Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Baltic Petroleum

Atsiliepimai apie Baltic Petroleum, UAB

Parašyk savo nuomonę apie Baltic Petroleum, UAB

Nurodyk tikrą el. paštą, kitaip negalėsi patvirtinti komentaro!

Nurodyk, jeigu nori, kad su tavimi susisiektų įmonė.

Utena, akcija dešrainiams perki du už vieno kainą, dešrelių neturi nieko, ir dar nemandagei aptarnauja, o tas vyrukas kur dirba, iš vis kišasi ne į savo reikalus komentuoja kažkokias nesamonęs. Tai akcijų nedarykit, jokiu dešrelių nėra, tai koks ten pasirinkimas

Marijampolėje petro armino gatvėje esančioje degalinėje, dirba labai nemandagus pardavėjas.
    Į pasisveikinimus nereaguoja, paduodamas graža taip pat ne žodžio nepratarė, paklausus ar degalinėje esantis tepalas tinka benzininiams varikliams atsakė „gal“.
    Mano manymu reikėtu imtis kažkokiu priemoniu.
    Beje operatoriaus vardas Petras.

Labai nemalonus aptarnavimas, Chemijos g Kaune

Šiandien antakalnio g. degalineje Baltic Petroleum 12:40 operatore labai grubiai ir nemaloniai bendravo neatkreipiau tik kokiu Vardu. Buvau su mažamete dukra kuri pradejo verkti degalineje liepe paimti ant ranku ir išeiti nes sake kad del musu susidaro eile pirkom atsigert ir kinder kiausšini buvom viska jau apmokeje kai įvyko namalonus pokalbis. Manau tokiems žmonems ne vieta dirbti su aptarnavimu ir klientais.

Šiandien su vyru užsukome į Druskininkų Baltic Petroleum įsipilti degalų, buvome vienintelė mašina kuri pylėsi degalus.Vyras nuėjo sumokėti už degalus ir pirko cigaretes.Atrodo viskas gerai, grižome namo, po kokio pusvalandžio sulaukiau iš Alytaus policijos skambučio, kad išvažiavome nesusimokėja.Patyrėme labai nemalonią situacija, kur "darbuotoja" žaidė telefonu įėjus vyrui susimokėti, jis atsiskaitė kortelė ir nepastebėjo, kad sumokėjo tik už cigaretes.Paprašius pareigunams kad nuvažiuotume dar šyvakar sumokėt, kad nebutų nemolunumų, taip ir padarėme, ir šita darbuotoja negana to kad neatsiprašė už savo klaidą, dėjo mano mašinos nuotrauką į bendrus četus, pradėjo mums kiti žmonės skambinti, dar ir pareiškė kad čia mūsų kaltė kad vyras nepasakė kad pylėmis degalus, tai klausimas,
    kokiam ji darbui priimta, kai viskas prieš akis, bet turi rimtesniu reikalų telefone nei klientų stebėjimas ir aptarnavimas.

Liepų g. 79A 2023-03-29 užsipyliau dyzelino. Jau kovo 30d mašiną pradėjo stipriai trukčioti niekad nėra taip buvę.. tada nuvažiavau į autoservisą pasirodo kuro filtras užkištas.. tai kokį atsiprašant aš šūdą užpyliau kad per dvi dienas kuro filtras užsikišo.. niekam nerekomenduoju jei nenorite automobilio palikt autoservise nepatariu pilti. Ačiū Jums už išlaidas ir automobilio problemas.

ŠakiuoseJau kuris laikas iškyla problemų pasinaudoti nuolaidų kortele nes susidėvėjas skaitytuvas ir kažkodėl niekas neskuba jo pakeisti.

Gerosios vilties g.33 20:40val.atejus į degaline neįleidžia į WC ir nukerta : mes iki 21h dirbam, išvalyta ir uždaryta. :)

Užsipylusi kuro Joniškyje, norėjau atsiskaityti telefonu su jūsų programėle, paklausiau kasininkės Lauros Valiukės, ka turiu paspausti, sumurmėjo surauktu veidu, tada priliečiu telefoną prie kortelių skaitytuvo, nenuskaito, kad pasakytų mandagiai, maloniai, tai vėl veidas persuktas, tai kažką netaip darot, sakau nepirmą kartą naudojuosi telefonu. Matosi, kad labai kasininkę erzina, kai reikia klientui paaiškinti. Nemalonu, gryžti į degalinę, kai dirba tokie darbuotojai.

