VZ.lt
Lankytojų nuomonė, pagyrimai, skundai apie įmonę Biorasos Baltic, UAB

Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Biorasos Baltic

Atsiliepimai apie Biorasos Baltic, UAB

Parašyk savo nuomonę apie Biorasos Baltic, UAB
*Nurodyk tikrą el. paštą, kitaip negalėsi patvirtinti komentaro!Prašome palaukti, kol užsikraus duomenys...
Nurodyk, jeigu nori, kad su tavimi susisiektų įmonė.

(atnaujinti kodą)
Įveskite šį kodą *
* Žvaigždute pažymėtus laukelius būtina užpildyti.
Lankytojai, pateikdami nuomonę apie įmones patvirtina, kad ši informacija yra teisinga ir atsako už jų turinį. Draudžiama talpinti įžeidžiančią informaciją, siekiant pažeminti. Pastebėjus tokius atvejus, ji trinama be perspėjimo. Gavus objektyvių duomenų, kad pateikta informacija melaginga, ji trinama be perspėjimo. Ne iš ES šalių ir naudojant proxy serverius parašyti komentarai gali būti pašalinti dėl sudėtingos autorių paieškos. Kritika apie įmonę yra saugoma, jei ji reiškiama neįžeidžiant, nesiekiant žeminti ar menkinti, o turint pozityvių tikslų – norint išryškinti juridinio asmens ar jo veiklos trūkumus ir siekiant juos pašalinti. Jūsų IP adresas, prisijungimo laikas, el. pašto adresas, telefonas (jei nurodėte) ir komentaro tekstas bus išsaugoti, plačiau apie šių duomenų saugojimo tvarką skaitykite rekvizitai.lt taisyklėse. Rašydami komentarą sutinkate, kad Jūsų pateiktus kontaktus (IP adresą, el. pašto adresą ir, jei nurodėte, telefono numerį) matys įmonės atstovai. Pilnas komentarų rašymo, saugojimo ir panaikinimo taisykles rasite paspaudę žemiau esančią nuorodą "Susipažinau su Rekvizitai.lt taisyklėmis".
Atsakyti
Buvau užsisakius dekoratyvinius česnakus vasario mėnesį, turėjo atsiųsti rudenį, bet niekas nieko neatsiuntė. Pradėjau rašyti žinutes ir skambinta buvo, kaip ir buvo tikėtasi niekas neatsakė, galiausiai po metų laiko gavau užsakytas prekes, bet visi gauti česnakai supuvo.....
Atsakyti
Siuntą už 229 Eur pagaliau po grasinančių kelių laiškų gavau lapkričio 18 d. Užsakyta buvo daugiau kaip prieš metus, atsiųsti turėjo dalį rugsėjo, dalį spalio mėn. Tiesa, geidžiamiausio bijūno jau neturėjo, sutikau su pakeitimu, ką darysi. Bet iškart lauke -10 C, ką dabar su tais bijūnais bedaryti? Čia panašiai kaip pasibaigusio galiojimo maisto prekė. Akivaizdus vartotojų teisių pažeidimas. Šaknys gražios, bet jau su didelėmis baltomis šaknelėmis. Tokiu laiku galima pirkti nebent su 70 proc. nuolaida. Jei siųstų laiku, iškilus problemų dėl asortimento ar terminų atsiprašytų, pasiūlytų kompensaciją, tikrai būtų galima užsisakinėti. Jei tikrai neturi specialių kėslų apgauti, sukčiauti, laikydamiesi etiškos prekybos taisyklių daugiau išloštų. Geras asortimentas, neblogos kainos. Bet daugiau nerizikuosiu.
Atsakyti
a*******i! Nei prekiu nei grąžinami pinigai siaubas! Tel nr duoti nei vienu ju neina susisiekt i el. Paštą karta atsakė kad prekės bus išsiustos iki spalio 31d.bet...dabar yra lapkričio 23d.nei prekiu nei atsakymų i žinutes.
Atsakyti
Jokiu būdu neužsakinėkit nieko iš peo.lt Nebendrauja, į laiškus neatsako, paskambinus žadėjo išsiųsti, pažadą sulaužė, pareikalavus pinigų negrąžina. NEPATIKIMAS. Gerus atsiliepimus tikriausiai rašo apie save PATS.

