Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę EUROVAISTINĖ

Atsiliepimai apie EUROVAISTINĖ, UAB

Jauskitės gerai!
Parašyk savo nuomonę apie EUROVAISTINĖ, UAB
*Nurodyk tikrą el. paštą, kitaip negalėsi patvirtinti komentaro!Prašome palaukti, kol užsikraus duomenys...
Nurodyk, jeigu nori, kad su tavimi susisiektų įmonė.

(atnaujinti kodą)
Įveskite šį kodą *
* Žvaigždute pažymėtus laukelius būtina užpildyti.
Lankytojai, pateikdami nuomonę apie įmones patvirtina, kad ši informacija yra teisinga ir atsako už jų turinį. Draudžiama talpinti įžeidžiančią informaciją, siekiant pažeminti. Pastebėjus tokius atvejus, ji trinama be perspėjimo. Gavus objektyvių duomenų, kad pateikta informacija melaginga, ji trinama be perspėjimo. Ne iš ES šalių ir naudojant proxy serverius parašyti komentarai gali būti pašalinti dėl sudėtingos autorių paieškos. Kritika apie įmonę yra saugoma, jei ji reiškiama neįžeidžiant, nesiekiant žeminti ar menkinti, o turint pozityvių tikslų – norint išryškinti juridinio asmens ar jo veiklos trūkumus ir siekiant juos pašalinti. Jūsų IP adresas, prisijungimo laikas, el. pašto adresas, telefonas (jei nurodėte) ir komentaro tekstas bus išsaugoti, plačiau apie šių duomenų saugojimo tvarką skaitykite rekvizitai.lt taisyklėse. Rašydami komentarą sutinkate, kad Jūsų pateiktus kontaktus (IP adresą, el. pašto adresą ir, jei nurodėte, telefono numerį) matys įmonės atstovai. Pilnas komentarų rašymo, saugojimo ir panaikinimo taisykles rasite paspaudę žemiau esančią nuorodą "Susipažinau su Rekvizitai.lt taisyklėmis".
Taip 2023-03-22 10:49:30
Taip tai normalu, nes zmogui negalima skirti aptarnavimui tik 5 minuciu. Cia yra vaistine, darbas yra ypatingai atsakingas.
Toks atsakingas, kad Savanorių pr. 31, Vilnius vaistininkė varo iš vaistinės lauk arba liepia paskubėti, nes ji mat neturi laiko. Ir tai jau ne pirmas kartas! Grubi, nemandagi, asortimento nežinanti farmacininkė, apie patarimus ir vaistininkės pagalbą galima pamiršti. Paprasta pardavėja ir tai prasto lygio, toks personalas daro gėda jūsų vaistinei.
Moters inicialai A.M.
Atsakyti
Labai nemandagiai bendravo telefonu. Buvo grubi.Kalbėjo pakeltu tonu. Norėjau tik pasiteirauti ar neturi vaikui antibijotikų. Esu šokiruota tokiu elgesiu. Statybininku 4.Pakruojis. Eurovaistinė.
Atsakyti
Norėtųsi sulaukti iš vaistininkas mandagumo, tinkamo parduodamų ampoliu įpakavimo, ne tik įdėjimo į plastiko maišelį ir be perspėjimo, kaip maisto produktą. Dedi į rankinę daugiau vaistu ir švirkštų, neatkreipiau dėmesio, kad ampulės palaidos maišelyje. Jokio atsiprašymo, tik tuomet, kai paklausi ar nemokino etikos?Gaila labai, kad mažame miestelyje dauguma vengia Rietavo Euro vaistines, pasikeitus jų vaistininkėm. XPQ
Sigita Kuktorovienė
2023-05-08 07:45:09 IP 2i24u37e
Atsakyti
Manau, kad eurovaistinės senai jau atgyveno savo dienas. Vaistinių atidarė ant kiekvieno kampo, vaistinių darbuotojos per prievartą siūlo įv.šlamštą, kainos nepakeliamas, minimum pusmetis neįmanoma nusipirkti reikalingų receptinių vaistų. Laikas tas visas vaistine, ir ne tik eurovaistines, uždaryti. Palikti tik tikrai specializuotas, kurios prekiautu tik vaistais, kad būtu, kaip anksčiau, ir budinčių vaistinių, o arbatėlėmis ir kosmetika galima prekiauti ir šiaip prekybos centruose, pvz.kaip JAV.
Atsakyti
Patys geriausi atsiliepimai apie Kaune- Savanorių pr. 255 Hyper Maximoje, prie grožio ir kosmetikos prekių dirbančia mergina Agnę. Atlikau pas ją veidos odos tyrimą. Tikrai puikiai atliko tyrimą, pakonsultavo ir patarė. Labai jautėsi, kad žmogus yra puikus specialistas. Tik daugiau tokių darbuotojų kaip ji. Ačiū jai!
