Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Baltijos technologijų institutas
Parašykite savo atsiliepimą apie Baltijos technologijų institutas, UAB
Sveiki, 2021 m. baigiau JavaScript programą ir įgyjau jaunesniojo programuotojo kvalifikaciją. Iki tol tik kaip aktyvus vartotojas naudojau darbe ir laisvalaikiu kompiuterį (įvairias programas). Šios studijos pakėlė mano kaip eilinio kompiuterio programų vartotojo žinių lygį ir suformavo programuotojo pagrindus. Mėnesio bėgyje po studijų susiradau darbą buhalterijos srityje, kuriame teko taikyti dalį įgytų žinių. Studijų organizavimas vyko nuotoliniu būdu ir buvo sklandus. Mokslai buvo intensyvūs ir reikalaujantys daug asmeninių pastangų ir laiko, nes tai, ką išgirsdavome per paskaitas, būtinai įtvirtindavome savarankiškai sręsdami užduotis. Dėstytojai vedė paskaitas, lygiagrčiai turėjome kuratorių, kuris aktyviai (klausimų atsakymu būdu e-mail) pagelbėdavo (užvesdavo ant kelio) sprendžiant minėtas užduotis. Taigi, rekomenduoju Jums BIT'o studijas.
Sėkmės!
Naudodamasis proga nuoširdžiai dėkoju visiems BIT'o vadovams, dėstytojams ir specialistams už mano studijų organizavimą. Didelis Ačiū Jums!
Puiki mokymų kokybė. Mokymai vyko nuotolinių būdų, tačiau buvau labai patenkintas, nes kiekviena paskaita buvo įrašinėjama ir galima peržiūrėti, jeigu kažko nespėjai ar nesupratau. Dėstytojai visi buvo labai kompetentongi. Mokslus baigiau 2021 m. ir iš karto susiradau darbą.
2022 m. baigiau Multimedijos techniko formaliąją programą. Mokslais esu labai patenkinta. Visi dėstytojai buvo puikūs, išmanantys sritį, kurioje dirba, tad davė daug naudingų patarimų ir įžvalgų. Mokslai buvo sunkūs ir reikalaujantys daug asmeninio laiko, nes tai, ką išgirsdavome per paskaitas, būtinai įtvirtindavome praktiškai.
Tikrai sunkūs, intensyvūs ir didelės apimties mokymai, bet jos metu gaunamos praktiškai bakalauro lygio IT žinios. Šių mokymų pakanka, kad paskui galima būtų savarankiškai studijuoti ir plėsti kitų programavimo kalbų žinias. Po pusmečio pavyko gauti įdomų Junior programuotojo darbą didelėje tarptautinėje kompanijoje su geromis perspektyvomis. Rekomenduoju!
Prieš metus baigiau Java programuotojo kursą. Atsiliepimai patys geriausi, labai geri dėstytojai, viską labai aiškai išaiškino net pradinukui nuo nulio viskas suprantama. Po kursų iškarto susiradau darbą, rekomenduoju visiems, kurie nori pakeisti savo profesiją.
Prieš ketverius metus lankiau kursus šiame institute. Padėjo man pasiekti savo programavimo įgūdžių tikslus. Siūlo tikrai platų kursų spektrą, skirtą tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems programuotojams. Didelis ačiū mano pagrindiniams lektoriams: Gyčiui ir Gediminui!
Džiaugiuosi pasirinkusi BIT'e Frontend kursus. Informacija pateikiama suprantamai ir išsamiai. Daug praktinių užduočių.Dėstytojai geranoriški, tikrina ir komentuoja, daug sprendėme paskaitos metu. Pabaigus kursus BIT ir toliau domisi karjeros keliu, teikia rekomendacijas, rengia aktualius pranešimus. Jautiesi lyg turėtum krūvą mentorių, kuriems tikrai rūpi.