Jei nespėtų susidorot atrašytų paprašytų palaukti, bet ne tai naglas a*******s. Gyvena iš svetimų pinigų..
2022 Lapkr 10d.

Paskaicius atsiliepimus, lb bijojau, kad mane irgi paves. Firma nemegsta kelti ragelio, faktas, bet I emailus atraso. Pristatymas turejo buti iki spalio 30d, pristate I namus lapk. 10.

Saknys puikios. Aciu, Peo.Lt

Nebijokit is ju pirkt, toks man itarimas, kad dirba ten vienas zmogus, ir nesusitvarko su uzsakymais, del to ir uzsilaikymai ir tel nekelimas.
Atsakyti
Užsisakiau bijūnų už 229 Eur 2021-12-29. Turėjo atsiųsti iki 2022-10-31. Neatsiuntė ir į el. laiškus nereaguoja. Gaila, kad prieš užsakydama neperskaičiau atsiliepimų. Bet tikrai taip lengvai nepasiduosiu ir kreipsiuosi visur, kur ik įmanoma. Ir jie be jokių kliūčių prekiauja toliau.
Atsakyti
Pateikiant užsakymą, įmonė nurodo, kad prekės bus pristatytos per 14 dienų. Užsakius prekes ir už jas atsiskaičius, apsiginklavau kantrybe ir pradėjau laukti. Tikrai taip, siuntinys atėjo kaip tik iki termino pabaigos. Pardavėjas pasistengė ir pristatymui buvo parinktas arčiausiai namų esantis paštomatas. Be to, siuntinyje buvo įdėta daugiau gėlių svogūnėlių negu užsakyta. Jokių priekaištų neturiu ir dėkoju už galimybę įsigyti augalų, apie kuriuos svajojau.
Atsakyti
Liepos mėnesį užsakiau bijūnus. Bijūnai labai gražūs todėl pateikiau du užsakymus. Pirmame užsakyme pasirinkau bijūnus, kurie bus siunčiami rugsėjo mėnesį. Tikrai taip, paskutinę rugsėjo dieną bijūnai atkeliavo. Tikrai labai gražios šaknys, apie žiedų spalvą galėsiu parašyti kai jie pražydės :) Dabar lauksiu antro siuntinuko, kurie siunčiami spalyje. Tikiuosi, kad spalio mėnesį atvyks..
Atsakyti
Aš 2020 metais irgi buvau įmonės klientė, labai sunkiai atgavau užsakytas prekės. Patyriau daug neigiamų emocijų. Galiu patvirtinti, kad pirkėjų neigiami atsiliepimai visi teisingi. Išsisukinėja, neatsiliepia, neatsako į laiškus. Peo.Lt yra neatsakinga ir nepatikima įmonė, nepatariu niekam iš jų pirkti. Keista, įmonėje nėra nei vieno darbuotojo, nei direktoriaus, įmonė pajamų nedeklaruoja, o prekyba ir žmonių apgaudinėjimas sekmingai vyksta jau ne pirmus metus.
Atsakyti
NEPIRKITE PAS JUOS, nes tikrai apgaudinėja. Į skambučius ir el. laiškus neatsako, o prekės negautos, nors pinigai sumokėti seniausiai.
Atsakyti
v***s, bus kreiptasi i policija. metus neatsiuncia ir neatsiliepia, issisukineja.
Atsakyti
Noreciau perspeti kitus pirkejus apie Peo.LT Bijunai Biorasos Baltic UAB buti atsargiems su bijunu uzsakymais.
Mes su sese 2020.12.16 uzsakymo nr (779) ir uzsakymas 2020.12.05 nr (809)uzsisakeme bijunus ir vienadienes.Is uzsakymo nr (779)negavome triju medejanciu bijunu, vieno siauralapio, triju zoliniu bijunu ir keturiu vienadieniu is viso uz 74.92€
Is uzsakymo nr (809)negavau triju zoliniu bijunu uz 14.18€
2020 gruodzio menesi atveze dali bijunu su isspausdinta saskaita kuriuos atveze ir kuriuos ne, ir parase"like bus pavasari".
2021m.Pavasari balandzio menesi paskambinau, atsiliepe ir pasake kad atves iki balandzio 20 dienos, bet neatveze.Po to skambinau daug kartu, bet is vis neatsiliepe i skambucius.Kai grizo sunus, tai parase i elektronini imones pasta.Su visais irodymais, bet niekas nieko nebeatrase ir neperskambino.Net negalejau patiketi kad yra tokiu nesaziningu zmoniu parduodanciu geles.Pagalvojau kad siaucia sis baisus virusas, visko gali buti....
Bet 2021m rudeni ziuriu vel parduoda Peo.LT Bijunai.Paskambinau, bet si rudeni pakeistas telefono numeris.Kai atsiliepe, as viska susakiau ir viska isvardijau, apsimete nieko nebezinas.
As labai megstu geles.Daug is ivairiu medelynu uzsisakiau ivairiu geliu, bet visur saziningai atsiusdavo visus uzsakymus.
Tai sis "Peo.LT Bijunai"pirma nesazininga imone.
Atsakyti
Per svetainę http://www.Peo.lt 2021 m. sausio 23 d. 21.08 val. buvo užsakytos prekės (bijūnai)
https:www.peo.lt projekte (pardavėjas Biorasos Baltic), už kurias per, , Paysera. Lt“ sumokėta 42, 90 Eur, ir
2021-03-19 užsakytos prekės (vėlyviai ir bijūnas), už kurias 2021-03-19 d. sumokėta 30, 50 Eur, tačiau iki šios dienos prekių negavau ir pinigų man pardavėjas negrąžino. Susisiekti pardavėjo nurodytais telefonais iki šios dienos neįmanoma, nes niekas nekelia ragelio bei į jų nurodytu el. paštu siunčiamas žinutes neatsako. Kreipiausi ir į Peisera, atrašė, kad pranešė pardavėjui Biorasos Balti, taąiau jokios žimios ir iki šios dienos. Jaučiuosi nuvilta ir apgauta, todėl ir jau paruoštas raštas į VVTAT. Užkniso jau, pranešiu apie jų veiklą ir ATITINKAMOM TARNYBOM. Tokios apgaudinėjančios klientus įmonės neturi egzistuoti.
Atsakyti
Apmokejau 2021-05-24. Skambinau, rasiau sms, el.laiskus. Tyla….. Zadejo spali menesi atvezti. Jau lapkricio 20. Sodinti per velu. Tai nei pinigus, nei bijunus. Pateikiau sunda VTIS.
Atsakyti
Kantrybė yra dorybė. :) Maniškę nuo 2021. 8.24 dienos Peo.lt tiek ištampė, kad jau ruošiausi skundą vartotojų teisėms rašyti. Bet ačiū, Dievui, kad neparašiau. Siunta pagaliau atėjo šiandien paštu. Šaknys augalų ir vėl puikios kokybės.
Sandra 2021-10-20 12:27:24