Atsakyti
Laba diena :) Šnd. apsilankiusi CUP Eurovastinėje Vilniuje (Upės g.) buvau sužavėta vaistininkės, dirbančios su kosmetika p. Svetlanos profesionalumu ir aukšta aptarnavimo kultūra. Man, kaip klientui, ji suteikė daug vertingos informacijos ir skyrė pakankamai reikiamo dėmesio, ko pasekoje išsirimkau gausų krepšelį kosmetikos priemonių. Dėkoju.
Irena 2023-04-11 21:03:04
Šiandien eurovaistineje Kaune pramonės pr. ėmiau pagal receptą mamai išrašytas sauskelnes. Visą kiekį užsakom į namus, bet 12 vnt. vaistininkė turėjo man atiduoti, nes į namus pristato tik pilnas pakuotės. Taip darom jau ne vienus metus, tačiau šį kartą buvau labai nemaloniai nustebinta, kai grįžus į namus maišelyje radau tik 11 vnt. Nežinau, ar tai įvyko dėl neatidumo, ar taip yra apgaudinėjami klientai?
Ir jus del tokio menkniekio rasot cia? Susiraskit veiklos jei jau taip neturit ka veikti.
Vietoj to galejot nueiti iki vaistines ar paskambinti i ja pasiklausti kodel taip nutiko, patikrinti likucius.
Tikrai niekam jusu pamperso nereikia, nemokamai visa pakuote duotu niekas neimtu, nesijaudinkit.
Teisė 2023-04-02 12:16:53
Laba diena, pasiskaitykite: https://www.lrt.lt/naujienos/sveikata/682/1920062/kodel-einant-i-vaistine-reikalingas-asmens-dokumentas
Vaistinė nėra saldainių parduotuvė.
Geros dienos.
As i vaistine ir neinu saldainiu. Turekit pagarbos savo klientams. Kitose vaistinese nera problemu. Taip ir prarandat pirkejus. Tikrai niekad neduodu paso kitiems i rankas
Laima 2023-03-23 10:21:31
Vakar su teciu prastovejom eileje apie pusvalandi kauno hyper maximos vaistineje. Apie 19h vakaro papuolem pas jauna barzdota vaikinuka, pasas namie, kad nediktuoti asmens kodo daviau lapuka su kodu, jis pradejo paso reikalauti, pasakiau jam kad namie, jam nepatiko mano lapukas duotas. Jis reikalavo paso, as jam pasakiau, kad jei ir tureciau pasa jam jo i rankas neduociau nes nenoriu jam duoti, galiausiai jis atsisake parduoti vaistus be paso. Mes isejom. Daugiau gyvenime nepirksiu vaistu pas jus, beje tetis dirba maximos apsaugoje. Kokia teisia jis turi taip elgtis, kur jusu taisykle, kad pirkejas visada teisus? Juokdarius priimat dirbti. Noriu kad atsakytumet man elektroniniu paštu.
Vaistinė nėra saldainių parduotuvė.
Geros dienos.
Atsakyti
Nemalonus aptarnavimas Pramones pr. 29, Kaunas “Eurovaistinėje”vaistinėje 2023-03-30 data, dirbusio vaistininko vyro apie 18:00 - 21:00. Jis jau ne pirma karta bendrauja nemaloniai, tarsi nenorėdamas dirbti ir padėti klientui. Mano tokie nemalonus isspduziai.
Danutė Šišova 2023-03-16 08:34:27
Vilnius, S.Batoro 43 vaistinėje net nesinori apsipirkti, kai dirba Jovita ar Jolita (neatsimena gerai, juodaplaukė moteris) Lėta, grubi, nemaloni. Visai kita atmosfera, kai dirba vyrukas- malonus, mandagus, visada patars. Peržiūrėkite vaizdo kameras 2023.03.14d apie 16val.Prieš mane buvo 4 žmonės, eilėje laukėm virš pusvalandžio. Kiti pastovėje, apsisuko ir nuėjo.Ar tai normalu???
Danutė Šišova
2023-03-16 08:34:27 IP 2i23ubm0
Atsakyti
Norėjau pagirti Kauno Akropolio Eurovaistinėje prie kosmetikos dirbančią neaukštą panelę su akinukais, lygtais Evelina vardu. Man kaip mažai besidominčiai, ji labai išsamiai pakonsultavo apie odos priežiūrą, nustatė mano odos tipą ir galima sakyti sudarė visą rutiną. Džiaugiuosi užsukusi į šią vaistinę ir pakliuvusi pas šią specialistę.
