Įmonės kodas | 159892593 | |
PVM mokėtojo kodas | LT598925917 | |
Vadovas | Jonas Valdas Tratulis, direktorius | |
Adresas | Sodų g. 11, LT-55190 Jonava | |
Telefonas | ![]() |
|
Mobilus telefonas | ![]() |
|
Faksas | ![]() |
|
El. pašto adresas | ![]() |
|
Tinklalapis | http://www.baltasispyragas.lt | |
Darbo laikas | I-V 08.00-17.00 | |
Darbuotojai | 170 darbuotojų (apdraustųjų) | |
Vidutinis atlyginimas | 1 319,56 € (moterų 1 212,29 €; vyrų 1 452,78 €) (2022 m. kovas) Atlyginimų istorija » | |
Atlyginimų mediana | 1 246,71 € (2022 m. kovas) Plačiau » | |
Pardavimo pajamos | 2020: 6 114 295 € Pajamų istorija » | |
Grynasis pelnas | 2020: 224 054 € Plačiau » | |
Transportas | 2022-01: 41 automobilis (priklauso) | |
Pranešimai |
|
|
Įstatinis kapitalas | 6 806,07 € | |
Įmonės amžius | 26 metai 2 mėnesiai 1 diena | |
Įvertinimas | ||
Ataskaita | Profesionali ataskaita apie įmonę Plačiau » |
UAB "Baltasis pyragas" yra viena iš nedaugelio šalies kepyklų atsispyrusių pagundai greitos ekonominės naudos vardan "modernizuoti" ilgai trunkantį tradicinį duonos kepimo procesą. Nes tik pagal šimtmečius senolių tobulintas receptūras ir technologijas pagaminta duona yra tikrai sveika ir naudinga žmogaus organizmui.
Puikiomis maistinėmis ir skoninėmis savybėmis garsėjančios tradicinės lietuviškos duonos paslaptis – iš natūralaus raugo užmaišoma tešla. Didžiuliuose moderniuose "Baltojo pyrago" kepyklos induose duonos raugas lyg močiutės duonkubilyje bręsta beveik visą savaitę. Iš tokio raugo pagamintos tešlos kepama duona ilgai išlieka šviežia ir išsaugo visas žmogaus organizmui naudingas ir reikalingas medžiagas.
Mitybos specialistai ypač vertina autentišką lietuviškos juodos duonos kepimo technologiją, kai tešla ruginei duonai užmaišoma su plikiniais ir natūraliais raugais. Šis sudėtingas iš kelių technologinių etapų susidedantis procesas lemia aromatinių medžiagų bei reikiamo organinių rūgščių santykio susidarymą. Be to, fermentacijos proceso metu susidarančios anglies dvideginio dujos "purena" gaminius ir suteikia jiems pageidaujamą minkštumo akytumą.
Iš atnaujinamo natūralaus raugo kepamos ruginės duonos kokybę užtikrina nuolatinė gamybos kontrolė ir atidi "Baltojo pyrago" darbuotojų priežiūra.
Esame įsitikinę, kad iš aukščiausios kokybės Lietuvoje užaugintų grūdų kepami "Baltojo pyrago" duonos gaminiai bus paklausūs ir ateityje, todėl nuosekliai vystome ir vystysime sveikų produktų gamybos kryptį.