Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Finansų patarimai
Parašykite savo atsiliepimą apie MB "Finansų patarimai"
Noriu labai padekoti Tautvydui ir visai Jo komandai uz greita darba ir visus ispildytus musu lukesčius gaunant būsto paskolą. Ka pažadėjo, ta ir ivygdė. Didžiausios rekomendacijos !
Noriu nuoširdžiai padėkoti Tautvydui ir visai komandai už kantrybe ir pagalbą gaunant būsto paskolą nuotoliniu būdu. Bendravimas, dokumentų tvarkymas vyko sklandžiai, paprastai ir aiškiai- tikri profesionalai. Aciu Jums!!! 100% rekomendacijos! Kuo didžiausios sėkmės Jums ir Jūsų įmonei.
Nuoširdžiai dėkojame Tautvydui ir visai komandai už pagalbą gaunant būsto paskolą nuotoliniu būdu. Bendravimas, dokumentų tvarkymas vyko sklandžiai, paprastai ir aiškiai- tikri profesionalai. Aciu Jums!!! 100% rekomendacijos! Kuo didžiausios sėkmės Jums ir Jūsų įmonei.
Ačiū Finex komandai, puikiai ir profesionaliai atliko savo darbą. Daug kur kreipiausi dėl paskolos, gavau tik neigiamus atsakymus, o Finex išsprendė visas problemas ir surado geriausią pasiūlymą. Įsigyjau ką norėjau, be jokių didelių rūpesčių. Tik geriausios rekomendacijos!
Nu super. Patarė visais tuo metu rūpimais klausimais, padėjo viską sutvarkyti iki galo. O ir kreipiausi, nes jie profesionalai savo sferoje, įmonės darbas tai puikiai atspindėjo.
Labai labai rekomenduojam ir dėkojam finex komandai. Su jų pagalba viskas vyko sklandžiai ir aiškiai. Malonu ir paprasta bendrauti. Padėjo su visais reikiamais dokumentais, paaiškino viską, ką reikia daryti ir kokie žingsniai laukia! Esame labai patenkinti, nes be jų pagalbos nebūtumem gave būsto paskolos.
Didelis Aciu Finex komandai! Padare tai kas buvo neimanoma. Kai kreipemes patys i bankus tai nepaviko gaut busto paskola, bet Finex komanda rado buda gaut mums busto paskola su gerom salygom ir dar plius irengimui. Jai norite gauti geras salygas ir sutaupyti savo brangu laika butinai kreipkites i Finex ????
Labai malonus aptarnavimas, padėjo įsigyti savo svajonių būsta dirbantiems anglijoje, kai visi kiti bankai net nesivėlia į kalbas arba pasiūlymai buvo kosminiai. Padėjo visais klausimais nuo a iki z.
Ypač didelis ačiū Tautvydui kuris ir buvo atsakingas už mūsų paskolos gavima.
Patirtis prasant Finex pagalbos buvo gera. Viska paaiskina, pasako ka reikia padaryti ir kodel. Rekomenduociau, kaina siektiek statoka, bet kokybe darbo gera!
Rekomenduojame FINEX. Dėkojame Tautvydui už puikų konsultavymą, kokybiškai ir operatyviai atliktą darbą gaunant kreditą užsienyje dirbačiam asmeniui. Kredito sąlygos atitiko galimybes, norus ir lukesčius. Skubiai, nuotoliniu būdu sutvarkyti dokumetai mums sutaupė daug laiko. Sėkmės darbuosi.
Profesionaliai dirbanti komanda! Konsultavimas, bendravimas su klientu, dokumentų tvarkymas - viskas aukščiausiame lygyje. FINEX sutaupė mums begalę brangaus laiko, suderino palankiausias sąlygas, darbą atliko dalykiškai, greitai ir nepriekaištingai. Net neįsivaizdavome, kad bus taip paprasta! Ypatinga pagarba Tautvydui. Mums pasisekė, kad būtent jį suradome šiuo svarbiu šeimai momentu. Iš mūsų bendradarbiavimo liks tik geriausi prisiminimai. Pačios geriausios rekomendacijos!!! Linkime Finex ilgai gyvuoti. Jūsų pagalba daugeliui neįkainojama.