P.S. nustebau, kad būtent Kauno Akropolio Eurovaistinėje nevyko reklamuotos "grožio dienos". Kodėl žmonės Kaune negali pasinaudoti akcijomis?
Atsakyti
Vilniaus Grybo g. 23 Eurovaistinėj, dirbančioj iki 20:00, dažnokai jau 19.55 galima rasti užrakintas duris. Ant durų nurodytas darbo laikas reiškia, kad iki to laiko turi būti aptarnaujami klientai, o ne kad tuo metu išeinama namo. Tai yra visose darbo vietose įprasta praktika. Vakar, kovo 9 d, vaistininkė tiesiog mano akyse 19.55 užrakino vaistinę iš lauko pusės ir išėjo namo, todėl argumentai, kad žmonės nenori likt dirbt po darbo, čia nelabai galioja, arba turėtų būti nurodyta, kad klientai, likus 5 minutėms iki darbo pabaigos, į vaistinę nebeįleidžiami.
Prieš darbo pabaigą ėjau specialiai, nes šiuo metu sergu ir deja neturiu, kas man nupirktų vaistų, todėl kad neapkrėsčiau kitų žmonių, laukiau paros laiko, kai vaistinėje mažiausiai klientų. Ir štai nupūškavus su ffp3 respiratoriumi iki vaistinės jos darbo metu pasitiko spyna, tad likau be vaistų. Daugiau šioje vaistinėje nebesilankysiu.
Atsakyti
Druskininkų didžiosios maximos eurovaistinėje prieš kelias dienas paprašiau aromatinio pieštuko, nes labai gerai kai būna sloga. Pasakiau, kad tinka tik mentolis, ir būtinai, kad nebūtų eukalipto, nes labai labai staigus ir stiprus organizmo netoleravimas. Vaistininkė nuėjo prie lentynos, paskaitė nuo dėžutės, pasakė, kad šiame nėra eukalipto. Dar pakartotinai paklausiau ar tikrai nėra. Patikino, kad tikrai. Pati neėmiau skaityti, nes sloga, nosis bėga, ašaros bėga, o juk vaistininkė pasakė, kad NĖRA. Na ok. Pakeliui namo kelis kartus įkvėpiau pieštuko, na nesijautė, gaivus kvapas ir tiek. Dar nepasiekus pusiaukelės į namus pradėjo stipriai pykinti. Atsinešu iš mašinos dėžutę EUKALIPTAS. Visa laimė, kad namie turėjau vaistų, nes vasario 16 jau nei kita nei ta pati vaistinė nebūtų dirbus. Juk jei žmogus sako, kad nebūtų, tai gal ne šiaip?? Tuo labiau, kad paėmusi skaitė. Niekada niekam blogo atsiliepimo nesu rašius, na bet čia žmogus dirba vaistinėj
Atsakyti
Esu pasibaisėjusi Liepú g. 81, Klaipėdos Euro vaistinės vaistininkėmis.
Jau kelis kartus iš eilės kilo konfliktas, pasijaučiau labai nemaloniai.
Porá kartú aiškino, jog neegzistuoja tokia prekė (kuriá beje prieš kelias dienas buvau pirkusi toje pačioje vaistinėje), antrájį kartá neapsikentus atkišau prekės nuotrauká, tada įlindusi į sandėliuká “ieškojo”, bet nerado, nors stovėjęs šalia kolega pažiūrėjęs kompjuteryje matė, jog prekė yra.
Šiandien atskubėjau vaistú nuo alergijos (kuriuos eilę metú perku be recepto ir kiek žinau jie nereceptiniai (zyrtec), nes galima įsigyti net internetinėje vaistinėje), atsitrenkiau lyg į siená - šiú vaistú be recepto neparduodam! Kai pasakiau, jog nuolat perku ir niekas nieko nesakė, piktu pašaipiu tonu atšovė “kad niekas nesakė tai nieko nekeičia”. Ar kažkas kontroliuoja šias vaistininkes ar jos gali elgtis pagal savo tos dienos nuotaiká?
Atsakyti
Norėčiau pasisakyti apie Kėdainių basanavičiaus 93 adresu dirbanti vaistininką vyrą vardo ne įsiminiau čekyje parašyta Z. T. Šiaip stengiuos praleis pro akis tokius dalykus ir nesigadinti nuotaikos, bet tai jau ne pirmas kartas. Šio vyro elgesys su klientais yra netinkamas tokioje vietoje. Pirma patirtis su šiuo vaistininiku buvo kaip atejome su vyru pirkti silikoniniu pleistru nudegimas. Žaizda matyti paprašėme kad duotų pleistru o jis te pasakė sakykit kokių ismatavimu atnešiu. Prieš eidama i vaistine žaizdos pločio tikrai nemstavome. Laikas apie 18.00 tai tikrai ne darbo pabaiga ir žmonių srauto nebuvo. Paprašėme kad atnestu turimus tada patys išsirinkome ir jokio patarimo nei kaip dezinfekuot ar prižiūrėt info negavome.