Mokiausi grafinio dizaino kurse, labai patiko. Darbinga ir kūrybinga atmosfera, dėstytoja atsidavus darbui ir studentams. Buvom išklausyti ir padrąsinti, gaudavom pastabų, kurios padėjo tobulėti. Ačiū
Rinkausi BIT, nes labai patiko profesionalus bendravimas ir konsultavimas pasirinktų kursų klausimais. Dėstytojų geranoriška pagalba iškilusiais klausimais ir suteiktos konsultacijos praktinių užduočių metu, visad įdomios temos ir užduotys, skatinimas klausti ir nebijoti suklysti. Tikrai rekomenduoju BIT, esant galimybei vėl rinksiuos čia mokytis.
Mokiausi čia prieš gerus metus Front-End kursus. Esu labai patenkinta studijų Baltijos technologijų institute kokybe, dėstytojų nuoširdžiu darbu. Tikrai rekomenduočiau kitiems Front-End mokytis čia, net jei mokintųsi nuo 0, esu tikra, kad po šių kursų ir paties besimokinančio pastangų galima gauti darbą IT srityje.
Labai gerai organizuoti intensyvūs programavimo kursai pradedantiesiems ir ne tik. Kompetentingi dėstytojai. Žinių ir įgūdžių patirtį plėsti ir turtinti gali čia kiekvienas žmogus, kuriam įdomus ir patrauklus IKT pasaulis.
Baigiau.NET persikvalifikavimo kursus. Savo srities profesionalai dėstytotai. Džiaugiuosi, kad mokymų medžiagoje ir praktikoje taikėme naujausiais technologijas, kas leido lengvai įsilieti į darbo rinką. 100% rekomendacijos kitiems kas nori save atrasti IT srityje, bet nežino nuo ko pradėti.
Prieš 2 metus BITe baigiau PHP 7 mėnesių nuotolinius programavimo kursus. Pradžioje sunkiau sekėsi, todėl gavau mentorę, kurios dėka tikrai patobulėjau. Esu dėkinga BITui už šią pagalbą ir visas suteiktas žinias. Puikūs dėstytojai, daug praktikos. Rekomenduoju.
Pasirinkau.NET kursus norėdama atnaujinti žinias programavimo srityje. Kursai buvo intensyvūs, įdomus, mažai teorijos ir daug praktikos, dėstytojai savo srities specialistai. Jeigu ateityje bus noras mokytis kitą IT sritį riksiuosi BIT.
Gerai organizuoti intensyvūs programavimo kursai pradedantiesiems su darbo biržos finansavimu. Lankstūs, kantrūs ir kompetetingi dėstytojai
Prieš 4 metus baigiau šią mokyklą. Šaunūs darbuotojai, labai daug informacijos. Kursai laibai padėjo apsispręsti ką noriu veikti gyvenime.
BIT frontend programavimo kursai yra neabejotinai vertingi, nes dauguma dėstytojų demonstruoja išskirtinius mokymo įgūdžius ir užsidegimą dėstomui dalykui. Žinoma teko susidurti ir su ne tokiais užsidegusiais dėstytojais, tačiau šis nedidelis trūkumas netrukdė mokytis ir siekti tikslo. BIT'o gerai sudėliotos mokymo programos ir palanki mokymosi aplinka yra geriausias pasirinkimas frontend entuziastams.
Prieš 2 metus, nusprendžiau išbandyti savo jėgas IT srityje ir labai džiaugiuosi, kad šiuo keliu mane lydėjo, pati geriausia mokykla Lietuvoje - BIT. Įdomiai paruošta programa, kompetetingi dėstytojai ir įgyta neįkainojama patirtis IT srityje, padėjo pamatus mano tolimesniai veiklai. Nuoširdus Jums ačiū:)
Baigiau BIT prieš 2 metus, Full stack PHP programuotoju. Dėstytojai puikūs, savo srities žinovai ir specialistai. Tad ačiū Jiems ir BIT.
