Lankytojų nuomonė, pagyrimai, skundai apie įmonę Čili Pica, UAB
Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Čili Pica
Jordano Kenstavičiaus IV
Kaimo turizmo sodyba “Karpynė”Adresas: Karpynės g. 2, Gabšių k., LT-60192 Raseinių r.
Veiklos sritys: kaimo turizmas; kavinės, klubai, barai, restoranai; pramogos ir poilsis; renginių organizavimas; spa centrai; viešbučiai, moteliai; žūklės ir medžioklės reikmenys, paslaugos; žuvininkystė, žuvies produktai.
Vidury Lietuvos įsikūrusi kaimo turizmo sodyba "KARPYNĖ" leis atsipalaiduoti įvairų poilsį mėgstantiems žmonėms. Norintys pramogų čia galės žaisti boulingą, pūlą. Žvajams čia taip pat rojus, kadangi aplink esančiuose tvenkiniuose galima pagauti karpių, lydekų ir kitų žuvų. Išalkę apsilankykite restoranuose...
Vidginta
Restoranas PILIALAUKIS, Aludė ALAUS NAMAIAdresas: A. Goštauto g. 8, LT-01108 Vilnius.
Veiklos sritys: gėrimai (alkoholiniai); kavinės, klubai, barai, restoranai; pramogos ir poilsis; renginių organizavimas.
Erdvus ir vis dar augantis RESTORANAS PILIALAUKIS kviečia organizuoti asmenines šventes, įmonių vakarus, konferencijas, mokymus, sąskrydžius, pramoginius, kultūrinius bei kitus renginius, suburiančius iki 1000 Jūsų svečių ! Restoranas PILIALAUKIS įsikūręs tarp Vilniaus ir Trakų. Vos 20 minučių kelio nuo sostinės...
Gražinos Starkuvienės firma
kavinė KURŠIS NidojeAdresas: Naglių g. 29, LT-93123 Neringa.
Veiklos sritys: kavinės, klubai, barai, restoranai; konditerija, saldumynai; maistas į namus, biurą; maisto gamyba; renginių organizavimas.
Pageidaujate skaniai pavalgyti Nidoje? Jus nuolat erzina per didelės kainos ir per mažos porcijos? Neturite kur sutalpinti svečių? Nenusiminkite! Mes padėsime Jums išspręsti visas šias problemas. Pačiame Nidos miestelio centre įsikūrusi kavinė – baras „Kuršis“ savo lankytojus aptarnauja jau 15 metų. Per šį laiką...
Atostogų parkas
SPA, BASEINAI, APGYVENDINIMAS, GINTARO PIRTISAdresas: Venecijos aklg. 2, Žibininkai, LT-97231 Kretingos r.
Veiklos sritys: viešbučiai, moteliai; kaimo turizmas; kavinės, klubai, barai, restoranai; poilsio namai, sanatorijos; pramogos ir poilsis; spa centrai.
„ATOSTOGŲ PARKAS“ – tai didžiausias poilsio ir sveikatinimo kompleksas Vakarų Lietuvoje, kuriame – 15 baseinų Jūsų poilsiui ir sveikatai. Kompleksas įsikūręs Palangos pakraštyje, Žibininkuose. Tai – strategiškai puikioje vietoje esantis gamtos prieglobstis, nuo Baltijos jūros ir Palangos kurorto nutolęs 6 km, nuo...
Bijola
Tortų, pyragų, pyragaičių gamybaAdresas: Vytauto g. 134A, Garliava, LT-53250 Kauno r.
Veiklos sritys: konditerija, saldumynai; didmeninė prekyba; eksportas; gamyba; interneto parduotuvės; kavinės, klubai, barai, restoranai; maisto gamyba; maisto produktai; mažmeninė prekyba.
UAB „BIJOLA“ – jau du dešimtmečius konditerijos gaminius gaminanti įmonė. Kepame apie 100 rūšių tortų, pyragų, pyragaičių, sausainių, gaminame vyniotinius, saldainius, šokolado figūrėles, florentinus ir keksus, kepame duoną. Naujiena: tortų, pyragų, pyragaičių, desertų, sausainių internetinė parduotuvė. Laukiame...
Prisijungti prie katalogo
Varis
8470,94
+6,26%
2021-04-09 12:21:57 IP 28mcvg6l
Bet kažkada čia nusprendėm, kad šiek tiek jau tampa per brangu tos visos "aukšto lygio" picerijos. Taip, skanu, bet tikrai brangu: susimokėt 40 EUR už tris vidutinio dydžio picas.
