Lankytojų nuomonė, pagyrimai, skundai apie įmonę Gym Plius, UAB
Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Gym Plius
Forum Fitness
Forum sporto klubasAdresas: Konstitucijos pr. 26, LT-08105 Vilnius.
Veiklos sritys: sporto paslaugos, sporto klubai; pirtys ir baseinai; pramogos ir poilsis; sporto organizacijos.
FORUM sporto klubas didžiuojasi tuo, jog jau nuo 2003 metų Lietuvoje siūlo aukščiausios kokybės visapusiško sveikatingumo paslaugas. Sukaupta patirtis mums leidžia klubo nariams pasiūlyti tai, kas jiems svarbiausia: nepriekaištingą paslaugų kokybę, komfortą ir asmeninį dėmesį kiekvienam bei išskirtines sąlygas...
E. parkas
Epower ArenaAdresas: Ukmergės g. 298, Norfa XXL požeminė aikštelė, LT-06143 Vilnius.
Veiklos sritys: pramogos ir poilsis; motociklai; renginių organizavimas; sporto paslaugos, sporto klubai.
Išbandykite elektrinius kartingus ir motociklus Vilniuje, Pašilaičiuose. Naujas kartodromas Vilniuje jau veikia. Epower Arena įsikūrusi po stogu, todėl čia laiką puikiai praleisite bet kokiu oru. Elektrines transporto priemones jums parinksime pagal jūsų norus ir patirtį. Pasimėgauti aštriais pojūčiais galėsite be...
Trackon [Trackon, UAB - Šaudykla]Adresas: Darsūniškio g. 71, Dijokiškių k., Kruonio sen.,Kaišiadorių r. sav.,, LT-56301 Kaišiadorių r.
Veiklos sritys: pramogos ir poilsis; ginklai, savisaugos priemonės; kita veikla; renginių organizavimas; sporto organizacijos; sporto paslaugos, sporto klubai.
Trackon, UAB - Šaudykla
Šaudykla, esanti Darsūniškio 71, Dijokiškių km., Kruonio sen., Kaišiadorių r. sav. Galimybė šaudyti į stacionarius ir judančius taikinius, su mūsų arba savo ginklais.
Euroatletas
Sporto prekės, treniruokliai, nardymo įrangaAdresas: Birželio 23-iosios g. 27A, LT-50202 Kaunas.
Veiklos sritys: sporto, turizmo reikmenys; didmeninė prekyba; importas; interneto parduotuvės; metalas, apdirbimas, gaminiai; pramogos ir poilsis; sporto paslaugos, sporto klubai.
UAB "EuroAtletas" - sporto įrangos tiekimas, gamyba ir montavimas. GAMYBA - viena iš esminių mūsų veiklos krypčių, gaminame labai įvairią sporto įrangą, ir jos asortimentas pastoviai didinamas: Krepšinio stovų gamyba Kaune Rankinio vartų gamyba Kaune Stovų inventoriui gamyba Kaune Lauko sporto įrengimų gamyba Kaune...
Treniruoklių gamyba
Įvairių treniruoklių, sportinės įrangos gamintojasAdresas: Beržiniškės g. 2A, Naisių k., LT-81474 Šiaulių r.
Veiklos sritys: sporto, turizmo reikmenys; didmeninė prekyba; gamyba; interneto parduotuvės; mažmeninė prekyba; metalas, apdirbimas, gaminiai; sporto organizacijos; sporto paslaugos, sporto klubai.
“Treniruoklių gamyba” gamina įvairius treniruoklius, blokus, suoliukus ir kitą sportinį inventorių pagal individualius užsakymus. Į verslą žiūrime atsakingai. Mums labai svarbi kiekvieno sportininko nuomonė. Dažnai bendraujame su įvairių sporto klubų treneriais, taip atrasdami dar daugiau naujovių, patobulinimų...
Prisijungti prie katalogo
1836,57
-0,65%
2022-08-02 16:03:45 IP 2cfq6d71
2022-08-02 09:28:53 IP 28p99002
Vėluojant kelias dienas, o dažniausiai - niekad - negausite pranešimo ir sąskaitos iš klubo, jog jau laikas susimokėti. Pirmiausia jie atsiųs antstolius.
