Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Karoliniškių poliklinika
Affidea Lietuva
Gydytojų konsultacijos. Tyrimai. Sporto medicinaAdresas: Savanorių pr. 184, LT-44150 Kaunas.
Veiklos sritys: medicinos įstaigos, paslaugos; laboratorijos, įranga; tyrimai, ekspertizės.
„Affidea Lietuva“ yra Europoje pirmaujančio diagnostinio vaizdinimo ir ambulatorinių paslaugų „Affidea“ tinklo, veikiančio 16-oje Europos šalių, dalis Lietuvoje. „Affidea Lietuva“ turi 27 asmens sveikatos priežiūros įstaigas, kuriose dirba per 600 savo srities profesionalų ir kiekvienais metais aptarnaujama beveik...
ESTETUS KLINIKA
LAZERINĖS IR ESTETINĖS DERMATOLOGIJOS KLINIKAAdresas: Tvirtovės al. 18, LT-50169 Kaunas.
Veiklos sritys: medicinos įstaigos, paslaugos; grožio salonai ir kirpyklos; kosmetika, parfumerija.
Estetus Klinika atidaryta 2010 m rugpjūčio mėn. Kaune, Plastinės chirurgijos centre. Po dvejų metų atvėrė duris ir Vilniaus širdyje. Tai privati medicinos, estetikos ir grožio įstaiga, kur Jūsų laukia profesionali komanda, pasiruošusi padėti ir patarti. Estetus klinikos specialistai ne tik pritaiko savo daugiametę...
Rezus.lt
Kraujo laboratorija | Medicininių tyrimų tinklasAdresas: Gumbinės g. 33C, LT-77171 Šiauliai.
Veiklos sritys: medicinos įstaigos, paslaugos; laboratorijos, įranga; medicininė įranga; tyrimai, ekspertizės.
Rezus.lt kraujo laboratorija – auganti ir nuolat ieškanti įmonė. Rezus.lt teikia medicinos laboratorines paslaugas, gydytojų specialistų konsultacijas, atliekame sveikatos patikras, teikiame mamografijos ir rentgeno paslaugas. Visos paslaugos pasiskirsčiusios pagal miestus, pagal tai kas aktualiasia vietos...
"Ave Vita" klinika
Šeimos klinikaAdresas: Kovo 11-osios g. 22, LT-51349 Kaunas.
Veiklos sritys: medicinos įstaigos, paslaugos; odontologija, paslaugos; psichologai, psichoterapeutai.
UAB „AVE VITA“ klinika – tai medicinos įstaiga, subūrusi aukštos kvalifikacijos sveikatos priežiūros specialistų komandą. Čia Jūsų laukia maloni aplinka, paslaugus personalas ir profesionalios sveikatos priežiūros paslaugos. „AVE VITA“ klinikoje veikia: ŠEIMOS KLINIKA Šeimos klinika, kurioje gydytojai siūlo Jums ir...
Sveika oda, UAB
Dermatologijos ir estetinės medicinos klinikaAdresas: Savanorių pr. 79, LT-44208 Kaunas.
Veiklos sritys: medicinos įstaigos, paslaugos.
Teisingai sakoma, kad oda yra viso organizmo veidrodis. Sveika oda spinduliuoja vidinį ir išorinį žmogaus grožį bei harmoniją. Vis tik daugelis mūsų nors kartą gyvenime susidūrėme su mažesnėmis ar didesnėmis odos problemomis. Klinika „Sveika oda’’ – specializuota odos ligų ir estetinės medicinos klinika. Joje dirba...
Prisijungti prie katalogo
Naujausias finansines ataskaitas jau pateikė įmonių:
Macy's
2023-05-18 14:56:12 IP 2e7r3r97
2023-04-17 10:24:55 IP 1j
2023-04-12 21:38:44 IP 2eehiijq
2023-04-08 11:26:37 IP 28ma44dm
Neatsimenu, ar isvis kada yra teke susidurti su tokiu klientu aptarnavimo lygiu. Manau, teks pakeisti poliklinika po tokio malonaus pokalbio.
2022-12-02 15:16:53 IP 28m81efs
2022-11-21 16:53:59 IP 2e8ola8l
Įsiminkite šią pavardę !!!
2022-11-08 14:27:03 IP 2i583l0f
Noriu nuoširdžiai padėkoti Karoliniškių poliklinikos šeimos gydytojai Saulei Dumašienei ir sesutei už kvalifikuotą darbą, profesionalų požiūrį, išskirtinį dėmesį.
Jūs esate nuostabūs!
