Lankytojų nuomonė, pagyrimai, skundai apie įmonę Dalios grožio studija, UAB
Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Dalios grožio studija
Granata
SALONAMS.EU, Grožio salonų baldai ir įrangaAdresas: Europos pr. 122, LT-46351 Kaunas.
Veiklos sritys: grožio salonai ir kirpyklos; baldai (gamyba); baldai (prekyba); medicininė įranga; pramonės įrengimai; prekybos įranga; spa centrai.
Parduotuvė Vilniuje: Panerių g. 45, Vilnius, LT-03202 Parduotuvė Kaune: Savanorių pr.271-102B, Kaunas LT-50130 UAB “Granata” - tai profesionalios įrangos ir baldų ekspertų komanda, kuri gali pasiūlyti grožio meistrams Lietuvoje alternatyvias bei pigesnes kainas įrankiams bei baldams Jūsų grožio salonams...
Labory
Kosmetologų įranga Nr.1 LietuvojeAdresas: Vytenio g. 48-416, LT-03229 Vilnius.
Veiklos sritys: grožio salonai ir kirpyklos; baldai (gamyba); baldai (prekyba); kosmetika, parfumerija; medicininė įranga; pramonės įrengimai; prekybos įranga; spa centrai.
Mūsų komanda nuolat stebi kosmetologų įrangos pokyčius, tendencijas ir madas, todėl mes prekiaujame naujausia kosmetologijų įranga, dermatologijos, kūno estetikos, nechirurginės veido ir kūno terapijos srities prietaisais bei technologijomis. Juk aparatinė kosmetologija nuolat populiarėjanti grožio priežiūros ir...
ESTETUS KLINIKA
LAZERINĖS IR ESTETINĖS DERMATOLOGIJOS KLINIKAAdresas: Tvirtovės al. 18, LT-50169 Kaunas.
Veiklos sritys: medicinos įstaigos, paslaugos; grožio salonai ir kirpyklos; kosmetika, parfumerija.
Estetus Klinika atidaryta 2010 m rugpjūčio mėn. Kaune, Plastinės chirurgijos centre. Po dvejų metų atvėrė duris ir Vilniaus širdyje. Tai privati medicinos, estetikos ir grožio įstaiga, kur Jūsų laukia profesionali komanda, pasiruošusi padėti ir patarti. Estetus klinikos specialistai ne tik pritaiko savo daugiametę...
PerliukasAdresas: Šviesos g. 11, Šilagalio k., LT-36220 Panevėžio r.
Veiklos sritys: grožio salonai ir kirpyklos; baldai (prekyba); kita veikla; kosmetika, parfumerija.
APIE MUS Žinant kokia yra didelė grožio prekių pasiūla ir įmonių gausa, mes Kosmetologams.lt įkūrėme patys susidurdami su sunkumais ieškant prekių vis skirtinguose puslapiuose. Mūsų tikslas yra pasiūlyti klientams visas prekes vienoje vietoje su ypač detalia konsultacija. Laikui bėgant savo patirtmi ir klientų dėka...
SAULIAUS VIKŠRAIČIO PLASTINĖS CHIRURGIJOS CENTRAS
PLASTINĖ, REKONSTRUKCINĖ CHIRURGIJAAdresas: Savanorių pr. 75, LT-44208 Kaunas.
Veiklos sritys: medicinos įstaigos, paslaugos.
SV plastinės chirurgijos centras – tai iškirtinai specializuotas plastinės ir estetinės chirurgijos centras, kur Jūsų laukia profesionali komanda, teikianti įvairiapusišką pagalbą sveikatos ir estetikos bei grožio klausimais. Per metus SV plastinės chirurgijos centre atliekama apie 1000 plastinių operacijų ir...
Prisijungti prie katalogo
1836,57
-0,65%
2022-07-05 15:34:40 IP 28mctrc7
2022-06-07 10:08:40
Definetely recommended if you're in Vilnius!
Prices are fair and every procedure is really pleasant and puts you in a good mood.
2022-05-23 16:21:01 IP 2ju3kt19
Pedikiura dare beveik 2, 5 val… nenueme senos spalvos iki galo, nenulakavo isrinkta spalva.. nepastebejo, kad nagas skyles, nieko su juo nepadare, jokio sprendimo, nors buvo parodyta, pasakyta meistrei.
