Lankytojų nuomonė, pagyrimai, skundai apie įmonę IP Grupė, MB
Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę IP Grupė, MB
Galimybių arsenalasAdresas: Graužupių g. 12C, LT-14187 Vilnius.
Veiklos sritys: darbo paieška, įdarbinimas; konsultacijų paslaugos; mokymo kursai; personalo atranka; psichologai, psichoterapeutai; tyrimai, ekspertizės.
UAB „Galimybių Arsenalas“ sėkmingai dirba nuo 2006 m. Įmonėje dirba trykštantys energija, entuziazmu, idėjomis, turintys didelę darbo patirtį profesionalūs psichologai. Savo klientams suteikiame ne tik žinias, galimybę jas panaudoti praktiškai, bet ir geros nuotaikos dozę. Tai ir yra mūsų sėkmės paslaptis. Mūsų...
Mažeika ir partneriai
Verslo valdymo partneriaiAdresas: Olimpiečių g. 1-49, LT-09235 Vilnius.
Veiklos sritys: konsultacijų paslaugos.
Esame efektyvios vadybos ir pokyčių įgyvendinimo profesionalai, turintys didesnę nei 10 metų vadovavimo tarptautinėms ir vietinio kapitalo skirtingų veiklų įmonėms bei jų padaliniams. Mūsų komandos tikslas – dirbant kartu su įmonių savininkais, vadovais išspręsti pačius sudėtingiausius verslo valdymo klausimus ir...
Noviti
Sąžininga verslo paskola - skolinkitės drąsiaiAdresas: Konstitucijos pr. 26, Forum Palace, LT-08106 Vilnius.
Veiklos sritys: finansai; bankai, bankinės operacijos; greitieji kreditai, paskolos; konsultacijų paslaugos.
„Noviti finance“ skolina verslui, kuriam pinigų reikia apyvartinėms lėšoms arba verslo plėtrai. Pasirašius verslo paskolos sutartį, pinigus gausite per 1 darbo dieną. Yra galimybė pasinaudoti INVEGOS palūkanų kompensavimo priemone ir susigrąžinti iki 95% sumokėtų palūkanų. GAUKITE FINANSAVIMĄ BE ŽVAIGŽDUČIŲ...
Advokatės Kristinos Raulinaitienės kontora
AdvokatėAdresas: Laisvės al. 45-303, LT-44309 Kaunas.
Veiklos sritys: įmonių steigimas; konsultacijų paslaugos; skolų išieškojimas; teisinės paslaugos.
Teikiame kokybiškas, aukščiausius standartus atitinkančias teisines paslaugas, visapusiškai bendradarbiaujame su klientais ir stengiamės maksimaliai patenkinti jų lūkesčius. Konsultuojame klientus teisiniais klausimais, atstovaujame savo klientus teisme, ikiteisminio tyrimo metu, neteisminėse institucijose bei...
Domus-Optima
Turto ir verslo vertinimasAdresas: A. Jakšto g. 8, LT-01105 Vilnius.
Veiklos sritys: nekilnojamasis turtas; konsultacijų paslaugos; tarpininkavimas; turto vertinimas.
TURTO VERTINIMAS KAUNO, VILNIAUS IR KLAIPĖDOS APSKRITYSE Nekilnojamojo, kilnojamojo turto vertinimas, pardavimas. Nekilnojamojo turto ekspertizė. Verslo vertinimas. Nekilnojamojo turto vertinimas: Buto vertinimas Namo, kotedžo, sodybos vertinimas Žemės sklypo vertinimas Nebaigtos statybos objektų vertinimas...
Bagdado tarptautinis oro uostas patyrė ataką
01-23 13:52
Bagdado tarptautinis oro uostas naktį iš penktadienio į šeštadienį buvo atakuotas trimis sviediniais, pranešė Turkijos valstybinė Anatolijos naujienų agentūra, remdamasi Irako gynybos ministerijos...