Užsisakiau 2021.09.28, paskui perskaičiau atsiliepimus. Todėl nebesitikėjau nieko gaut. Į laiškus neatsako, Messengerio žinutės neskaitytos, telefonas išjungtas. Užklausus el.paštu, ar užsakymas išsiųstas, atsakymą gavau tik po maždaug dviejų savaičių, kad išsiųstas. Šiandien, 2021.10.20, buvau maloniai nustebinta, kad manęs laukia siuntinys Omnivos paštomate. Šaknys gražios, nepažeistos, sužymėtos. Belieka tikėtis, kad gavau tai, ką užsakiau.
Aš buvau užsakiusi 2021-08-15. Ir irgi tik po to radau atsiliepimus čia. Į el. pašto laiškus taip pat neatrašinėjo. Ramino, kad mokėjau kreditine kortele ir negavusi prekių, būčiau atgavusi pinigus. Šiandien, 2021-10-21 atvežė į namus. Šaknys gražios, didelės. Tikiuosi nebus iš bobutės daržo :) Bet matosi, kad skirtingi (daigų spalvos skirtingos).
Atsakyti
Užsisakiau ir aš iš peo.lt rugpjūčio viduryje. Praėjo 2 mėn, į laiškus neatsako, telefonas išjungtas. Aš nesuprantu, kodėl po tiek apgautų žmonių tokios įmonęs dar veikia...
Atsakyti
Pavasarį užsakytus augalus pristatė, o tų kuriuos užsisakiau rudenį matyt atsiųsti nesiruošia.Per 42 dienas tesugebėjo atsiųsti vieną pranešimą, kad mano užsakymas yra vykdomas ir sąskaitą. Kontaktai toje parduotuvėje akivaizdžiai yra duoti tik dėl vaizdo, nes nei į skambučius, nei žinutes elektroniniu paštu niekas neatsiliepia. Jau pradedu galvoti, kad Peo.lt bijūnai ir kiti augalai egzistuoja tik nuotraukose, tam, kad iš patiklių pirkėjų būtų įmanoma pinigus išvylioti.
Birutė Šinkūnaitė
2021-09-06 11:31:46 IP 2fbap2an
Atsakyti
s*****i, kitaip nepavadinsi. Nuo balandžio pradžios nieko neatsiunčia, į laiškus ir skambučius neatsako. Teks veikti kitaip...
Atsakyti
Padariau užsakymą prekių negavau. Reikia kreiptis į vmi ir vartotojų teisių komisija
Atsakyti
Uzsisakiau bijunu is peo.lt balandzio 25d.dar negavau, neatsako i skambucius, nei el.pastu.Kreipsiuos i vartotoju teises.
Atsakyti
Užsakymo nesulaukėm. Nei telefonu, nei el.paštu nebendrauja.
Atsakyti
Savo užsakymo nesulaukiau nuo 2021-03-31. Iš pradžių buvo atsiliepinėjama į skambučius. Kalbėdavo tarsi nelabai suprasdamas situacija, bet vis pažadėdavo pristatyti užsakyma, išiųsti į paštomatą. Po ketvirto skambučio ir raginimų daugiau nebekelia ragelio. Kreipiausi į VVTAT ir į Paysera, per kurią atlikau mokėjimą.
Atsakyti
Pirkau bijūnų šaknis. Laukiau visą mėnesį, bet laukti buvo verta.Prekę pristatė puikios kokybės ir už gerą kainą. Pretenzijų jokių neturiu.
Atsakyti
Užsakymas iš PEO.lt taip ir neatkeliavo, įmonė nebendravo, buvo kreiptasi į VVTAT, po kelių mėnesių pinigai gražinti. Siūlau kreiptis į Vartotojų apsaugos tarnybą, pildykite prašymą: http://vvtat.lt/vartotojams/kaip-pateikti-prasyma/431
Atsakyti
Savo užsakymo negaunu nuo rugpjūčio 12 d. Į jokius elektroninius laiškus neatsako, iki gruodžio 1 d. dar pavykdavo prisiskambinti, vis girdėdavau miglotus pažadus. Gruodžio 1 d. išgirdau, kad mano užsakymas išsiųstas, paprašius patikslinti, išgirdau, kad jis atšauktas, kodėl - vėl nieko konkretaus, reikia išsiaiškinti ir pan. Paklausus, ar man bus pranešta apie išsiaiškinimo rezultatus, išgirdau, kad visiems klientams skambinti jie neturi laiko. Žodžiu, skęstančiųjų gelbėjimas - jų pačių reikalas.Ir viskas: nieks nekelia ragelio, neatsako į žinutes ir laiškus. Kreipiausi į vartotojų teisių apsaugą, bet didelių iliuzijų neturiu.
Atsakyti
Labai liūdna, kad taip vyksta. Užsakymą padariau pavasarį, vienas augalas iš rudeninės kolekcijos, minėjo išsiųs spalio mėn. Iki šiol tyla. Į skambučius neatsiliepia. Teks kreiptis į pažįstamus kurie dirba teisėsaugoje, taip palikti negalima.
Atsakyti
Labai sunkiai gavau apmoketa uzsakyma. Sumokejau uz pristatyma I namus 5, 90 eur, bet gavau zinute atsiimti pastomate. I tel.skambucius ne atsiliepa.
Atsakyti
Nuo pavasario tyli, jokios reakcijos, tik ignoravimas. Neatsiliepia, neatraso. Ketinu kreiptis i vartotojų teises ir teisėsaugą
Atsakyti
Papildau: Dimitrijus Vlasovas taip pat turi UAB Gera prekė imonele, UAB Europos kompaniju grupe. paskaitykit atsiliepimus apie jas, tas pats. Pilna apgautu zmoniu.
Atsakyti
Tokia pati situacija, kaip jau yra rašę prieš tai. Šiandien, netikėtai atrašė, jog siuntinys yra paruoštas, klausia i koki paštomata siust...pasirašė Giedrio Baltrušaičio vardu. Viskas man atrodo čia itartina, na tikiuos, kad klystu.
Atsakyti
urėjau nemalonią patirtį su įmonės internetinė parduotuvė Peo.lt. Labai sunkiai gavau iš anksto apmokėtą užsakymą. Iš pradžiu žadėjo atvežti, kai nesulaukiau nustatytu laiku - vėl skambinau, bet atstovas nustojo atsiliepti į skambučius iš mano telefono numerio. Paskambinus iš kito telefono numerio - atsiliepė, ir vėl buvo pažadai su neaiškiais terminais. Tik po kategoriško mano nuomonės išsakymo apie galimai nesąžiningus ir neatsakingus atstovo veiksmus, pavyko gauti užsakymą. Labai keista, kad įmonė neturi /ar nedeklaruoja nei vadovo, nei vieno darbuotojo, nedeklaruoja jokių pajamų - nors įmonės internetinė parduotuvė veikia, pardavimai vyksta. Bet klientai negali būti garantuoti dėl įmonės įsipareigojimų vykdymo.
Atsakyti
Nurodytu kontaktiniu tel.Nr. neatsiliepia, i elektroninius laiskus neatsako. Apmoketo uzsakymo nurodytu laiku negavome ir galimybes pasiteirauti apie ji nera.
Atsakyti
Imone atidaryta pasisavinti pinigams. Niekada su niekuo neatsiskaito.