Emilija Sasnauskaitė

Autostradoje Klaipėda - Kaunas sustojome pervistyti savo 4mėn kūdikį. Neįgaliesems ir pervystymui skirtame tuolete, nebuvo normalaus vystimo stalo tiesiog prie kriauklės marmūrinis šaltas paviršius, tuoletas neturi dangčio, nėra kabliukų daigtų pasidėjimui, o kas labiausiai šokiravo, kad nėra šilto vandens!!! Pardavėja numete replika, kad šiltas vanduo užsuktas taupymo sumetimam!?? Tai yra visiška diskriminacija mamų su mažamečiais vaikais ir negalia turinčių žmonių! O tuoletas buvo mokamas!!! Kol apiploviau maža kūdikį jis taip užsiklykė! Pačiai neina rankų nusiplauti po tokiu lediniu vandeniu, o čia dar žiemos vidurys!

Virginija
    2022-11-17 13:24:32

Sveiki, lyginai tokia pati situacija yra Šakiuose degalineje sodų g 1, švieslentėje rašė 1, 86, o pilant rode 1, 94, užklausus operatorės kodėl taip visa raudona pasidarė ir paaiškino kad švieslentėje parašyta jau su nuolaida kaina. Čia vyksta nešvarūs kažkokie darbeliai.

Daugumoje degalinių yra taip. Didesnė kaina yra mokant įmonių kortelėmis. Klientams mokantiems grynais arba banko kortele yra taikoma nuolaida.

Gediminas
    2022-08-25 10:40:23

Ar tai normalu? Mano, manymu - NE!!!
    Noriu pasidalinti savo patirtimi apie Baltic Petroleum degalinę Anykščiuose. Tai jau antras kartas, kai norėdamas užsipilti kuro susiduriu su tokiu kolonėlės operatorių įžūlumu. Kaina švieslentėje dega viena, tuomet tik įdėjus pistoletą į kuro baką, ant ekrano pasirodo jau kita - aukštesnė kaina, kas reiškia kad automatiškai įpilama mažiau kuro nei yra švieslentėje iki nuolaidos. Tokiu būdu jau jautiesi apgautas. Atėjus susimokėti, paklausiau, kodėl pas jus kaina švieslentėje yra žemesnė, o pilant automatiškai didesnė? Tuomet pardavėja / - as atsako kad mes jums automatiškai pritaikysime nuolaidą ir perbraukia savo kortelę, kur kaina būna lygi tokia, kuri rodoma švieslentėje. Tai nėra nuolaida - tai reguliari kaina. Mano nuomonė tai yra Baltic Petroleum kolonėlės vadovų, galbūt darbuotojų neskaidrūs žingsniai, kurie klaidina klientus.

Vaiva
    2022-11-05 14:20:22

Naujoji Akmene, a*******i, norejau nusipirkti fitt cigareciu blokiuka, nes visa perkant gaunasi pigiau, o paprasius atnese visa blokiuka, bet i kasa musa kaip po viena pakiuka ir gaunasi brangiau, paklausiau kodel taip darote, atsakymas uzpajamuota kaip po viena, nors duoda bloka nepraardyta, tai normaliai zmones bando apgaudineti, tai is principo nebepirkau, lai nebando lopti kitu zmoniu saskaita ????