Kitos naujienos »
Kava
3,31
-1,19%
2021-01-04 22:18:59 IP 5f4so9g9
Nepatikima įmonė. Gavau visišką plagiata, net nesivargino perfrazuoti, jie turi daug el. pastu ir skelbiasi labai aktyviai keičiant kontaktus, dali jų žinau. studijos.studijos@yahoo.com meridianaa@gmail.com rastodarbai@yahoo.com.Tel 860818816 darbai.darbai@yahoo.com studentams1980@gmail.com tel. (8- 680) 92693 el. paštas: braizyba.skaiciavimai@gmail.com consulting.students2017@gmail.com mokslomrunidarbai@gmail.com +37068365609 mokslai.mokslai@yahoo.com darbaidarbeliai70@gmail.com rastodarbai987@gmail.com plagiato platintojai ir daugiau jokios kompetencijos
2020-12-01 21:24:51 IP 28mcurov
2020-11-26 13:28:25 IP 28ma02ib
2020-06-17 12:07:09 IP 5f4soce5
2020-05-13 14:05:25 IP 28mcurov
2020-05-12 21:48:18 IP 5f4sp6l1
Sveiki. Gal kas dirbote su dr.moksla@gmail.com?
2020-05-02 17:03:29 IP 2detp8kg
2020-04-26 21:18:43 IP 5f4sp6it
2020-04-06 08:28:20 IP 2i24su8i
Ponas Juliau,
Labai nustebinote su savo melagingu komentaru deja, su Jumis neesu dirbusi (žinau savo klientus), o mane šmeižiate??? Ar ne per drąsu tokią ne tiesą skleisti viešai???
Labai gaila, kad NEAIŠKU KAM (deja, šio asmens nepažįstu ir neesu dirbusi su juo) ir dėl kokių priežasčių taip šmeižia. Dėka kito užsakovo sužinojau, kad turiu labai neigiamą atsiliepimą, kas mane stipriai nustebino. Keisčiausia tai, kad komentaras įrašytas balandžio 1 (gal taip norėta pajuokauti), tačiau ką noriu pasakyti: kad turiu klientus su kuriais senai dirbu (daugiau kaip mėnėsis ar pusantro su darbais, tad puikiai žinau su kuo dirbu :D), tad dėja su tokiu JULIUMI neteko bendrauti nei šiuo metu, nei ankščiau nei kažkada.., labai gaila, bet Jums nepavyks P. Juliau (pasikartosiu - nežinau dėl kokių priežasčių, gal visgi Jums kokių klientų trūksta ar kaip???) lengva ranka rašyti.
Sulaukusi tokių atsiliepimų, kurie nepagrindžia tiesos - bus imtasi atitinkamų priemonių.
2020-04-06 07:53:42 IP 2i24su8i
KOREPETICIJOS@GMAIL.COM APGAVIKAS, NIEKAS NEPRASIDĖKIT. PAIIMA PINIGUS IR DINGSTA.
2020-04-01 10:52:21 IP 2i5720n8
2020-03-27 08:05:15 IP 2i24uf0f
2020-02-29 14:14:23 IP 2juf402p
2020-01-31 13:57:24 IP 2i24su8i
Kaip bebutu gaila matau ir savo el pašta, o realiai neigiamu atsiliepimi neturiu:/
2020-01-22 17:40:24 IP 2cfncvng
2020-01-17 19:43:11 IP 5juc3spm
2020-01-16 22:24:52 IP 28p8catj
Dar atradau kelis jų kontaktus. Tai www.nedaryk.lt ir bakalauro.lt tai tie patys s*****i, a*******i. Yra MB Geradarys, čia vienas iš jų oficialios registracijos vardų. Pasikatosiu: jie apgaudinėja ir darbuotojus, ir studentus, pavagia darbus ir juos parduoda kelis kartus studentams. Kad prisirinktų visokių darbų, turėtų bazę, jie susikūrė www.plag.lt sistemą, į kurią studentai ir netgi naivesni dėstytojai kelia darbus, o paskui tie darbai pasisavinami.
studiju.rastas@gmail.com,
gebrita31@gmail.com,
euka24@gmail.com,
desimtukas@yahoo.com
2018-01-10 15:55:48 IP 5f4soqu9
Rasiau keleta darbu su rasau.lt komanda, itin kompetetingi rasytojai, administratore is darbu gavau po 9 (devynetukus).
