos technika, įranga, nuoma; švaros, valymo paslaugos; technologinė įranga; valymo priemonės; vamzdynai, vandentiekis, nuotekų valymas; žemės ūkio technika.
UAB Ofnis pagrindinė veikla - didmeninė ir mažmeninė prekyba profesionalia valymo įranga, plovimo įranga, aukšto slėgio valymo įranga, komunaline technika bei valymo chemija. Pagrindinės Ofnis prekių grupės: patalpų valymo įranga, plovimo įranga, lauko teritorijų priežiūros įranga, gatvių priežiūros įranga, šlavimo...
Prisijungti prie katalogo
Varis
7972,15
+2,57%
2021-02-24 11:34:45 IP 66hols3g
Mes riomerio g 9 name apsaugoti nuo kovido pas mus kas savaitę atvažiuoja šiukšlių masina ta kur išveža suluzusius baldus papuvusius čiužinius ji pakrauta susmirdusiom plastmasinėm dezem [Tai dezinfekcija Nuo Kovido tada prasideda laiptinių purskimas smarvė tokia kad graužia gerklę akis plaukia laiptai, žinoma reikia išplauti iš žmonių pinigus namų aplink dauk sumos geros
Puolem žiūrėt programėle gal mes raudono zonoj nu kad ne net negeltonoj & tada Puolem skambinti į sveikatos ministerija nes neaišku kuo nuodija kas su asma tai visai liūdna mergaitės kosti bet tai neįdomu man atrodo kad tik televizija padeda tokiais atvejais, žiūrėsim,
Siekiant užtikrinti gyventojų sveikatos apsaugą, sanitarijos ir higienos reikalavimus užtikrinantys darbai turi būti atliekami vadovaujantis Statybos techniniu reglamento (toliau - STR) 1.07.03:2017, patvirtinto Lietuvos Respublikos Aplinkos ministro 2016-12-30 įsakymu Nr. D1-971 (nauja redakcija 2020-04-03 įsakymas Nr. D1-191), 97 ir 97¹ punktais, kuriuose nurodyta, kad jei dėl paskelbtos nepaprastosios padėties, ekstremaliosios situacijos ar karantino valstybės ar savivaldybės teritorijoje, siekiant užtikrinti gyventojų sveikatos apsaugą, būtina atlikti sanitarijos ir higienos reikalavimus užtikrinančius darbus, jie organizuojami ir atliekami pagal atsakingų institucijų rekomendacijas ar nurodymus ir atliekami atsakingų institucijų rekomenduojamu ar nurodytu periodiškumu.
Atsižvelgiant į aukščiau išdėstytas teisės aktų nuostatas, bendrojo naudojimo objektų valdytojams būtina atlikti sanitarijos ir higienos reikalavimus užtikrinančius darbus vadovaujantis Lietuvos Respublikos Sveikatos apsaugos ministerijos pateiktomis rekomendacijomis.
Taip pat informuojame, jog pagal Jūsų pastabas, papildomai patikrinsime dezinfekavimo paslaugos kokybę.
2021-02-22 14:10:53 IP 65hihtbo
2020-12-02 11:00:55 IP 28met20n
Apgailestaujame dėl esamos situacijos.
Dėl detalesnės informacijos suteikimo su Jumis artimiausiu metu susisieks namo vadybininkas ir atsakys į visus iškilusius klausimus.
Turint kitų klausimų kviečiame skambinti bendruoju telefonu 8-700-55188 arba el. paštu klauskite@civinity.eu
2020-12-02 10:59:02 IP 28met20n
2020-12-02 08:17:21 IP 66hols3g
Keite daugiabutyje laiptiniu langus. Dalis langu leidzia vandeni, istryske visur montazines putos, palanges ir langai sudeti kreivai, nesimetriskai. I kreipimasi del defektu niekaip nereaguoja. Kreiptasi ir zodziu ir rastu.
Defektu nesalina, tiesiog ignoruoja. Nesilaiko jokiu istatymu numatytu terminu.
2020-12-02 08:16:20 IP 66hols3g
Tvarke blokinio namo siules, po darbu liko ispurvintos sienos, langai, palanges, montazinem putom ir ta kose kuria tepa siules. Buvo kreiptasi del defektu ir zodziu, ir rastu. Visi kreipimaisi uzfiksuoti dokumentais. Bet nebuvo imtasi jokiu veiksmu defektam pasalinti.
Tiesiog surenka pinigus ir ignoruoja klientus.