Ir nusprendėme duoti dar vieną šansą Čiliakui. Ir buvome maloniai nustebinti! Kokybė tikrai pagerėjo, palyginti su tuo, kad buvo prieš pora metų. Plūtelė gražiai apskrudus, traški. Pačios picos skaniai susivalgo ir karštos, ir šaltos. Nešlapma, netampa guminės.
Vienu žodžiu, grįžome atgal į Čiliaką :) Kartais valgom ir kitas picas, nes tikrai bent jau Vilniuje yra labai gerų, aukšto lygio picerijų. Bet kai norisi šiek tiek sutaupyti, bet vistiek gauti labai skanią picą, Čili - mūsų pasirinkimas!
2021-03-11 20:28:16 IP 2i24rm4a
2020-12-26 18:11:38 IP 1b2akm43
2020-11-09 09:58:53 IP 28mcuqoc
2020-11-06 12:04:22 IP 66hols42
Apsilankėme Klaipėdoje, akropolio Čili picoje. Atnešė čili sriubos su picos paplotėliais. Pamatęs kitas padavėjas, kad mūsu stalo padavėja neatnešė mums tinkamu bandeliu, paaiškino musu stalo padavejai, kad jos priklauso. Ji pradėjo su juo ginčytis. Tuomet tas padavejas mums atneše tas bandeles. Užsisake buvome ir picu. Jos iskeptos buvo per max trumpa laika, kai atnese net sūris nebuvo taip gerai issilydes kaip sakykim turetu buti issilydes. Pica visa gumine valgyt neimanoma. Padazas indukuose is kokiu lenku parveztas (nes nera nei lietuviskos sudeties nei angliskos). Tas padazas kaio grynas majonezas. Ir negana to ant irankiu radom musu stalo padavejos plauka. Nu sorry slykstu
Dėkojame už Jūsų atsiliepimą. Apgailestaujame, kad teko nusivilti. Jūsų atsiliepimas yra perduotas restorano vadovui, kuris greitu metu su Jumis susisieks. Taip pat norėtume maloniai priminti, kad savo pastebėjimus, pasiūlymus ir atsiliepimus visada galite palikti mūsų svetainėje https://www.cili.lt/atsiliepimai arba el. paštu info@cili.eu
2020-11-05 19:08:01 IP 2e7r3obt
2020-10-26 12:57:13 IP 66hols42
Sėdžiu ir matau kaip kavinės darbuotoja katik išnešus šiukšles į lauką, grįžta ir su tom pačiom pirštinėm pradeda gaminti pica.
Veiksmas vyksta sausio 13-osios picerijoje.
Skanaus valgantiems SICILIEČIŲ PICĄ
Dėkojame, kad pasidalinote savo pastebėjimu. Jūsų atsiliepimas yra perduotas mūsų franšizės partneriams, kuriems priklauso šis restoranas. Taip pat norėtume maloniai priminti, kad savo pastebėjimus, pasiūlymus ir kitus atsiliepimus visada galite palikti mūsų svetainėje https://www.cili.lt/atsiliepimai arba el. paštu info@cili.eu
2020-10-25 17:37:05 IP 2e7r3n9h
Veiksmas vyksta sausio 13-osios picerijoje.
Skanaus valgantiems SICILIEČIŲ PICĄ
2020-10-21 15:28:20 IP 66hols42
Pietavau žirmūnų 2 g. Vilniuje, čili picoje mane aptarnavo Justina. Labai patiko jos aptarnavimo kokybė, maloni ir mylinti savo darbą.
Dėkojame Jums už paliktą atsiliepimą. Esame laimingi, kad likote patenkinta apsilankymu pas mus.
Iki kitų kartų!
2020-10-19 12:33:24 IP 2i24uri2
2020-10-19 11:19:56 IP 28m81s6a
Užsisakinėjome išsinešimui, kebobo komplektą su vištiena bei fanta ir tiesiog kebabą su vištiena. Gavus savo užsakymą, kebabai abu buvo šalti.. labai nisivyleme, juk mokame už šilta bei kokybiška maistą. Jei padaro per 10-15min tai kam sakyti kad ateiti po pusvalandžio?
