Gavome bauda.
Surašėme visą situacija ir nusiuntėme el. laišką. Negeruoja niekas. Turime ir pažįstamų kurie liūdnai susidūrė su šita kontora. Kol nepasikeis vadovas niekas nepagerės čia...
Einaras2023-02-03 11:51:46
Sveiki Ingrida, visiškai suprantu Jūsų situaciją, nes lygiai taip pat elgiamasi su manimi. Darius Razmislevičius, kandidatas į Kauno merus, išvis nesuinteresuotas per protingą laiką atsakyti į laiškus. Kalba tik telefonu, telefonu kalba visiškas blevyzgas, grynai kaip Jums. Man nenorėjo suteikti leidimo, kuris priklauso gyventojui už 35€, tai tik po mano advokato įsikišimo ir po 2 mėnesių, bei ne vieno laiško, skambučio ir net važiavimo į jų būstinę, jie pripažino, kad priklauso leidimas už tokią kainą, bet tada sugalvojo, kad aikštelė, kuri yra artimiausia mano gyvenamajai vietai, nebus suteikta man, nes atseit visi leidimai išparduoti, kai klausiu, tai kiek tų leidimų yra, sako, kad tai konfidenciali informacija:))) Cirkas visiškas, kandidatas į merus nesugeba sutvarkyti elementarių problemų, kurios yra akivaizdžios Parkavimas Kaune įmonėje paskaičius komentarus tiek rekvizitai.lt, tiek Google, o bandys užimti svarbiausia politinę poziciją Kaune - košmaras.
Tikrai, tikrai - košmaras. Netikėjau, kad žmonės sugeba taip per akis meluoti. Mes patys pastoviai jiems telefonu skambinom, kad išsiaiškinti, kas ir kodėl, jie vienus dalykus kalba telefonu, o kai kreipėmės į Kauno miesto savivaldybės administracijos transporto ir eismo organizavimo skyrių- pateikėme skundą išdėstydami visą situaciją- tai surezgė visai kitą formalią priežastį, kad parašo vienoj vietoj trūksta… apie tai išgirdom pirmą kartą, o tam oficialiam atsakyme per akis meluojama, kad mes telefonu apie tai buvom informuoti. Bet dabar bent jau turim įvardintą priežastį (nuo 2022-10 mėnesio). Dar kartą pateikėme visus dokumentus - ir parašėm, kad dabar lauksim atsakymo raštu. Jei negausim motyvuoto atsakymo, vėl rašysim skundus. Ir dar “gerbiamas politikas” savo soc. medijoj apie pagalbą pagimdžiusioms moterims kalba- liūdesys- savo pareigas atlikti sąžiningai galėtų, už kurias atlyginimą iš mokesčių mokėtojų gauna, nešvaistytų visų Kauno miesto gyventojų (įskaitant ir mamas kaip aš) laiko, nervų ir finansų- didžiausia pagalba būtų…Niekas jo neprašo daugiau nei priklauso pagal įstatymus ir nuostatus, kuriais jie neva vadovaujasi…tik va, jie gal nori daugiau nei jiems pagal įstatymus priklauso…tokių politikų skaidrumas ties tuo ir pasibaigia …: (
Ingrida2023-01-18 23:34:23
Įstaiga, kuri nežinia, ką daro nebent baudeles susirenka. Gyventojams leidimus išdavinėja pagal savo susigalvotą tvarką, o ne pagal nuostatus, kurie yra patvirtinti Kauno tarybos ir kurių neva jie turėtų laikytis. Keli pavyzdžiai, pagal nuostatus pateikus visus dokumentus argumentuotas atsakymas turėtų būti pateiktas per 10 d.d. - jokio atsakymo apie leidimą nesulauki 2 mėnesius, ir turi skambinti nuolatos pats…paskui sugalvoja nesuteikti leidimo (neva remdamiesi nuostatomis), bet atsakymą, kad leidimo negausi taip pat išgirsti tik pats paskambinęs telefonu… paklausus, kuo remiantis - atsakoma nuostatomis, bet joks konkretus punktas nenurodomas, nes jo nuostatose tiesiog nėra…pagal nuostatus leidimas turi būti suteiktas. Nusiuntus dar kartą klausimą su visomis nuorodomis į nuostatas el. paštu, atsakymo vėlgi negaunama… pradedama kalbėti apie ilgas eiles ir pan. GĖDA!!! Paskambinus bendruoju numeriu dirbančios moteriškės informuoja, kad sprendimus priiminėja pavaduotojas (toks Kauno politikas) - panašu pagal tai, kaip pats sugalvoja ir nori, nes tikrai ne pagal oficialius dokumentus… tokie jau pas mus “politikai”. Labai liūdna, kad tokia betvarkė egzistuoja.