Na čia nėra operatorių kaltė. Ne visos cigaretės yra užpajamuotos kaip blokinė prekyba. Visuose prekybos centruose taip :)

Sveiki, buvome uzsuke i balticpetroleum degaline tarp vilniaus ir kauno jei tiksliau iki Kauno likus 34km. Lapkricio 13d 14, 10. Pirkome kavas ir sureli. Kavos aparatu pienas bega pro sona, gauni kavos puse puodelio. Dangteliai visiskai nelaiko, gerai ka pastebejom butu nelaime automobili ar tiesiog nusiplikius. Pasakius kasininkei, kad aparatas netvarkingas, pareiskia, kad jau senai taip ir viskas, o dangteliu tokia partija gavome, bet tai turetu buti nurasomi ! Surelis pasenes suruges, galiojimas pasibaiges. Vaikas galejo apsinuodyti smarkiai.KODEL galiojomai nesuzeti. LABAI liudna, ka taip neatsakingai dirbama! Labai nuvyle degaline!

2022-11-12.. vakare Sedos degalinėje norėjau nusipirkt heets bloka cigarečiu nes yra pigiau, bet pasake nėra o mačiau kad turėjo ir nedavė tai gavau brangiau pirkti...labai nemandagi pardavėja...

2022.11.05 Ringauduose tarp 13-14h piliausi is 5 koloneles dyzeli uz 50.01 lentoje buvo parašyta viena kaina lygtai 1.869 o ant koloneles gerai neprisimenu lygtai 1.949 mokėjau grynais 50.01 euru tai yra didesne kaina negu reklamos lentoje.Pardavėja turėjo paskaiciuoti ta kaina kuri buvo reklamos lentoje bet paeme kaina didesne.Mokėjau grynais.

Savanoriu pr.dirba žertva.

Sveiki,
    20.10.2022 apie 7 ryte buvau degalineje balticpetrolium Telsiuose - Siauliu plentas.
    Pardaveja labai nemandagi, pikta ir visiskai netinkanti siam darbui.
    Iejus i kolonele nepasisveikino, veidas toks lyg per prievarta pastatyta, bet blogiausia ne tai…. Kaip supratau is priesais esancio kliento kazkas pastrigo su mokejimo banko kortelemis sistema. Atejus mano eilei moketi kasininkes paklausiau ar veikia korteliu aparatas, nes jei ne - tada imsiu tik kava. Ji nieko neatsake - persikreipusiu veidu sumuso ir bandeles ir kava ir vandeni …tada sako aparatas neveikia mokekite grynais. Sakau grinu neturiu tiek imsiu tada tik kava ir tada mane jos pasakymas ismuso is veziu, nes ji sako “ Ne mano problemos, kad neturit -ieskokit kur norit- as isminusuoti nebegaliu”
    Is to streso uzkliuvau ir nuvirto kavos puodelis, bet ji toliau stovejo pikta ir lauke pinigu.
    Viska stebejo dar kokie 7 klientai uz manes. Tada nusivaliusi kava nuo palto sukrapsciau 2 eurus uz ispilta kava ir padejusi isejau, nors visi klientai buve degalineje sake nemoketi.
    Daugiau tikrai neapsilankysiu sitoje degalineje.
    O jums patarciau atsakingiau rinktis darbuotojus. Zmogus piktas, nemandagus, nemokantis bendrauti ir suvaldyti situacijos negali dirbti tokio darbo. Visiska tragedija.

Šiandien užsukome į degalinę esančia adresu: A. Skelčio g. 4, Griškabūdis
    Operatore labai nemandagi ir nemaloni, kuri pati nežino apie savo darbovietes toileto taisykles????
    Atvykome ir nuejome į toiletą. Aišku, nieko nepirkome ir kuro nesipyleme, bet kaip taisykles ant toileto durų sako, mes turime tureti šios degalines kortelę ir jau galime nemokamai pasinaudoti toiletu.
    Bet man išejus operatore nei labas nei nieko, rekia kad man teks kažka pirkti arba toiletas man kainuos 0, 50€
    Kai pasakiau kad taisykles turint kortele leidžia man nemoket už jį ji ginčijosi o paprašius paskaityti ant duru pačiai info. Pasake sekmes ir išeit.... Na tai išvada tokia, valdžiai apmokyti savo darbuotojus mandagumo bei vidaus taisyklių????????????