Visiems norintiems sportuoti ir pasitikėti vieta, kurioje sportuojate, siūlau vengti šito klubo kaip maro. Įmonė orientuota į žmonių, kurie pasirašo sutartį ir nebesilanko klube, pinigus. Nesirūpinama vartotojo interesais.
2022-07-27 13:16:19 IP 28m81r7l
Buvau nusipirkęs dviejų mėnesių narystę (apmokėjau iškart kortele) be jokių papildomų sąlygų, praėjo 2 mėnesiai, lankytis klube nustojau, šiandiem gavau žinutę jog vyksta ikiteisminis tyrimas dėl mano skolos gym+ ir dar papildomos išlaidos skolos išieškotojams.ŠITIE VELNIAI SAVAVALIŠKAI PRATĘSĖ MANO SUTARTĮ ir IŠKART NESUMOKĖJUS KREIPĖSI Į ANSTOLIUS ! Kaip apgailėtina, rekomenduoju BĖGTI NUO ŠITŲ SUKČIŲ IR GYVENIME LINKIU NEĮKELTI KOJOS Į JŲ APGAILĖTINUS SPORTO KLUBUS KURIE YRA LABAI PRASTOS BŪKLĖS IR ŽMONĖS TEN TRENIRUOJASI SU TRENIRUOKLIAIS LIKUSIAIS PO SOVIETŲ ! Labai prastas sporto klubas su neproporcingai aukštom kainom ir mažai erdvės ir dar vyksta plėšrūniški lupikavimai iš savų klientų ! Į salę nebuvau įkėlęs kojos ir neplanavau po sutarties pasibaigimo, bet man vyjsta IKITEISMINIS tyrimas, ir mokėt jiems pinigus tiesiogine ta žodžio prasme už NIEKĄ.. ačiū gym+ jūs taip pat eikit paskui rusų laivą :)) -20 dešimbalėje sistemoje
2022-07-26 08:54:44 IP 2ju3l7r2
2022-07-25 15:01:06 IP 66hok59i
Gyvenime neprasidėsiu. Pati sporto vieta - gera, bet administracija, mokėjimo sistemos, bei sutarties pasirašymas (Tiesiog paspaudus varnele, sutinkate vargti metus mokėti sutartį, net nelankant sporto salės.)
Neprasidėkite..
2022-07-18 21:23:08 IP 29mbajt4
P.s.: linkėjimai Gediminui iš supporto, jis labai stengėsi man padėti, o tos valytojos geriau nebeleiskit prie žmonių - dar padurs, jei parūkyt neduosi.
2022-07-15 22:45:30 IP 27p4a6ht
Lankiau klubą metus laiko.
Besibaigiant sutarčiai, paskambino vadyba ir pasiūlė gerą kainą, tačiau pasakiau, jog vasaros metu nelabai planuoju sportuoti ir dar nesu apsisprendus dėl vėlesnių užsiėmimu. Vadyba pasakė, jog telefoninis pasiūlymas man galios iki tam tikro laiko, jei nuspręsiu sportuot toliau. Nusprendžiau netęsti sutarties, tad apmokėjau paskutinį mėnesį ir ramiai "išėjau" vasarot. Bet deja, mano narystė kažkokiu būdu prasitęsė, ty pasak admin, sudaryta nauja metinė sutartis. Kokiu būdu ją sudariau, klientų aptarnavimo centras neatsako nuo birželio 23d: (nusiunčiau konkretų laiką, numerį, kuris man pateikė pasiūlymą, bet jie atsakė, kad tai ne Gym+ numeris. Tai teko įrodynėti, jog būtent šis numeris skambino dėl naujos sutarties. Vėliau pripažino, kad tai jų numeris, bet jau prasidėjo 4 savaitė, kai laukiu info su mano sudaryta sutartimi. Deja, kolkas atsakymo neturiu. Planavau grįžti į GymPlius rudenį, bet dabar esu tikra, jog negrįšiu.
