VZ.lt
Lankytojų nuomonė, pagyrimai, skundai apie įmonę Egidijus ir Vytautas, UAB

Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Egidijus ir Vytautas

Atsiliepimai apie Egidijus ir Vytautas, UAB

Imperija.lt

Kad maisto gaminimas taptų aistra!
Parašyk savo nuomonę apie Egidijus ir Vytautas, UAB
*Nurodyk tikrą el. paštą, kitaip negalėsi patvirtinti komentaro!Prašome palaukti, kol užsikraus duomenys...
Nurodyk, jeigu nori, kad su tavimi susisiektų įmonė.

(atnaujinti kodą)
Įveskite šį kodą *
* Žvaigždute pažymėtus laukelius būtina užpildyti.
Lankytojai, pateikdami nuomonę apie įmones patvirtina, kad ši informacija yra teisinga ir atsako už jų turinį. Draudžiama talpinti įžeidžiančią informaciją, siekiant pažeminti. Pastebėjus tokius atvejus, ji trinama be perspėjimo. Gavus objektyvių duomenų, kad pateikta informacija melaginga, ji trinama be perspėjimo. Ne iš ES šalių ir naudojant proxy serverius parašyti komentarai gali būti pašalinti dėl sudėtingos autorių paieškos. Kritika apie įmonę yra saugoma, jei ji reiškiama neįžeidžiant, nesiekiant žeminti ar menkinti, o turint pozityvių tikslų – norint išryškinti juridinio asmens ar jo veiklos trūkumus ir siekiant juos pašalinti. Jūsų IP adresas, prisijungimo laikas, el. pašto adresas, telefonas (jei nurodėte) ir komentaro tekstas bus išsaugoti, plačiau apie šių duomenų saugojimo tvarką skaitykite rekvizitai.lt taisyklėse. Rašydami komentarą sutinkate, kad Jūsų pateiktus kontaktus (IP adresą, el. pašto adresą ir, jei nurodėte, telefono numerį) matys įmonės atstovai. Pilnas komentarų rašymo, saugojimo ir panaikinimo taisykles rasite paspaudę žemiau esančią nuorodą "Susipažinau su Rekvizitai.lt taisyklėmis".
Ernestas 2022-10-01 10:33:44
Nusivylėme woll keptuvėmis. Esam pirkę seniau, pradėjo traukti maistą. Manėme, jog čia mūsų klaidos, negalima plauti indaplovėje. Įsigyjome prieš gerus metus kitas 2, didesnę ir mažesnę, deja, bet drąsiai galiu teigti, jog vėl tas pats. Per vidurį keptuvės traukia maistą, yra nedidukės pūslės, kurias pakrapščius su pirštais nusilupa danga. Tai tikrai nėra tokie geri daiktai, kaip kad deklaruojama. Nors kainuoja tikrai brangiai. Brangiau, nereiškia geriau : (
Jei iškilo pūslelės, neškit keptuvę atgal pardavėjui į Imperija.lt. Man buvo pradėję traukti keptuvė, bet pūslelių nebuvo, nunešiau jiems ir gavau tokį patį atsakymą kaip ir visi kiti čia rašę, kad tai mano kaltė. Pardavėja pasakė, kad ši keptuvė vis dar "tinkama" gaminimui, kad pvz galiu joje virti vandenyje maistą :D Pabandžiau pagaminti dar kelis kartus ir iškilo pūslelės. Nunešiau ir šį kartą jau gavau atsakymą, kad siūlo pakeisti į naują keptuvę. Kadangi pasiūlė keisti supratau, kad jau šį kartą jau ne mano kaltė skaitosi pūslelės. Aš atsisakiau keitimo ir paprašiau grąžinti pinigus, tai galiausiai sutiko ir grąžino pinigus. Jei kam tik iškilo pūslelės - neškit ir grąžinkit! Jei nesutiks grąžinti galite kreiptis į Valstybinę vartotojų teisių apsaugos tarnybą ir prašymą pateikti čia: https://www.vvtat.lt/vartotojams/kaip-pateikti-prasyma/431
Atsakyti
Pirkau vokiska mechanine mesmale, labai blogai, galima sakyti, kad nemala peikiukas tuoj apsivelia, gaila pinigu, nes tikrai brangi apytiksliai apie 70 euru
Atsakyti
sveiki, pirkau pas šitą įmonę kažkada keptuvę, tai kaip ir visiems ji išdegė, kaip ir visiems parašė, kad aš nemoku naudotis :) toks vaizdas, kad žmonės nemoka naudotis keptuvėmis. Tiek to nesiginčijau gal tikrai kažką padariau. Po kažkiek metų nusipirkau blenderį, tik nusipirkęs pamačiau, kad nestabiliai prisitvirtina antgaliai, bet pagalvojau, kad tokia mechanizmo konstrukcija, bet kai po kažkiek laiko antgalis tiesiog nebesilaikė nusiunčiau į Imperjos.lt garantinį servisą. Šiaip būčiau nešęs į Servece NET servisą, nes jie aptarnauja SMEG gaminius, bet jie šito gaminio neaptarnauja, tai teko pristatyti į imperija.lt, o jie aišku kaip ir su pirmu pirktu gaminiu pasakė, kad tai yra mano kaltė mechaninis pažeidimas :) idomiai gaunasi paprašiau atsiūsti gamintojo serviso defektavimo aktą, kad tai yra mano kaltė, jie atsiuntė savo atspausdinta raštą :) tai gaunasi kas jiems nepatogu jie tiesiog parašo, kad jus patys kalti :) Siūlau nepirkti pas šita įmonę, nes įsipareigojimų jie nesilaiko ir tai nesikeičia jau daug metų :)