Meistre pasake, as galiu ipjaut netycia, bet ne stipriai..
I pedikiura iejo 5min koju apiplovimas, odeliu “sutvarkymas” ir lakavimas.
Vienu metu norejosi tiesiog atsistot ir iseit.
Veltui isleisti pinigai.
Pedikiuras tragiskas, o verte 38eur ????
Uz ka tokie pinigai, tai neaisku.
2022-05-10 09:31:02 IP 2e7r3oen
2022-03-23 17:54:04 IP 2noard4f
2022-03-08 19:23:07 IP 28mctjn3
\
2021-10-04 11:04:18 IP 2i586hnf
Pasakius administratorei ji melavo ir draske akis jog masazo trukme 40min, kol pareikalavau grazinti kupona ir parodyti man, tada paaiskejo jog valandos trukmes.
Administratore su, , aukstu intekektu"pareiske jog as pati masazo metu turejau sekti laika ir ziureti i laikrodi, beje laikrodis uz galvos.
I ta salona nebekelsiu kojos ir niekam nerekomenduoju.
Taipogi buvau ir pedikiure, meistre tragiska, po pedikiuro nesimate jog kazkas buvo daryta.
2021-09-05 17:40:03 IP 2fbaspd1
2021-03-07 15:11:52 IP 5f4sofap
2020-10-16 20:45:46 IP 2ju3l3qq
2020-09-11 19:17:30 IP 28mdsmkb
2020-08-16 09:45:49 IP 5juc2ise
Galiu drąsiai rekomenduoti kosmetologę Jūratę, dirbančią Basanavičiaus g.
2020-07-06 12:45:06 IP 5f4sootr
Taip pat atliko antakių korekciją vašku, parinko man tinkančią formą, patarė rinktis šviesesnę spalvą nei dažau įprastai, ir išties gražesnių antakių nesu turėjusi! Kosmetologė labai maloni, profesionali, tikrai apsilankysiu dar kartą
2020-06-27 16:31:56 IP 28m82tgt
2020-05-29 00:48:28 IP 2detnqn6
Vakar turėjau masažą šioje grožio studijoje Dalia. Pavadinti to masažu tikrai negaliu.
Pasikvietė mane "masažistė" (vardo nežinau) į savo darbo kambarį, tai kambarys paliko nelabai gerą įspūdį. Visų pirma kvapas nemalonus, antra vos tik nusiiemus pėdkelnes ir atsistojus basom kojom ant grindų, mano pėdos aplipo purvais... neįsivaizduoju kada paskutinį kartą jos ten šluojo grindis, o ką kalbėti apie tai, kad jas plovė.. nes gulėdama pastebėjau dėmėmis nusėtas grindis, sienas.. Baldai senoki, apraižyti...
Kalbant apie patį masažą, kuris turėjo būti viso kūno, tai šiame salone turėjau "pusės kūno paglostymą". Po nugaros "masažo" ir pėdų minimalaus pamaigymo, tom riebaluotom aliejais rankom masažistė ištepliojo mano plaukus darydama ale galvos masažą.. plius prie viso šito už uždarytų durų puikiai viskas girdisi kaip kitos darbuotojos gan garsiai šnekučiuojasi ir net nemėgina šnekėtis tyliau, nepaisant to, kad už durų guli klientas, kuriam atliekamas masažas. Dėl visų šitų dalykų nebuvo įmanoma atsiplaiduoti nė minutei. Mano masažistė buvo tikrai ne profesionalė. Antrą kartą tikrai neeičiau ir kitiems nerekomenduoju.
2020-05-29 00:41:50 IP 2detnqn6
2020-05-27 16:04:57 IP 2ju3kt28
Yra vietos parkavimui. (tik mokamose zonose), paprasius cekio administratore nukreipe pas meistre pas kuria lankiausi, kuri israse kvituka.