Vilnius pergales g. Kolonelei arba nuimkyte iš pardavimo arba tvarkykit savo darbuotojus del dešrainiu specialiai užvažiuoju 7 diena išeiles 07:20 lsiku ir kiekviena diena man sako dešrainiu negaminsim tai prašom sureaguot kam jie tada yra priekyboi kam klaidinat žmones apsurdas kažkoks tai.ačiu geros dienos

Nesuprantu šitų visų komentarų. Rodosi, jog čia vien tik nuskriaustieji rašo (tik nežinia dar nuo ko nuskriausti). Visose degalinėse pasitaiko įvairiausių situacijų. Pavyzdžiui, aš asmeniškai anksčiau nekreipdavau dėmesio, kas ir kaip aptarnauja klientus, nes kaip ir kur užsirausi. Tačiau, paskutiniu metu piluosi kurą bei užkandžius tik Baltic Petroleum degalinėje, esančioje Vilniuje Rinktinės g. 59. Aptarnavimas pasikeitė ženkliai į gerąją pusę, visada išeini su šypsena, patenkintas. Greičiausiai čia vadovės nuopelnas, nes ją galima sutikti net ir savaitgaliais. Jog nesusidarytų klientų spūstys, tai visada pamatysi ir vadovę prie kasos, prekybos salėje, visada maloniai aptarnaus, pakonsultuos. Net gi ji kažkurią dieną tiesiog ramiai išklausė nervuoto kliento, kuris matosi, jog yra nervuotas iš prigimties ar serga nervų ligomis, ir ramiai surado bendrą kalbą. Dėl maisto, tai galėčiau tik pasakyti, kad nei kokioje Circle ar kitoje degalinėje skanesnių sumuštinių nevalgiau, nei Rinktinės g. 59. Kadangi turiu daug keliauti, tai lankausi tik Baltic Petroleum degalinėse. Rajonuose pasitaiko su operatoriais visko, bet ne per daugiausiai. Paskutiniu metu, stengiuosi visada lankytis degalinėje, esančioje Rinktines g. 59, Vilniuje, kadangi gera atmosfera, geras aptarnavimas, geras maistas.

Šeduvos BALTIC petrolium degaline.
    Vakar 2022.09.12 pardavėja nesugebėjo užstatyti numatytos normatyvos dyzelio uzsipylimui, atėjus aiškintis situacijos pasiūlė pačiam dirbti tokį darbą ir trenkė langeliu man kalbant, tuo pačiu ant manęs pradėjo rėkti. Atsisukę įrašus pamatysit. Esu pasibaisejes jūsų personalu, žmonės dirba tokie, kurie nekenčia savo darbo. Tai paskutinis kartas kada piluosi degalus šioje degalinėje. Laikas 17:00-20:00 valanda.

Naujojoje Akmenėje plovykloje yra sumažintas laikas skalavymui vandeniu, ar tai verslas klientu saskaita ?

Ar tai normalu? Mano, manymu - NE!!!

Vakar BP degalinėje autostradoje Klaipėda-Kaunas dujų įpylė daugiau negu yra bako talpa... Vagia totaliai. Daugiau niekada ten nesuksiu. Nerekomenduoju ir kitiems!

Liepų gatvės degalinėje lankausi gan retokai, atvažiuoju su dviračiu nusipirkt pyragėli ar atsigert, nes kainos prieinamos, tai yra didžiausias pliusas. Tiek vakar tiek šiandien atvažiavusi, buvau nustebusi operatorės klientų aptarnavimu, nepamenu tiksliai koks vardaa, gal Ilona, su trumpais šviesiais plaukais. Vakar atėjus pasisveikinau, ir paklausiau ar galiu viduje pasistatyt dvirati, nei pasisveikino nei kažką atsakė, kas yra privalumas aptarnaujančiam kolektyvui, o ne tik stovėti greta ir nieko nesakyti ???? Šiandien 19:00 atėjau, atsisuku, naglai antakius pradėjo kilnoti pamačiusi mane???? Na nežinau, jeigu jai nepatinka klientai ar jaučia jiems nuoskaudas, tegul pagalvoja ar jai tikrai verta ten dirbti, ar geriau invidualu darba rinktusi????

Teko apsilankyti nekarta Jusu kolonelej, prie zaliuju ezeru.Patiko visada malonus ir mandagus aptarnavimas, o tai yra svarbu siais laikais.Aciu uz visada gera nuotaika.