Antras kartas vėl papuolėme ant jo buvau su mama kuri atejo vaistų nuo gerklės skausmo ir peršalimo vėl nebuvo suteikta patarimu kuriuos geriau rinktis šiuo atveju o buvo pasakyta kaip apsispręsite prieikite ir nuėjo i sandėlį nieko nesakęs. Tuo metu salėje buvo gal 3 žmonės l, laikas 16.00 finale priejo kita vaistininkė ir patarė.
3 kartas vėl papuolėme ant šio vaistininko bet skubėjau tad nenorejau trugdytis nuejau prie kasos pasiemusi dėžutę vaistų pati iš salės. Priejys prie kasos pati pirma pasisveikinau padaviau vaistų išsitraukiau nuolaidu kortele ir šis ponaitis vietoj to kad ja perbrauktu su pajuoka pasakė kad kortelės čia nereikia pasakiau kad jai jau padaviau norėčiau kad ji būtų panaudota jis nusijuokė lyg ir perbrauke. O kaip išėjau čekyje net nebuvo matyti kad kortelė panaudota. Salėje buvau viena. Laikas 20.02 vaistine dirba iki 21.00
Taigi patirtis tokia. Nemanau kad toks arogantiškas ir nepaslaugus vaistininkas turėtų dirbto tokioje vietoje. Nuo šiol ji pamačius tikrai rinksiuos kita vaistine. Beje nusiskundimų apie šį vaistininka Z. T girdejau ne vieną. Tikiuosi vaistine reguos ir kažkas pasijeis.
Vytas 2023-01-28 16:57:27
Vaistinese dvigubai brangiau vaistus parduoda nei internete galima rasti. Sakyciau apgavyste vykdoma. Pvz gelezis 22eur fizinej, internete 11eur.
Apgavyste nevykdoma, tik jus nesimoket mokykloje
Atsakyti
Elektrenu Maximos eurovaistineje dirbanti PARDAVEJA Julija labai neprofesionaliai aptarnauja klientus.
Antra karta ateinu i vaistine ir vietoj konsultacijos esu tiesiog “pasiusta” ieskoti vaistu pati.
Jeigu zmogus nera tinkamas pakonsultuoti tai vardo korteleje turetu buti pamineta, kad sis darbuotojas yra paprastas pardavejas ir pakonsultuoti negali.
Paprasius lasu ar purskalo i nosi pirstu buvo parodyda i lentyna, kol skaiciau kuris purskalas uzsikimsusiai, kuris beganciai nosiai ponia Julija stovejo ir plepejo su kolege.
Sekanti karta tikrai rinksiuos kita vaistine.
Simona 2022-11-11 20:22:52
Sveiki, jau ne kartą susiduriu su panašia situacija ir būtent su ta pačia vaistininke.Vaistinė Tauragėje Prezidento g 72.Atėjusi į vaistinę laukiu eilėje, vyresnio amžiaus vaistininkė ateinančius žmonės veja lauk, nes jos darbo laikas baigiasi 20:00 nors žmonės ateina prieš 20:00.Suprantu, kad norisi baigti darbą, bet kai ateina vyras ir prašo, kad parduotu vaistus nes vaikui blogai ir vaistininkė pasako, kad nebepriims, neatrodo labai žmogiška žinant, kad tai vienintelė dirbanti vaistinė tuo metu Tauragėje.Taip pat nutiko ir man, kai ateinu į vaistinę 19:55 su receptu. Ir laukiu eilėje vaistininkė nieko nesako ir sulaukusi eilės pasako, jog manęs neaptarnaus nors laikrodis rodo 19:58 pasakiusi, kad liko dvi minutės vaistininkė sako, jog jos laikrodis rodo 19:59. Tai gal tegul vaistininkė atidžiau žiūri į laiką.Nes turėjau būti aptarnauta, kad ir 20:00val nes atėjau į parduotuvę anksčiau. Tai būtų malonu, kad susitvarkytumėte su tokiu požiuriu savo darbuotojus.
Simona pasakykit kur dirbat as irgi ateisiu pas jus likus keliom min.
Jei vaistininkė dirba iki 20:00 vadinasi namo išeis tik 20:30, o deka šios jusu isterijos 21:00. Tad pasakykit prasau kur dirbat as irgi noriu jums taip padaryt, aisku jus ne vaistininke, jus turbut po darbo galit is kart lekt namo neatlikus atitinkamu operaciju, bet vistiek noriu aplankyt jus.
