Lankytojų nuomonė, pagyrimai, skundai apie įmonę Inverse, UAB
Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Inverse
CZAR Intelligence
Caesar7 - unikalios el. parduotuvės, programėlėsAdresas: Vinco Kudirkos g. 5A, LT-03105 Vilnius.
Veiklos sritys: interneto svetainių kūrimas, talpinimas; grafika, dizainas; interneto parduotuvės; interneto paslaugos; kompiuterių programinės įrangos kūrimas; kompiuterių remontas, it paslaugos; konsultacijų paslaugos.
CZAR Intelligence paslaugos Unikalių elektroninių parduotuvių kūrimas Unikalių programėlių kūrimas (Android, iOS) Unikalių programų kūrimas (Windows, macOS, Linux) Bendros programavimo paslaugos (Python, PHP, Front-end) Sudėtingesnių, unikalių internetinių svetainių kūrimas Unikalaus dizaino kūrimas el...
Misija - verslas
Meevly.com | Kokybiški internetiniai sprendimaiAdresas: Vytauto g. 55-16, LT-59123 Prienai.
Veiklos sritys: informacijos teikimas; interneto parduotuvės; interneto paslaugos; interneto svetainių kūrimas, talpinimas; kompiuteriai ir programinė įranga; kompiuterių programinės įrangos kūrimas; konsultacijų paslaugos.
Misija - verslas komanda puikiai išmano savo darbą ir specializuojasi Reprezentacinės svetainės. Kokybiškų, išskirtinių, unikalaus dizaino ir didelės greitaveikos interneto tinklalapių kūrimas, talpinimas, priežiūra Elektroninės parduotuvės Programavimo paslaugos Nestandartiniai sprendimai - sistemų integracijos...
Starflix Vilnius
GetspaceAdresas: Trinapolio g. 11D-53, LT-08338 Vilnius.
Veiklos sritys: interneto svetainių kūrimas, talpinimas; grafika, dizainas; interneto parduotuvės; interneto paslaugos; kompiuterių programinės įrangos kūrimas; reklamos paslaugos; seo paslaugos.
Apie getspace Nematantys ribų. Mes žvelgiame toliau nei kiti. Ir tam įrodyti mums nereikėjo išrasti raketos – užteko sukurti Getspace – platformą, kuri akimirksniu pakeičia vartotojo patirtį. Į pažangesnę, patogesnę, priimtinesnę. Kaip? Leidžiant derinti skirtingas paslaugas ir gauti būtent tai, ko jau seniai...
Seohelis
"Reklamos agentūra Whatabout"Adresas: Laisvės al. 59, LT-44305 Kaunas.
Veiklos sritys: seo paslaugos; interneto svetainių kūrimas, talpinimas; kompiuterių programinės įrangos kūrimas; reklamos paslaugos.
Sertifikuota Google partnerė Lietuvoje UAB “SEOHelis” turi vieną tikslą – užtikrinti profesionalių internetinės reklamos paslaugų teikimą savo klientams Lietuvoje ir už jos ribų (pvz. Baltijos ir Skandinavijos šalyse, Lenkijoje, Jungtinėje Karalystėje, JAV ir kitose). Aukšti įmonės standartai lemia, kad ypatingas...
Impress upAdresas: Veiverių g. 9B-62, LT-11346 Vilnius.
Veiklos sritys: interneto svetainių kūrimas, talpinimas; konsultacijų paslaugos; reklamos paslaugos.
Impress Up – sparčiai besiplėčianti „branding‘o“ ir rinkodaros agentūra, padedanti prekiniams ženklams augti! Teikiame rinkodaros paslaugas nuo A iki Z. Dirbame vedini didelio užsidegimo, tad mūsų klientai gali jaustis ramiai ir užtikrintai. Kodėl mes? Impress Up pagrindinis tikslas – pasiūlyti efektyviausius...