Sekmadienio ryte nusipirkau degalinėje Savanorių pr. Vilniuje dešrainį ir bandelę su varške. Eina jau ketvirta valanda kaip skauda skrandį, pykina ir silpna. Įdomu kiek dienų viskas ten guli, grilinasi. Reikės ne atsiliepimą rašyt, o skundą į atitinkamas instancijas.

Baltic petrolium Marijampolė plovykla. Sumoki už mašinos plovimą, mašinos nenuplauna. Paprašai grąžinti pinigus, viršininkas atsako "nusiplauk pats". Daugiau nesinaudosiu šia plovykla ir kitiems nepatariu

Kavos dangteliai nėra patogūs, kada pakeisite juos. Anksčiau gerti kavą buvo ir skaniau ir baloniau, bent Šakių m., degalinėje.

Laba diena, labai noriu pagirti Žiežmarių BP degalinės operatorius. Labai mandagūs ir visada nusiteikę padėti. Ne kartą teko girdėti pokalbius su keistai nusiteikusius klientus, tai kantriai, aiškiai viską paaiškina, per lietų išeina kartu į lauką, padeda, išaiškina, ačiū labai

Русский военный корабль, иди на хуй!

Vel Panevezys ieskos duju operatoriaus, aptarnauti dviem kolonelem. As buvau penktas siame darbe, pabendravau su Visais dirbusiais. Taigi realiai tu busi nuoruku rinkejas - VISKO plovejas. Velzio kelio koloneleje neturesi kur buti. Turi pagal teorija visas 9 valandas begioti ir imituoti darba, per lietu ar sniega, tai ruoskis apranga. Jei padarysi darba - pvz nukasi sniega per greitai blogai. Velzio kelio koloneleje apsoliuciai viskas blogai, juodas mobingas. Neapsigaukit del Pasvalio kelio koloneles. Vedeja kalba normaliai, bet paskui netiketai apypila ismatom, buvau ispetas bet... Mobinga dengia valdzia Vilniuje. Mes dirbe paskutinieji atlaikem po keleta menesiu. Chemijos tinkamos nera, arba perki arba sveiti pvz plovykla su dantu sepeteliu. Mane pvz visa savaite moke, kaip reikia sveikintis su vedeja ir jos desiniaja ranka viena operatore. Sekmes kas surizikuosit.

Laima
    2022-01-08 20:25:01

Vyras pastoviai pila kurą.... Dar papildomai užsisako "Žalgirio" sumuštinį, negana to jūsų operatorės veikia milijoną darbų.... Vyras gavo sudegusi Sumuštinį ir dar tiek naglumo turėti, sako atsiprašau.... Tai vyras į šiukšlių dėžę išmetė.
    Kita kart laukia lietuje po 10 min... Bordakas
    Daugiau jokių valgįų ir kuro pylimo.!!!

Laima, labiau rūpinkis vyru, kad jam nereikėtų maitintis degalinėje

Kita kart laukia lietuje po 10 min... Bordakas
    Daugiau jokių valgįų ir kuro pylimo.!!!

Žiežmariù degalinėje ir ties Ukmerge autostradoje Panevėžys-Vilnius kava tragiška. Susitvarkykite savo aparatus ir būtù malonu gerti normalià kavà, panašu, kad labai pamažintas malamù pupeliù kiekis, nes įspūdis, kad geri vandenį su pienu.

Šveicarijos bp degalinėja aptarnavimas šiandien tragiškas operatorė visa nepatenkinta užsiraukus, kelia balsa prieš klijentus, užsiraukus kad reikia eiti į darbą, paprašius dešrainio su medžiotojų dešrele, ji pradejo nieko nesakius diktuoti visas dešreles nepranešdama kad nėra medžiotojų, vienu žodžiu reiškia pretenzijas klijentams.

Kauno r. Vilkijos sen. Jaučakių km. Operatorė Siga nuotalos kele balsa ir drąsko akis kliantams.

