Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Biofitus

Atsiliepimai apie Biofitus, UAB

Biofitus

Oficiali Biofitus maisto papildų parduotuvė.

Parašykite savo atsiliepimą apie Biofitus, UAB

Nurodyk tikrą el. paštą, kitaip negalėsi patvirtinti komentaro!

Nurodyk, jeigu nori, kad su tavimi susisiektų įmonė.

Šiuo metu esu įsigyjusi ginkmedžio ekstraktą, vit. D3, polifenolių kompleksą.Po mėn.panaudojimo jaučiuosi energingesnė, stipresnė.

Nuostabi produkcija!!! Koncentruota, pigu, greitas nemokamas pristatymas!Perkam keli metai!!!Rekomenduojam visiems!!!Pirkau 2 vitaminus, vienas buvo idėtas ne tas, prisiskambinau per keliolika sekundžių! Malonus vaikinas iškart atsiprašė, logistikos klaida, tuoj pat pranešiu išsiūs! Viduje bus vokas, idesite kitus, nuskenuosit koda ir išsiūsit!!! Aš šoke!!! Pasitikėjimas 100%!!! Už pusvalandžio gaunu žinutę, kad išsiuntė!!! Kita dieną gavau, idėjau kitus į voką, išsiunčiau!!!Jokių klausimų, laukimų, mokesčių!!! KOSMOSAS!!! REIKTŲ VISOMS LIETUVOS FIRMOMS MOKYTIS IŠ BIOFITUS!!!

Vitaminai yra tikrai geros kokybes.
    Rekomenduoju

Puikūs produktai, greitas pristatymas. Malonus bendravimas! Ačiū!

Labai patenkinta jūsų produktais greitas pristatymas naudoju aš ir mano vyras

Daug kartų užsisakinėjau įvairius maisto papildus (pagal poreikį).Esu labai patenkinta jų kokybe, jaučiu sveikatos pagerėjimą.
    Konsultantų aptarnavimas puikus, pristatymas labai greitas.

Atsiliepimų dažnai nerašau, tačiau Biofitus klientų aptarnavimas visuomet malonus, atidus. Jau keletą kartų užsisakiau maisto papildus, visuomet labai greitas pristatymas, prekės supakuotos atidžiai. Papildų kokybė puiki, kainos yra idealios. Naudoju daug įvairių papildų, omega3, q10, vitaminą E, magnis+cikas+b6 (labai patogu keliaujant), taip pat išbandžiau Kordicepsą. Randu papildus kuriuos geriu visuomet, taip pat ir įdomesnių variantų pabandymui. Šiuo metu visada renkuosi Biofitus sau ir šeimai, net neieškau kitur :)

Esu labai patenkinta visais papildais, kuriuos įsigijau ir vartoju. Puikus aptarnavimas ir greitas pristatymas.Rekomenduoju, nenusivilsite!

patys geriausi atsiliepimai, naudojus kalogena sanariams, po triju mensiu naudojimo skausmas isnyko, esu labai patenkinta, tikrai dar kartosiu kursa

Puikūs produktai ???? Greitas pristatymas ????

Is Biofitus perku papildus jau ne pirmus metus. Esu labai patenkinta papildu kokybe ir kaina. Aciu, kad jus esate.

Jau ne vieną kartą pirkau jūsų produktus, ir dar pirksiu???? esu patenkinta viskuom tiek pristatymu, tiek produktų kokybe. Ačiū ir sėkmės jums

Įmonė verta pasitikėjimo. Pirkau papildus sau ir vaikui. Tikrai jaučiuosi geriau. Tikrai verta dėmesio įmonė!

Naudoju multivitaminų kompleksą, atsirado ebergijos sustiprėjo imunitetas.

Jau keletą metų papildus įsigiju iš Biofitus. Tai Įmonė, kuri pelnė pasitikėjimą. Iškylus klausimams, skambinu ir gaunu išsamius atsakymus. Sėkmės Jums.

Geri produktai, greitas pristatymas

Visi produktai kuriuos pirkau attitiko mano lukescius. aptarnavimas patiko. AciuUyX

Puikus produktai, super aptarnavimas.

Kokybiškos prekės greitas pristatymas.

Puikus produktai. Greitas pristatymas

Geros kokybės produktai.

Geros kainos, greitas pristatymas.

Greitas pristatymas, puiki kokybė.

Kolkas labiausiai pasiteisino Vitaminai plaukams. Siuo metu geriu biotina ir eileje laukia 2 buteliukai chlorofilo… tikiuos ir is ju mac rezultato????

Viskas puiku. Sekmės jūms.????

Esu labai patenkinta visa Jūsų produkcija. Greitas pristatymas.

Labai džiaugiamės atradę Biofitus, pasiteisinę produktai!

Puikūs produktai. Gera sudėtis, greitas pristatymas. Jaučiu teigiama poveikį. Ypač patinka vitaminai plaukams ir biotinas. Ačiū!

Geri papildai, visada čia perku ciberžolę

Greitas ir mandagus aptarnavimas. Kokybiška produkcija. Šaunuoliai.

Labai puikus aptarnavimas. Greitas pristatymas ir geri papildai.