2020.10.18 ČILI pica vingis veiksmas vyko maždaug apie 15:00
Dėkojame Jums už paliktą atsiliepimą ir apgailestaujame, kad maistą pasiėmėte šaltą. Jūsų atsiliepimas yra perduotas restorano vadovui, kuris greitu metu su Jumis susisieks. Taip pat maloniai primename, kad visus savo pasiūlymus, pastebėjimus ir nuomones visada galite palikti mūsų svetainėje https://www.cili.lt/atsiliepimai arba el. paštu info@cili.eu
2020-10-18 14:30:31 IP 5juc01q2
2020.10.18 ČILI pica vingis veiksmas vyko maždaug apie 15:00
2020-10-17 08:03:37 IP 2ju3l8pa
Laba diena, Karina,
Dėkojame už Jūsų paliktą atsiliepimą ir norime nuoširdžiai atsiprašyti, kad tenka nusivilti. Būtume dėkingi, jei patikslintumėte, kuriame mūsų taške lankėtės. Tai, kaip ir kitus savo pastebėjimus, atsiliepimus ir pasiūlymus, maloniai kviečiame padaryti mūsų svetainėje https://www.cili.lt/atsiliepimai arba el. paštu info@cili.eu
2020-10-16 14:56:39 IP 66hols42
Jau ne pirmą mėnesį lankausi kavinėje pietauti, nes dirbu šalia. Jau nebeturiu jėgu:
1. Kas antrą kartą yra supainiojami patiekalai. Pvz šiandien - užsisakiau blynelius su vištiena gavau koldūnus su grybais (nors jų nepernešu niekaip).
2. Užsisakau pvz čili sriubą ar pan - nepabarsto sūrio;
ir visokie tokie atvejai. Aš viską suprantu kai suklysta 1 nu gerai 2 kartus, bet tai vyksta reguliariai. Niekada nebesilankysiu šioje įstaigoje taip pat savo draugų ratą būtinai perspėsiu.
2020-10-16 14:39:57 IP 66hols42
Nustebinot. Ryte niekas nedirba, o jus dirbat. Skaniai pavalgiau, atsigeriau, bet ypac patiko gera nauja muzika, toliau taip!
Labai džiagiamės ir dėkojame už Jūsų atsiliepimą! Taip pat maloniai primename, kad savo atsiliepimus, pastebėjimus ir pasiūlymus visada galite palikti mūsų svetainėje https://www.cili.lt/atsiliepimai arba el. paštu info@cili.eu
Labai lauksime sugrįžtant!
2020-10-16 14:37:42 IP 66hols42
Nežinau kas negerai su jūsų kavinė ar jus gaminat žmonėms ar šunims vakar užsisakiau dienos pietūs balandelius kopūsto neįmanoma įkąsti kietas garnyras agurkas gabalais papjaustytas sriuba tik vanduo ir kelios daržovės plaukioja gal jūsų vyrejos nueina pasimokinti kaip kitur gamina ar į kokius kursus daugiau niekada ne grysiu
Dėkojame Jums už paliktą atsiliepimą. Mums labai apmaudu, kad teko nusivilti apsilankymu. Maloniai primename, kad visus savo pastebėjimus, pasiūlymus ir atsiliepimus visada galite palikti mūsų svetainėje https://www.cili.lt/atsiliepimai arba el. paštu info@cili.eu
2020-10-12 12:30:45 IP 2ju3l2o5
2. Užsisakau pvz čili sriubą ar pan - nepabarsto sūrio;
2020-10-03 09:44:56 IP 5f4so8fp
2020-10-03 09:41:03 IP 5f4so8fp
2020-09-29 14:15:32 IP 2h859cs9
2020-09-29 14:12:17 IP 2h859cs9
2020-09-17 12:29:44 IP 66hols42
Siaures miestelije sedejau kokias 30 minuciu, padavejos vaiksto tarpusavi kalbasi bet nei laba diena nei meniu nenesa. Labai gerai ziurit i savo klientus net vemt vercia. Bjauru net daros pas jus vaikstiot nes su kiekvienu kartu tik blogeja kokibe aptarnavimo arba isvis jo nesulauki.