REKOMENDUOJU, labai puikiai atlieką savo darbą puikus bendadarbiavimas iškilus klausimams visada atsako ir padeda išspręsti 100% Tik FINEX
Esame labai patenkinti FINEX komandos darbu - jų pagalba gavome paskolą LT nors patys dirbdame Norvegijoje, dokumentai buvo sklandžiai paruošti nuotoliniu būdu, super. Ačiū visai komandai bei Tautvydui. Rekomenduojame❗️
Patys geriausi atsiliepimai, viskas puikiai, aiškiai, greitai, suprantamai, rekomenduoju! Dar karta ačiū!
Labai nuosirdziai su zmona Jolanta norime padekoti visai finex komandai uz tarpininkavima gaunant paskola Lietuvoje.
Rekomenduoju!
labai didelis nuosirdus aciu brokeriui Mantui uz pagalba gaunant paskola svajoniu namams, profesionalia konsultacija :)
Atsakyti
DIDELIS AČIŪ Tautvydui už tarpininkavimą mums imant paskolą. Jis tikras savo srities profesionalas, su jo pagalba viskas vyko greitai ir sklandžiai. Kaip ir tikėjomės gavome reikiamų ir naudingų patarimų ko pasėkoje sulaukėme teigiamo sprendimo iš kredito unijos su puikiomis sąlygomis! Visiems rekomenduojame!
Sveiki, nuosirdziai esu dekinga Tautvydui ir visai Finex komandai už puiku darba, padedant gauti paskola. Nuoširdus, didelis Aciu. Sėkmės darbuose ir gyvenime!
Laba diena, norime nuoširdžiai padėkoti Tautvydui už pagalbą! Tik Jūsų dėka dabar galime džiaugtis nuosavu būstu:)
Laba diena. Labai gera įmonė. Didelis ačiū Tautvydui, padėjo greitai gauti paskolą ir greitai turėsim naujus, jaukius namus
Labai esame dėkingi Tautvydui ir visai Finex komandai už greitą ir puikų darbą padedant gauti paskolą.Tik Jūsų dėka įsigijome naujus namus.Dar kartą ačiū ir sėkmės Jums darbuose !
Labai komunikabilus darbuotojai, kurie tikrai gerai išmano savo darbą. Viskas būdavo atlikta laiku ir kaip buvo tartasi. Buvo malonu dirbti su šia įmonę, nes įmonei tikrai svarbu gerai atlikti savo darbą ir palikti klientą laiminga. Ačiū :)
Projektavimo klaidos gali kainuoti milijonus
Stogas neatlaiko vėdinimo įrenginių, pamatai statinio ar statinys netelpa į sklypo ribas, brangiai kainuojančius projektavimo klaidų pavyzdžius vardija advokatų kontoros NOOR vadovaujantis...

Atsinaujinančių išteklių energetikos projektams - 50 mln. Eur
"Investicijų ir verslo garantijos" (INVEGA) teikia tiesioginę finansinę pagalbą atsinaujinančių išteklių (AEI) projektams finansuoti. Dėl lengvatinių paskolų gali kreiptis verslas ir ūkininkai...

PropTech inovacijos: biurai, orientuoti į žmonių patirtį
Pasaulyje, taip pat ir Lietuvoje vis sparčiau plėtojamos PropTech (angl. Property Technology) rinkos ambicijos daug žadančios: jau vyksta ir dar laukia įspūdinga NT industrijos transformacija –...
Labai dėkoju Tautvydui ir visai finex komandai už paslaugas gaunant paskola (gyvenant ir dirbant užsienyje). Finex visada labai greitai ir nuosekliais atsake į visus klausimus ir labai džiaugiuosi pasinaudojus ju paslaugomis. Rekomenduoju!