Mokestis vis dar kapsi, sakė perduos antstoliams :D tai šiandien aš kreipiausi į vartotojų teisių tarnyba
2022-07-15 22:41:55 IP 27p4a6ht
Asta, aha kreipiausi į vartotojų teises. Bet manau, kuo daugiau žmonių kreipsis, tuo geriau, tad kreipkimės visi :)
2022-07-11 20:24:11 IP 2e7r436m
2022-07-07 16:19:13 IP 2ju3l7mn
Ar bandėte kreiptis į Vartotojų teises?
2022-07-07 16:17:56 IP 2ju3l7mn
Rašau pirmą blogą atsiliepimą gyvenime, bet noriu įspėti kitus. Paskaičiusi atsiliepimus pamačiau, kad ne man vienai tokia situacija.
Mano sutartis baigėsi, bet už sekantį mėnesį vistiek gavau sąskaitą. Parašius buvo paaiškinta, kad pratęsiama neterminuotai ir kad laukia apmokėjimo. Prieš mėnesį dar skambino iš Gym+ aptarnavimo su klausimu ar pratęsiu sutartį, sakiau, kad ne. Atstovė nė žodeliu neužsiminė apie papildomas sutarties nutraukimo sąlygas ir davė suprasti, kad jokių papildomų veiksmų atlikti nereikia.
Jei žadat nutraukti sutartį pasibaigus jos galiojimui - geriausia rašykit kokius 2 mėnesius anksčiau, nes tikėtina išgirsit apie terminus apie kuriuis net neįtarėt :D ir dar nurodytais kontaktais neatsilieps greitai ir nuvilkins klausimus. Ir būtinai gaukit raštišką patvirtinimą, kad toliau sąskaitų nebesiųstų.
Gal kas jau kreipėtės į vartotojų teises dėl šitų bajerių?
2022-07-05 23:09:39 IP 2i23v36l
2022-06-27 16:26:42
Gal kas jau kreipėtės į vartotojų teises dėl šitų bajerių?
2022-06-22 23:47:45
Ar bandėte kreiptis į Vartotojų teises?
Tai palikau kaip yra, bet ne duok Diev dar kartą atsiųs tai 100% kreipsiuosi. Dar ir į žurnalistus prie to pačio, nes istorijų oho kiek daug, kaip šitas klubas gerai sukasi:) savo laiką gaišti bylinėjimuisi turbūt niekas nenori, turiu pakankamai veiklos ir taip, nu bet tokio nesiskaitymo su žmonėm tai negaliu pakęsti. Administratorės išvis aukšto levelio "galit kreiptis ir į teismą, nieko nežinau, sutartį nutraukti galit tik nuo rugpjūčio 1d., jūsų laiškų nematau, su kuo bendravot nežinau, paskambint kas atsakingas nėra kam, su jumis susisieks o jeigu ne susisieks skambinkit vėl (nei karto nesusisiekė patys, nors kokius 3 kartus žadėjo). Aj meluoju, paskambino kai paskaitė šį atsiliepimą rekvizituose. ????