Dėkojame Jums už pasidalintą atsiliepimą. Mums labai gaila, kad teko nusivilti apsilankymu mūsų restorane. Jūsų atsiliepimas yra perduotas restorano vadovui, kuris greitu metu su Jumis susieks. Taip pat norėtume maloniai priminti, kad visus savo atsiliepimus, pastebėjimus ir pasiūlymus visada galite palikti mūsų svetainėje https://www.cili.lt/atsiliepimai arba el. paštu info@cili.eu
2020-09-17 10:17:11 IP 66hols42
Norite sugadinti savo nuotaiką? Tuomet drąsiai galite žengti į Chilli pizza Didžioji g.5.
Kuom ypatinga ši vieta?
1. Aptarnavimo lygis prilygsta pigiausios stoties Čeburėkines. Nors gal ten biški aukštesnis jis bus.
2. Padavėjai-nekūlturingi, ypač naujokas Matas. Saskaitos laukėme geru 20 minučių. (Nors salė tušti ir dirba 2 padavėjai).Toliau įvyko toks dialogas:
P- Ar aš galiu jums atnešti viena saskaita?
-Ne.
P-Kodėl? (Šis klausimas tai išvis pražūdė)
- Nes mes mokame atskirai.
P- Tai aš nežinau ką jus valgėte.
- O tai paklausti negalite?
Tuomet paklause ar turime chilli kortėle, atskakėme jog turime. (Apsisuka, pasako: -Palaukite... ir kažkur išeina)
Po 10 min grįžta, atneša saskaitą, sako kad perbraukė savo kortelę ir siūlo ją mums nemokamai. Kam? Toks klausimas kilo ir mums, tačiau jokio atsakymo nesulaukėme.
Atsiskaitant grynais, būkite pasiruošė grąžą gauti metalu. Iš 20€ popierinių, liko 13€ metalinių.
P.S. Čempionų pica gavome nedakepusia ir šalta.
P.P.S Slaptą pirkėja tikrai neatlaikytumete.
!!!Nerekomenduoju šios vietos, kur žiūri dirėktore-neaišku. Aklas žmogus pasirinktų geresnį personalą.
Dėkojame Jums už Jūsų paliktą atsiliepimą. Nuoširdžiai apgailestaujame, kad atsidūrėte tokioje situacijoje. Jūsų atsiliepimas yra perduotas restorano vadovui, kuris greitu metu su Jumis susisieks. Taip pat norėtume maloniai priminti, kad savo pastebėjimus, pasiūlymus ir atsiliepimus visada galite palikti mūsų svetainėje https://www.cili.lt/atsiliepimai arba el. paštu info@cili.eu
2020-09-17 10:10:56 IP 66hols42
Kolkas praėjo 20min dar iki siol neatnese meniu įdomu kada atnes? Laukiu pries kasa... gal siandien sulauksiu. Ugmerges g
Labai apgailestaujame, kad teko atsidurti tokioje situacijoje. Jūsų atsiliepimas yra perduotas restorano vadovui, kuris greitu metu su Jumis susieks. Taip pat maloniai primename, kad visus savo pastebėjimus, pasiūlymus ir atsiliepimus visada galite palikti mūsų svetainėje https://www.cili.lt/atsiliepimai arba el. paštu info@cili.eu
2020-09-16 17:30:03 IP 2ju3kr1q
2020-09-15 20:58:54 IP 2ju3ku2l
Kuom ypatinga ši vieta?
P- Ar aš galiu jums atnešti viena saskaita?
-Ne.
P-Kodėl? (Šis klausimas tai išvis pražūdė)
- Nes mes mokame atskirai.
P- Tai aš nežinau ką jus valgėte.
- O tai paklausti negalite?
P.S. Čempionų pica gavome nedakepusia ir šalta.
P.P.S Slaptą pirkėja tikrai neatlaikytumete.
2020-09-11 23:19:19 IP 2i24vacd
2020-09-11 16:08:02 IP 66hols42
Sveiki. Teko apsilankyti šiandien Jūsų Čili Žirmūnų gatvė 2. Aptarnavimas super, aptarnavo mane mergaitė vardu Karolina. Maloni, draugiška, iš karto pasiūlė gėrimų. Maistas.... užsakiau trinta pievagrybių sriubą su pėlėsinių sūrių, vandens, kavos ir cezario salotų. Sriuba buvo su 1 gabaliukų sūrių ir plauku ar kažkas panašaus į raudona siūlą, rimtai? Karolina man pakeitė sriubą, atsiprašė (bet ji nekalta, už virtuvė turi raudonoti vargšė mergaitė!) Bet vėl gi, gavau naują sriuba su vėl 1gabaliukų sūrio... o paplotėliai virto mažais gabalais likusios tešlos... salotos, wooow, su Cezario padažų? Gavau su majonezu, o ne su ančiuviais. Nes jai rašoma kad cezario padažas, tai ir turi būti cezario... vėl gi, vargšė Karolina buvo raudona, man atnešė kitas salotas kurias užsakiau ir anuliavo cezarį. Palikau arbatos Karolinai, ji viskas kas man sukėlė šypsena. Pasikartosiu, aptarnavimas - puikus! Šaunuolė Karolina.