Patogi vieta iš visu miesto pusiu
2020-05-27 15:45:10 IP 2ju3kvsq
2019-12-30 23:42:58 IP 28m86kkp
2019-09-05 14:25:25 IP 2e7r3ngn
2019-07-29 18:34:44 IP 2cfncup9
2019-02-01 14:07:24 IP 66hokevb
Tai buvo pats blogiausias masažas mano gyvenime. Masažą atliko Olga, kuri tikrai neturi fantazijos, kaip daryti deramai masažą. Gavau kuponą dovanų, nes pati nežinau ar būčiau pirkųsi šiame salone masažą. Jei tai salonu galima pavadinti. Masažo kambarys apdriskęs, sienos nutaškytos dėmėmis, grindys neplautos (o juk nusirengus reikia žengti kelis žingsnius iki masažo gulto), kambaryje šalta. Muzika groja garsiai, bet ir per ją girdisi kaip salono kolegės išėjusios į lauką rūko ir pliurpia. Masažas nugaros apėmė galbūt 5 skirtingus judesius, kurie buvo kartojami net po 10 kartų (taip skaičiavau). Daužyti nugarą irgi nėra geras sprendimas, nes juk tai turi atpalaiduoti, o ne įtempti. Kitas dalykas, NEGALIMA valyti aliejaus tualetinių popieriumi po atpalaiduojančio masažo. Šiaip po jokio masažo nederėtų taip daryti. Po nugaros masažo, rankas nusuiplovė, tačiau galvos masažo metu, su tomis riebaluotomis rankomis plaukus glostė. Ačiū, bet gal kitą kartą ir pradėkite nuo galvos, nes ten aliejaus naudoti nereikia. Ir tada galiausiai pėdų masažas.. kurio net nejaučiau. Pirštų paamaigymai tikrai nėra pėdų masažas. Todėl patikėkit manim, niekam nepatariu pirkti kupono ar eiti tiesiogiai darytis masažo šiame salone. Namuose Jūsų partneris/partnerė geriau padarytų.
2019-01-11 13:31:33 IP 5f4sorte
Pasinaudojus šiuo pasiūlymu, Jums priklausys - antakių korekcija bei ilgalaikis antakių ir blakstienų dažymas.
Profesionali kosmetologė, naudodama reikiamas priemones, suformuos gražius, lygius bei prie Jūsų veido formos labiausiai tinkančius antakius, taip pat parinks spalvą ir nudažys ne tik antakius, bet ir blakstienas. Po šios procedūros akys įgaus nepaprasto žavesio, žvilgsnis taps skvarbesnis, gilesnis ir išraiškingesnis!
Taip pat galėsite rinktis ir - ilgalaikį cheminį blakstienų rietimą su kolageno kauke.
Cheminis blakstienų rietimas yra ypač aktualus moterims, kurių blakstienos yra labai trumpos, retos ir tiesios. Tai naujovė, suteiksianti Jūsų akims dar daugiau išraiškingumo ir patrauklumo bei paryškinsianti Jūsų pačių natūralų grožį. Blakstienos užriečiamos specialiais suktukais ir priemonėmis, kurios Jūsų blakstienų nenualins, o atvirkščiai - sustiprins.
Procedūros eiga:
blakstienos užriečiamos su specialiais silikoniniais suktukais;
tepama kolageno kaukė, kuri maitina ir stiprina blakstienas;
po procedūros blakstienos atrodys šilkinės, išpuoselėtos ir storesnės.
DOVANA - kosmetologės konsultacija bei 8 EUR nuolaida pasirinktai kitai veido procedūrai:
mechaninis arba ultragarsinis veido valymas (29-35 €);
priešraukšlinė drėkinamoji procedūra (40 €);
procedūra jautriai odai, išsiplėtusiems kapiliarams (29-35 €);
veido rūgštinė procedūra (29-45€);
klasikinis veido masažas (18 €);
plastinis veido masažas (18 €).
Kosmetologė įvertins Jūsų odos būklę, rekomenduos reikalingą procedūrą, taip pat sudarys kosmetikos naudojimo rekomendacijas veido priežiūrai namuose (dėl pageidaujamos konsultacijos praneškite registracijos metu).