Elis Textile Service
Adresas: Jankiškių g. 52, LT-02300 Vilnius.
Veiklos sritys: darbo apranga; darbo sauga; higienos reikmenys; kita veikla; konsultacijų paslaugos; švaros, valymo paslaugos.
Elis Textile Service, UAB priklauso Elis įmonių grupei, kuri yra pirmaujanti Europoje tekstilės nuomos paslaugų teikėja. Elis veiklą vysto nuo 1883 m. ir šiuo metu siūlo tekstilės, higienos bei saugumo sprendimus 28 pasaulio šalyse. Elis Textile Service, UAB specializuojasi teikti kilimėlių, darbo drabužių nuomos...
Kamida
Adresas: B. Brazdžionio g. 29, LT-48182 Kaunas.
Veiklos sritys: transporto paslaugos; didmeninė prekyba; ekspedijavimas; kita veikla; logistikos paslaugos; mažmeninė prekyba; sunkvežimių pardavimas, dalys, servisas.
Kamida, UAB veikla - krovininio transporto paslaugos. Krovinių gabenimas standartiniais ir mega vilkikais, pilnų ir sukomplektuotų bei dalinių krovinių gabenimas. Mūsų veiklos spektrą sudaro krovinių gabenimas tentinėmis puspriekabėmis, savivartėmis puspriekabėmis, dviaukštėmis puspriekabėmis, cisternomis (vežame...
Euroliuksas
Santechnikos prekės ir internetinė prekyba