Dėkojame Jums už paliktą atsiliepimą. Mums labai gaila, kad apsilankymas pas mus nuvylė. Jūsų atsiliepimas yra perduotas restorano vadovui, kuris greitu metu su Jumis susieks. Taip pat maloniai primename, kad visus savo pasiūlymus, pastebėjimus ir atsiliepimus visada galite palikti mūsų svetainėje https://www.cili.lt/atsiliepimai arba el. paštu info@cili.eu
2020-09-11 15:59:57 IP 66hols42
Juokingos porcijos. Apkepele iš vištienos 3 gabaliukų ir bulvių 3 gabaliukų. Kaina 5, 8 evro. Tokia įmonė niekada ne bankrutuos už mūsų pinigus.
Labai apgailestaujame, kad teko nusivilti apsilankymu pas mus. Būtume dėkingi, jeigu patikslintumėte, kuriame mūsų taške lankėtės. Tai, kaip ir visus kitus savo pastebėjimus, pasiūlymus ir atsiliepimus kviečiame palikti mūsų svetainėje https://www.cili.lt/atsiliepimai arba el. paštu info@cili.eu
2020-09-11 15:58:10 IP 66hols42
Šiandiena mūsų staliuką 8 žmones aptarnavo padavėja Monika, viskas aukščiausiam lygyje!!!
Ačiū Jums už paliktą atsiliepimą. Dėkojame, kad lankotės ir visada laukiame sugrįžtančių!
2020-09-10 13:38:55 IP 2ju3l2qs
2020-09-06 20:47:37 IP 28ma14j4
2020-08-31 16:59:33 IP 2ju3l0un
2020-08-30 21:54:22 IP 4ljj6ul
2020-08-26 12:26:00 IP 66hols42
Užsisakiau lašišos, buvo atnestas saltas, tiek to pašildė,. Padavejas buvo pamirses atnesti padaza, atnešė ir tą, bet dėje bevalgant radau plauką, draugo mėsainis buvo taipogi šaltas ir dėje plėšytos vištienos vos rado ir dar free bulvytės buvo dugne su neaiškiu padažu raudonų, jei ten padažas... Nuėjus į virtuve pasiteirauti kaip jie taip dirba, kitokio atsakymo negavau kaip tik užsidėti kauke, nors darbuotojai patys buvo be kaukiu, tai ką beužsisakėm buvo visiškai neprofesionalu ir ne higienišką. Klaipedos pc molo cili picerija.
Nuoširdžiai apgailestaujame, kad teko taip nusivilti apsilankymu pas mus. Jūsų atsiliepimas yra perduotas restorano vadovui, kuris greitu metu su Jumis susisieks. Taip pat maloniai primename, kad visus savo pastebėjimus, pasiūlymus ir atsiliepimus galite palikti mūsų svetainėje https://www.cili.lt/atsiliepimai arba el. paštu info@cili.eu
2020-08-26 12:23:31 IP 66hols42
Sweiki apsilankiau čili picoj akropoli su šeima tad labai mus maloniai aptarnavo Padavėja Vardu Monika pasiūlė priedus prie picos vaikams pasiūlė kokteilius tad labai esam su šeima patenkinti Monikos aptarnavimu
Dėkojame Jums už Jūsų paliktą atsiliepimą ir labai džiaugiamės, kad palikote mūsų restoraną su gerais įspūdžiais! Iki kitų kartų!
2020-08-26 00:05:24 IP 2e7r3o8t
2020-08-25 21:06:14 IP 2ju3kvq0
2020-08-24 21:57:19 IP 4ljj6ul
2020-08-20 21:13:23 IP 2ivrkphh
2020-08-20 14:01:32 IP 66hols42
Šiandien buvom su šeima akropolio čili picą, labai skanei papietavom ir malonei buvome nustebinti padavėjos Galios darbu
Mums labai džiugu, kad esate patenkinta apsilankymu pas mus! Lauksime sugrįžtant!