Atsakyti
Salininku P. Zvirkos g. Eurovaistineje siuo metu dirbanti vaistininke arogantiska, nepatarianti ir, panasu, jog ateje klientai ja tik erzina vos kazko paklausus.
Daiva Tamutienė
2023-01-09 19:18:56 IP 2ju3kr3u
Atsakyti
Sveiki, noriu parašyti apie patirtį, Euro vaistinėje^, esančią Akropolyje, Šiauliuose.Jų yra dvi, aš rašau apie tą, kuri yra didesnė ir susideda iš dviejų skyrių.
Galvojau, kad šį nutikimą pamiršiu, bet kuo toliau, tuo labiau akyse man iškyla gruodžio 26-osios dienos įvykusi kokti patirtis šioje vaistinėje.
Tą dieną buvo ypatingai slidu, nepajutau, kaip visu ūgiu išsitiesiau ant žemės, prispausdama ranką. Pajutau didelį skausmą ir silpnumą.Negalėjau sulaikyti ašarų.Truputį palaukus, nutariau užsukti į minėtą vaistinę nusipirkti pradžiai vaistų nuo skausmo.Vaistinėje stovėjo apie 10 žmonių eilė, o juos aptarnavo vaistininkas - vyras Priėjusi verkdama paaiškinau situaciją, paprašiau, kad be eilės parduotų vaistų nuo skausmo, bet jis pasakė, kad neparduos, nes yra laukiančių eilėje. Atsisukau į žmones, paklausiau, ar jie užleisti mane į priekį bet ir jie tylėjo nuleidę galvas tarsi patvirtindami vaistininko atsakymą.
Akimirką žiūrėjau aš į juos visus, pastovėjau, nieko nebeprašiau ir negavusi pagalbos, išėjau.
Kai visa tai papasakoju žmonėms, jie negali patikėti. Nejaugi visai priėjom liepto galą?
Po darbo nedirbu
2023-01-08 15:43:20 IP 2be6cg6q
Simona 2022-11-11 20:22:52
Duokit žinoti kur pati dirbate, užeisim likus porai minučių iki darbo pabaigos. Pažiūrėsim kaip pačiai bus malonu po darbo aptarnauti klientus, kad tik patenkinti liktų. Per visą dieną ateiti nesugebėjo, tai ponią po darbo reikia aptarnauti ????
Laura 2022-12-30 23:50:50
Pirkau kremą fizinėje vaistinėje kurio kaina buvo 18.69 + 25% nuolaida. Internetinėje vaistinėje kaina 13.63 be nuolaidos. Labai liūdna, kad leidžiami tokie dalykai. Pati kalta, kad žiopla, bet tikrai buvau naivi ir nesitikėjau, kad gali skirtis tiek daug.Daugiau NIEKADA nepirksiu šioje vaistinėje ir tikrai gaila.
Visose vaistinese ir parduotuvese tokie kainu skirtumai. Ar jus pirktumete barbora programeleje suri ar droge tusa, bus tokie kainu skirtumai. Tai nera liudna, tai visiskai normalu ir priimtina. Manau suprantate uz ka tokia kaina, o jei ne - susimastykite :)
Koks tavo reikalas
2023-01-04 12:59:44 IP 2juacu1l
Atsakyti
Molėtu maximoje dirba jauna mergina šviesiais plaukais ir vaikinas jaunas tamsiais plaukais tai man ju gaila kad ne ta sfera pasirinko darbo nemandagus neparduoda pasakytu paprascuiausiai vaistu arba iskomentuoja nereikalingais komentarais.
Atsakyti
Nemoka aptarnauti su elektroniniu receptu. Uztikrintu veidu nusisnekineja ir kaltina gydytojus. Uz keliu metru esanti Camelia aptarnavo be problemu. Nerekomenduoju eurovaistines.
Atsakyti
Vaistų pristatymo internetu paslauga labai nekokybiška, vaistai pristatomi vėluojant, darbuotojai nepadeda išspręsti problemų (skambučio iš klientų aptarnavimo sulaukiau tik po skundo, prieš tai 2 dienas kalbejome, atsakymas: palaukit), turėjau savarankiškai kreiptis į pašto tarnybą, kad sužinoti pristatymo laiką ir vėlavimo priežastis.
Paslauga visiškai neveikia taip, kaip turėtų. Kadangi iš vaistinės negavau jokių nuorodų atsiliepimams ir paslaugų kokybės įvertinimui, čia palieku atsiliepimą, kad būsimi klientai žinotų, kokį klientų aptarnavimą patirs.
Atsakyti
Noriu padėkoti Eurovaistinės darbuotojai Eglei, dirbančiai kosmetikos skyriuje už malonų aptarnavimą ir profesionalumą.Labai miela, kai pasitinka kvalifikuoti darbuotojai ir išsamiai, nuoširdžiai atsako į rūpimus klausimus, puikiai išmano apie parduodamų prekių kokybę.Ačiū.