2022-10-19 18:43:39 IP 2e7r3q8q
Ematiška, maloni, paslaugi, labai mandagi ir atsakinga. Didžiausios rekomendacijos ir geriausi atsiliepimai.
2022-09-29 10:19:26 IP 1avml2aq
Pirmiausia, registratūros darbuotojai ir visa administracija, įskaitant direktorių Vismantą Matulą, teikia viena kitai prieštaraujančią informaciją ir panašu, kad nesuvokia aplinkos, kurioje dirba, bei joje vykstančių procesų. Viskas prasidėjo, kai dėl kelionės užsienyje reikėjo pažymos apie vaikystėje darytus skiepus nuo tymų, raudonukės ir poliomielito. Man dabar trisdešimt, paskutiniai skiepai dėl minėtų ligų daryti maždaug prieš 15 metų, o jų įrašai yra mano ambulatorinėje knygutėje, kuri po reformų poliklinikoje buvo atiduota mano šeimai.
Įrašų apie reikiamus skiepus nei mano esveikata.lt paskyroje, nei archyvuose neradome. Todėl paskambinome į polikliniką ir registratorė pasakė, kad pereinant prie elektroninės sistemos, visa informacija iš medicininių (ambulatorinių) knygučių buvo suarchyvuota kompiuteriuose, o popierinės kopijos buvo įteiktos pacientams arba sunaikinamos. Mano tėvai pageidavo knygutę atsiimti po to, kai buvo pranešta, jog jose esanti informacija buvo suarchyvuota. Jeigu dėl kažkokių priežasčių tos informacijos nesimato sistemoje ir archyvuose, reiktų atvykti su ambulatorine knygute į polikliniką.
Kadangi esu užsienyje, o mano elektroninius užklausimus dėl reikalingos pažymos tiek Vismantas, tiek administracija, tiek registratūra ignoravo, paprašiau savo mamos nuvykti į polikliniką su mano ambulatorine knygute ir gauti pažymą. Deja, tada sužinojome, kad ta knygutė nebegalioja, nes ji buvo ne poliklinikoje, bet pas mus namuose! Kai papasakojome, kaip knygutė atsirado pas mus (žr. Pastraipą viršuje), supratome, kad mes esame faktiškai v***s. Vismanto teigimu, mano šeima, , dėl nežinomų priežasčių kažkokiu būdu įstaigai priklausantį dokumentą pasisavino.“ Visi likome šokiruoti...
Taip pat mano šeimos gydytojas Irmantas Aleksa aklais seka registratūros ir administracijos nurodymus bei visiškai nesaugo savo pacientų sveikatos. Parašęs elektroninį laišką Irmantui, gavau atsakymą, kad pažymą nebus išduota, nes įrašų nėra archyve, ir jis pasiūlė pasiskiepyti vakcinomis nuo tymų, raudonukės ir poliomielito dar kartą. Panašu, kad gydytojas nežinojo, jog tymų ir raudonukės skiepai apsaugą suteikia 20 metų, o poliomielito skiepas galioja visą gyvenimą. Šiuo metu esu užsienyje, kur revakcinacija tokių ligų atveju net neleistina ir laikoma pavojinga žmogaus sveikatai, todėl nesuprantu, kaip Irmantas, turėdamas gydytojo licenciją, gali rekomenduoti tokius veiksmus, kurie tam tikrose šalyse yra net nelegalūs. Vėlgi, šokas...
Apibendrinant, niekam nesiūlau susidėti su šia poliklinika, nes ir administracija, ir gydytojai čia yra empatiški darbuotojams, teikia neprofesionalius (ir net sveikatai pavojingus!) patarimus ir netvarkingai dokumentuoja pacientų medicinos istoriją. Dėl tokių žmonių net nesinori grįžti į savo tėvynę.
2022-09-06 17:50:31 IP 2ju3kpuf
Kaip taip neatsakingai apžiūrėti pacientą? Kodėl nenusiųsti kojos traumą pas traumatologą jei kompetencijos šioje srityje mažai?
09.04d. Situacija čiurnos vietoje tik blogėjo. Paskambinus į Karoliniškių poliklinikos registratūrą užsiregistruoti pas šeimos gydytoją Sigita Mednikovą, gauti vizito neįmanoma. Sakoma, kad skambinkit tiesiai gydytojai. Paskambinus šeimos gydytojai, atsiliepus slaugytoja sako registruotis vizitui per registratūrą, nes pas juos limituoti vizitai ir ji pati užregistruoti negali, nors situacija buvo paaiškinta.