Neadekvati įmonė. Sugeba nubausti už parkavimą kai tu pakeliui iki automato, situacijos su baudom dar absurdiškesnės. "Kontrolierių" manierų ir etiketo lygis toks pat kaip mužikų. Skambinti, rašyti-be šansų, galite net nepradėti, su 3-iom šalim galima lengviau susisiekti ir dar mandagesnį bendravimą apturėti. Situacija paprasta, grįžtant nuo automato jau stovi "bachuras nr28" nei prisistatė, nei pateikė koki dokumentą tik lapelį supildė ir liepė eiti aiškintis pačiam. Kaip ir minėjau bandant susisiekt nurodytu numeriu, be šansų. Pamoka kitiems ir sau, neprisistato tai laisvai sėdi į mašiną ir išvažiuoji, toną pakeičia jeigu kalbama tik per policija :) Tad trumpai tariant įmonės lygis 0. Netikėjau apkalbom, kol pats nesusidūriau. Apgailėtinas įstaigos darbas.
SUKČIŲ KONTORA. Išsiunti sms 08:36, gauni sms kad skaičiuosis parkingas nuo 08:37, ir tykantis pasaloje darbuotojas prie KMUK, indentifikacijos nr 344, įkala baudą 08:36:22. kur sąžiningumas, ir čia biudžetinė įstaiga dar skaitosi. Paskambinus pareiškia rašyk laišką parašai laišką ir nieks per 30 d nesusisiekia. Čia normalu??? Žulikų kontora esat ne kitaip. Lai žino visi.
Už ką šios įmonės darbuotojai gauna pinigus ? Gal jie nemokamai dirba ir todėl visai neatlikinėja savo pareigų ? Parašiau laišką, tai per 30 dienų niekas net nesusisiekė, nors parašius laišką ateina pranešimas, kad jie gavo laišką ir jie atsakys. Visiškas valdžiažmogių aplaidumas, atsainumas ir dar kitų "gražių" epitetų parašyčiau. Teks jų vadovus užSPAM ir pagaliaus gauti atsakymą į savo klausimus, nes mes visi sunešame pinigus, kad jie gautu atlyginimą, o savo pareigų neatlieką : (Ant trijų raidžių juos!
Komunikabilumu ši įmonė nepasižymi. Susisiekti sunku, į laiškus neatsako, informacijos "0". Prastas šios įmonės požiūris į klientą, tuo atsispindi vadovo ir likusių darbuotojų darbas.
Kol su "Parkavimas Kaune" nesusidūriau, niekad nebūčiau pagalvojus, kad ši įmonė dirba TAIP BLOGAI. Nesuprasi net, kas už ką atsakingas, paskambinus "stumdo" vienas nuo kito, visiškai nesilaiko terminų, negali suteikti net elementariausios informacijos.
Kauno m. savivaldybės Viešosios tvarkos skyrius centro gyventojams yra skyręs baudas už parkavimą, tačiau tos pačios savivaldybės įmonė "Parkavimas Kaune" niekaip nesugeba gyventojams išduoti leidimų. Laukiu jau penkias savaites. Sunku patikėt, kad vis dar gali egzistuot tokia betvarkė.
Kaip visada Išsiunčiau SMS su parkavomo Kaune rekvizitais.
Po 9min, numestas pranešimas 25 eur bauda. !!!
Pasirodo pakeistas SMS formatas.
Tel. +370 687 80601 pasiteiravus koks yra susimokėjimo terminas nuo sustojimo aikštelėje, neprisistatės veikėjas atsakė - "nėra tokio laiko t.y. turi susimokėti prieš parkavimasi.
Laba diena, labai nusivyliau informacine sistema, pasistačiau automobilį HTP400 Gruodžio gatvėje- vienas ženklas rodo raudoną zoną, kitas- geltoną, mobili programėlė irgi rodo raudoną zoną, apmokėjau pagal pastarąją, bet radau pranešimą, kad turiu sumokėt dar 25 eurus už neteisingai apmokėtą ar neapmokėtą parkavimą. Paskambinus nurodytu telefonu buvau informuotas, kad sumokėtų pinigų sugrąžinti nėra galimybių- tai elementarus sukčiavimas ir pasipinigavimas. Prašau išspręsti šią problemą ir informuoti mane apie šios problemos sprendimą mano nurodytais kontaktais.