Labai malonus bendravimas, kompetetingi dėstytojai, kokybiškas žinių pateikimas. Čia įgijau programuotojo kvalifikaciją, kas padėjo sėkmingai įsilieti į IT darbo rinką.
Baigiau.NET persikvalifikavimo kursus. Puikūs dėstytojai, paruošė ne tik su programavimo teorija ir užduotimis bet ir pačio darbo ir įsidarbinimo aktualijomis.
Mokiausi.net programavimo kursus su ES finansavimu. Tvarka dėl ES griežta, bet dėstytojai ir medžiaga tiko ir patiko.
Puiki mokymosi sistema dirbantiesiems. Dėstytojas - savo srities profesionalas. Buvo tikrai naudingai praleistas laikas ir įgyta naujų žinių.
Labai patenkintas bit organizuotais mokymais. Praėjus.net kursą pavyko rasti darbą dar iki kursu pabaigos.
Comparing with other such schools, I would recommend BIT, as I had an opportunity to take lessons in few such type of schools.
Lankiau intensyvius (paskaitos kasdien po 4 valandas vakarais ir netgi šeštadienį) front-end kursus prieš 2 metus. Deja, po kelių mėnesių teko kursus nutraukti dėl sveikatos problemų. Iki šiol su nostalgija prisimenu, kaip laukdavau paskaitų, kaip įdomiai jos prabėgdavo, kaip smagu būdavo savarankiškai atlikinėti užduotis, diskutuoti su bendramoksliais ir labiau patyrusiais entuziastais (tame tarpe ir dėstytoju bei jau pabaigusiais BIT)... Buvo labai gaila viską nutraukti, bet deja, tada neturėjau kito pasirinkimo. Nors kursus lankiau tik kažkur 3 mėnesius (pilna trukmė buvo berods 7), bet tiek dėl jų intensyvumo, tiek dėl puikaus dėstytojo išmokau tikrai nemažai. Tiems, kas rimtai nusiteikę, iš tikrųjų domisi šia sritimi ir nebijo DAUG ir sunkaus darbo, tikrai rekomenduoju kursus BIT. Negaliu palyginti su kitomis mokyklomis, bet tikrai buvau patenkinta kursų kokybe. Dėstytojas Rimantas B. - auksinės kantrybės žmogus, moka išaiškinti, negaili netgi savo asmeninio laiko, jeigu mato, kad žmogus tikrai užsidegęs ir pats stengiasi. Man labai patiko tai, kad dėstytojas stengėsi, jog mes suprastume dalykus, suprastume dalykų esmę, vietoj to, kad tiesiog išmoktume kurti kažką pagal šablonus (nors kai esi visiškai žalias, pačioje pradžioje to neišvengsi). Pasikeitus gyvenimo aplinkybėms, svarstau sugrįžti ir šįkart pilnai pabaigti kursus.
Dėstytojai buvo puikūs ir padėjo ne tik išmokti, bet ir gauti pirmąjį darbą front-end programuotojo pozicijoje. BiT ne tik mokymo įstaiga, tai - buvo mano vartai į sėkmingą karjerą IT srityje.
Dirba kvalifikuoti dėstytojai, visuomet suteikia reikiamą informaciją. Kursai buvo kokybiški. Rekomenduoju
Turėjau JavaScript, PHP, JAVA, SQL paskaitas, atnaujinau senas žinias ir įgijau naujų. Dėstytojai kvalifikuoti, atsako į kievieno klausimus, padeda su praktinėmis užduotimis.
Baltijos technologijų institute baigiau žiniatinklio programavimo (full-stack) ir.NET programavimo mokymus. Mokymai nuostabūs. Ačiū BIT už suteiktas žinias.
Man BIT yra apie įkvepiančius žmones ir naujas patirtis!
Didžiausios sėkmės visam BIT kolektyvui, esamiems ir būsimiems studentams!
Lanksti mokymų sistema dirbantiesiems. Dalyvavau React mokymuose. Dėstytojas - savo srities profesionalas.
