Lankytojų nuomonė, pagyrimai, skundai apie įmonę Aljansas AIBĖ, UAB
Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Aljansas AIBĖ
HillaAdresas: Plento g. 92, LT-19126 Širvintos.
Veiklos sritys: maisto produktai; interneto parduotuvės; maisto parduotuvės; sveiki produktai.
www.riesutaijums.lt – elektroninė maisto produktų parduotuvė, kurioje rasite platų kokybiškų ir kruopščiai atrinktų maisto produktų pasirinkimą. Prekės pristatomos visoje Lietuvoje per 2 darbo dienas. Produktai: Riešutai Riešutų sviestas ir kremai Džiovinti vaisiai ir uogos Valgomosios sėklos Batonėliai Chalva...
Žiežmarių mėsa
Senolių tradicijų kraitisAdresas: Pakertų k., LT-56262 Kaišiadorių r.
Veiklos sritys: mėsa, mėsos produktai; didmeninė prekyba; eksportas; gamyba; maisto parduotuvės; maisto produktai; mažmeninė prekyba.
UAB “Žiežmarių mėsa” pagrindinė veikla yra mėsos perdirbimas. Per palyginus neilgą egzistavimo Lietuvos rinkoje laiką „Žiežmarių mėsos“ produktai sparčiai tapo pamėgti naujų ir nuolatinių klientų tarpe, savo puikios kokybės ir naminio skonio dėka. Įmonė dirba higienos normas atitinkančiose mėsos gaminių gamybos...
Visiems ypatingas pasaulis
VYPAdresas: Pramonės pr. 4A, LT-51329 Kaunas.
Veiklos sritys: sveiki produktai; didmeninė prekyba; dovanos; gyvūnų globa; interneto parduotuvės; kava, arbata; konditerija, saldumynai; konsultacijų paslaugos; kosmetika, parfumerija; maisto parduotuvės; maisto produktai; mažmeninė prekyba; naminiai gyvūnai, maistas, reikmenys; pašarai, gyvulinis maistas; vaikų prekės; veterinarija; žaislai.
VISIEMS, nes pas mus rasite prekių vaikams, vyrams, moterims, sportininkams, norintiems sulieknėti, mėgstantiems gaminti, o taip pat augintiniams ir namams… YPATINGAS, nes mūsų parduodami produktai yra tik aukščiausios kokybės, natūralūs ir be dirbtinių priedų, ekspertų pripažinti ir pačių išbandyti… PASAULIS, nes...
Delikana
Didmeninė prekyba maisto produktaisAdresas: Taikos pr. 94, LT-51178 Kaunas.
Veiklos sritys: mėsa, mėsos produktai; didmeninė prekyba; eksportas; gamyba; maisto parduotuvės; maisto produktai; mažmeninė prekyba; sveiki produktai; šaldyti maisto produktai.
UAB Delikana – 2007-aisiais metais veiklą pradėjusi didmeninės prekybos įmonė. Per šiuos metus įsitvirtino rinkoje kaip patikimas, stabilus B2B partneris. Pagrindiniai klientai – maisto prekių prekybos centrai, maisto prekių parduotuvės, turgūs, HoReCa. UAB Delikana klientus aptarnauja visoje Lietuvoje, išplėtoti...
Daivida
Rokiškio mėsinėAdresas: Ąžuolų g. 21, LT-42135 Rokiškis.
Veiklos sritys: mėsa, mėsos produktai; didmeninė prekyba; eksportas; gamyba; maisto gamyba; maisto parduotuvės; maisto produktai; mažmeninė prekyba.
UAB „Daivida" šiuo metu valdo "ROKIŠKIO MĖSINĖ" prekės ženklą. Pagrindinės veiklos kryptys: · Mėsos gaminių perdirbimas (dešros, mėsos gaminiai, kulinariniai gaminiai) · Šviežios mėsos išpjaustymas (šviežia kiauliena, jautiena ir vištiena) · Mažmeninė prekyba (8 parduotuvės Rokiškio ir Biržų rajonuose) * Pardavimų...
APVA primena apie Lietuvos renovacijos žemėlapį
06-23 11:00
Interaktyvus Lietuvos renovacijos žemėlapis – puikus įrankis šalies gyventojams, besidomintiems daugiabučių atnaujinimu. Šioje platformoje galima rasti aktualiausią informaciją apie baigtus ar...
