Lankytojų nuomonė, pagyrimai, skundai apie įmonę Aviva Lietuva, UAGDPB
Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Aviva Lietuva
EDRAUDA, UADBB
DRAUDIMAS INTERNETUAdresas: Šeimyniškių g. 21, LT-09236 Vilnius.
Veiklos sritys: draudimas.
Draudimo brokerių įmonė EDRAUDA įkurta 2009 m. ir skirta šiandieniniam Lietuvos vartotojui, kuriam ypač svarbus tapo laiko ir kokybės santykis. Čia skirtingos draudimo bendrovės konkuruoja dėl jūsų dėmesio. O kur konkurencija, ten skaidrumas ir žemiausios kainos. Pagrindinis mūsų tikslas - suteikti klientui...
UAB "Finance Property"
Nepriklausoma žalų administravimo ir sureguliavimo įmonėAdresas: Antakalnio g. 42-40, LT-10304 Vilnius.
Veiklos sritys: draudimas; nekilnojamasis turtas; statyba; tarpininkavimas.
UAB „Finance property“ įkurta 2009 metais, teikianti kompleksines ir dalines žalų administravimo, kilnojamojo ir nekilnojamojo turto vertinimo,sugadinto turto realizavimo, statybos/remonto darbų, nekilnojamojo turto pardavimo ir kitas paslaugas. UAB „Finance property“ aukščiau išvardintus veiksmus atlieka...
Altas
Cobra Connex VodafoneAdresas: Kalniečių g. 104, LT-50184 Kaunas.
Veiklos sritys: automobilių garso ir apsaugos sistemos; buitinė technika; didmeninė prekyba; draudimas; durys, raktai, spynos; krautuvai, keltuvai, liftai; langai; motociklai; vaizdo stebėjimo sistemos.
Altas oficialus Cobra Vodofone, Blaupunkt, Clarion, Parrot, Manta ,Modecom, Mobotix, Dilax, Mobitex, Gerda ir k.t firmų atstovas Lietuvoje. Automobilių apsaugos sistemos, paieškos sistemos, transporto kontrolės sistemos, elektroniniai sprendimai viešajam transportui, didmeninė prekyba elektronikos prekėmis...
Riaturas pliusAdresas: Vytenio g. 6, LT-03113 Vilnius.
Veiklos sritys: draudimas; keleivių pervežimas; kelionės; poilsio namai, sanatorijos; pramogos ir poilsis.
Kelionių organizatorius „Riaturas Plius“ siūlo Jums poilsines keliones į populiariausius kurortus Turkijoje, Graikijoje, Bulgarijoje ir kitose šalyse. Taip pat siūlome pažintines keliones į gražiausius Europos miestus autobusu, lėktuvu bei keltu. Įmonės „Riaturas Plius“ darbuotojai patikimai ir laiku padės...
TS GROUP
Darbas vairuotojams užsienyjeAdresas: Radvilėnų pl. 1B, LT-50264 Kaunas.
Veiklos sritys: konsultacijų paslaugos; darbo paieška, įdarbinimas; draudimas; finansai; personalo atranka.
DARBO PASIŪLYMAI VAIRUOTOJAMS, DARBAS UŽSIENYJE Darbas vairuotojams užsienyje Galite dirbti per mus arba tiesiogiai Business Link nėra įdarbinimo agentūra. Mums svarbūs bendradarbiavimo, pagarbos ir tęstinumo principai, todėl tikimės, kad Jūs esate savo srities specialistas ir atsakingai žiūrite į darbą bei...
Prisijungti prie katalogo
Vištiena
1,81
0,00%
2021-02-25 18:39:51 IP 2i2425nn
Nu visų aplinkinių susidūrusių su šia įstaiga pasakojimai tik pasirvirtino.
2021-02-09 09:24:42 IP 27p49nu2
2021-02-03 09:47:20 IP 28mcqmv0
2020-12-02 12:15:39 IP 28mcu823
2020-11-26 19:04:31 IP 2i24rea9
2020-10-28 14:51:20 IP 2fbaq3bp
2020-10-09 12:30:54 IP 2e8omm5c
Sveiki. Jūsų nuomone, geriau likti kaupti Avivoj ar pereiti į Swedbank (juolab, kad mano bankas yra Swedbank)? Ačiū už nuomones :)
Paskaitykite oficialią spaudą, Lietuvos Banko atliktų auditų išvadas, gal akys atsivers.