"Mestillos" pelnas mažėjo daugiau nei tris kartus
01-21 08:22
Klaipėdos laisvojoje ekonominėje zonoje (LEZ) įsikūrusi Dariaus Zubo kontroliuojama biodegalų gamintoja "Mestilla" praėjusiais finansiniais metais uždirbo 5,072 mln. Eur grynojo pelno – 3,7 karto...
Kitos naujienos »
Jautiena
4,40
-0,45%
2020-12-17 09:21:31 IP 2ju3l0ss
We are more than happy with the result we got and we are glad to recommend he’s service to other companies.
2020-12-15 10:36:56 IP 2i2506kb
Nuo pat komercinio pasiūlymo pateikimo iki galutinių rezultatų apibendrinimo, bendradarbiavimas vyko sklandžiai ir labai profesionaliai. Ši komanda įsiklauso į kliento poreikius ir kartu siekia geriausio rezultato.
Rekomenduojame UAB „Inverse“ ir Mindaugą Dvaronaitį kaip patikimus virtualaus turo rengėjus.
2020-12-01 19:12:43 IP 2i51g3b3
ir jo komanda išpildė mūsų išsakytus lūkesčius ir pateikė kokybiškai atliktą užsakymą. Esame patenkinti
gera komunikacija ir sklandumu. Likome nustebę Mindaugo iniciatyva ir savo srities išmanymu, nuo pat
bendravimo pradžios, nes jis pateikė išsamų planą ir kokybiškai konsultavo virtualaus turo gamybos
procesą, niuancus, kurie būtų naudingesni mums ir mūsų klientui.
Labai rekomenduojame šią įmonę ir Mindaugą, kuriems galima patikėti savo užsakymą ir gauti puikų
rezultatą.
www.slides.lt
2020-11-27 10:26:23 IP 2i24umsl
Nuo pat komercinio pasiūlymo pateikimo iki galutinių rezultatų apibendrinimo, bendradarbiavimas vyko sklandžiai ir labai profesionaliai. Ši komanda įsiklauso į kliento poreikius, teikia tikslingus patarimus ir kartu su jumis siekia geriausio rezultato.
Rekomenduojame UAB „Inverse“ ir Mindaugą Dvaronaitį kaip patikimus, virtualaus turo rangovus.
2020-11-23 10:38:31 IP 2i252814
2020-10-01 15:09:22 IP 1b2ce61p
We got the offer on time, it was fully detailed and included all the services we asked for, not mentioning that the price was very competitive compared with the competitors. The discussion about the technical task was very professional and helped us decide how to move from there. The implementation itself was also done in a very professional manner, just as we hoped.
After sales support was provided without delay and in highest quality.
We are more than happy with the result we got and I am glad to recommend he’s service to other companies.
2020-09-26 16:53:56 IP 28mc0dva
2020-09-02 14:12:55 IP 29n5v49l
2020-07-29 14:28:47 IP 66hokhvo
2020-07-28 00:41:43 IP 28mep3uu
2020-04-25 18:11:47 IP 28mcuvih
2020-01-21 14:53:37 IP 2i24rbd0
2020-01-13 10:35:21 IP 66hol6cq
2020-01-09 09:27:28 IP 5jr3a5em
jo komanda sukūrė nestandartinio tipo virtualų turą vienam iš „Swedbank“ pastatų. Likome
patenkinti tiek galutiniu virtualaus turo variantu, tiek Mindaugo komunikavimu, iniciatyvumu ir
atliekamu darbu viso proceso metu. Darbai vyko greitai ir sklandžiai. Mindaugas savo srities
profesionalas, kuris nuoširdžiai stengiasi atliepti kliento poreikius: tiek pradedant dirbti kartu, tiek
viso proceso metu, jis aiškiai iškomunikavo visus niuansus, kai prašėme patarimų, pasakydavo tiek
pliusus, tiek minusus, nesiekė tik padaryti, o nuoširdžiai padėjo. Nuoširdžiai rekomenduoju
Mindaugą ir UAB „Inverse“ kaip savo srities profesionalus."