2020-08-20 14:00:23 IP 66hols42
...Gaila, kad šiose "Čili pica" prasti virėjų apsisukimai prie darbo stalo.Niekas nesikeičia, nei praėjusiais metais, (laukėm picos valanda-ir ta buvo šalta.)Ir šiandien nuėję tas pats, laukėm 40 min.kol nepriėjome paklausti kada bus padarytą, o jie net nebuvo pradėję gaminti,.Labai gaila, esam labai nusivylę,.Daugiau į šią vietą Klaipėdoje, Molo PC.neisime, apetitas buvo sugadintas.....
Dėkojame Jums už paliktą atsiliepimą. Nuoširdžiai apgailestaujame, kad Jums ir Jūsų mamai teko nusivilti. Šis atsiliepimas yra perduotas restorano vadovui, kuris greitu metu su Jumis susisieks. Taip pat maloniai primename, kad visus savo pastebėjimus, pasiūlymus ir atsiliepimus visada galite palikti mūsų svetainėje https://www.cili.lt/atsiliepimai arba el. paštu info@cili.eu
2020-08-20 13:58:58 IP 66hols42
Visiska tragedija. Sedi pusvalandi - niekas net neprieina. Tada pats pasiimi meniu ir duodi pastaba trims beziovaujantiems padavejams bei isgirsti "pakviesime padaveja". Po dar 15 min lsukimo - JOKIOS REAKCIJOS. Jei nemokat valdyti staliuko aptarnavimo esant kruvai laisvu padaveju, reiktu si versla perduoti tai ismanantiems. Arba pasirupinti, kad isigije francize tinkamai ir aptarnautu, kitaip tokiu kaip mes, nesulaukiusiu padavejo valanda laiko, atsistojusiu ir isejusiu bei prisiekusiu visiems laikams pamirsti sio tinklo istaigas (konkreciai - Palanga, buvusi sachmatine) bus vis daugiau ir daugiau...
Mums nuoširdžiai gaila, kad teko nusivilti apsilankymu pas mus. Jūsų atsiliepimas yra perduotas restorano vadovui, kuris greitu metu su Jumis susisieks. Taip pat maloniai primename, kad visus savo pastebėjimus ir pasiūlymus visada galite palikti mūsų svetainėje https://www.cili.lt/atsiliepimai arba el. paštu info@cili.eu
2020-08-20 13:56:36 IP 66hols42
Jau valandą laukiam aptarnavimo, niekas nepriima užsakymo. Klausėme padavėjo, sakė ateis kitas.
Ačiū Jums, kad informuojate mus apie nesklandumus restorane. Nuoširdžiai apgailestaujame, kad teko nusivilti. Jūsų atsiliepimas yra perduotas restorano vadovui, kuris greitu metu su Jumis susisieks. Taip pat maloniai primename, kad visus savo pastebėjimus ir pasiūlymus visada galite palikti mūsų svetainėje https://www.cili.lt/atsiliepimai arba el. paštu info@cili.eu
2020-08-19 00:00:51 IP 2jua9t96
2020-08-18 13:12:37 IP 2ju3kr1e
2020-08-13 22:46:00 IP 5f4sobb6
2020-08-13 14:14:51 IP 5f4sousf
2020-08-12 21:15:18 IP 2ju3l4rn
2020-08-10 16:38:47 IP 66hols42
Atėjom su vaiku pavalgyti 08mėn.08d. 22.30 min.Atsisėdom prie laisvo staliuko kuris buvo nešvarus ir nenurinktas.Padavėjai nepriėjo per 10min net nurinkti sto.Meniu ieškojom patys.Paprašėm nurinkti stalą niekas nereagavo.Po kiek laiko dar kartą paprašėm.Bet vietpj to atėjp ir pasakė, kad eitume lauk nes nežada aptarnauti ir būsim laimingesni jei išeisim.
Dėkojame Jums už paliktą atsiliepimą, taip pat labai apgailestaujame, kad teko nusivilti apsilankymu. Jūsų atsiliepimas yra perduotas restorano vadovui, kuris su Jumis greitu metu susisieks. Taip pat maloniai primename, kad Jūsų atsiliepimų, pastebėjimų ir pasiūlymų visada laukiame mūsų svetainėje https://www.cili.lt/atsiliepimai arba el. paštu info@cili.eu