Atsakyti
Pirkau metaline darzoviu pjaustykle Aligator Stainles Steel Chopper 2021 lapkricio men.Pirkau metaline pjaustykle uz 100€ kad neluzinetu ir butu tvirta.Pries tai 10 metu turejau tokia plasmasine, tai naudotis tikrai moku.Po pirmo panaudojimo nuluzo plastikinio surinktuve ausytes, jos uzdetos juokingai plonos is plastiko, nors pati pjaustykle metalo gabalas.Kreipiausi i jusu firma, bet nieko nepesiau, zodziu mano problemos.Nusipirkau nauja dangteli, pradejau gaminti, tuomet nuluzo dvi ausytes nuo tinklelio pjaustymo, niekaip nesupratau, kodel iskrenta tas pjaustymo tinklelis, gerai paziurejus radau juokingas ausytes keliu mm storio, kurios nuluzo po keliu dienu naudojimo.Ka galiu pasakyti, zmones nepirkit, nes tai nera saziningi pardavejai, kurie atsako uz savo parduodama preke.
Atsakyti
Gavau aprašymo neatitinkantį kavinuką, bet pardavėjas to nepripažino. Kavinukas akivaizdžiai netiko indukcinei kaitlentei, bet man buvo išaiškinta, kad mano kaitlentės parametrai netinkami jų kavinukui, kad prieš pirkdama turėjau pasidometi savo kaitlentės galimybėmis. Dabar turiu tokio pat dydžio kavinuką iš kitų, maloniai bendraujančių, pardavėjų ir jis kuo puikiausiai veikia. Daugiau nieko nepirksiu iš imperija.lt ir kitiems nerekomenduoju. Nemalonus bendravimas su klientais, turėjau padengti grąžinimo išlaidas, nors pardavėjas pardavė aprašymo neatitinkančią prekę.
Atsakyti
Tikrai tikėjau, kad Woll keptuvės yra ilgaamžės, bet teko nusivilti....Užsukau į Kaune Molo PC įsikūrusią parduotuvę parodyti pardavėjoms tą keptuvę....Pardavėja Galina bandė tramdyt pyktį, bet vistiek sulaukiau verdikto, kad esu niekam tikusi šeimininkė, kuri sugebėjo sudegint keptuvę....Nu nesuprantu kaip galima sudegint keptuvę, nes per 50 metų tai pirma sudeginta keptuvė....Suprantu, kad amžinų daiktų nėra, bet tai turi suprasti ir pardavėjas, kuris deklaruoja apie utopinį ilgaamžiškumą....Pirkėjui visada svarbu kainos ir kokybės santykis....Išvada viena- pati nepirksiu ir nerekomenduosiu kitiems.
P.S. atsisveikinant pardavėja davė instrukciją, kad išmokčiau naudotis keptuvėmis....Padėkojau, teks mokytis...Šiaip esu diplomuota visuomeninio maitinimo inžinierė technologė su 25 metų darbo patirtimi, bet matyt reikės baigti dar vieną universitetą, kad išmokčiau naudotis keptuve ir pasiekčiau pardavėjos Galinos lygį....
Atsakyti
Pirkau Imperijoje Woll triškintuvą su stikliniu dangčiu. Specifikacijoje buvo parašyta, kad galima kaitinti orkaitėje. Vos užkaitus, pasklido aitrus akis graužiantis kvapas. Išėmus - dangčio rankenėlė skleidė ryškų kvapą, kuris net graužė akis. Išsiuntus atgal, ir aprašius vusas nemalones smuklmenas, gavau ekspertų, kuriuo buvo vienas iš savininkų atsakymą - viskas gerai su dangčiu. Tai aš blogai jį naudojau. Paprašius man atskirai parduoti kitą, puodui tinkantį dangtį, man buvo atsakyta.
Neliks nieko kito, kaip tik siųsti į gamyklą Vokietijoje.
Labai nemaloni situacija. Bet puodas tikrai brangus ir neplanuoju jo laikyti lentynoje.
Atsakyti