Laukti tikrai negalime, nes kasdien vis labiau skauda, todėl kreipėmės į pražystamus traumatologus. Parodėme rentgeno foto, apžiūrėjo, nustatė raiščių plyšimą, pasakė įsigyti įtvarą, rekomendavo NVNU ir nuo skausmo vaistų. Šiuo metu paciento kojos skausmai mažesni.
Ties tuo neapsiribosim, kreipsimės į privačią kliniką.
Jeigu situacija neišsispręs ir teks per gydytojos aplaidumą pacientui operuoti koją, kreipsimės į pacientų sveikatai padarytos žalos atlyginimo komisiją.
2022-09-01 13:49:23 IP 4ljindk
2022-08-25 18:00:32 IP 4lji6t2
Baisu tokio neatsakingo asmens dar neteko sutikti kaip tokie išvis dirba. Tragedija jaunimas visiškai nesiskaito su žmonėmis atrodo mes atėjom iš jų pinigų ar šiaip ko prašyt.
GĖDA GĖDA
2022-08-12 11:29:44 IP 5los3sd2
2022-05-20 13:02:36 IP 2i23s1gd
2022-04-26 17:22:01 IP 2ju3krsl
2022-04-15 17:26:17 IP 2e7r435f
2022-04-12 18:23:40 IP 28m909ok
Pasakykite, gal aš nesuprantu, ką turi daryti medikai bei med. personalas, ar neturėtų padėti, ar neturėtų gelbėti gyvybę????
Ne. Karoliniškių poliklinikos darbuotojai to nedaro, jie kažkokie ypatingi, jiems visiškai neįdomu, kas darosi už jų poliklinikos durų. Gaila, liūdna, skaudu. Tikiuos, kad Jūsų artimi žmonės nepatirs to, ką šiandien patyrė gulintis netoli poliklinikos ant žemės žmogus, kuriam Jūs "gerbiamieji" nesugebėjot suteikti pagalbos.
Tikiuos, kad atvažiavę medikai, spėjo nuvežt į ligoninę ir padėti 93 metų žmogui, o jo artimieji negavo liūdnos žinios.
Pagalvokit, ar norėtumėte atsidurti kitoje pusėje.... man atsakymo nereikia...
2022-04-12 15:08:54 IP 28meoo6l
2022-03-30 18:24:16 IP 4ljl2ht
2022-03-04 20:55:35 IP 28m83tjm
Gyvenimo siūlas toks trumpas ir trapus, kad irstantis siūlas nenutrūktų gelbėja nuostabūs tam atsidavę žmonės.
2022-02-04 22:34:38 IP 28m84i93
"Labas vakaras, labai neatsakinga pamiršti pacientą. Jūs taip nemanot? Pagarbiai, Daiva Šilinskienė"
Praėjus kelioms minutėms sulaukiau gydytojos skambučio. Ji man pasakė, kad savo nei vieno paciento nepamiršo ir su manimi iš viso niekada nekalbėjo, nes trečiadienį po pietų nedirbo. Kai pradėjau pasakoti, tada gydytoja staiga prisiminė, kad vis tik dirbo ir su manimi kalbėjo. Tada pradėjo teisintis, kad pacientus registruoja registratūra ir man, ko gero, turėjo paskambinti kitas gydytojas, nors pati žadėjo. Vėliau perskambino dar kartą, pasakė, kad pasirodo jos slaugytoja, manęs neužregistravo pakartotiniam skambučiui ir man paskambins rytoj 2022.02.05 (šeštadienį) budintis gydytojas ir pratęs mano nedarbingumą (nes PGR patvirtintas covid-19). Gaila, kad pokalbis nebuvo įrašytas. O baisiausia tai, kad gydytoja net nepaklausė kaip aš jaučiuosi... Pirmą kartą sutinku tokią gydytoją, kuri dirba neatsakingai, rizikuoja pacientų sveikata, nes jaučiuosi prastai, turiu temperatūros ir nežinau kaip gydytis, nes gydytoja neatliko savo pareigos, kurią yra prisiekusi.
P. S. Tikiuosi mano laišką perskaitys administracija ir padarys atitinkamas išvadas šios gydytojos atžvilgiu.
2022-01-31 12:10:23 IP 2i51f84k
2022-01-30 13:00:51 IP 28m84q36
slaugytojos padėjejai Natalijai Kliosovai, slaugytojai Gėnei ir šeimos gydytojai Tatjanai Makarsinai.
Šita pagalba labai reikalinga gulinčiam lygoniui.
2022-01-26 12:39:04 IP 28m80uqk
2022m. Lapkricio menesi atlikau revalcinacija (Sustiprinanciaja doze), ta pacia Jassen vakcina,
ten pat LITEXPO centre. Siu metu Sausio menesi pastebejau - kad negaliu atsinaujint Galimybiu Pasa,
del ko negalejau nei normaliai dirbti, nei net atsiimti ansciau uzsakitu prekiu is paruotuves.