Nuoširdžiai to linkiu!
2020-07-17 16:13:25 IP 2ju9ba0n
2020-05-26 12:48:27 IP 5ljs05ei
2020-04-22 15:35:08 IP 2ju9ce4e
2019-10-30 13:15:44 IP 1arvdq9h
2019-09-12 12:29:13 IP 2j3qi6ip
2019-06-23 16:25:15 IP 28p99nav
2019-06-06 14:40:06 IP 2e7r5h3h
Ger. ninna, Jums ant kaktos neparašyta kokioje bendrovėje kaupiat savo pensijos pinigus. Turėtumėt suprasti, kad rinkos ekonomikoje galioja tam tikros taisyklės ir principai. Vienas variklių yra konkurencija, kuri generuoja geresnių rezultatų tikimybę ir geresnių sąlygų klientui kūrimą. Na, ką ir dėl kokių sumetimų renkatės, vieną ar kitą bendrovę, tai jau Jūsų pasirinkimai, bet ne visada jie būna teisingi, nes neretai elementariai trūksta žinių!
2019-04-25 08:25:47 IP 2ln0deth
2019-04-05 11:59:23 IP 1b2akm3a
Noreciau palikti skunda del pastovei atvaziuojanciu jusu darbuotoju i darbovietes, jau daug laiko isejau is aviva ir perejau i banka, vistiek jusu kolegos drasko akis, kodel ir kaip.Jiems aiskei pasakyta kad nedomina jusu paslaugos. prasau jiems paaiskinti kad butu maziau izulesni...
2019-04-05 09:46:17 IP 2ju3kr35
ar gi gražu pinigautis taip?, 45metų amžiuje atsiunčia laišką, kad atnaujina pensijų kaupimą, kai sutartys jau nutrauktos prieš 6metus... Neduosiu nei vieno cento uždirbti jums...
2019-03-25 15:45:54 IP 28m836as
Man tai juokingi cia kaikurie kalbantys... Tai kas kaltas kad sutarties neskaitot? Konsultantas visko uz jus nepadarys, o jei visa imoka nueina ant draudimo dalies, tai ko verkiat kad nieko neprikaupet? Pasikalbekit su konsultantu ir pasiskirstykit is naujo savo imokas. Ne raketu mokslas cia koks... As tai patenkintas aviva. Gal kad konsultantas mano bendravardis bet siaip viskas OK. As zinau kam mano imoka nueina ir esu patenkintas. Niekad nebuvo problemu, nei su konsultantu, nei su ismokomis. Gavau viena ismoka uz kojos luzi kai slidinejau tai viska labai greitai sutvarke. Visa seima apdrausta tik avivoj.
2019-03-22 14:51:41 IP 2e7r5h3h
2019-03-18 07:55:41 IP 1b2akm3a
Gerb. Janina įsiskaitykite atidžiai į tą 2 pakopos pensijų kaupimo reformą. Ji nepaveldima ji paskirstoma į anuetus. Geriausia niekur nekaupti bet ir negrįžti į sodrą. Jeigu daug turite sukaupę, tai pristabdykite ir kaip sueis pensiinis amžius atsiimsite.
2019-03-13 15:30:07 IP 2i24v792
2019-03-04 20:19:59 IP 2i573dkj
2019-02-25 07:34:57 IP 4ljfsgq
2019-02-19 11:52:54 IP 2ktis6dh
2019-02-13 14:41:05 IP 5f4soc86
2019-02-12 18:14:44 IP 27p4a6np
Neo esate visiškai neteisus. Susirgus kritine liga išmokama visa draudimo suma o ne punktas ir gyvybės draudimas lieka galioti toliau. Taip yra visose draudimo kompanijose, kokia draudimo suma tokia ir išmoka. Procentai nuo sumos mokami traumų atveju.