2020-12-01 16:07:18 IP 2ju3kq3n
Defektu nesalina, tiesiog ignoruoja. Nesilaiko jokiu istatymu numatytu terminu.
2020-12-01 16:03:37 IP 2ju3kq3n
Tiesiog surenka pinigus ir ignoruoja klientus.
2020-11-30 13:04:49 IP 66hols3g
UAB BŪSTO VALDOS buhalterės Danguolės Rucinskienės ir VALDOS direktorius Rokas Drąsutavičius labai nesąžiningi piliečiai, tam turiu 100% įrodymą dukumentus.
2020-11-28 12:16:27 IP 2e7r436t
2020-11-06 23:53:23 IP 2h859lk2
Visiška betvarkė. Esame užsise valymo paslaugas tiek laiptinės vidaus, tiek teritorijos aplinkos. Valytojai visiškai neatlieka savo pareigų. Į pastabas nereaguoja.. Susisiekus su vadybininke, tik atsiprašo, tačiau problemos nesugeba išspręsti. Per savaite skambinau 4 kartus ir vis girdžiu tuos pačius žodžius, tačiau problema išlieka. Niekam nerekomenduoj!!!!
2020-10-30 13:38:57 IP 2i576ka3
2020-10-20 15:17:07 IP 66hols3g
Atsirašome dėl sukeltų nepatogumų.
Informuojame, kad remiantis Kauno miesto savivaldybės administracijos direktoriaus 2020-10-13 įsakyme Nr. A-3258 skelbiama, kad šildymo įjungimo darbai turi būti baigti per 5 kalendorines dienas nuo šildymo sezono pradžios.
Šiuo metu šilumos ūkio prižiūrėtojas sprendžia problemą, kad šildymas būtų sureguliuotas tinkamai.
Dėl pradėto šildymo sezono išaugęs skambučių srautas, todėl ne į visus skambučius pavyksta atsiliepti.
Dar kartą atsiprašome dėl sukeltų nepatogumų.
Turint kitų klausimų kviečiame kreiptis el. paštu klauskite@civinity.eu.
2020-09-01 07:26:18 IP 66hols3g
Nuo 2020 balandžio mėn. 28 d. nereaguojate į pranešimus, kad neatlikote dezinfekcijos paslaugos darbų. Įtraukiate paslaugos mokestį į sąskaitas, žadate perrašyti sąskaitas, galiausiai paduodate skolų išieškojimo įmonei.
Juozapavičiaus pr. 48B gyventojams neatsakinėjate į el. paštu išsiųstus klausimus, telefonu atsisakote teikti informaciją. Kokiu būdu su Jumis išsiaiškinti dėl neva neapmokėtų sąskaitų?
2020-08-31 14:27:34 IP 2i24v5fc
2020-08-06 11:41:10 IP 66hols3g
Rašiau į "klauskite@civinity.eu" 2020.07.09, tačiau jokio atsakymo negavau, todėl rašau čia.....
Laba diena, gautoje UAB "Būsto valda" sąskaitoje už 2020.05 mėnesį, adresu M.Riomerio 16-....., nurodyta papildomai atliktų darbų (patalpų dezinfekavimas ir rūsio apšvietimo instaliacijos remontas, nurodyta, kad darbai atlikti 1, 2, 3, 4 laiptinėse......o mūsų namas (M.Riomerio 16) yra tik 3-jų laiptinių.
Vadinasi mes permokėjome.?
Įklijuoju ištrauką iš sąskaitos.
Mielas kliente,
Dėkojame, kad naudojatės mūsų paslaugomis!
Pažymime, kad Jūsų sukauptos lėšos bendroms namo reikmėms už objektą M. Riomerio g. 16....... yra 70.42 € (PVM neapmokestinama).
Informuojame, kad š. m. gegužės mėn. Jūsų name buvo atlikti šie papildomi darbai: Dažniausiai liečiamų paviršių dezinfekavimas Rūsio apšvietimo instaliacijos remontas, 1, 2, 3, 4 laiptinės. Atliktų darbų kaina: 2616, 49 Eur. Darbams panaudotos kaupiamosios lėšos.
Labai apgailestaujame dėl esamos situacijos.
Dėl detalesnės informacijos suteikimo su Jumis artimiausiu metu asmeniškai susisieks namo vadybininkas ir atsakys į visus iškilusius klausimus
2020-08-05 13:46:16 IP 28ma2tbu
Vadinasi mes permokėjome.?