Jūsų vienai "Ozo" pardavėjai reikia rimtos psichologinės pagalbos.. Atnešus brokuotą termosą pirktą prieš dvi dienas (spalio 12d.atnešiau grąžinimui), ją ištiko kažkoks priepolis. Bendravau tikrai gražiai, tačiau nuo pirmo sakinio jos tonas buvo pakeltas. Kai iš pasimetimo pasakiau pastabą jog ji neturėtų šitaip kalbėti su pirkėjais, išvis nutrūko - pradėjo mojuoti rankomis, mėtyti popierius, šaukt "Jūs mane nervinate!!!", "Išvis nieko dabar nedarysiu!!!", - galvojau tuoj išdauš vitriną, tai tiesiog pasiėmiau termosą, čekį ir kuo greičiau išėjau. Daugiau ten nebepirksiu, bijau.
Atsakyti
Woll keptuvę naudoju, kokius 7-8m. Nuostabus dalykas virtuvėje. Tačiau netyčia palikau nuimamą rankeną orkaitėje. Faktas - iškepė. Kreipiausi į tą įmonę parduoti man tik rankeną. Viskas vyko greitai ir sklandžiai. Esu l.dėkinga.
Woll gaminiai yra tikrai geri ir lgaamžiai, aišku, naudojant tinkamai.
Atsakyti
Nepraėjus nė pusantrų metų nuo virdulio SMEG KLF03RDEU įsigyjimo jis pradėjo nebužvirint vandens, išsijungdavo vos tik pradėjus kaisti. Virdulys buvo reguliariai nukalkinamas. Kadangi garantinis dar galiojo, buvo pristatytas taisymui, tačiau "ekspertai" nustatė, kad virdulys buvo naudojamas ne pagal instrukcijas ir kad jį reikia "nukalkinti", nors gedimas akivaizdžiai yra dėl kitos priežasties, tačiau tos problemos įmonė, švelniai tariant, spręsti nesiteikė, pasiųlė skųsti jų sprendimą kitom institucijom, kas beabejo ir bus padaryta. Virdulių SMEG nerekomenduoju.
Atsakyti
Nerekomenduoju Woll keptuvių, po metų laiko pradėjo traukti kepamus produktus ko pasekoje pasidengė juoda derva.Garantiniam, , ekspertas, , nustatė kad buvo naudota netinkamai.Pati įmonė labai nenoriai bendrauja, neužkibkit ant marketinginio triuko dėl garantijų!
Atsakyti
Nerekomenduoju pirkti Wool keptuvių: taip, iš pradžių kepė puikiai, kol nepasidengė juoda derva. O tada ji sušoko pūslėmis. Kadangi garantinis tik pasibaigė, todėl atsakymas iš serviso: NETEISINGAI NAUDOTA! Taip saugota, plauta rankomis, su švelnia kempinėle, stengiantis min naudoti indų ploviklį ir t.t. Instrukciją kaip naudotis vedė patys saviininkai. Todėl viso to ypatingai laikėmės. Kaina KOSMINĖ, o kokybė kinietiška.
Atsakyti
Labai mėgstu gaminti maistą, todėl gana dažnai pirkinėju įvairiausių virtuvės rakandų. Prieš kokius ketverius metus taip pat tapau IMPERIJA.LT parduotuvės klientu ir mano atsiliepimai labai geri apie šią įmonę. Didelis AČIŪ JUMS! Labai džiaugiuosi jūsų prekėmis, o ypač Woll keptuvėmis. WOLL SUPER! Skirtumas akivaizdus jei lyginti su kitų gamintojų keptuvėmis! Aš pradžioje svarščiau ar verta išlaidauti, bet draugas įkalbėjo, o dabar ir kitiems rekomenduoju, nes kitų firmų keptuvės man tarnaudavo maždaug iki metų, o pirkdavau gana už panašią kainą. Woll keptuves naudoju jau trečius metus ir kepa puikiai, todėl nuoširdžiai VISIEMS REKOMENDUOJU WOLL!
Atsakyti
Mes turim 3 keptuves Woll, tikrai geros, reikalaujancios mazai prieziuros, maistas ir greiciau ir skaniau pasigamina. Tik vienos ju danga po 1 metu apsibraize ir pradejo atsilupineti. Ja vienintele is 3 jviena kart isplovem indaplovej ir naudojom metalinius irankius pradzioj, galbut tai ir leme apgadinimus, sunku pasakyt, o gal buvo tiesiog gamyklinis brokas. Del to dabar plaunam tik rankom ir naudojam tik medinius irankius. O del defektu kreipemes i pardaveja ir be problemu ja pakeite, - atvaziavo kurjeris paeme keptuve, nieko moket nereikejo, taip pat ir po keptuves ekspertizes kurjeris atveze nauja keptuve, graziai ipakuota, vel nieko moket nereikejo. Simtas balu uz aptarnavima - greitai ir patkimai!
Atsakyti
Džiaugiuosi nauju pirkiniu. Jau 3 metai dairiausi, o dabar susikaupiau išsirinkti. Nelengva buvo tai daryti internetu, bet nusprendžiau rinktis woll lite kvadratinį troškintuvą, 3l puodą, diamond titan kvadratinę keptuvę ir universalų dangtį su anglies filtru, bei prikaistuvį. Išbandėm visus puodus ant indukcinės ir orkaitėje. Viskas puiku. Tiesa jie ilgiau kaista nei plonesnio dugno indai, bet kai užkaista tai jau greit neatšąla. Labai lengva perkaitinti. Na aišku perskaitėm visas instrukcijas. Įprotį pilti riebalus į šaltą keptuvę teks išmest :) plaunasi nerealiai lengvai, dievinu nuimamas silikono detales, kurių dėka labai lengva plauti. Tik bijau dėti į indaplovę, kad stiklas nenueitų dėmėmis kaip buvo su visais "no name" turėtais anksčiau.