2019-02-12 13:43:01 IP 2ivrkmiv
Kam tu puti zmonems migla i akis ? Palei koki kritiniu ligu punkta tau ismokeko tokia suma ?Net nera tokio punkto, palei kuri tau priklausytu tokia ismoka ir dar uz buk sveikas, atsargus, kritines ligos.Ir visa tai uz 200 litu. Parasiai visiska nesamone ir dar nuotraukas falsifikacija imetei.Kas susidure su "Aviva" ir gavo ismokas tau pasakys kad po to nutrauke sutartis.
2019-02-05 16:05:05 IP 28mcruup
2019-01-16 20:01:20 IP 28m94cpk
2019-01-14 14:23:26 IP 2der1hpe
Laba diena jeigu mergina nedirbs, nieko mokėti nereikės įkritę pinigai investuojami, kai pradės dirbti vėl atskaitys, 2pakopos pensija paveldima viskas gerai...o neatskaiciuos uz ta laika kur nemokes?
2018-12-26 22:39:14 IP 5cedv8np
2018-12-21 12:36:09 IP 27p4a6np
Taigi užėjau paskaityti apie AVIVOS draudimą ir nustebau, kad tiek daug blogų atsiliepimų taigi truputis patirties iš manes su gyvybės draudimais turiu išvisi 3 draudimo polisus skirtinguose lietuvos draudimo kompanijose tai seniause polisa AVIVA nuo 2012 metų poto Compensą nuo 2016 metų ir Lietuvos draudimą (ne kaupiamaji o metini) nuo 2017 metų taigi truputi apie mane esu Vyrukas 26 metų dirbu lietuvos kariuomenėje nuo 20 metų (kaitik baigiau profesine mokyklą) Taigi istojau į kariuomene 2012 metais ir iškart panorau apsidrausti nuejau į pirmą pasitaikiuse draudimo kompanija ačiū dievui tai buvo AVIVA ir apsidraudžiau apvaliai sumai 100 000 litų gyvybe, bei nuo kritiniu ligų taipogi buk sveikas draudimu nuo ligų ir traumu aukščiausiu 3 lygiu tai man kainuodavo kas menesi 200litu atrode pinigai dideli nekarta svarsčiau atsisakyti šio draudimo bet persigalvodavau žinoma buvo ir keleta kartu kai apsisprendžiau atsisakyti draudimo tačiau ačiū dievui perkalbedavo nes parodydavo jog puikiai viskas kaupiasi ir investuojasi taigi nurimau ir neatisakiau tesit kaupimo draudime. Na kagi turejau keleta traumu buvo lužes raktikaulis išmojejo apie 950euru aviva, toliau buvo sukile inkstu akmenis už pagulejima ligonineje gavau 400+ euru tačiau tai niekis pasitinkant naujuosius 2018 metus švenčiu išvakarese buvo diegnozuotas man piktybinis papilinis skydliaukės auglys žymimas C73 diegnoze tai buvo tiesiog perkūnas iš girdro dangaus nes kasmet atidžia tikrindavausi sveikata tiek civilinese tiek karinese ligoninese ir visi gyditojai po detalios sveikatos patikros sakydavo jog esu sveikas kaip ridikas sveikatos grupe budavo A lygio (aukščiauses lygis) ir štai prieš naujuosius metus iš A grupes staiga tapau žemiausios F grupes... buvo padaryta operacija pašalinta puse skydliaukes, kreipiausi į visas gyvybes draudmo bendroves del draudiminio įvikio pagal kritinių ligų draudimą. Compensoje turejau 5000eur kritines ligas, Lietuvos Draudime 15 000eur ir galiausei avivoje 33 000+ eur taigi Compensa norejo nusikratyti šio draudiminio įvikio teigdama jog mano auglys permažas tik 0, 5cm o reikalingas minimalus 1cm dydis tačiau po ilgo svarstimo buvo priimtas sprendimas išmoketi draudimo išmoka taigi gavau 5000euru, AVIVA svarste dar ilgiau patikrino visas ligos istorijas visur kur kadanors gydžiausi (kad nebutu sukčiavimo požimių) ir po 2 men išmokejo 33000+ eur druadimo išmoka pagal