2022-06-22 22:41:51
Kaip gaila, kad nepaskaičiau atsiliepimų anksčiau! Gyvenime nesu rašiusi neigiamo atsiliepimo, bet šį kartą, norėčiau įspėti kitus. Nes šis klubas puikiai išsilaiko apgaudinėdamas žmones. Pirmiausia, buvo užsakyta paslauga FLEXI, kad būtų galimybė atšaukti esant poreikiui. Bet jų sistema, automatiškai išskaidė mokėjimus 12 mėnesių. Po mėnesio, norėjome sutartį nutraukti, ko padaryti neįmanoma, nes jie ir toliau siunčia saskaitas. Taip moku, jau kokius 5 mėn.:) Galų gale, po visų ginčų, gavau laišką, kad sutartis bus nutraukta nuo birželio 1d. Ką jūs galvojat, prieš porą dienų vėl gavau sąskaitą už Liepos mėnesį. Ir man sako, kad nutraukimas dabar įmanomas tik nuo Rugpjūčio 1d.:) administratorės nieko nežino, atsakingų asmenų kam paskambinti nėra, garantuoja kad išsiaiškins situaciją ir perskambins, bet taip ir neperskambina. Tikrai nerekomenduoju čia lankytis, nebent norit galvos skausmo.:)
2022-06-22 15:00:20
2022-06-22 11:39:00
2022-06-17 21:21:39
2022-06-14 16:06:14
2022-06-10 12:08:04
2022-06-06 14:18:52
2022-06-02 20:22:32
Stai toki komentara buvau ikelusi balandzio pradzioje, pirmomis menesio dienomis. Nes, kovo 23 d. gaunu is legal balance grasinima su raginimu apmoketi skola. Tuomet bankininkysteje randu suma 44 eur. mokejima, sumoku. sako dar sumokek, cia ka sumokejai suma uz du menesius, plius isieskojimas.ir dar paprase uz isieskojima papildomai, antra karta. na tuomet prasidejo diskusija su sporto klubu, paprasiau kad atsiustu sutarti, kuria mes neskaite visi telefonu tvirtiname per pora minuciu o sutarties n lapu. skaitydama sutarti randu punkta 6, 2, butinai perskaitykite ir jus! kad jei klientas veluoja moketi, sporto klubas GALI nutraukti sutarti be isankstinio ispejimo, ne teisminiu keliu. tuomet buvo iskeltas klausimas, o kodel jie nenutrauke sutarties nuo pirmo pavelavimo? vadinasi net veluodama mokejau kelis menesius vien tam, kad jiems taip buvo patogiau? Tuo sutarties punktu vadovaudamiesi sutareme, kad sporto klubas visgi nutraukia sutarti, atsiima is legal balance ieskini ir viska uzbaigiam. ir spekit. pries kelias dienas ir vel gaunu grasinima is legal balance teismais, ty po 2 menesiu, kad jei nesumoku uz kazka tai jie mane duos i teisma.Vartotoju teisiu tarnyba rekomenduoja kreiptis pirmiausia i kluba rastiskai su isdestytais motyvais, po ju atsakymo, jei nepavyksta susitarti, jau pas juos, i vartotoju teises. dar sprendziu ar ieskoti teisybes per vartotoju tarnyba, ar bandyti susigrazinti pinigus nuo pirmo pavelavimo teisminiu keliu. laukite tesinio.
2022-05-31 14:57:57 IP 2g44dufv
2022-05-31 07:32:56 IP 2cfq7g8g
Gerbiami sporto kolegos prieš ateinant į ši sporto klubą pagalvokite
2022-05-30 18:49:32 IP 2anaqit4
2022-05-28 17:30:20 IP 5f4soq1p
2022-05-24 11:06:14 IP 1b0l4otq
2022-05-18 16:06:41 IP 2i24uro7
2022-05-13 18:28:24 IP 2h85a85v
APSURDO TETRAS.
2022-05-13 14:03:56 IP 2ju3l8jc
Ar kas kreipėtės į teisininkus, dėl problemos su nutraukimais sutarčių? Nes jie dirba su anstolių įmone išvien, reis sprest šita problema.
2022-04-22 10:58:27 IP 2df5crff
Sukčių sporto klubas, verslas visiškai nesidomi kliento interesais ir neleidžia atšaukti sutarčių. Nerekomenduoju.
2022-04-22 10:55:06 IP 2df5crff
Aš irgi labai retai rašau atsiliepimus, bet šįkart reikia parašyti. Liūdna skaitant tiek daug negatyvių atsiliepimų, žmonės, ar jūs bent patys skaitote, po kuo pasirašote? Jeigu sutinkate su sąlygomis jų neskaitydami, tai čiau jau jūsų, o ne klubo problema. Lankai Gym+ nuo pat pirmos dienos, kai jie atsirado, vien jau jų atėjimas padarė daug geresnes kainas visiems ir visuose kituose klubuose, todėl nustokite kaltinti kitus dėl savo problemų. Nei karto (išskyrus kažkada kai buvo avarija) nebuvo kad nebūtų šilto vandens, nei karto nebuvo kad kažko paklausus negaučiau atsakymo. Taip, ir Gym+ turi keletą smulkių neesminių trūkumų, ir tik vieną didelį minusą, kad vis dar nepadaro nuolatinių metinių narysčių, kur sumokėtum ir būtų ramu. Tada ir verksmų iš žmonių būtų mažiau, tikiuosi galų gale tai bus padaryta visam laikui, o ne tik kartais kai būna akcijos.