Nespeji nueiti susimokėti, jau fotografuoja, nei prisistato kas toks ir ko trinasi aplink svetima automobilį, provokuoja konfliktą izeidinedami, labai kieti apsiginklavę kamera, tegul darbuotojų vadovai pasižiūri jų įrašus, pasitikrina bendravimo kultūra, asmuo su kuriuo teko bendrauti Remigijus nr189
Esu girdėjus, kad šį įmonė apgaudinėja žmones, bet tikrai nemaniau, kad taip gali būti su Parkavima Kaune :) Iš nakties užstačiau programėlę (savanorių pr.379), kad kapsėtų pinigai ir laikas. Atėjus prie mašinos randu baudą - pagalvojau kas per nesąmonė. Pasižiūriu programėlę, viskas veikia ir rodo, kad praėjo daugiau nei 10valandų nuo įjungimo ir toliau veikia ir kapsi. Prisiskambint neįmanoma, galit bandyt kiek norit. Po milijono kartų atsiliepia - paklausia numerio, aikštelės ir pan. Sako "nieko nematom, kad per UniPark vyko mokėjimas, atsiųskite email". Turiu visą filmuotą medžiagą, nuotraukas su įrodymais, kad apmokėta ir laikas tiksėjo, bei programėlė veikia. Baudą reik apmokėti per 30d, o jie į laiškus "gal" atsako per 20dd. Iš esmės laukia, kol pradės KAPSĖTI delspinigiai už baudos nemokėjimą. Labai daug žmonių rašo tą patį, kad įmonė apgaudinėja ir bando prisirinkti baudas, nu smagu, o į laiškus nesiruošia atsakynėti. Paskambini - vėl atsiliepia iš milijono kartų. "Užfiksavom email" - tai jei užfiksavote ir pirmą kartą galėjote pasižiūrėti visą informaciją pasiskambinus, kodėl negalite pasižiūrėti siųstų nuotraukų ir informacijos, kad patvirtinti, kad bauda įteikta neteisingai?! Atsakymo nėra.. :) Labai liūdna, kad įmonė nedirba savo darbo, tikriausiai teks kreiptis į kitas įstaigas (policiją, teismą, vartotojų teises, žiniasklaida ir t.t.) ieškoti teisybės.
Gavau baudą rezervuotoj zonoj, kurioj parkuoti galiu. Į laiškus neatsako, prisiskambinti neįmanoma savaitę laiko. Kam tokia įstaiga reikalinga, jei daro ką nori, o komunikacijos absoliučiai jokios nėra.
Gyvenu Karaliaus Mindaugo 33 name, kiemas apmokestintas. Aištelė ties Kęstučio gatve beveik ištuštėjo, tačiau giliau tame pačiame kieme mašinų padaugėjo, beveik nėra kur įvažiuoti. Susimokėjau mokesti -JZK 816, o mašinos nėra kur pastatyti per norinčius nemokamai statyti centre. Ar bus sprendžiamas šis klausimas, ar mokėjau be reikalo.. Su pagarba Artūras.
Gavau baudą, dėl mparking programėlės klaidos. Pasiskambinus į šią įstaigą liepė parašyti laišką el.paštu tačiau praėjo mėnesis laiko nežinau mokėti baudą ar ne nieks nesusisiekia ir ragelio nekelia.
Ilgalaikio parkavimo aikštelėje įrengtas šlagbaumas, kuris nuo paleidimo laikų neveikė taip kaip priklauso. Įvažiuoja mašina ir šlagbaumas lyg ir nusileidžia, bet pusiaukelėje sustoja ir vėl pakyla ir nebenusileidžia, o praėjus žmogui tada nusileidžia. Prieš savaitę buvo atėję meistrai taisyti, bet po jų remonto visai nustojo veikti šlagbaumas. Buvo skambinta nurodytu telefonu, bet ten pasakė kad jie bejėgiai kovoti su rangovų neatsakingumu. Tai kyla klausymas už ką mes mokame pinigus jeigu gali bet kas važiuoti, vartoti alkoholį ir pan. Jokios tvarkos, o apie apsaugą tai nėr ką ir kalbėti.