Pagarbiai Jolita Šalkauskuenė
Gabrielė 2022-11-27 18:47:53
Kai visi koja kojon stengiasi būti 'žalesni', laikytis tvaresnių sprendimų, euro vaistinė du vazelinus, pakuoja į dvi atskiras batų dydžio dėžes. Ir taip su visais internetu užsakytais produktais. Jei galėtų, tai S/F į trečią dėžę supakavę išsiųstų.
Nu ponia gabriele cia jau durnam aisku, kad jusu prekes keliauja is sirtingu vietu todel supakuojamos atskirai.
Gabrielė 2022-11-27 18:47:53
Gabriele, o nepagalvojot, kad prekės iš skirtingų sandėlių važiuoti gali? Nieko tokio, aš irgi negalvojau.
Atsakyti
Sveiki, seniai nesilankau sioje vaistineje, tik pavadinimas euras, darbuotojai nesupranta dabartines tendencijas, nieko negali patarti, jaunimas neina ten dirbti, geriausia alternatyva yra camelija.o kainos mazesnes ir personalas draugiškas, viską paaiškins ir pasufleruos, o eurovaistine tik pavadinimas euro.o darbo stilius ir aptarnavimas toks pat kaip praeitame amziuje, daryk isvadas!
Lada 2022-11-05 14:04:50
Prastas vaistu pasiulimas.aptarnavimas.vaistininkas vaidina daugiau zinontis uz gyditoja.turi pats zinot ko tau reikia.ir tai dar sulauksi kritikos.Ukmerge Ziedo gatve.gera reklama seniorams.bet realiai ji neveikia
Bet realybe yra realybe. Vaistininkai apie vaistus mokosi 5 metus, o gydytojai tik menesi. Manau galima suprast kas zino geriau.
Valerij 2022-11-15 17:10:04
в новой вильне, в помещении махима, в апеке не хотят общаться на русском языке, по английски и по украински не понимают, должно быть стыдно что работают такой персонал, европа !!!
Rusų kalba nėra privaloma apskritai. Tarptautinė kalba yra anglų, todėl jei personalas ir nemokėjo angliškai, tai vienintelis jos minusas. Vaistininkas neprivalo mokėti nei rusiškai, nei ukrainietiškai - pabrėžiu. Ar vaistininkas turi mokėti visas pasaulio kalbas? :D
Atsakyti
Sveiki, nuoširdžiai dėkoju jūsų vaistininkui Airidui Gudoniui už malonų bendravimą apsipirkimo metu, likau labai patenkinta profesionalia konsultacija bei patarimais, susijusiais su diagnoze! Nuoširdus, žmogiškas ir šiltas vaistininkas išmanantis savo darbą! Didelis ačiū!
Atsakyti
Sveiki, norėčiau parašyti skundą dėl Jūsų darbuotojų, teko pačiai susidurti ir mačiau kaip keleta žmonių taip pat taip buvo aptarnauti, ateini į vaistinę gauti pagalbos, kai Ukmergės g. 282, Vilniuje, dirbantys farmacininkai, jei juos taip galima pavadinti, piktu tonu atsako kad jokių vaistų 2, 6 metų vaikui nuo kosulio nėra ir klientui pasakius pavadinimą ar kad pasiūlytų alternatyvą piktai atsako nieko nėra ir vykite į ligoninę, kai kitoje vaistinėje “Benu” visiškai kitoks aptarnavimas, vaistininkas pasiūlė daug alternatyvų ir suteikė visą reikiamą pagalbą, esu nusivylusi ir niekam nerekomenduosiu, teko matyti kaip toje pačioje vaistinėje tėvas prašė Rehydrono ir buvo atsakyta vykti į ligoninę, vietoj pardavus reikiamo vaisto,
Prašau kontroliuokite savo darbuotojus, kurie nedirba savo darbo ir neatlieka savo pareigų.
Atsakyti
E.vaistinės aptarnavimas kažkoks tai siaubas. Per 4 d.d. dienas negavau prekių į vaistinę, nors vaistinė deklaruoja, kad turiu gauti per 1-2 d.d. Paskutinis kartas kai užsisakinėjau iš šios vaistinės.
Gerai pajuokavot
2022-10-26 17:18:29 IP 2g44ed1r
Alma 2022-10-24 16:15:24
Laba diena, neseniai lankiausi vaistinėje Pylimo g. esančioje netoli Halės turgaus. Labai nusivyliau darbuotojos Rūtos P. elgesiu. (Atvykome kartu su sese, pasiteiravus ar gali sesuo susileisti vaistus, nes nebegali kęsti skausmo išgirdome neigiamą atsakymą. Norėtųsi, kad dirbtų supratingi darbuotojai...