2019-12-27 10:49:36 IP 2i51aqhc
Anykščių menų centras yra kultūros įstaiga, kurios pagrindinis tikslas profesionalaus meno sklaida ir turi tris skyrius: Angelų muziejų, Sakralinio meno centrą, Anykščių koplyčią - Pasaulio anykštėnų kūrybos centrą, bei organizuoja lankymą Anykščių Šv. evangelisto Mato bažnyčios bokšto apžvalgos aikštelėje.
Pažymime, kad teko naudotis UAB „Inverse“ paslaugomis, kompanijai atstovaujant Mindaugui Dvaronaičiui, kuris suteikė visą reikiamą informaciją, bei profesionaliai ir greitai atliko paslaugą. Atnaujinome Angelų muziejaus-Sakralinio meno centro patalpų virtualų gidą. Darbu esame patenkinti ir rekomenduojame šią kompaniją.
2019-12-03 13:43:12 IP 5los3vg0
Mindaugas Dvaronaitis, atstovaujantis UAB „Inverse“, profesionaliai išsiaiškino mūsų poreikius ir greitai bei kokybiškai atliko foto darbus ir sukūrė galutinį produktą - virtualų 3d patalpų turą. Rekomenduojame Mindaugą Dvaronaitį kaip patikimą, savo sritį puikiai išmanantį bei puikiai projektus įgyvendinantį specialistą.
2019-11-25 12:44:06 IP 2fbasle2
2019-11-11 15:45:46 IP 2e914grp
2019-10-21 12:28:17 IP 2i51frhi
vietinių ir tarptautinių perkraustymų ir krovinių pervežimo įmonės AD REM TRANSPORT vardas, taip pat ir AD
REM muitinės tarpininkų, „Vilniaus tranzitas“ logistikos, sandėliavimo, vietinės distribucijos, bei logistikos ir krovinių
pervežimo įmonės vardas — AD REM LEZ.
Šiais metais atnaujiname UAB Vilniaus tranzitas internetinį puslapį. Viena iš naujųjų opcijų - AD REM Group Vilniuje
esančio Logistikos ir tranzito centro teritorijos ir patalpų virtualaus turo sukūrimas.
UAB Vilniaus tranzitas užsakymu, UAB Inverse sukūrė virtualų turą. Esame patenkinti atliktų darbų kokybe bei profesionalumu ir tikrai rekomenduojame rinkti UAB Inverse paslaugas. Atskirai norime pagirti jos atstovą Mindaugą Dvaronaitį už jo lankstumą, kantrybę ir profesionalumą. Atsiradus papildomiems poreikiams - būtinai kreipsimės ir dar kartą.
2019-10-09 15:21:08 IP 2i51g0gq
Mūsų operuojami sandėliai, geležinkelio privažiavimo keliai, transportas ir profesionalus personalas leidžia klientams pasiūlyti pilnavertį multimodalinį krovinių gabenimą derinant jūros, žemės ar geležinkelio transportą. Be to, patenkinti Vakarų Lietuvos bei NVS šalių klientų poreikius.
AD REM LEZ potencialūs ir esami klientai įsikūrę įvairiuose pasaulio kampeliuose, tas ieškojome galimybės pristatyti save ir teikiamas paslaugas ne tik fiziniu, bet ir virtualiu būdu, net labiausiai nutolusiems klientams.
Kreipėmės į UAB Inverse su užduotimi sukurti virtualų turą ir galimybę mūsų klientams matyti išsamią informaciją apie mus ir mūsų teikiamas paslaugas www.adrem.lt
Mindaugas Dvarionaitis, atstovaujantis UAB Inverse, profesionaliai išsiaiškino mūsų poreikius, operatyviai reagavo į mūsų pastabas, atsižvelgė į mūsų pageidavimus. Inverse komanda užduotis atliko sutartu laiku ir kokybiškai.
Rekomenduojame Inverse kaip patikimą ir profesionalią savo sritį išmanančią kompaniją.
2019-09-03 14:00:21 IP 2fbaqk0k
Ekspozicija įrengta šalia Klaipėdos miesto, o toli gyvenantiems klientams ne visada patogu pas mus atvykti bei pamatyti platų gaminių asortimentą.