Prasidejo ilgiausi aiskinimasi - kodel negaliu gaut Galimybiu Paso - nors esi vakcinuotas ir revakcinuotas pagal pilna scrhema.
"KARSTAJA LINIJA 1808" - ISVIS nepavyko prisikambint savaites begyje. Galu gale prisiskambinus prie Registru centro -
paaiskejo, kad Karoliniskiu poliklinika, kuriai priklause „Litexpo“ vakcinacijos centras, netinkamai uzpylde
Vakcinacijos irasa E-Sveikatos portale.
Kila daug pilnai pagrisu ir logisku klausimu: jai valstybines istaigos nesugeba deramai uztikrint net vakcinacijos apskaita -
kuo galima akivaizdiai patikrint ir isitikinti - kaip jos gali uztikrinti vakcinu kokybe, tinkamos jos gabenimo ir laikymo salygas (ka patikrint labai sunku)???
Kodel Galimybiu pasas, turintis galioti neribota laika pasiskiepijusiems pagal pilna schema - REALIAI galioja tik 2 menesius???
Kokius dar istatimus siurksiai pazedziancius zmogaus teisias ir pagrindines laisves ketinama priimt prisidengiant COVID-19 pandemija???
2022-01-19 14:04:56 IP 2e7r3rbo
2022-01-11 09:32:37 IP 4ljiaqb
Pats laikas jums atnaujinti sistema vidinę, nes kuo toliau tuo blogiau pas jus…
Buvau užsirašęs pas gydytoja prieš 2 savaites, likus 30 minučiu iki vizito skambina sako, kad gydytojos nėra-yra kitas gydytojas po savaitės… Ta prasme nėra gydytojos ir yra kitas gydytojas??? Jūs juokaujat? Gal jau laikas pranešti apie kėblumus diena prieš, o ne 30 minučiu likus iki vizito pradžios !!! Reikia keisti sistema pas jus, nes žiūriu, kad visi bėga iš jūsu polikninikos…
2022-01-02 11:42:43 IP 2eehiijq
Taip daryti tikrai negalima ir dzraudziama, nes kelia pavojų sitą vakcina alergiskų zmonių sveikatai
Išskart po vakcinos, buvo daryta Karpol gruodzio 29 d. susvaige galvą, ištino iki vakaro baisiai ranką, pasidarę kaip bumbulas, paraudo ir vietomis pamelynavo, Ir ne tik man tai atsitiko, Jau seniai yra spaudoje straipsnių kad būkite būdrus del trecios dozės vakcinos Covid nes, ne visiems pacientams placiai galima daryti sitą vakcin1ą, bet niekas nieko neperspeja, visi kaip visada tyli, o vis delto tai nusikaltymas taip elgtis nepadoriai su pacientais ir aklai durti ir leisti tą įtartinai abėjinga vakcina.Baisu...
2021-12-22 11:55:38 IP 28mc0gsk
2021-12-14 10:46:39 IP 28mc0dun
Noriu pasidalinti konkrecia situacija.
Beveik pries 1 men. registravausi patekti pas seimos gydytoja J.Latauskiene, registruodamasis nurodziau priezasti (siuntimas pas specialista), vizitas buvo paskirtas 2021-12-14.Diena pries paskambino J.Latauskienes med.sesuo ir pranese, kad gydytoja nedirbs ta diena ir ar as sutinku patekti pas kita gydytoja. Sutikau ir dar paklause, ar nuotoliniu budu ar i tiesiogiai, pasakiau, kad reikia tik siuntimo ir gerai ir nuotoliniu.14d. apie 9:40 paskambino paskirta gydytoja, galbant pasake, kad ji gydytoja ir siuntimo nuotoliniu budu negali duoti ir pasake, kad vel turiu registruotis is naujo ir vel greiciausiai laukti kelias savaites.Nesuprantu, kodel, del darbuotoju klaidu, nepatekau pas specialistus?, turiu keleta traumu, stuburo pazeidimus ir negaliu siuo metu dirbti.
2021-12-01 14:55:39 IP 2e7r3qaa
2021-11-24 09:12:00 IP 2g44dufi
2021-11-16 18:40:12 IP 2ju3kquo
2021-11-06 18:19:35 IP 2ivrml3c
tokie poliklinikos darbuotojai verti dideles pagarbos ir kelia pasitikėjimą poliklinikos teikiamomis paslaugomis ir tikiu, kad tokių darbuotojų yra dauguma. Labai ačiū.