2019-01-11 13:23:45 IP 5f4sorte
2019-01-04 13:32:51 IP 28mep146
Kiek teko lankytis, kiek zinau Ieva dirba Gostauto, ne Jasisnkio salone. Tokia mazute sviesi. p.s. labai maloni meistre :)
2019-01-03 17:44:27 IP 2i24tbsf
Labas merginos,
daug cia merginu paliekancios blogu atsiliepimu. Susivyliojau AkcijaTau.lt kuponu procedurai mikrodermabrazija, nors atsizvelgiant i komentarus, buvau nusiteikiusi is anksto, kad procedura gales buti atlikta nekobykiskai. Bet, aciu Dievui, procedura man atliko kosmetologe Ieva Jasinskio g. 7. Lygtais viskas patiko, jokiu priekaistu, procedura buvo atliekta gerai, be jokiu priekaistu. Taigi, is viso buvau nusipirkusi 6 kuponu, ir visas proceduras buvau atlikusi pas Ieva. Taigi, drasiai galiu ja pagirti ir visiems rekomenduoti procedura atlikti pas ja. ;)
2019-01-03 13:10:12 IP 28mcvrsg
Apsilankius pas Julija, dar neteko lankytis pas kitą kosmetologę.Taip pat gavau po procedūros meginuku veido prieziurai, likau maloniai nustebinta. P.S. Man atliko sia procedūra:
ULTRAGARSINIS VEIDO VALYMAS
Tai gilus porų išvalymas, taikant ultragarso bangas, nespaudžiant odos mechaniniu būdu. Ultragarsinio veido valymo procedūra visiškai neskausminga, oda jaučia tik spinduliavimo šilumą. Procedūra tinka tiek vyrams, tiek moterims, o ypač tiems, kurie bijo skausmo.
Ultragarsinio valymo rezultatas:
oda apsivalo nuo suragėjusių ląstelių, iš prakaito ir riebalinių liaukų išvalomi irimo produktai: purvas, riebalai, komedonai (juodi taškeliai), susitraukia poros, išsilygina odos reljefas, pagerindama kraujotaka, pagerėja ląstelių hidratacija;
po procedūros oda tampa skaistesnė, lygesnė, pašalintos negyvos epidermio ląstelės, leidžia odai kvėpuoti;
sumažėja odos porėtumas, riebalavimasis, dirglumas;
iš karto po procedūros nėra jokių nepageidaujamų potrauminių elementų odoje ar patinimo, todėl galima iš karto grįžti į darbą, užsiimti Jums įprasta veikla.
AKIŲ KONTŪRO LIFTINGO PROCEDŪRA ULTRAGARSU
Akių kontūro linija yra pirmoji sritis veide, kuri gali išduoti tikrąjį moters amžių: su laiku formuojasi mimikos raukšlės, atsiranda paburkimai, tamsūs ratilai. Akių liftingo procedūra gali padėti išvengti šių problemų ir sulėtinti senėjimo procesą.
Procedūros poveikis:
padeda stimuliuoti kolageno bei elastano gamybą ir aprūpinti juo odą aplink akis;
mažina mimikos raukšles;
tonizuoja ir atstato švelnią odą akių srityje;
sumažina paburkimus bei padeda išvengti tamsių ratilų po akimis;
akių kontūro sritis tampa kur kas lygesnė, akys atrodo jaunesnės.
VEIDO PRIEŽIŪROS KOMPLEKSO EIGA:
odos sudrėkinimas;
giluminis veido odos valymas moderniu ultragarso aparatu;
uždedamas akių kontūro srityje specialus priešraukšlinis serumas;
atliekamas akių kontūro liftingas (pakėlimas) ultragarsu;
tepamas drėkinantis kremas;
procedūros trukmė: 40-60 min. (priklausomai nuo odos būklės);
kosmetologės konsultacija.
2019-01-03 13:02:51 IP 29ma9vtk
2018-11-08 14:00:47 IP 2j3qhqmi
Salone prancūz.lakavimą atlieka vienintelė meistrė. Prancūziškas manikiūras užtruko 3, 5 val., kuomet buvo užtepta balta linija 4 sluoksniais ir lakas dar 3 kartus. Labai stori nagai buvo po šio. Daugiau neisiu, nors ir gavau nuolaidą antram apsilankymui...
Sumokėjau dar už parkavimą už 3, 5 val., nors prieš registruodamasi užklausiau administratorės kiek užtruks manikiūras, į ką buvo atsakyta - 1, 5 val....