kritines ligas bei 1200+eur išmoka už atlikta skydliaukės šalinimo operacija lietuvos draudimas dar neišmokejo savo dalies bet manau tai irgi laiko klausimas bendroje sumoje turečiau gauti išmoka 55tukst eurų taigi stipria pakeičiau požiūrį į draudimą siulau pakeisti ir jums, matau jog čia daug blogų atsiliepimu tokie atsiliepimai gali buti tik vienu atveju turite prasta gyvybes draudimo agenta kuriam nerupi jusu poreikiai o tik ibrukti belekoki polisa kuris lemtingu momentu nesuveikia ir žinoma nuvilia... taigi jai nedraudimas kogero situacija butu kurkas liudnesne nei yra dabar kadangi sveikata gerokai pablogejo karo tarnybai kogero busiu nebetinkamas ir prarasiu darbą, gyventi reikes toliau sunkaus darbo dirbti negalesiu, taigi butu tikras išukis palikti darba moketi mokesčius, paskolas ir dar pragyventi, gavus šitokias draudimo išmokas ateitis netokia baisi nes galiu keletą metu netgi nedirbti ir pragyventi vien iš išmokos, jai reikes brangaus gydimo tai irgi nebus problema. Taigi kaip sakau viskas gerai kol yra gerai bet visada pagalvokite o kas jaigu nutiks kažkas tokio ko nesitikejote. Žinau dauguma manote jog tai gali nutikti betkam tik ne jums tačiau deja liga gali aplankyti betkurį ir betkada kai gulejau chirurginiame skyriuje buvo tiek konserno drektoriu tiek furistu vairuotoju visi gulejo bendroje palatoje taigi ligai neidomus koks jusu statusas kiek uždirbate jau net ir jaunas amžius nebegarantuoja jog neužklups tokios ligos kaip manes, beja nerukau, negeriu, sportuoju, sveikai maitinuosi, gimineje neturejau sergančiu giminaičiu onkologinemis ligomis tačiau net ir tai neapsaugojo nuo tokios diegnozes kokia turiu... Siulau pagalvoti ir jums ar tai tikrai nereikalingas produktas nes mano manimu tai turetu buti kone privalomas dalykas kaip automobilio draudimas kievienam...
Tai tiek kad nesu feikas ar kažkoks draudimo brokeris su išgalvota istorija galiu prideti savo kontaktinius duomenis Esu iš Kauno jai kam reikia galiu susitikti išgerti kavos papasakoti daugiau apie draudimą ir plačiau apie savo patirtis plačiau papasakoti kuris draudimas kokiu atveju yra naudingiauses nemokamai, tiesiog dabar matau jog tai prasmingas dalykas kurį lietuvei gerokai pernelyg nuvertina kogero labiausei del finansinio raštingumo stokos
taigi mano facebook Renaldas Rimkus
tel nr 869218684
pridedu nuotraukas su katik gautum išmokom į sąskaita čia vien iš AVIVOS
2018-12-02 12:41:26 IP 28mcvj5k
2018-11-06 15:20:51 IP 65hihnfe
Sveiki,
kas per monai, kodėl šį mėnesi atskaičiavo 70, 52, o ne 67, 41? Jokių sutarčių papildomai nepasirašiau ir niekas nesiteike pranešti? Laukiu paaiškinimo?????
2018-10-26 19:46:50 IP 2g447gfo
2018-10-21 10:15:30 IP 2cfuv0r1
2018-09-27 17:37:24 IP 27p48snq
2018-09-20 09:43:24 IP 2e7qvek2
2018-09-14 09:05:45 IP 28mbvfs8
Mane stebina žmonės, kurie svajoja, kad per porą metų sukaups kalnus pinigų. Natūralu, kad draudimo bendrovės irgi turi iš kažko gyventi, samdyti gerus specialistus, kad sėkmingai investuotų jūsų pinigus. Jūsų pinigai pradeda kauptis trečiais metais ir kiek kaupiasi priklauso nuo pasirinktos draudimo sumos dydžio ir kitų dalykų. Kaip galima pasirašinėti sutartis neįsigilinus į jas?