Rolandas Kavaliauskas

Norėčiau parašyti apie Edita (pavardės nepasakė)dirbančia BP degalineje Pasieku kaime pardaveja/operatore.Elgesi lyg degalinė butu jos nuosavybe, padavus kvitukus už tualeta, perkant vandens buteli, viena nuskanavo o kitus ismetė, akcentuodama tuo, kad viena preke-vienas kvitukas.Buvau su keliais kolegom, kurie naudojosi tualetu, pylėmės kuro, bet jie nepirko nieko is prekiu, todėl kvitukus padavė man, nes aš pirkau vandeni.Bet pardavėja Edita pasiuntė mane ant triju raidžiu, šaukė, elgėsi sakyčiau neadekvačiai.Dar nemačiau tokios pardavėjos, tikrai netinka dirbti darbui su žmonėmis.

Tragiškas aptarnavimas 2021.12.01 19:15val Vilniuje, Antakalnio g.esancioje degalinėje. Operatorė kalba telefonu aptarnaujant žmones, perklausti reikia porą kartų, nes bekalbedama telefonu negirdi ko klientas klausia.

Norejau, , pagirti" marijampoles degaline.
    Esu moteris ir man skubiai reikejo i tualeta, tai darbuotojas atsake kad turiu kazka pirkti kad i tualeta yleistu.. Noriu pasakyti kad kasdien pilu kura i masina, ir saunieji darbuotojai net i tualeta neileidzia

Atsiunčiau programèle. Buvau nustebus, kai norėjau per ja atsiskaityt Nemenčines m. Vilkaraiščiu kaimas tiksliau. Internetas užblokuotas šitoj degalinej. Taigi atsiusk programele ir užsakyk interneta, jai nori naudotis. Gaila.

Zmones atsargiai naudokites baltik petroleum programele sestadieni programele nepavyko atsiskaityti sumokejau grynais ir tik vakare pastebejau kad pinigai nuo saskaitos buvo vistiek nurasyti taip kad sutaupyta su programele 0 isleista 2x daugiau susisiekus su jais zadejo gazinti pinigus bet taip iki siol nei skambucio nei grazintu pinigu nera

Šilalės Baltic Petroleum pardavėja labai nemaloni paprašius aptarnauti prie langelio buvo pasakyta kad niekur ji neis ir prekiu negales paduoti, manau, kad jei nera galimybes galima paaiskinti tai normaliu balso tonu o ne apsaukti, kad ji tikrai niekur nevaikščios.

Evelina
    2020-10-30 19:22:54

Sveiki, visur heets kaina bloko 35 eur o cia atkirto nepatenkintu veidu ale buvo akcija 35 eur dabar 37 eur. Tai tada kodel ceki imusta ne blokas o 10 pokeliu? Cia pasipelnyti užsimanyta ar kaip ?

Gerbiamoji, 10 pokelių ir yra blokas :DD

Vilkijos degaline operatore Busliene, del jos nebepilu ten daugiau kuro ir kitiems nepatariu, rekia be priezasties, tai jai 50 euro banknotas perdidele suma nakti del ko atsisako aptarnaut

Rita
    2021-06-16 17:10:55

Likau nustebus, kad paslaugų sektoriuje dirba tokie ne mandagūs asmenys. Ypač degalinėje, kur gali užsukt ir užsieniečiai. Marijampolės Baltic petrolium P. Armino gatvėje paklausus klausimo, kodėl į 5l.talpą pripyliau 5.73l ir dar talpa nepilna, vietoj normalaus atsakymo gavau piktų komentarų laviną. Kaip supratau, degalinei vadovaujantis asmuo pasiūlė sumokėti, nes neva juos kaltinu apgavystė..... Baisu.....

NES tie 5Ltr talpos realiai 6ltr tik zymimos kaip 5

Labai nemalonus aptarnavimas degalinėje vilniuje moletu pl.Ten ilga laika dirba operatorė.kurios paklausius ar paprašius visada atsako grubiai.nemandagiai.pakeltu tonu.buvau apšaukta kai paklausiau apie akcijos prieda.labai gaila bet nebevažiuosiu i šia degaline nor ten lankiausi ilga laika ir palekiuj.tiesiog jau nebeapsikenčiau kad nuolat gadina nuotaika pasibaigus darbo dienai.