Jeigu kyla bedos del visos sumos apmokejimo, galima tartis ir dalimis, visada noriai galima bendradarbiauti, pamirsau pamineti kodel is viso sugalvojau ieskoti rasytoju, nes buvo likusios paskutinios dienos iki baigiamojo ir bakalauro darbu pristatymo, tai net ir per palyginus trumpa laika parase tikrai kokybiskus darbus, zodziu mano nuomone ir isvada svarbiausia bendrauti su RASAU.lt komanda ir kiekvienas zmogus gali pasiekti sau norinu tikslu, bei kainis konkurencingos, aciu jiems dar karta ir sekmes
2017-04-07 09:44:26 IP 66hokfvm
2017-03-28 13:48:08 IP 5juc4q3d
Būkite labai atsargūs. Įmonė kelianti abejones dėl veiklos sąžiningumo. reikalauja iš karto visos sumos, nenori prisiimti jokios atsakomybės, vengia sudaryti sutartis ir išrašyti sąskaitas. Įmonės rekvizitai neatitinka nurodytų tinklalapyje ir užsakyme. Tinklalapyje nurodoma IP Grupė, MB. Gautame užsakyme, pagal kurį reikia apmokėti už paslaugas : MOSDEL LP Bath str. 272, Glasgow, Scotland, UK Reg. no.: SL29496. Norėdamas apsidrausti pasiūliau kompromisą - apmokėti dalimis, nesutiko argumentuodami, kad yra labai daug nesąžiningų klientų. Bet reikėtų atsižvelgti, kad yra dar daugiau nesąžiningų pardavėju. Kainos labai didelės, o garantijų jokių. Tik sąlygų statymai ir pasiteisinimai dėl nesąžiningų klientų.
2017-03-28 11:56:03 IP 2i5722ko
2017-03-10 13:33:34 IP 2h85avk9
2017-01-17 21:19:36 IP 28ma3bsk
2017-01-16 16:20:56 IP 1b2ce63v
Kreipiausi su prasymu parasyti 7-8 psl.literaturos analize (prasymas - nauji saltiniai, jokiu vadoveliu, o moksliniai atraipsniai) Gavau 6 psl. triju vadoveliu medziagos aprasymo, vienu neaiskiu skaidriu ir dvieju moks. straipsniu darbeli. Taisyti neketina, nes nepateikiau rekomenduojamos literaturos :))) ir parasiau per velai
Atsako Jums rasau.lt Gal galite patikslinti kada kreipėtės? Mes nerandame nei tokios užklausos, nei atlikto darbo. Ar tikrai kreipėtės į mus?
2016-12-12 08:55:11 IP 2i24rbds
2016-11-10 15:06:22 IP 2e7r3sb8
Nemalonu skaityti tokį atsiliepimą apie įmonę, kai Jūsų pareiškimas visų pirma yra melagingas, visų antra žalingas įmonei ir trečia - pats sau prieštaraujantis bei stokojantis logikos.
Panagrinėkime - visų pirma ar įtikinamai skamba toks Jūsų atkaklus noras bendrauti būtent su mūsų komanda, jei net 2 savaites tariamai laukėte kol sureaguosime į Jūsų užklausą, vėliau susitarę susitikti biure atšaukėme susitikimą. O noras bendradarbiauti ir toliau išliko?
Visų antra - teigiate, jog į susitikimą nepatekote, o vėliau rašote jog tame susitikime dalyvavote? Kur logika?
Trečia, tariamame susitikime aptariame sąlygas, na o kainas siunčiame laišku?
Mūsų bendravimas su klientu visuomet yra įforminamas teisine sutartimi, kur aiškiai išdėstyti visi įsipareigojimai, apsauga klientui ir įmonės rekvizitai. Tai kur gi Gerb. Pauliau mes galėjome dingti, jei buvote atvykęs į mūsų biurą aptarti sąlygų? Nes mūsų visa komanda kaip sėdėjo biure, esančiame Ateities g. 10-501, Vilniuje, taip ir sėdi iki šiol.
Gerbiamasis, peršasi nuomonė apie šmeižtą, kas gali patraukti baudžiamojon atsakomybėn : 154 straipsnis. Šmeižimas. "2. Tas, kas šmeižė asmenį, neva šis padarė sunkų ar labai sunkų nusikaltimą, arba per visuomenės informavimo priemonę ar spaudinyje, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų."
2016-10-09 17:45:57 IP 2i24tant