Prieš tris metus aš baigiau šį institutą ir per mėnesį radau darbą. Nuo tada aš sėkmingai dirbu IT pramonėje. Kursai yra gerai suplanuoti, o mokytojai turi daug realaus gyvenimo patirties. Jie daro viską, kad paruoštų studentus darbui. Aš labai rekomenduoju šį institutą.
Gera mokykla, dėstytojai savo srities profesionalai (R.Belovas, A.Kijakauskas, A.Novikovas). Verta pasirinkti šią mokyklą jeigu norite pasinerti į programavimo pasaulį. Svarbiausia labai daug mokytis ir nenuleisti rankų kai nesiseka. Ačiū.
Patiko mokymu programos trukme ir uzimtumas, tiek mokytoju bei mokiniu tikslingas susitelkimas i mokslus.
Puiki mokykla, profesionalūs mokytojai, visada pasiruošę padėti. Geriausia pastarųjų metų investicija į save.
Prieš keletą metų baigiau Kauno BIT Web programavimo pagrindus. Gavau tikrai daug naudingų žinių, radau savo kryptį. Dėstytojai buvo tikrai labai geri, dėmesingi. Labiausiai patiko Front-end dalis su dėstytoju Andrium S., tačiau buvo gan sunku su Back-end. Abu dėstytojai visuomet atsakydavo į klausimus tiek asmeniškai tiek paskaitų metu, daug dirbome savarankiškai ir su grupiokais kartu. Puiku tai kad paskaitų medžiagą turedavome iš anksto, taip buvo žymiai lengviau mokintis. Esu dėkinga už šią patirtį. Ir tikrai rekomenduoju BIT kaip pačią pradžią į IT sferą.
Baigiau "Full stack" kursus BIT. Geras pradžiamokslis norintiems išbandyti savo jėgas, įsitikinti ar Jums tinka ši sritis ir įgauti "Basic" žinias.
Po kursų baigimo supratau, kad mane labiau traukia kita sritis su programavimu.
Kas džiugina, kad galėjau panaudoti "basic" žinias ir gan nesunkiai pereiti į kitą IT srities kryptį.
Baigiau Baltijos technologijų institutą prieš 3 metus, tuo metu ėjau į Multimedijos studijas, dėstytojai tikrai savo srities profesionalai ir iš jų išmokau tikrai daug. Visada pasiruošę padėti ir atsakyti i bet koki klausymą. Dėja negalėjau rasti darbo toje srityje. Bet šiuo metu dirbu tikrai gera ir patinkanti darba kur galiu pritaikyti savo įgytas žinias.
Trumpai: rekomenduočiau BIT, svarbiausia suprasti, kad reikės ideti pastangų darbu ieškojime.
Projektavimo klaidos gali kainuoti milijonus
Stogas neatlaiko vėdinimo įrenginių, pamatai statinio ar statinys netelpa į sklypo ribas, brangiai kainuojančius projektavimo klaidų pavyzdžius vardija advokatų kontoros NOOR vadovaujantis...

Atsinaujinančių išteklių energetikos projektams - 50 mln. Eur
"Investicijų ir verslo garantijos" (INVEGA) teikia tiesioginę finansinę pagalbą atsinaujinančių išteklių (AEI) projektams finansuoti. Dėl lengvatinių paskolų gali kreiptis verslas ir ūkininkai...

PropTech inovacijos: biurai, orientuoti į žmonių patirtį
Pasaulyje, taip pat ir Lietuvoje vis sparčiau plėtojamos PropTech (angl. Property Technology) rinkos ambicijos daug žadančios: jau vyksta ir dar laukia įspūdinga NT industrijos transformacija –...
BIT rengiami kursai buvo mano pirmieji žengiant į grafikos dizainą. Juose viską pradėjau nuo nulio, tačiau šiandien sėkmingai dirbu šioje srityje ir ateityje turiu planų sugrįžti į kitas mokymo programas. Rekomenduoju!