Skelbiasi visu gražumu, kad parkuotis motociklus galima ilgalaikėse stovėjimo aikštelėse, įkainius rašo ir dar panašius kaip automobiliams... O paskambinus i Pramonės pr. Aikštelę pasako, kad Kauno miesto taryba nusprendė motociklų nebepriimti ir pasistatyti motociklo galimybės nėra. Kur lygios teosės ? Ką čia ta taryba sprendžia ? Sunku kamerą iš galo, o ne iš priekio pastatyt ?
Laba diena norėčiau paklaust, ką daryt jei mašina nestovėjo parkavimosi vietoje, o mokestis yra įskačiuotas.Tai įvyko lapkričio 17d.raudonoj zonoj nuo 14val.iki 20val.tuo metu aš net nebuvau Kaune.Mašinos nr.LDC484
Užklausimai į [email protected] - tarsi šūksnis į kosmosą, nei patvirtinimo, kad perskaitė, nei atsakymų. Labai gremėzdiška ir nepatogi sistema gauti gyventojo metinį leidimą statyti automobilį - ilga reakcija, kalnas dokumentų, darbuotojai nespėja apsidirbti darbų, paskambinus nežinojo, per kiek laiko privaloma išrašyti leidimą, ėjo tikslintis pas kolegas, skambutis truko 10 min., bet vis tiek suteikė klaidingą informaciją. Kol gavome leidimą, dar ir baudą spėjo išrašyti, nors jau buvo pateiktas prašymas ir apmokėtas metinis mokestis, tik trūko jų pačių patvirtinimo. Be to, telefono numeris ant baudos kvito, roboto balsu siūlo ieškoti info internete, tai kam rašyti tel.nr., jei jis nekeliamas? Linkiu tobulėjimo, visgi biudžetinė įstaiga.
baigėsi pinigų likutis sąskaitoje ir neina nutraukti stovėjimo. rašo kad paslauga nebuvo sustabdyta nors sąskaitoje pinigų nebuvo. pasipildžius vistiek nenutraukia nes atseit neturi aktyvaus užsakymo...tai ir neaišku ar nuskaičiuoja ar ne nes sutabdyti negali....
Labai nerimta kontora, jei parašiau užklausimą [email protected], tai jokio atsakymo, nulis emocijų, svarbu baudą pasiimti. Kaip supratau pas juos toks stilius.
Sveiki. turiu tokią problemėlę, gavau baudą už stovejimą ant vejos savo kieme, bet yra mašinų kurios stovi tame pačiame kieme ant vejos ir ten mašinų labai daug stovi ir niekas jų nebaude, ten mašinos kaip ir išstovejusios savo vietą ir ten galima kaip ir pasakyti, kad ten stovejimo vietos, kiemo plane yra aiškiai pavaizduota, kad ten yra veja, tai žodžiu mane nubaudė viena, o kitų nebaudžia, kaip cia dabar... :) rašiau skunda posedis vyko, sprendimas bus vasario 6diena 13, 15val, jei bus man nepalankus ir bauda jei teks vistiek moketi, tai skusiu žinoma... tai tiek.. Įkėliau foto viena kaip atrodo nebaudžiami automobiliai. Beje kviečiau policija dėl sių mašinų, kad isitikinti ar jų tikrai nebaus, tai nebaudė.
2016.04.20diena mano vaikas isejo is poliklinikos su sugipsuota koja. Buvo susimokejes 1val 15min. Pavelavo kelias minutes ir dabar turejau sumoketi 12 EUR. Kalbejo su tais, kurie skiria baudas, tai nieko, sako ne ju reikalas. Tokie storzievei, jokio zmogiskumo iki ko nusirito.
Netiketai apmokestinta DALIS aiksteles prie IKI prekybos centro ir aisku nepatingejo visus nubausti kas tik buvo pastates ten. Sveiku protu nesuvokiamas toks zingsnis kai jau buvo netoli apmokestinta aikstele ir ji visada budavo tuscia, tai dabar "praplete" ir gaudo tuos kas nepamato zenklo kur jo neturetu buti... Bent jau butu dave savaite kokia apsiprasti ir atkreipti demesi i ta zenkla, o ne vos tik pastacius visus iskarto bausti. Tiesiog pasibaisejimas, o ne kompanija.