Įklijuoju ištrauką iš sąskaitos.
Mielas kliente,
Dėkojame, kad naudojatės mūsų paslaugomis!
2020-07-15 14:21:41 IP 66hols3g
Sveiki.Nuo 7d., 9d., 14d ir šiendiena taip pat buvo palikta užklausa dėl avarinio srogo dalies virš 6buto.Mes darom remontą viską mūms užpilama, vėl lubas padaro vėl užpila.Niekas ne arcažiavo nesutvarke virš mūsu stogą.sutvarke kitoj laiotinei virš 11buto, vakar.Mes finansiškai prarandam didelius pinigus dėl jusu neatsakingumo ir delsimo.Todėl jai šiendiena ne bus sutvarkytas stogas virš mūsų, mes kriosumes į advokatą ir į teismą.Geros dienos.
Dėl esamos situacijos su Jumis bus susisiekta asmeniškai namo vadybininko.
Labai apgailestaujame dėl patirtų nepatogumų.
2020-07-15 13:24:41 IP 2cfuuce1
2020-06-19 17:55:31 IP 28mesceh
Laba diena,
Dėl tikslesnės ir papildomos informacijos, kviečiame skambinti bendruoju telefonu 8-700-55188 arba el. paštu klauskite@civinity.eu nurodant tikslų adresą, kad būtų galima pateikti atsakymą.
2020-06-18 15:55:06 IP 66hols3g
Geguzes mrn. Tvarke namo blokines siules.Atejo saskaita tai vos nenukritau... Savivaliauja ka nori ta daro o gyventojai turi poto moket pinigus... Lenda ten kur jiems nereik.
2020-06-18 13:52:58 IP 27q30g66
2020-06-12 18:23:46 IP 2e7r412h
2020-06-08 14:18:26 IP 66hols3g
Visą balandžio mėnesį namo teritorijos netvarkė, nešlavė, nerinko šiukšlių kiemo valytojas. Bet sąskaitoje įtraukta suma kaip ir kiekviena mėnesį. Paslaugų neatliko, bet pinigus ima.
Skambinta 8700 linija - 4 kartus, visus kartus "labai apgailestauja" ir vis perduoda kokiam nors skyriui, nors dirba 12 žmonių. Drįsta meluoti, kad vadybininkas skambino tris kartus, nors laukiamas skambutis kaip......
Sako rašykite pretenziją, parašius ateina atsakymas "Apgailestaujame, su jumis susisieksime" - ir taip trys kartus iš eilės.
Taip dirba Būsto valda. Labai patogu, karantinas- užeiti negalima, skambinant- apgailestauti ir "šluostytis kojas" į tuos, kurie neša jiems pinigus.
Labai apgailestaujame dėl esamos situacijos.
2020-06-03 14:20:05 IP 55p9ag15
2020-05-21 15:08:56 IP 65hihif9
Dėkojame už informaciją. Pagal Jūsų pateiktą informaciją užregistruota vidinė pretenzija, darbų kokybei patikrinti. Taip pat informuojame Jus, kad dezinfekavimas atliekamas dėl paskelbto karantino, pagal reglamento STR 1.07.03:2017 „Statinių techninės ir naudojimo priežiūros tvarka. Naujų nekilnojamojo turto kadastro objektų formavimo tvarka“ patvirtintus pakeitimus daugiabučių namų valdytojai (administratoriai) yra įpareigoti pradėti namo bendrų patalpų periodinį valymą ir dezinfekavimą. Apie planuojamus vykdyti dezinfekavimo darbus, namo skelbimo lentose buvo pakabinti skelbimai.
Jūsų name buvo atlikti paviršių dezinfekavimai. Paviršių dezinfekavimo metu buvo valomi ir dezinfekuojami dažnai liečiami paviršiai: lauko durų rankenos, telefonspynės, laiptų turėklai, pašto dėžutės, lifto valdymo pultas, grindų danga purškiama (be plovimo). Valymas ir dezinfekavimas atliekamas pagal rekomendacijas ir faktinį poreikį, bet ne rečiau kaip kartą per savaitę.
Jei pageidaujate, kad dezinfekavimo paslauga būtų neatliekama, prašome pateikti laiptinės gyventojų daugumos prašymą neteikti laiptinės dezinfekavimo paslaugos.
Dėl tikslesnės ir papildomos informacijos, kviečiame skambinti bendruoju telefonu 8-700-55188 arba el. paštu klauskite@civinity.eu.