Adresas: Stoties g. 5, LT-90115 Plungė.
Veiklos sritys: santechnika; baldai (prekyba); betonas ir betono gaminiai; didmeninė prekyba; elektros montavimo medžiagos; interjero apdailos medžiagos; interneto parduotuvės; kita veikla; mažmeninė prekyba; metalas, apdirbimas, gaminiai; pirtys ir baseinai; pramonės įrengimai; sporto, turizmo reikmenys; statybinės medžiagos; stogų dangos, paslaugos; šildymas, įrenginiai; šviesos sistemos, šviestuvai; tvirtinimo detalės, elementai; ūkio prekės; vamzdynai, vandentiekis, nuotekų valymas; ventiliacija, kondicionavimas; vonios kambario įranga; židiniai, krosnys.
Euroliuksas, UAB - didmeninė prekyba santechnikos prekėmis. Santechnikos prekių tiekimas ir gamyba. Šildymo, kanalizacijos ir vandentiekio įrangos detalės, įmantraus dizaino vonios kambario baldai bei virtuvės aksesuarai. Granito gaminių prekyba bei sodo prekės – metalinių tvorų segmentai ir polikarbonatiniai...
Statmetra
Adresas: Liepų g. 24B, Švenčionėliai, LT-18219 Švenčionių r.
Veiklos sritys: fasadas, fasado apdaila; griovimas, gręžimas; kita veikla; metalo konstrukcijos, angarai; sienos, lubos; statyba; statybos technika, įranga, nuoma; stogų dangos, paslaugos; šiltinimas, renovacija; ventiliacija, kondicionavimas.
Statmetra, MB teikaimos paslaugos Fasadų įrengimo ir atnaujinimo darbai Ventiliuojamų fasadų įrengimas Tinkuojamų, dažomų fasadų įrengimas Renovacijos darbai, pastatų fasadų ir stogų šiltinimas Vidaus statybos ir apdailos darbai Renovacija, renovacijos darbai Daugiabučių modernizavimo darbai Statybinių pastolių...
Atitvara
Langų ir šarvuotų durų gamyba