Maistas labai skanus, energijos sutaupoma, nes ypač lite linijos puoduose maistas skaniai ir sveikai pasiruošia. Tikiuosi puodai tarnaus ilgai ir laimingai :)
P. S. Ačiū už tobulai greitą pristatymą. Pirmadienį surinko, o antradieni 9 ryte jau džiaugiausi į Vilnių pristatytu siuntiniu.
Nusipirkau grybukų keptuvę, bet praėjo jau 2 savaitės.dar negaunu
Atsakyti
Po pusantrų metų naudojimo SMEG virdulys KLF03BLEU pradėjo leisti per vandens lygio langelį. Nors garantija šiems virduliams suteikiama 2 metams, mūsų atveju buvo "nustatyta" kad virdulys nebuvo nukalkinamas ir naudojamas ne pagal instrukcijas. Ačiū. Nerekomenduoju nei SMEG, nei imperija.lt
Gedvile 2020-10-13 15:50:37
Ar jau baigėsi problemos sprendimas su vartotojų teisėmis? Ruošiamės tam pačiam žygiui...
Taip, baigėsi. Pinigus atgavome.
Rasa 2020-08-12 18:25:08
Pirkome woll liejinio keptuvė saphir. 2019-02-04. 2020 m. liepos mėn kreipiausi į įmonę dėl garantinio pakeitimo, kadangi, atsilupo danga. Buvo gautas atsakymas, kaip visiems, kad tai dervos dėl netinkamo naudojimo. Dabar ginčas Vartotojų teisių apsaugos inspekcijoje. Žiūrėsim kaip baigsis, tačiau, daugiau šio pardavėjo keptuvių nepirksime.
Atsakyti
Uzsisakeme telefonu Smeg gartraukio filtrus. Atsiunte. Pagal pasakyta modeli atsiunte ne tuos. Pinigai buvo sumoketi. Tuomet paskambinome, sake per kurjeri siusti jiems atgal. Aisku uz siuntima kurjerio susimokejome taip pat. Po keletos dienu sulaukeme skambucio, kad patys pasakeme ne ta modeli ir jie filtru nebepriims, issius mums juos atgal. 14 dienu grazinimo garantija pas imperija.lt nebegalioja matomai, pirkejo teises vertos 0.Galu gale filtru net neatsiunte atgal. Susimokejome uz filtrus, kurjeri ir likome apgauti. Jokio atgalinio rysio taip ir nesulaukeme.
Atsakyti
KLIENTU APTARNAVIMAS 0 BALŲ. Dirba nekompetetingi partavėjai. ŽINIU APIE PARDUODAMĄ PRODUKCIJĄ 0.
Atsakyti
Gera įmonė, daug metų perkame ir naudojame, ir jokių problemų su Woll produkcija. Žinoma prekyboje visko pasitaiko, bet problemų sprendimas yra greitas ir aiškus. Sėkmės prekyboje ir ateityje.Kadangi artėja Velykos tai gražių švenčių. Sėkmės dar kartą
Atsakyti
Dalinuosi patirtimi įsigyjant produktus iš "Imperija.lt". Internetinėje parduotuvėje išsirinkau keptuvą-troškintuvą, prikaistuvį ir Woll liejinio puodą. Po dienos sulaukiau skambučio iš "Imperija.lt" darbuotojos su tikslu patikslinti užsakymą. Darbuotoja nurodė, kad puodas yra pasirinktas indukcinei viryklei, o kiti pasirinkti produktai nepritaikyti indukcijai ir ji norėjusi pasiteirauti ar čia ne klaida. Padėkojau darbuotojai už pastabumą ir ištaisėme šią klaidą. Pradėjus naudoti Woll įsigytus produktus pastebėjau, kad puodo dugne atsirado įbrėžimai, nors buvo naudota tik medinė mentelė maisto ruošai, ko nepastebėjau ant keptuvo-troškintuvo ir prikaistuvio. Susisiekiau su "Imperija.lt", nusiunčiau nuotraukas su situacijos paaiškinimu ir paklausiau ar tai negali būti dėl kokybės? Gavau atsakymą, kad mano nurodytu adresu atsiųs kurjerį, paims brokuotą prekę ir pakeis nauja. Taigi, so far, galiu tik pasidžiaugti "Imperija.lt" kolektyvo profesionalumu ir geranoriškumu. Beje, taip pat galima pasidžiaugti ir Woll gaminių kokybe bei maisto ruošos procesu naudojant šiuos gaminius. Energijos sąnaudos žymiai mažesnės, paruoštas maistas labai gardus, indai neimlūs riebalams, lengvai plaunami ir prižiūrimi. Suma sumarum 10/10.