Visas vakarų pasaulis gyvena su gyvybės draudimu, niekas kitaip net neįsivaizduoja. Tik pas mus kažkodėl visi v***s ir a*******i... Imdami paskolą iš banko irgi neskaitot sutarčių?
2018-09-12 14:03:19 IP 28mbvfs8
Prie bloguju komentaru apie AVIVA tenka prisideti ir
man. Deja musu seimai teko susidurti su sia imone. Buvome apgauti ir apvogti. Vyras kaupe daugiau nei 6 metus pinigus. Uz draudima su kaupimu mokejo nuo 50 keliu euru iki 70 keliu. Per 6 metus nepasinaudojo jokia draudimine ismoka, o isejus is bendroves atgavo tik siek tiek daugiau nei 1000 euru. Is gerbemos draudimo konsultantės Renatos Urvakienės negavome normalaus paaiskinimo, kodel ismoketa tokia maza pasitraukimo ismoka. Taip pat gavome pasiulyma zalotis, jeigu norime, gauti pinigu is sios bendroves. NEPAGARBA ir APGAVYSTES yra sios imones stipriausios savybes.
2018-08-24 20:57:26 IP 2e9137ou
2018-07-10 13:13:41 IP 28m94cpk
Sveiki, turiu klausima, mano vaikui 18 metu bet dar mokosi, per vasara isidarbino parduotuveje, viena vakara gryzo namo ir pasake kad buvo AVIVA konsultantas ir apdraude pensijos fondui, sake kad nemokamai bus, as netikiu tuom, nemokamai nebuna, as manau kol dirba atskaiciuos, o kas bus kai baigsis darbas ir grys i mokykla, is ko atskaitines? paskaiciau komentarus darosi baisu kur mano mergaite per savo jaunyste kvailyste ikiso galva, tokias jaunas, nepatyrusias galima apgauti.
2018-07-09 15:48:15 IP 5f4soo2u
taigi mano facebook Renaldas Rimkus
tel nr 869218684
pridedu nuotraukas su katik gautum išmokom į sąskaita čia vien iš AVIVOS
2018-06-25 16:45:34 IP 28mdtg7k
Sveiki, nežinau kas tas senas diedas reguliariai prisistatantis iš AVIVA draudimo kompanijos mūsų darbovietėje Kuršėnuose Devold AMT uab. Kad iš AVIVA galima spręsti iš antkaklio, nes kortelė visada būna paslėpta po švarku. Atsivelka per mūsų laisvą nuo darbo laiką, kai mes pietaujame ir knisa protą, kokie mes neišmanėliai, jei pasirinkome ne AVIVA. Ir kad būtinai pereitumėm į jo atstovaujamą bendrovę, nes jam pinigai už naujas sutartis nubyra. Kas šlykščiausia, kad jis vagia mūsų asmeninį laiką skirtą poilsiui, užgrūsdamas ji reklamomis. Būtų radijas - išjungtumėme ir ramybė. Šlykštesnio ir įkyresnio padaro nebuvau dar sutikusi. Teks pasidomėti vartotojų teisėmis, ar gali tokie parazitai be mūsų leidimo pastoviai veržtis į asmeninę poilsio zoną
Koktu skaitant kaip žmonės pasirašo nieko neskaitę, patikėję žodžiais, o paskui skundžiasi. Viskas draudimo bendrovėse vyksta, remiantis draudimo taisyklėmis, jei jose randat savo atvejį kaip draudžiamąjį, o jums sako kitaip- kibkit į atlapus, bet jei jūs užsimerkę pirkot pažadus, kam kaltint draudimo bendrovę? Skaitydama daugelį atsiliepimų/ skundų, matau, kad dažniausiai yra atvejai, kai lūkestis buvo didesnis nei draudimo apimtys.
Skaitykit sutartis ir taisykles, tautiečiai, nesvarbu, kad ten daug lapų, bet juk susirašot su draudimo bendrove ilgiems metams, reikia tą daryti BŪTINAI.
2018-05-09 16:01:55 IP 2ju3ksu3
2018-04-20 18:32:15 IP 2i582epi