2018-11-01 21:06:38 IP 28mctihu
2018-10-25 15:23:04 IP 2i24usld
2018-09-09 16:16:01 IP 2g44cqb6
Neveltui šis salonas ištisai akcijas taiko...... nes niekas nebesugrįžtų. O čia būdas gauti pinigų iš naujų klientų, kurie ateina vieną kartą ir paskutinį..
2018-08-15 19:07:11 IP 2e8onici
Geras, ar ne...? gal nemokėkite pinigų už tokį spa rankoms... galima ir namie atlikti, t.y. kremu pasitepti :)))
Higiena pasirodė tame salone nelabai......
2018-07-07 21:27:32 IP 66gp46fo
2018-07-06 11:49:33 IP 28memb5p
2018-06-25 15:33:59 IP 2i24rvq9
gavau dovanų kuponą antakiams, ir papildomai užsisakiau kojų depiliaciją ir pedikiurą. Tai antakiai buvo atmestinai išpešioti, perlaikyti dažai, vėliau brūžinti iki skausmo, bandant juos nuvalyti. Nors perspėjau, kad labai greitai ima spalvą, ilgai nelaikyti, kad atrodytų natūraliai. Dar gavau pastabą pirmą kartą gyvenime, kad mano antakiai keistos formos! nors mano antakiai tankūs, išraiškingi, ir tvarkingi. Tiesa antakius pešiojo administratorė, kuri tikrai nebuvo panaši į specialistę. Jos išvaizda, ir higiena, kramtoma guma prie veido, kelia įtarimų... Su depiliacija, buvo dar dar... nors plaukai nupešioti, o ne išpešioti, bet bent jau mergina stengėsi, buvo maloni, ir turėjo kabinetuką. Su nagais panašiai kaip ir su antakiais, reikėjo sekti eigą, duoti patarimų pastoviai, prašyti pataisyti ir pan. Labai prastas salonas, higiena, švara. Administratorė, nesugebėjo paaiškinti kur randasi jų salonas normaliai. Apsiskaičiavo su grąža. Niekam nerekomenduočiau. Labai gaila, kad portalai kaip Lapė ir kiti siūlo tokius kuponus.
2018-06-06 18:21:59 IP 2ju3l6qb
Tesiant tuo, kad tualetas netvarkingas ir smirdantis, kabinetuose apsilaupę tapetai, klientę manikiuro pasodina darytis prie durų ant sovietinio staliuko, kur kas 5 minutės vis kažkas įeina, rankų nedezinfekuoja, nagų laką pasiūlo nuimti acetonu, keliamos dulkės, kurios nepadeda padaryi tvarkingų nagų.... perki paslaugą kuri vadinasi "profesionalus manikiūras su ilgalaikiu lakavimu", o meistrė dirba šioje srityje vos 6 mėnesius ir turi įsiamžinus 7 darbus, kuriuose vienspalviai nagai. Galiausiai baigus procedūrą administratorė pareikalauja sumokėti dar papildomus 5eur už lako nuėmimą ir išėjus į lauką pamatai kaip nelygiai sutvarkyti, dulkėmis užlakuoti tavo nagai.... grįžus atgal nuveda pas kitą meistrę, kuri yra tikrai maloni, tačiau pati pripažįsta, kad priemonės yra pasenę ir bando ištaisyti senosios meistrės klaidą. Pataisyt pavyko - ištaisyti nelabai. Kol tau lakuoja nagus girdi kaip kažkas su pompa atkimšinėja tualetą nuo kurio vamzdžių smirda puse salono.... ar aš galėčiau parekomenduoti šią vietą? Nebent parekomenduoti joje nesilankyti. Nes kainos kosminės, darbo vietų nedaug, meistrės lakuoja nagus tik viena spalva, vanduo dinginėja kas antrą dieną. Normaliame grožio salone už ilgalaikį lakavimą su gelio nuėmimu, dezinfekacija, higiena, kremu, jaukia privačia aplinka, nuostabiu kvapu, sumokėsite 15 pinigų be jokių nuolaidų kuponų. Čia - sumokėta 18eurų su nuolaidų kuponu ir visiškai nieko kas prieš tai minėta - negauta...
2018-03-20 15:08:15 IP 5kmkc5hi
2018-02-20 15:04:28 IP 2e7r3mb2