Lankytojų nuomonė, pagyrimai, skundai apie įmonę DSV Lithuania UAB
Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę DSV Lithuania
FREUGHT LT
Dalinių Krovinių PervežimasAdresas: Vito Gerulaičio g. 10, LT-08200 Vilnius.
Veiklos sritys: logistikos paslaugos; ekspedijavimas; importas; transporto paslaugos.
UAB „Freught“ - inovatyvi įmonė, kuri derina IT sprendimus kartu su logistika. Įmonės darbo dėmesys yra koncentruojamas į pagrindinę įmonės veiklą - dalinai pakrautų (LTL) krovinių gabenimą kelių transportu Europoje. FREUGHT platforma - technologijų pagalba padėsianti be vargo suroganizuoti krovinio gabenimą ir...
TWB LOGISTICS
Transportas.Logistika.Sandėliavimas.Muitinės pasl.Adresas: Servečės g. 1, LT-02121 Vilnius.
Veiklos sritys: ekspedijavimas; logistikos paslaugos; muitinių paslaugos, muitinės; oro transportas, aviacija; pašto paslaugos, kurjeriai; sandėliavimas; transporto paslaugos; vandens transportas.
Logistika yra tai, ką mes išmanome geriausiai! Transporto logistikos įmonė TWB Logistics – tai visos krovinių gabenimo paslaugos ir sandėliavimo paslaugos iš vienų rankų. Esame inovatyvi logistikos įmonė; suprantame, kad kiekvienas klientas yra išskirtinis ir jam turi būti taikomi individualūs krovinių gabenimo...
BreittoAdresas: Šilutės pl. 49, ll-as aukštas, LT-92384 Klaipėda.
Veiklos sritys: ekspedijavimas; geležinkelių transportas; logistikos paslaugos; muitinių paslaugos, muitinės; oro transportas, aviacija; sandėliavimas; transporto paslaugos; vandens transportas.
UAB „Breitto“ - lietuviškas logistikos paslaugų startuolis, veiklą pradėjęs prieš 10 metų. Šiandien „Breitto“ jau multi milijoninis verslas. Mūsų kasdienė duona – krovinių pervežimas sunkvežimiais, traukiniais, lėktuvais ir laivais, arba visomis multimodalinio transporto variacijomis. Šimtų vežėjų pagalba bet kokio...
KamidaAdresas: B. Brazdžionio g. 29, LT-48182 Kaunas.
Veiklos sritys: transporto paslaugos; didmeninė prekyba; ekspedijavimas; kita veikla; logistikos paslaugos; mažmeninė prekyba; sunkvežimių pardavimas, dalys, servisas.
Kamida, UAB veikla - krovininio transporto paslaugos. Krovinių gabenimas standartiniais ir mega vilkikais, pilnų ir sukomplektuotų bei dalinių krovinių gabenimas. Mūsų veiklos spektrą sudaro krovinių gabenimas tentinėmis puspriekabėmis, savivartėmis puspriekabėmis, dviaukštėmis puspriekabėmis, cisternomis (vežame...
TIROLA
Pilnų ir dalinių krovinių gabenimasAdresas: Žalgirio g. 112A, LT-09300 Vilnius.
Veiklos sritys: logistikos paslaugos; ekspedijavimas; sandėliavimas; transporto paslaugos.
PASLAUGOS Krovinių pervežimas standartinėmis 13,6 m ilgio puspriekabėmis, refrižeratoriais ir autotraukiniais (didžiakūbėmis); Pilnų ir dalinių krovinių gabenimas iš Rusijos į Europos Sąjungos šalis, taip pat į Norvegiją, Serbiją, Turkiją; Pilnų ir dalinių krovinių gabenimas iš Europos Sąjungos valstybių į Rusiją...
Prisijungti prie katalogo
-6,24%
2022-07-06 21:38:48 IP 66hc9p3j
2022-07-01 09:08:36 IP 48t9jebc
NEREKOMENDUOJU!!!!!
s*****i!!! Pasiūlo nebloga kainą o ji kelionės viduryje staiga padidėja dėl neaiškių mokesčių.Jeigu bendraujate su jais tiksliai išsiaiškinkite galutinę kainą nes matote gali būti, kad "nematėme jokio poreikio apie kažką įspėti, kas yra standartiškai kaip visada" (kaip visada?) Plius minus 200euriukų!. Gudriai turi siuntinį ir reikalauja mokesčio kitaip neatgausi.Ir dar nesulaukiau krovinio tikiuosi bent šis nebus sugadintas!!
2022-06-15 18:15:51
Laba diena, Viktorai,
Apgailestaujame, kad patyrėte nemalonią situaciją. Prašau susiekite su mumis [email protected] Iš anskto dėkojame.
Tai ką naujo bepasiūlysit?
2022-06-15 17:24:18
NEREKOMENDUOJU!!!!!
2022-06-15 13:22:55
2022-03-02 15:48:18 IP 5jsll710
Pati blogiausia patirtis dirbant su logistikos kompanija, visomis prasmemis.
Apgailestaujame dėl nemalonios patirties. Norėtume sužinoti, kur suklysta ir kaip galime išspręsti situaciją. Labai kviestume susiekti su mumis [email protected]
2022-03-02 15:12:40 IP 2deqvjci
2020-05-13 17:48:21 IP 2e7r415i
2019-06-27 09:16:31 IP 2i24v7bu
2017-01-20 14:23:22 IP 28m83g1o
Į mūsų šeimą įsibrovusi netikėta, staigi mirtis išplėšė patį brangiausią žmogų - mylimą Vyrą ir Tėtį - Veslavą Stankevič.
Mus užjautė ir padėjo daugelis gerų žmonių.
Nuoširdžiai dėkojame DSV TRANSPORT kolektyvui, užjautusiems, padėjusiems ir ištvermės linkėjusiems šią skaudžią netekties valandą ir palydėjusiems į paskutinę kelionę mylimą Vyrą ir Tėtį.
Pagarbiai
Žmona