P. S. Sėkmės "UAB Egidijus ir Vytautas".
Atsakyti
Sveiki, dalinuosi patirtimi apie WOLL keptuvę kurią pirkome prieš metus ir taip pat pradėjo luptis dugnas, buvo kreiptasi į UAB "Egidijus ir Vytautas", kurie atsakydami į mūsų pretenziją atsakė, kad atsilupimo ar kitokių, nekokybę įrodančių požymių nėra, kas tuomet yra keptuvėje?Ko verta keptuvė? Ar keptuvė teigingai yra pagaminta?Ar galima tokiomis prekėmis prekiauti? Išvada nerekomenduoju įsigyti Woll keptuvių. Tai buvo pirmas ir paskutinis mūsų pirkinys.
Atsakyti
O aš norėjau pasidžiaugti atradusi šiuos pardavėjus, nes įsirenginėjant virtuvę naujuose namuose man jie buvo tikras išsigelbėjimas! Nors kai kurie neigiami komentarai truputį ir neramino, bet nutariau pasibandyti pati, nes sugundė prekių įvairovė virtuvei, o jų tikrai yra daug ir labai gerų! Pirkau dalį Domus galerijoje Vilniuje, o dabar perku internetu. Aptarnavimas tiek parduotuvėje, tiek ir internetu nenuvylė, gavau daug patarimų, o daiktai - puikūs! Ačiū kad esate ir sėmės jums! O mano patarimas būtų - ne komentarais vadovautis, o patiems išbandyti. Kažkodėl žmonės tik pyktį nori išlieti, o geru žodžiu pamiršta pasidalinti.
Atsakyti
Noriu padekoti Egidijui ir Vytautui uz gera aptarnavima ir operatyvuma. Pries 6 men. internetu nupirkau troskintuva Kela (10 metu garantija), sumokejau grynais. Pastebejau emalio skilima. Paskambinau i Imperija, paprase persiusti nuotraukas ir veliau pristatyti troskintuva i Woll parduotuve, ka as ir padariau. Antradieni pateikiau, penktadieni jau gavau nauja troskintuva su pristatymu namo!
Nesitikejau, kad taip profesionalai busiu aptarnauta ir esu labai dekinga.
RESPECT!
Atsakyti
Laba diena.Jau senokai ieškojome kur įsigyti bulvių tarkavimo mašiną ir bulvių sunktuvą.Kadangi gyvenu Ispanijoje, šių gaminių čia nėra.Internete radome daug internetinių parduotuvių, bet nei viena nesiunte prekių į užsieni.Netiketai radome tinklalapį Imperija.lt.Jame užsisakeme norimas prekes ir UAB Egidijus ir Vytautas jas mums išsiunte.Siuntinys atvyko per 6 dienas !!!Tikrai esame maloniai nustebinti tokiu nuostabiu darbu.Tikrai rekomendosimę šią nuostabią ir tikrai patikimą įmonę visiems savo draugams ir pažįstamiems o taip ir patys pirksime tik šioje krautuveje.Didelis Jums ačiū
Atsakyti
Labai jau negražu šios šmonės parduodamos keptuves Woll labai jau išgirtos pardavejų, kokios jos nuostabios ir deklaruoja 3 metų garantija tačiau po metų keptuvė pradege.Parašiau laiška kaip su garantija, tačiau negavau jokio atsakymo, teko nueiti į pardautuve sako kad čia ne gamintojo brokas ir dėje garantijos nėra.
Tad išvada tokia kad tikrai nerekomenduočiau Woll kompanijos prekiu nepirkti.
Prisegu foto kaip Woll keptuvė atrodo po metų.
Atsakyti
Šios įmonės parduotuvėse apsiperku ganėtinai dažnai ir esu labai patenkinta aptarnavimu ir prekių kokybe. Visada maloniai ir nuoširdžiai patars ir pagelbės.
Atsakyti
Woll keptuves mano šeima naudoja jau daug metų. Naudojame jas dažnai ir net mūsų vaikai pakankina jas kaip reikiant :) Vienareikšmiškai galiu pasakyti, kad tai geriausios keptuvės iš visų mūsų turimų ar turėtų. Šias keptuves naudoja ir mūsų draugai, iš kurių girdžiu taip pat gerus atsiliepimus. Nuoširdžiai rekomenduoju pabandyti šios firmos produkciją, kad turėtumėte savo nuomonę ir sužinotumėte kas yra tikrai geri ir kokybiški indai, o nesivadovautumėte kai kurių asmenų visiškai absurdiškais komentarais.
Aurelija 2018-01-28 10:32:02