Tai ir durniui aišku, brangiau sumokėjau bet tik mėnesiui, pasirodo ne turiu nutraukti prieš 30dienu, sąskaitas atsiuntė vėluojama o tai reiškia nutraukti dar vėliau. Apiplešimas!
2022-04-20 22:06:26 IP 2ju3l6oi
2022-04-20 15:00:48 IP 55vr9a36
2022-04-18 12:50:02 IP 2e7r3n9p
2022-04-16 19:22:26 IP 2e7r443a
2022-03-31 10:17:42 IP 2aim2se1
2022-03-28 10:21:50 IP 2e8b8jfn
Padarius išvadą, kad mums ten nesinori lankyt parašėm administratorei, kad norim nutraukti narystę.
Mano narystės atšaukimą patvirtino po kelių laiškų.
O čia jau susiduriau su dar vienu jų bardaru. Pareiškė, kad mano vyras turi narystę metinę, įrodinėjo ištisą dieną, aiškino, kad nutraukti neįmanoma. Į vakarą administratorei atėjo nušvitimas, paklausė gimimo datos kliento. Persitikrino, parašė kad sistemoj ne ta pavarde buvo klientas įrašytas (moteriška), todėl ji tokia žliba buvo. Nepripažino savo klaidos iki pabaigos, nei atsiprašė, nei ką... Apsimelavo...
Kompetencijos, pagarbos iš administracijos 0.
Trenerė Karina, ačiū už įvadinę treniruotę, kuriuos nebuvo. Kam siųsti atsiliepimą apie treniruotę, jei jos nesuteikėt?
2022-03-14 20:30:17 IP 2ju3ktun
2022-03-08 10:55:36 IP 2e7r426p
2022-03-06 08:33:45 IP 2i23sd77
2022-02-25 14:26:13 IP 2nom4ln5
2022-02-17 12:13:29 IP 28mem83u
Aišku, jeigu sistema būtų labiau naujoviškesnė būtų liuks! :D
2022-02-08 00:45:23 IP 2ju3kt2h
2022-02-07 11:49:45 IP 2cfq6d71
SVEIKI.NOREJAU PASIDOMĖT GAL KAS TURITE PATIRTIES APIE GYM PLIUS BALTŲ PR.49F?KOKIE ATSILIEPIMAI BŪTEN SU ŠIUO KLUBU?
2022-02-04 19:25:16 IP 55p9ak3k
2022-02-03 12:49:05 IP 2ju3l3ss
2022-02-03 12:20:58 IP 5ju9b6pn
Sveiki,
nerekomenduoju šio sporto klubo. Buvau užsakęs narystę su neterminuota sutartimi. Jų taisyklės reikalauja, kad apie neterminuotos sutarties nutraukimą privaloma informuoti prieš 30d. Apie sutarties nutraukimą nuo vasario 1d informavau emeil'u sausio 1d, bet pastebėjau, kad el bankininkystėje jau už vasario mėn man išrašyta sąskaita. Susisiekus paprašius nutrauktį sutartį dabar reikalauja sumokėti mėnesiui į priekį tam, kad nutrauktų sutartį nuo kovo 1d. Visiškas absurdas
Nerekomenduoju tokio klubo, buvo rašyta Jiems, kad noriu nutraukti, kokia sumą pervesti, viską pervedžiau ši mėnesį vėl reikalauja, kad apsimokėčiau sąskaitą. Administratorės viena už kitą geresnės, žada perskambinti sutvarkyti, bet nieks nieko nedaro.
Ne sporto klubas, o a******ų kontora.
2022-01-27 18:31:49 IP 2dem20ce
2022-01-27 13:22:32 IP 2cfq5dsl