Adresas: Naujoji g. 54-87, LT-62382 Alytus.
Veiklos sritys: langai; didmeninė prekyba; durys, raktai, spynos; kita veikla; mažmeninė prekyba; metalas, apdirbimas, gaminiai; statyba; stiklas ir jo gaminiai; žaliuzės, užuolaidos, roletai.
Atitvara, UAB Šarvuotų durų, plastikinių ir aliuminių langų gamyba, stumdomų aliuminių balkonų gamyba, terasų stiklinimas, gamyba, montavimas visoje Lietuvoje

Informacijos saugumas tampa kritinis: net 84% įmonių patyrė informacijos saugos pažeidimų
Sparčiai vystantis technologijoms, grėsmės organizacijos informacijos saugumui taip pat nuolat auga: daugėja pažeidimų ir įsibrovimų, didėja jų daroma žala. Informacijos saugos spragos...
Nealkoholinis "Švyturio Ekstra" ketina skinti tarptautinių apdovanojimų laurus
Nealkoholinis "Švyturio Ekstra" ketina skinti tarptautinių apdovanojimų laurus
"Švyturio" aludariai buvo pirmieji šalyje pristatę nealkoholinių alaus skonių paletę. Nors rinką užsiaugino greitai, nealkoholinio "Švyturio Ekstra" kūrėjai šiam gėrimui turi dar daug lūkesčių ir...
Kibernetinis saugumas – tai daugiau nei apsauga nuo atakų
Kibernetinis saugumas – tai daugiau nei apsauga nuo atakų
Kibernetinio saugumo užtikrinimas apima ne tik atakų pastebėjimą bei užkardymą, bet ir prevencinius veiksmus, leidžiančius suvaldyti saugumo grėsmes ir sėkmingų atakų pasekmes. Su šiais etapais...
Kitos naujienos »

Prisijungti prie katalogo

Apklausa

Ar esate patenkinti savo atlyginimu?

Akcijų kainos

Humana 502,43 +2,26%