Nepirkite Woll keptuvių, niekam tikęs daiktas. Po kokio mėnesio naudojimo idealiai prižiūrimų keptuvių danga parudavo, pradėjo šerpetoti, prikepdavo. Pardavėja iš malonios (kai reikėjo parduoti) tapo arogantiška ir primiršo lietuvių kalbą, teko pagelbėti pildant paraišką, vos ne vos išprašiau, kad priimtų apžiūrai. Išsiuntė keptuves į Jurbarką "ekspertizei" ir ponas Vytautas Vaisiauskas po ilgų dienų laukimo, aišku, prašymą atmetė, pinigų negrąžino, nes atseit "nesilaikėm priežiūros instrukcijų". Su vartotojų apsauga nebeturėjau laiko užsiiminėt jais, nors tikrai reikėjo, tokie tuo ir naudojasi... Saugokitės šių veikėjų!
Gerai, kad yra kur pasiskaityti atsiliepimų, nes kainos nemažos, o išmesti pinigų nesinori. Rinksiuosi kitus
Atsakyti
Kaip ir Valdas, Pirkome keptuvę prieš metus ir pradėjo luptis dugnas, tačiau Egidijaus ir Vytauto UAB ekspertai nustatė, kad tai priedegos :), aiškina kad negali matyti (nors ir aklas pamatytų) ir apie jokį keptuvės broką, net girdėti nenori. Deklaruoja, kad 3 metai garantija, o nuo deformacijos net 25m, o ištikrųjų ieškoma kabliukų kaip atsisakyti garantinių įsipareigojimų.
Atsakyti
Klientų aptarnavimas - 0 balų, niekas neapsaugotas nuo broko, bet kaip parduotos prekės broko klausimas yra suvaldomas - nuvilia arba nudžiugina, šiuo kartu - nerekomenduoju pardavėjo, išgirsite neadekvačių pasakų, žinoma, tik apie tai, kad prekę pats sugadinai. Iš šios įmonės įsigyto virdulio dangtelio dangtukai sulindo į dangtelio vidų ir dangtelis nebeatsidarinėjo po poros savaičių nuo pirkimo. Iš garantinio taisymo siuntiniu parsiųstas virdulys drėgnu vidumi, su šalia pridėtų elektros padu ir prierašu "Virdulį reikia nukalkinti, kitu atveju vėl sulaužysite!!!". Telefonu pasidomėjus, ką reiškia toks komentaras - paaiškėjo, kad tai nėra brokas, verdant vandeniui kalkės per garus kaupiasi dangtelyje ir mes patys jį sulaužėm. Pasidomėjus, ar saugu drėgną prekę siųsti siuntiniu, nes vanduo garuoja, o su garais kalkės kyla į dangtelį ir ten kaupiasi (ir jau aišku, kad dėl to dangtelis sulūžta), taip pat vanduo iš virdulio gali lengvai patekti ant virdulio elektros kontaktų, susilauki juoko, suprask argumentas - neadekvatus sveikam protui. Prisegu nuotrauką, kur matosi, kad virdulys neapkalkėjęs ir kokio drėgnumo elektros prekę gali saugiai gauti siuntiniu. Lieka patestuoti ar kontaktai nuo drėgmės neužtrumpins ir tikėtis, kad virdulio dangtelio dar kartą patys per garus"nesulaužysime".
Atsakyti
Buvau šiandien PC "Molas" puodų su akcija. Elo puodai už 119€. http://www.imperija.lt/lt/virtuves-indai/puodai-troskintuvai/elo-puodu-komplektas-top-collection-5-iu/?item=5049 Pardavėja apie akcijas nieko nežino. Siūlė kažkokius elo už 99€. Kad plienas 10/18 (medicininis) rašo tik ant dėžutės, o ant puodo nėra įspaustą, nei vienoje prekėje. Žiūrėjome puodus ir už 200 ir daugiau eurų. Nes buvo tokie padėti prie tų pačių, tik firma kita. Niekur nėra ant puodo jokio įspaudo, kad 10/18, o ant dėžutės kiekvienos rašo. Neapsigaukite. Visur pas ką puodai su medicininiu plienu, tai išmušta 10/18 ant puodo, o ne tik dėžutės. Nes logiška, kad vokietis (Elo puodai šiaip vokiški, jei tikri) nepatingės pagirti savo prekės ir padaryti įspaudą 10/18 ant pačio puodo, o ne ant jo dėžutės. Pardavėja beje, labai pameta mintį, kalbėdama apie prekes. Rašo, kad tinka indukcinėms. Patikrinti ar tikrai tinka indukcinėms, galima su paprasčiausiu magnetu. Jei prilimpa, tai tikrai geras puodas. Deja, neturėjau po ranka magneto, bet ir pirkti puodus už tokią kainą, be žymėjimo ranka nekilo. O čia tiesiog įspėjimas kitiems klientams, neapsigauti. :) Medicininis plienas 10/18 turi mažiau priemaišų negu kiti plienai. Todėl net prisvilinus tokį puodą, jis lengvai išsivalo ir jo nereikia išmesti.