Taikrai nesutvarkyta iki pabaigos parkavimosi problemos. Kai išsiperki ilesniam laikui, tai negrąžina. Man asmeniškai pasitaikė atvejis, kai daugiau 2val buvau išsipirkusi ir atsakymas buvo, kad nieko negali padėti. Tas pats atsakymas buvo ir kitu atveju, kai po vizito pas gydytoją pavėlavau 15min ir norėjau apmokėti kaip pratęsimą 0.5val. Nesutiko. Pasakė, kad tokios taisyklės, nieko negali padėti, bauda.
Šįkart po vizito pas gydytoją skubėjau, kad suspėt laiku, nes buvau apmokėjusi kortele ir susižalojau koją. Kas man už tai kompensuos? Pparasčiausia reikėtų supratimo ir žmogiškumo, o ne skubėti baudas dėti. Negali tiksliai numatyti laiko, kiek užtruks, kol būsi priimtas pas gydytoją. Turėtumėte sudaryti sąlygas ir leisti susimokėti pratęsimą bent jau vėluojant iki 0.5val. Jūsų žmonės dirba, mato ir tikrai neliks neapmokėta tas tarpelis. Apsvarstykite ir padarykite išvadas. Ačiū
Informacija nurodyta parkavimo automatuose yra netiksli ir netgi klaidinanti. Norint apmokėti SMS žinute reikia nurodyti stovėjimo trukmę, tačiau nenurodyta kokiais vienetais. Jei nurodote minutėmis tai nuskaičiuos kaip už valandas, pav. jei nurodėte 15 tai nuskaičiuos iki darbo dienos galo.
Į elektroninius laiškus dėl šios problemos niekas iš darbuotojų neatsakinėja.
Nubaudė per 4 min. kol buvau nuėjęs prasitęsti laiko. Buvau nuvažiavęs į jų būstinę ir pateikiau visus tos dienos mokėjimus už stovėjimą, bet paaiškino kad nieko negali padaryti, nors visada moku už parkavimą. Jei būtų bent kokia konkurencija tai su tokiu požiūriu į klijentą linkėčiau jum bankroto.
Labai nemaloniai bendraujanti istaiga, pakeltu tonu, mandrios darbuotojos.
REGIA: pagrindiniai nacionaliniai duomenys geografiškai Dideli duomenų kiekiai nebūtinai turi būti atvaizduojami sudėtingose skaičiais ir raidėmis pripildytose lentelėse ar painiuose grafikuose. Duomenų teikiamos galimybės ir kuriama nauda dar labiau...
Lietuvoje vežėjų teises nuo šiol gins draudimas Krovinių vežimas – rizikingas verslas. Vilkikui kertant keletą valstybių kiekvienos kelionės metu, kas kelis šimtus kilometrų pradeda galioti kitos šalies kelių eismo taisyklės ir įstatymai. Visų...
2023-03-29 17:16:20 IP 2i23ujeu
2022-09-07 22:14:50 IP 28m87nl9
2022-07-21 09:06:15 IP 2i24v5e3
2022-07-12 09:21:37 IP 2ju3krsj
2022-07-08 14:33:28 IP 5isr4i9h
Kaip visada Išsiunčiau SMS su parkavomo Kaune rekvizitais.
Po 9min, numestas pranešimas 25 eur bauda. !!!
Pasirodo pakeistas SMS formatas.
2022-06-06 14:15:49
2019-04-25 17:40:32 IP 2fbas3vc
2019-04-09 14:55:52 IP 2fbap1ad
2018-08-02 13:49:31 IP 2g44egt1
2018-07-26 12:39:18 IP 2cfq5fq1
Absurdas, jeigu nesuspėji ir pavėluoji 13 min (mano atveju) prasitęsti, reikia susimokėti 32 eurus rinkliavą.
Iš viso, kur šita informacija skelbiama ar nurodoma?
2018-01-28 15:03:10 IP 28m95phc
2016-09-01 16:26:32 IP 5juc07ii
Norėčiau padėkoti darbuotojui Kęstučiui Ločeriui už suteiktą pagalbą, geranoriškumą, padėjus atrakinti automobilį.
2016-04-20 16:04:28 IP 28mcv3ep
2015-12-11 14:35:47 IP 28ma2igr
2015-05-08 11:58:30 IP 2be6c2jc
2015-01-23 19:02:11 IP 28ma26qj
Į elektroninius laiškus dėl šios problemos niekas iš darbuotojų neatsakinėja.
2015-01-14 11:17:52 IP 28mdo969
2014-06-10 18:20:05 IP 2be6c5i5