Vaistininkai to daryti negali. Saunuole vaistininke, jog nepazeide istatymo ir susilaike nuo to. Tam yra priemimai, poliklinikos proceduriniai, bet tikrai ne vaistine. Absurdas.
Atsakyti
Sveiki, šiandiena teko lankytis vaistinėje, Vilniuje netoli stoties ir taip numušė nuotaika jūsų darbuotoja, vardo nepasakysiu, bet žodžiu labai nemaloni moteris, paprasčiau vaistu, tai vos nemete man tos dezutes, na baisu pasijaučiau labI nesmagiai, o pasiklaususi apie vaistu vartojima tai vos ne atsake ko nori is manęs..
Kasininkas 2022-09-28 13:00:19
Sveiki, Mariau,
Suprantu jus, bet ir stengiuosi suprasti kolegę, kurios darbas jau buvo baigtas po nurodytos valandos tad ši moteris privalo išeiti iš savo darbo vietos, vienintelis klausimas kodėl ji nemaloniai pasielgė? Tačiau tai spręsti turėtų administracija, kuri ir prims reikalingą sprendimą. Bet kokiu atveju, parduotuvių, parduodančių medikamentus yra daugelyje vietų, o taip pat galima nereceptinių vaistų įsigyti ir įprastose parduotuvėse, priklausomai ko jums reikėjo to vizito parduotuvėje metu, galimai būtumėte radęs ir įprastoje maisto prekių parduotuvėje. Kaipgi bebūtų, tikiuosi, kad įsigijote jums reikalingų prekių.
Tai buvo receptinis vaistas vaikui, kurį išrašė gydytoja. Aš visada perku tik Eurovaistinėse, nes visada visko rasti galima pas Jus ir pan. Tą dieną toje lokacijoje buvo ši vaistinė, kitos nepakeliui buvo, tad teko kitą dieną PC Big užeiti nes ten visai kitas personalas ir kitas lygis aptarnavimo, niekada nenusiviliu ir visada paslaugūs vaistininkai, o čia tiesiog papuoliau ant tokios Jūsų darbuotojos kurios nenorėčiau sutikti ateityje nes nemalonus žmogus pasirodė ir tiek...
Marius 2022-09-19 18:29:23
Sveiki, Olandų g.6 vaistinėje pas Jus dirba senyvo amžiaus vaistininkė. Jos bendravimas tai tarybinių laikų sugniuždytos moterėlės. Dar taip nesu buvęs sutiktas per tiek laiko kiek lankausi Jūsų vaistinėse. Tik įžengus pro duris, ji nebaigus aptarnaut prie langelio kliento, pašoko iš vietos ir pradėjo vyti lauk mane su kitu asmeniu iš paskos įžengus, tokiais žodžiais "viskas eikit lauk, kasa uždaryta, aš neaptarnausiu, eikit lauk" ir tokiu ėjimu išstūmė pro duris galima sakyti, spėjau tik pasižiūrėti dėl ko taip viskas čia vyksta, nes laikrodis rodė 18:01val.
Viskas kaip ir sakykim logiška jau turėtų nedirbti jei dirbtų tikslumu tokiu kad dingti iš nemėgstamo darbo. Bet kreipimasis ir varymas lauk, tai šiais laikais nepaaiškinus net mane pribloškė, kuris šiaip į daug ką nekreipiu dėmesio. Matosi kad žmogus nemėgsta savo darbo, o ir klientų, nes toks išvarymas tai parodo. Manau kad pats laikas apsivalyti nuo tokių sovietinio mąstymo sugadintų žmonių kurie net nenori stengtis ir tobulėti, kaip Jūsų vaistinės įvaizdis atrodo prieš užsienio piliečius, jaunimą kuris visai kita karta ir nesupras tokių išsišokimų moterėlės....
Sveiki, Mariau,
Laba diena,
Noriu padėkoti konsultantei Odetai Žukienei, dirbančiai Basanavičiaus g. 93 Eurovaistinėje, Kėdainiai, kuri maloniai bendrauja, konsultuoja, pataria, padėjo išsirinkti man tinkamus veido priežiūros produktus ir maisto papildus. Nesitikėjau, kad dar yra tokių specialistų, kurie myli, išmano savo darbą ir taip maloniai bendrauja. Sėkmės Jums Odeta ir dar ne kartą sugrįšiu, nes tokių šiltų žmonių labai trūksta ir reta, rekomenduočiau kitiems pasimokyti aptarnavimo ir bendravimo.

Natural Pharmaceuticals
Adresas: V. Krėvės pr. 57B, LT-50358 Kaunas.
Veiklos sritys: vaistai, medicininės medžiagos.