Kreipėmės į UAB Inverse su užduotimi, sukurti virtualų turą tam, kad bet kuriame pasaulio taške esantis klientas virtualaus turo pagalba galėtų vaikščioti po mūsų ekspoziciją, vieno mygtuko paspaudimu matytų išsamią informaciją apie jį dominantį produktą.
Mindaugas Dvaronaitis, atstovaujantis UAB „Inverse“, profesionaliai išsiaiškino mūsų poreikius, lanksčiai derinosi ne tik prie mūsų pageidavimų, bet ir prie fotografavimui reikalingų specifinių oro sąlygų, visada buvo pasiekiamas konsultacijoms, užduotis atliko laiku. Rekomenduojame Mindaugą Dvaronaitį kaip patikimą, savo sritį puikiai išmanantį bei puikiai projektus įgyvendinantį specialistą.
2019-08-02 11:24:29 IP 2e7r4095
Bendradarbiavimas vyko dalykiškai, maloniai ir sklandžiai. M. Dvaronaitis plačiai, išsamiai ir suprantamai pristatė įmonės teikiamas paslaugas, atsakė į visus klausimus. Darbai vyko labai operatyviai, profesionaliai. Projektas įgyvendintas kokybiškai ir išpildė visus lūkesčius.
Rekomenduojame p. Dvaronaitį kaip patikimą puikų savo srities specialistą.
2019-05-26 22:54:19 IP 2e7r427j
2019-05-16 12:18:25 IP 5jr3a5em
Tikimės sėkmingo bendradarbiavimo ir ateityje.
2019-04-01 12:22:46 IP 2i51fpm3
UAB „Inverse“ atstovas Mindaugas Dvaronaitis greitai perprato mūsų viešbučio ir restorano specifiką, išklausė mūsų pageidavimus ir pateikė optimalų sprendimą. Dirbo greitai, kokybiškai ir profesionaliai.
UAB „Inverse“ atstovo Mindaugo Dvaronaičio sukurtas virtualus turas puikiai pavaizduoja mūsų patalpų išsidėstymą, leidžia potencialiam klientui virtualiai įžengti į įvairias patalpas, pajausti mūsų patalpų ypatingą stilistiką, sudominti ji, paskatinti rezervuoti gražiai pavaizduotus kambarius arba organizuoti konferencijas būtent pas mus. Patraukliai atvaizduotas restoranas taip pat skatina užsirezervuoti staliuką vakarienei arba organizuoti pas mus šventes ir pobūvius.
Tikrai rekomenduosime UAB „Inverse“ ir jo atstovo Mindaugo Dvaronaičio profesionalias paslaugas kolegoms ir pažįstamiems.
2019-03-22 11:03:12 IP 2mmcephp
2019-03-07 09:09:23 IP 2i250r89
2019-01-21 09:24:45 IP 2i250fel
Darbas su Mindaugu vyko sklandžiai, visos užduotys buvo vykdomos laiku ir sklandžiai, todėl drąsiai galime rekomenduoti M. Dvaronavičių, bei jo atstovaujamą įmonę UAB Inverse.
Direktorius
Edvardas Astrauskas
2019-01-07 15:47:20 IP 5los4ms2
Bendradarbiavimas vyko dalykiškai, maloniai ir sklandžiai. Darbai vyko labai operatyviai, lanksčiai buvo reaguojama į situaciją. Visi pasiūlymai ir projekto įgyvendinimas liudija apie p. Mindaugo profesionalumą. Rekomenduojame p. Dvaronaitį kaip patikimą puikų savo srities specialistą.
2018-12-13 14:27:24 IP 66jd6bgj
UAB Neries Terasos
2018-10-22 09:39:42 IP 5lp3qc8s
2018-10-08 17:06:49 IP 6a6itj31
2018-10-06 11:36:39 IP 66hokunb
Susitikimo metu Mindaugas profesionaliai rekomendavo fotografavimo darbus atidėti, kad galutinis rezultatas būtų kokybiškesnis. Fotografavimo darbai vyko greitai ir sklandžiai, nuotraukas gavome greitai. Mums paprašius, buvo kelios nuotraukos buvo gražiai retušuotos.