2020-05-21 14:03:48 IP 66hols3g
Išrašė sąskaitas už laiptinės dezinfekavimą per karantiną. Tačiau kaip bebūtų keista - valytojų niekas nematė ir laiptinė nebuvo net plaunama, visur vienos dulkės, purvas, pašto dėžutės skendi voratinkliuose. Kam tada mokėt pinigus, jei galim patys pasidaryt. Sąskaita iš dangaus. Jokio kvapo nesijaučia, nepastebėjau nė vienam name, kad būtų kas valoma, kad vaikščiotų žmonės ir dezinfekuotų. Turi būt, tam juk mokame pinigus. Ir jokių 4 kartų per mėnesį. Pasigrožėkit kokybe. Pridedu foto. (Medvėgalio 23, Kaunas)
2020-05-13 19:49:01 IP 65hihif9
2020-04-19 20:29:34 IP 2e913310
2020-04-13 16:10:45 IP 65hihaoe
2020-04-02 17:25:40 IP 2e9136uo
2020-03-15 10:59:23 IP 2ju3l4ps
2020-02-24 11:45:45 IP 5juc270d
2020-01-17 21:51:24 IP 2h859qgq
2019-11-11 10:51:49 IP 2i24uc2h
Nereaguoja į užklausas, nesusisiekia, nesprendžia problemų. Totalus nesusipratimas, o ne namo administratoriai.
Paskambinus bendru numeriu atsako, kad bus perduota vadybininkui ir tiek žinių.
2019-11-07 15:10:04 IP 65hihfl0
2019-09-20 16:05:36 IP 2i572uve
2019-08-16 07:43:18 IP 65hihnhl
Į savitarną parašytas ne vienas laiškas ir siųstos tos pačios nuotraukos, bet niekas į tuos laiškus nereaguoja. Prižadu ateityje vėl pasidalinti nuotraukomis ir informuoti kaip atrodo suremontuoti laiptai
2019-08-15 18:38:14 IP 65hihnhl
2019-08-15 18:27:57 IP 65hihnhl
2019-08-07 10:49:50 IP 2be6cbd5
Laba diena,
Dėkojame, kad dalinatės informacija. Akivaizdu, kad darbai atlikti nekokybiškai. Jūsų prisegtas nuotraukas perdavėme mūsų specialistams, kurie toliau su rangovais derins broko šalinimo terminus. Jeigu turite daugiau pastebėjimų, susijusių su darbais Jūsų name arba ateityje prireiktų susisiekti su vadybininku, kviečiame skambinti telefonu 8 700 55188, rašyti el.paštu info@bustovalda.lt, naudotis savitarna mano.civinity.lt arba atvykti į mūsų biurą. Visada esame pasiruošę problemas spręsti tiesiogiai.
2019-08-06 17:06:28 IP 2i51flll
Kviečiu pasižiūrėti, kaip atrodo "suremontuoti" laiptai, už kuriuos namo gyventojai turi sumokėti 3000 eurų
2019-08-05 23:45:11 IP 65hihnhl
2019-07-04 13:31:13 IP 2be6cbd5
Nejaugi nėra jokių priemonių priversti šuą įmonę sąžiningai dirbti? Juk ji akivaizdžiai tyčiojasi ir vagia iš gyventojų.
2019-07-01 14:41:43 IP 2i576j6k
2019-06-20 09:02:37 IP 2e7r4185
2019-01-16 19:48:23 IP 2i575c5g
2018-11-26 10:48:20 IP 5juc09f7
Esu nemaloniai nustebinta tokiais išgalvotais mokesčiais. Kiemas šlykštus, visur voliojasi šiukšlės. Laiptinės apleistos, jų langai nevalyti, manau, nuo namo pastatymo dienos. Rūsiuose beveik niekur nėra šviesos.Įvažiavimai į kiemus ir automobilių parkavimo vietos tragiškos.
Neįsivaizduoju, kaip tokioj įmonėj negėda sėdėt ir imti pinigus už nieką.
2018-11-23 21:01:09 IP 2i24s4ob
2018-09-24 09:55:29 IP 28met8qb
Savo veikloje vadovaujamės aukščiausiais kokybės ir aptarnavimo standartais, o mūsų ilgametė patirtis ir platus teikiamų paslaugų spektras garantuoja, kad pasiūlysime geriausiai Jūsų lūkesčius atitinkančius sprendimus. UAB Būsto valda“