2021-10-30 20:35:54 IP 2g44c8ob
2021-10-21 21:49:29 IP 28m8765p
2021- 10- 21 vakare, skambinau, norėdama pasiteirauti dėl GP. Labai maloni registratorė išklausė, kantriai ir nuoširdžiai viską išaiškino, nors buvo jau beveik darbo pabaiga.
Esu šios poliklinikos pacientė jau daug metų, iki šios dienos niekada nebuvo noro rašyti padėkos.
Tikiuosi, kad tokių darbuotojų, kaip gerb. NIJOLĖ yra ir daugiau..
2021-10-18 23:42:31 IP 28meme1l
NEĮMANOMA PRISISKAMBINTI LAUKIAU VALANDA LAIKO IR NIEKAS NEPAKĖLĖ ! SKAMBINAU 3KARTUS PO TIEK PAT ABSURDAS !KUR VALDŽIA ŽIŪRI ? PRAŠIAU LAIŠKĄ DIREKTORIUI ŽIŪRĖSIU AR ATRAŠYS
2021-10-18 18:05:45 IP 28meme1l
2021-09-22 12:09:06 IP 66gk9l0q
2. Kai lankiausi pas jauna ginekologa, kuri neseniai perejo is Antakalnio poliklinikos i Karoliniskiu poliklinika, buvau nemaloniai nustebinta jos elgesiu. Atejau eilinei apziurai, bet patekau po neaiskia apklausa, ar neturiu zalingu iprociu, ar vartoju alkogoli.. Atsakydama i klausimus pastebejau, kad gydytoja negirdi atsakymu, nes nesugebejo pakartoti mano informacijos. I klausimus kaip palaikyti sveikata atsakinejo mzd kaip norit - taip ir gydykites, tai kiekvieno savo sprendimas...
Endokrinologas isvis nebendrauja apziuros metu, toks jausmas, kad pacijentas jai - jau nurasytas is vartojimo elementas.
Vaistineje isgirdau is vaistininkes, kad dabar kas antras Karoliniskiu poliklinikos pacientas susiduria su nekokybisku aptarnavimu, zmones skundziasi del nedemesingumo, nemalonio elgesio...
Dar pries pora metu neturejau ne vieno nusiskundimo, gyriau jusu poliklinika ir galejau rekomenduot kitiems tapti jos pacientu. Kas pasikeite ir kodel jusu geri specialistai dirba dabar kitur sunku suprasti.
Noreciau palinket jums paaukstinti savo darbuotoju aptarnavimo kokybe tai pat, kaip puikiai jus sutvarket savo poliklinikos pastato isvaizda.
Isanksto dekinga.
2021-09-21 11:43:04 IP 2i24qpos
2021-09-21 10:25:04 IP 5f4sos1n
2021-09-18 11:54:08 IP 2ju3l5n7
rugpjūčio mėnesį man buvo padaryti kraujo ir šlapimo tyrimai, laukiau kol gausiu atsakymą, nei kas skambino, nei atsiuntė el. paštu rezultatų. Tikrinau esveikatą, jokie rezultatai neįkelti. Skambinau kelias dienas iš eilės gydytojai, kol pagaliau atsiliepė ir piktai pasakė, kad turiu skambinti jos darbo metu (būtent tą, ka ir dariau pastarąsias dienas). Kai pačios gydytojos nurodytą dieną vėl skambinau daugiau nei keletą kartų, niekas neatsiliepė. Nusprendžiau skambinti į registratūrą, ten kaip visada lauki 20 minučių kol galiausiai neatlaiko nervai, nes visi registratoriai užimti. Taigi, praėjo mėnuo laiko, savo rezultatų nežinau - vadinasi, veltui daryti tyrimai?
Lauksiu jūsu atsakymo dėl šios situacijos.
2021-09-16 15:00:15 IP 4ljj5vi
2021-09-10 09:28:56 IP 4ljkpuf
2021-06-30 23:03:23 IP 2eehiijq
2021-06-03 19:03:06 IP 2eehiijq
Taipogi labai nemandagios ir nesusikalbamos kai kurios registraturos darbuotojos, nebeįmanoma susitartt kitą kartą dėl vizito.Na ką pasakyti prastas aptarnavimas, nekokybiškas, Mokame mokiescius Sodrai uz dyką, vėjui.Registracijos vedėja visai nesusitvarko su savo darbu, tai jauciasi, nei prisikambinti, nei uzsiregistruotis..Baisu.
2021-05-31 09:56:25 IP 2detoa97
2021-05-19 13:10:09 IP 4ljj44k