O ponui Valdui reiktų paprasčiausiai parašyti į http://www.vvtat.lt/ ir puikiai jie pakeis prekę, be jokių spyriojimusi.

Gerų visiems pirkinių ;)
Valdas 2016-02-20 19:43:58
Pirkome keptuvę prieš metus ir pradėjo luptis krąštas, tačiau Egidijaus ir Vytauto UAB ekspertai nustatė, kad tai priedegos :) ir apie jokį keptuvės broką, net girdėti nenori. Tik deklaruoja, kad 3 metai garantija, o ištikrųjų jokia garantija nėra taikoma.
Tai, jeigu lupasi keptuvės danga, garantija taikoma ar ne? Konkretus klausimas.
UAB "Egidijus ir Vytautas"
2016-06-06 13:47:26 IP 2g5ve3bm
Valdas 2016-02-20 19:43:58
Mūsų tikslas - užtikrinti sklandų bendradarbiavimą, paremtą logika ir abipuse pagarba. Mes dirbame lanksčiai ir nekuriame papildomų kliūčių prekių grąžinimui ar keitimui.
Prieš įsigyjant prekes visada rekomenduojame išsamiai susipažinti su gamintojo garantinėmis sąlygomis. Tai padėtų įvertinti lūkesčius perkamai prekei bei išvengti bereikalingų ginčų ir nepagrįstų kaltinimų.