Nuostabūs papildai ir greitas aptarnavimas????

Visada perku tik pas jus. Rekomenduoju šiuos produktus! Pristatymas labai greitas!

Labai geri papildai. Niekada neesu nusivylus. O aptarnavimas isvis superinis. Lengva uzsisakyti ir lb greitai pristato. Ačiū visai Biofitus komandai.

Viskas laiku ir puiku! Papildai labai kokybiški, visiems rekomenduoju.

Vartoju kologeną sanariams, kažkoks poveikis yra, reiks vėl pirkti????????

Labai geri papildai. Peržiūrėjus savo užsakymų istoriją, net pati nustebau, nes užsisakiau Biofitus papildų net 9 kartus.

Labai džiaugiuosi radusi jus. Esu be galo patenkinta maisto papildais ir vitaminais bei puikiu aptarnavimu.

Labai geri ir veiksmingi papildai.Ačiū

Papildai geri.

Sveiki. El.Parduotuvė dirba puikiai. Ką esu pirkes, viską gavau laiku ir tinkamai. Papildai ir visa kita galimai atatinka pateikta aprašymą.Ačiū.

Pirkau pirmą kartą.Tikiuosi produktas bus naudingas.

Rekomenduoju visiems Biofitus produkciją.

Sveiki, aš privatus asmuo, kuris dažnai perka jūsų produkciją ir rekomenduoja kitiems.

Viskas labai puikiai, pristatė labai greitai, produktas puikus.

Vacys-Gabrielius

Laiku atliekami užsakymai, puikūs produktai, atitinkantys aprašymus.

Vistas super ????, produktų pasirinkimas didelis, pristatymas greitas, pretenzijoms vietos nėra ????

Kokybiški produktai ir greitas pristatymas

Pristatymas labai greitas, supakuota tvarkingai. Lauksime rezultatų.

V. Krėvės pr. 57B, LT-50358 Kaunas.
    Veiklos sritys: vaistai, medicininės medžiagos.
    UAB “ Natural Pharmaceuticals “ buvo įsteigta Lietuvoje 2013 m., daugiausia dėmesio skiriant Norvegiškų Omega-3 maisto papildų tiesioginiam platinimui. Nuo tada mūsų produktų pasiūla išaugo ir šiuo metu apima maisto papildus sąnariams, daugybę vitaminų (įskaitant vitaminą K2) ir mineralų. Visi mūsų produktai yra...
    Puodžių g. 4-1, LT-44288 Kaunas.
    Veiklos sritys: medicininė įranga; didmeninė prekyba; mažmeninė prekyba; sporto, turizmo reikmenys; vaistai, medicininės medžiagos.
    UAB TEIDA įkurta 1994 m. Kaune. Šiuo metu įmonės filialai-parduotuvės veikia visuose didžiuosiuose Lietuvos miestuose bei Druskininkuose. Įmonė bendradarbiauja su specializuotos medicinos bei sporto įrangos gamintojais, mokslo įstaigomis ir savo klientams siūlo aukščiausios kokybės gaminius, atitinkančius ES...
    A. Juozapavičiaus pr. 7F-1, LT-45251 Kaunas.
    Veiklos sritys: atliekų tvarkymas; antrinės žaliavos; patalpų nuoma; vaistai, medicininės medžiagos.
    FARMACINIŲ ATLIEKŲ TVARKYMAS Teikiame farmacinių atliekų bei pavojingų atliekų tvarkymo paslaugas visoje Lietuvos Respublikos teritorijoje. Mūsų specialistai atvyksta į bet kurią Jūsų nurodytą vietą - vaistinę, ligoninę ar kitą gydymo įstaigą, atlieka pakavimo, ženklinimo ir išvežimo paslaugas, surenka ir paruošia...
    Šaltalankių g. 1-1, Klevinės vs., LT-14180 Vilniaus r.
    Veiklos sritys: medicininė įranga; didmeninė prekyba; laboratorijos, įranga; mažmeninė prekyba; medicinos įstaigos, paslaugos; vaistai, medicininės medžiagos.
    MEDA LT - vieni didžiausių reabilitacinės medicinos įrangos tiekėjų Lietuvoje, aprūpinantys gydymo įstaigas moderniausia ir pažangiausia gydymui bei reabilitacijai skirta medicinine įranga. Įmonės darbuotojai turi ilgametę patirtį, kas leidžia įgyvendinti didelės apimties ir skirtingo sudėtingumo projektus. Įmonė...
    Margirio g. 1C, Akademija, LT-53348 Kauno r.
    Veiklos sritys: medicininė įranga; didmeninė prekyba; interneto parduotuvės; mažmeninė prekyba; odontologija, paslaugos; vaistai, medicininės medžiagos.
    Didmeninė prekyba medikamentais, odontologinėmis ir vaistinės medžiagomis - pagrindinės Analizė, UAB veiklos. UAB „Analizė“ – odontologinių medžiagų lyderė Lietuvoje, atstovaujanti tokius pasaulyje gerai žinomus prekių ženklus kaip Dentsply Sirona, GC, 3M, Cavex, Coltene, Kerr, Kulzer, Edenta, HW ir t.t...