Likau nepatenkinta mazeikiu baltik petrolium produkcija. Nusipirkau trikampi sumuštinį už 2.69 e. Sumuštinis buvo sugedęs... Teko išmesti...

Montuotojų g. 8, LT-89101 Mažeikiai.
    Veiklos sritys: dujos, dujų įranga; baldai (prekyba); energetika; kuras, naftos produktai, degalinės; malkos, kuras šildymui; nekilnojamasis turtas; santechnika; šildymas, įrenginiai; transporto paslaugos; ventiliacija, kondicionavimas.
    SAURIDA – pažangios gamybos technologijos, inovacijos, malonus aptarnavimas ir lankstumas, nedarant kompromisų dėl aukščiausios kokybės. Kasdien tobulėdami, siekiame patenkinti savo klientų poreikius ir lūkesčius, kaskart siūlome inovatyvius ir praktiškus sprendimus. Įmonė daugiau nei 25 metus dirba, vadovaudamasi...
    K. Donelaičio g. 62-501, LT-44248 Kaunas.
    Veiklos sritys: sertifikavimo paslaugos; dujos, dujų įranga; energetika; kompiuterių programinės įrangos kūrimas; konsultacijų paslaugos; kuras, naftos produktai, degalinės; laivų remontas, statyba; maisto gamyba; maisto gamybos ir perdirbimo įrengimai; mokymo kursai; pramonės įrengimai; tyrimai, ekspertizės.
    Business Assurance - tai pasaulyje pirmaujanti sertifikavimo įstaiga. Mes bendradarbiaujame su bendrovėmis, siekdami užtikrinti jų organizacijos, produktų, darbuotojų, įrenginių ir tiekimo grandinių veiksmingumą, pasitelkiant sertifikavimo, vertinimo ir mokymų paslaugas. Priklausydami DNV GL Group, 2 000 Business...
    Elektrėnų g. 1G, LT-51189 Kaunas.
    Veiklos sritys: tepalai, alyvos; autokosmetika; automobilių dalys; autoservisai; chemijos pramonė, gaminiai; didmeninė prekyba; kuras, naftos produktai, degalinės; pramonės įrengimai; sunkvežimių pardavimas, dalys, servisas; žemės ūkio technika.
    UAB „Soliris“ gali pasiūlyti šių prekinių ženklų produkciją: Q8 Oils, ENI, ORLEN Oil, YUKOIL, AGRINOL alyvas, taip pat prekyba įvairiais tepalais ir eksploataciniais skysčiais: aušinimo skysčiais, stiklų plovikliais bei AdBlue karbamido tirpalu.
    Ukmergės g. 283, LT-06313 Vilnius.
    Veiklos sritys: tepalai, alyvos; autokosmetika; automobilių dalys; didmeninė prekyba; gėrimai (alkoholiniai); gėrimai (nealkoholiniai); higienos reikmenys; konditerija, saldumynai; kuras, naftos produktai, degalinės; maisto produktai.
    JUNGENT LIETUVA, UAB - tai ilgametę patirtį turinti pardavimų skatinimo bendrovė, veikianti Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje. Dirbame su daugiau nei 40 tarptautinių ir vietinių tiekėjų bei kuriame stiprią prekinių ženklų šeimą mūsų klientams. Produktų asortimentą sudaro pirmaujantys prekiniai ženklai, užimantys...
    Vytauto g. 2D, LT-70137 Vilkaviškis.
    Veiklos sritys: kuras, naftos produktai, degalinės; geležinkelių transportas; muitinių paslaugos, muitinės; naudingosios iškasenos.
    UAB „Vildega“ įkurta 1998 m. Vilkaviškyje. Įmonės pagrindinė veikla yra mažmeninė prekyba degalais degalinėje, muitinės tarpininko paslaugos, žvyro karjero eksploatavimas. Žvyro, smėlio skaldos pardavimas. Žvyro karjero eksploatavimas. Muitinės tarpininko paslaugos. Ekspedijavimas geležinkeliu tarptautiniais...