Esame patenkinti galutiniu rezultatu, drąsiai rinksimės Mindaugą ateities darbams ir rekomenduosime kitiems.
2018-08-25 14:22:14 IP 28mbt9fv
Darbas su p. Mindaugu vyko sklandžiai, procesas buvo vykdomas greitai, pasiūlant gerą kainos ir kokybės santykį už atliktas paslaugas. Paslaugos tiekėjas viršijo visus lūkesčius.
Įvertinant rezultatus galime rekomenduoti UAB "Inverse" ir M. Dvarionaitį kaip 3D turo paslaugos specialistą.
2018-08-20 14:10:47 IP 2i24ruql
2018-08-20
Mindaugas Dvaronaitis sukūrė VšĮ Respublikinės Kauno ligoninės Akušerijos ir ginekologijos klinikos „Krikščioniškieji gimdymo namai“ atsinaujinusių patalpų virtualų turą. Visi jo pasiūlymai ir projekto įgyvendinimas liudija apie jo profesionalumą ir savo srities puikų išmanymą. Neabejodami rinksimės šį žmogų ir kitiems tokio pobūdžio projektams bei drąsiai galime rekomenduoti ir kitiems.
Generalinis direktorius doc. dr. Linas Vitkus
2018-08-06 15:20:17 IP 2fbasngp
Darbas su p. Mindaugu vyko sklandžiai, nenorėdamas vilkinti proceso p. Mindaugas dažnai pats ėmėsi iniciatyvos sprendžiant iškilusius klausimus įvairiuose projekto etapuose. M. Dvaronaičiui nekilo jokių nesklandumų derinantis prie sudėtingo viešbučio bei restorano darbo laiko atliekant numatytus ir sutartus darbus.
Tai jau antrasis mūsų projektas su M. Dvaronaičiu ir tikrai ne paskutinis. Iš sukauptos patirties su šiuo žmogumi tikrai galime jį rekomenduoti kaip patikimą, atsakingą savo srities profesionalą.
2018-07-05 13:30:50 IP 2cfq910q
Rekomenduojame Mindaugą Dvaronaitį kaip savo srities profesionalą.
2018-06-28 09:54:48 IP 2juf41u7
2018-06-26 16:33:18 IP 2i24t3us
2018-06-25 16:54:41 IP 2df5d85j
2018-03-27 09:19:58 IP 65grmc4c
2018-03-08 12:51:53 IP 5los4ms2
Mindaugo Dvaronaičio ir UAB Inverse dėka projektas „Varnių regioninio parko nekilnojamojo kultūros paveldo aktualizavimas ir sklaida sukuriant interaktyvų erdvės modulį“ buvo įgyvendintas sėkmingai, kartu buvo suteikta daug nemokamų papildomų paslaugų bei konsultacijų.
Rekomenduoju Mindaugą Dvaronaitį ir UAB Inverse kaip patikimą, į ilgalaikį bendradarbiavimą orientuotą, motyvuotą specialistą.
2017-10-31 10:07:48 IP 2e7r3rb6
2017-10-30 15:48:02 IP 65grmc1r
2017-10-18 15:08:04 IP 2e7r3ta7
2017-02-28 16:43:27 IP 5los4ms2
Norėčiau padėkoti Mindaugui ir jo komandai už operatyvumą padedant įgyvendinti didelės apimties projektą. Darbai buvo atlikti laiku, kokybiškai ir pagal projekto reikalavimus. Atsiradusias problemas sprendėme kartu visuomet rasdami tinkamiausią variantą. Tikrai rekomenduočiau Mindaugą ir jo komandą kaip atsakingus ir punktualius rangovus įgyvendinant inovatyvius kultūros projektus.
2017-02-28 14:40:25 IP 5f4soec1