UAB “ Natural Pharmaceuticals “ buvo įsteigta Lietuvoje 2013 m., daugiausia dėmesio skiriant Norvegiškų Omega-3 maisto papildų tiesioginiam platinimui. Nuo tada mūsų produktų pasiūla išaugo ir šiuo metu apima maisto papildus sąnariams, daugybę vitaminų (įskaitant vitaminą K2) ir mineralų. Visi mūsų produktai yra...
Diamedica
NAUJA LABORATORINĖ ĮRANGA

Adresas: Vanaginės g. 37A, Didžiosios Riešės k., LT-14261 Vilniaus r.
Veiklos sritys: medicininė įranga; didmeninė prekyba; eksportas; importas; laboratorijos, įranga; mažmeninė prekyba; vaistai, medicininės medžiagos.
Įmonė priklauso Baltijos šalyse didžiausiai medicininės diagnostikos grupei DIAMEDICA. Veiklą vykdome Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje. UAB Diamedica teikia kompleksines paslaugas, suteikiant galimybę optimizuoti Lietuvos medicinos ir mokslo įstaigų bei biotechnologijų ir farmacijos pramonės veiklą. Pagrindinės...
Teida
Medicinos ir sporto įranga www.teida.lt

Adresas: Puodžių g. 4-1, LT-44288 Kaunas.
Veiklos sritys: medicininė įranga; didmeninė prekyba; mažmeninė prekyba; sporto, turizmo reikmenys; vaistai, medicininės medžiagos.
UAB TEIDA įkurta 1994 m. Kaune. Šiuo metu įmonės filialai-parduotuvės veikia visuose didžiuosiuose Lietuvos miestuose bei Druskininkuose. Įmonė bendradarbiauja su specializuotos medicinos bei sporto įrangos gamintojais, mokslo įstaigomis ir savo klientams siūlo aukščiausios kokybės gaminius, atitinkančius ES...
Tekasta
Farmaciniu atlieku tvarkymas

Adresas: A. Juozapavičiaus pr. 7F-1, LT-45251 Kaunas.
Veiklos sritys: atliekų tvarkymas; antrinės žaliavos; patalpų nuoma; vaistai, medicininės medžiagos.
FARMACINIŲ ATLIEKŲ TVARKYMAS Teikiame farmacinių atliekų bei pavojingų atliekų tvarkymo paslaugas visoje Lietuvos Respublikos teritorijoje. Mūsų specialistai atvyksta į bet kurią Jūsų nurodytą vietą - vaistinę, ligoninę ar kitą gydymo įstaigą, atlieka pakavimo, ženklinimo ir išvežimo paslaugas, surenka ir paruošia...
MEDA LT
Reabilitacinė medicinos įranga

Adresas: Šaltalankių g. 1-1, Klevinės vs., LT-14180 Vilniaus r.
Veiklos sritys: medicininė įranga; didmeninė prekyba; laboratorijos, įranga; mažmeninė prekyba; medicinos įstaigos, paslaugos; vaistai, medicininės medžiagos.
MEDA LT - vieni didžiausių reabilitacinės medicinos įrangos tiekėjų Lietuvoje, aprūpinantys gydymo įstaigas moderniausia ir pažangiausia gydymui bei reabilitacijai skirta medicinine įranga. Įmonės darbuotojai turi ilgametę patirtį, kas leidžia įgyvendinti didelės apimties ir skirtingo sudėtingumo projektus. Įmonė...

R. Ežerskienė apie skaitmenizaciją ir bankų platinamą draudimą: "Atėjo laikas inovacijoms"
Bankai, kaip neatsiejama šiuolaikinio gyvenimo dalis, nuolatos siekia patenkinti besikeičiančius savo klientų lūkesčius. Dėl šios priežasties finansų bendrovės itin daug dėmesio skiria dar per...
Skaitmeninė teisės sektoriaus transformacija: nuo popierinių sutarčių iki el. parašo
Sparčiai besivystančios technologijos nūdienos visuomenėje keičia daugelį sričių. Teisės sektorius – ne išimtis. Tradicinės, popierinės sutartys ir dokumentų pasirašymas jau kurį laiką nuklojęs...
Technologijos muziejuose padeda moderniai ir patraukliai papasakoti istoriją
Technologijos muziejuose padeda moderniai ir patraukliai papasakoti istoriją
Pastaruoju metu stebimas vis glaudesnis ryšys tarp technologijų ir meno. Daugelis menininkų pasikliauja technologijomis norėdami perteikti savo kūrybą ir idėjas. Ne išimtis ir muziejai, tokie kaip...
Kitos naujienos »

Prisijungti prie katalogo

Naujausias finansines ataskaitas jau pateikė įmonių:

Pelnai labiausiai auga
Pelnai labiausiai krenta