Electronic Trade
BIGBOX.LT

Adresas: Savanorių pr. 441B, LT-49185 Kaunas.
Veiklos sritys: buitinė technika; biuro įranga; didmeninė prekyba; interneto parduotuvės; kompiuteriai ir programinė įranga; mažmeninė prekyba; pardavimo automatai; prekybos įranga; telekomunikacijos, ryšio priemonės; video ir audio aparatūra, paslaugos, remontas.
Kas yra elektronikos prekių parduotuvė BIGBOX.LT? BIGBOX.LT komandos tikslas – kurti geras emocijas BIGBOX.LT lankytojams ir pirkėjams. Siekiame KURTI GERAS EMOCIJAS kiekvienam mūsų svetainės lankytojui bei pirkėjui. Kurdami BIGBOX.LT, apie kiekvieną lankytoją ir pirkėją galvojome kaip apie mūsų kuriamos...
Daneka
Virtuvės ir vonios kambario buitinė technika

Adresas: Pramonės pr. 8E, LT-51223 Kaunas.
Veiklos sritys: buitinė technika; didmeninė prekyba; indai, valgymo įrankiai; mažmeninė prekyba; restoranų, kavinių, barų įranga.
Daneka, UAB - didmeninė prekyba buitine technika bei mažmeninė prekyba buitine technika Kaune, prekyba virtuvės įranga ir kitomis elektros prekėmis virtuvei ir buitinė technika voniai. Naudota buitinė technika ir buitinė technika su defektais prekyba Kaune bei įmontuojama buitinė technika Daneka, UAB virtuvės ir...
Ap Trade
Derekis.lt

Adresas: Vilkpėdės g. 4, LT-03151 Vilnius.
Veiklos sritys: buitinė technika; baldai (prekyba); interneto parduotuvės; kompiuteriai ir programinė įranga; kompiuterių remontas, it paslaugos; santechnika; sporto, turizmo reikmenys; šildymas, įrenginiai; telekomunikacijos, ryšio priemonės; video ir audio aparatūra, paslaugos, remontas.
UAB "AP TRADE” yra jauna ir energinga komanda turinti ilgametę patirtį buitinės bei audio/video technikos prekybos srityse. Kompanijos tikslas: kokybiškas kliento aptarnavimas – pasiūlyti optimaliausią prekę už priimtiną kainą bei suteikti galimybę derėtis. Kuo prekiaujama el. parduotuvėje Derekis.lt? Mes...
VARLE
VARLE.LT

Adresas: Ukmergės g. 241, LT-07160 Vilnius.
Veiklos sritys: interneto parduotuvės; buitinė technika; didmeninė prekyba; įrankiai; kompiuteriai ir programinė įranga; kompiuterių remontas, it paslaugos; mažmeninė prekyba; telekomunikacijos, ryšio priemonės; vaikų prekės; video ir audio aparatūra, paslaugos, remontas.
KAI REIKIA KAINOS IR PATARIMO VARLE.LT – užsakomųjų parduotuvėlių tinklas, kuriose galima užsisakyti ir atsiimti didžiumą kompiuterinės ir buitinės technikos prekių už internetinę kainą. Mes esame tarsi tarpinis variantas tarp didelių prekybos centrų ir internetinių parduotuvių. VARLĖS dirba su didžiaisiais...
Novastar LT
Adresas: Kareivių g. 12, LT-09117 Vilnius.
Veiklos sritys: interneto parduotuvės; buitinė technika; kompiuteriai ir programinė įranga; video ir audio aparatūra, paslaugos, remontas.

Informacijos saugumas tampa kritinis: net 84% įmonių patyrė informacijos saugos pažeidimų
Sparčiai vystantis technologijoms, grėsmės organizacijos informacijos saugumui taip pat nuolat auga: daugėja pažeidimų ir įsibrovimų, didėja jų daroma žala. Informacijos saugos spragos...
Nealkoholinis "Švyturio Ekstra" ketina skinti tarptautinių apdovanojimų laurus
Nealkoholinis "Švyturio Ekstra" ketina skinti tarptautinių apdovanojimų laurus
"Švyturio" aludariai buvo pirmieji šalyje pristatę nealkoholinių alaus skonių paletę. Nors rinką užsiaugino greitai, nealkoholinio "Švyturio Ekstra" kūrėjai šiam gėrimui turi dar daug lūkesčių ir...
Kibernetinis saugumas – tai daugiau nei apsauga nuo atakų
Kibernetinis saugumas – tai daugiau nei apsauga nuo atakų
Kibernetinio saugumo užtikrinimas apima ne tik atakų pastebėjimą bei užkardymą, bet ir prevencinius veiksmus, leidžiančius suvaldyti saugumo grėsmes ir sėkmingų atakų pasekmes. Su šiais etapais...
Kitos naujienos »

Prisijungti prie katalogo

Apklausa

Ar esate patenkinti savo atlyginimu?

Akcijų kainos

Humana 502,43 +2,26%