Kitos naujienos »
Dujos (JAV)
6,53
+33,81%
2022-06-15 20:20:36
Kokia betvarke dedasi Užvenčio Kelmės rajone Aibės parduotuvėje.Pirkau agurkus kokybe žiauri (sušaldyti)naudoti netinkami.Kas žmogui atlygins žalą?Akcijinės prekės etiketės nurodytos neteisingai.Kaip paimi prekę, o prie kasos pasirodo, kad akcijos nėra.
2022-05-31 06:42:06 IP 2i250k90
2020-03-14 15:40 Kreipiuosi į sveiko proto Lietuvos žmones ir prekybininkus.
Viskas žmonės, parduotuvių ir masinio apsipirkimo laikai baigėsi. Prekybininkams neįdomu ar jūs mėgstate riestainius su razinomis ar riestainius su saulėgrąžomis. PREKYBININKAI (tiksliau personalas, salės darbuotojai, kasininkai) - tiesiog nenori susirgti. Gerbkite ir saugokite jų gyvybes. Nors ir viską valdo pinigai, bet dabar juos padedam į seifą jie tikrai bus ten saugūs. ir žiūrime jau ne į pinigus.
Apsiperkate kas būtina, apsipirkimus darote retai, vengiate kontakto, parduotuvėje perkate kuo mažiau rūšių, perkate kas būtina, ir 10 minučių nestovite prie lentynų galvodami ar kečupą pirkti su žolelėmis ar su prieskoniais ar klasikinį ar švelniai švelnų ar nešvelniai švelnų. Šitą galėsite daryti birželio mėnesį. o dabar atėjo laikas kai turime saugoti ne tik savo bet ir visų kitų gyvybes.
1. Turi būti uždaryti visi nebūtini prekybos centrų skyriai.
2. Maisto prekių parduotuvėse prekybininkai turi parduoti tik tai kas būtina. Prekių lentynų pildymas kojinėmis - nėra skubos prekė. Atidedam geresniem laikams. Per mėnesį laiko nebūsit stiliovai apsikirpę - tai bus proga sunešioti ir nestilingas, namie esančias senas kojines.
3. Mintis prekybininkams: Sudaryti pirkinių krepšelį kurį sudaro 1 pakuotė. Joje (30 kiaušinių, 2 kgryžių, wc pop, aliejus, makaronai 5 bananai nu ir panašiai) - mintį supratot. Jei visgi nesupratot nes esat atsilikėliai - aiškinu : Tikslas - kad pirkėjas parduotuvėje kuo trumpiau užtruktų.
4. Maisto prekių parduotuvės turi dirbti 4 valandas per dieną. Didesnių prekybos centrų atsisakome. Mažesnės parduotuvės - gali dirbti visą parą - nes jose visi ras to kas būtina. Dėl mažo lankytojų srauto manyčiau tikrai nereikia laikyti xxx parduotuvės vien dėl to kad per valandą ateis keli žmonės nusipirkti kečupo.
5. Tie, kas esate nepatenkinti trumpu prekybininkų darbo laiku - visada paliekama galimybė patiems įsidarbinti. Internetinių prekių parduotuvė, parduodanti maisto prekes šiuo metu labai stipriai ieško komandos narių. Tad prašom, galit patys be kaukių, parduotuvės salėje dirbti, ir būti visą dieną ten, kur lankytojų srautas yra, žmonės keičiasi. Jeigu esate bebaimiai - tai puiki galimybė užsidirbti pinigų.
6. Moksleiviai sustabdyto švietimo metu turi skirti dėmesį susitvarkyti spintą, padaryti internetinį projektą. Pakalbėti su savo tėvais, paskambinti močiutei, kurios nelankė 5 metus.
7. Turtingi tėveliai vaikų būrelių lankymą - atideda. Nuo to, kad Jūsų vaikas 1 mėnesį pabus be būrelio - nuo to degradu tikrai netaps. Suprantu, kad būrelių lankymas yra noras pasipuikuoti prieš gimines ir kaimynus - bet tą galėsite padaryti vėliau. Tikri talentai nemiršta.
8. Viešuoju transporto naudojamės tik tada, kai tai būtina. jei mūsų kelionė 2 - 5 stotelės - bandome paeiti pėsčiomis.
9. Pradedame darbo vietoje (maisto prekių parduotuvėse) devėti kaukes (ar kitas apsaugos priemones). Net jei vadovui tai nepatiks - būsite pirmasis Lietuvoje pavyzdys - kuris rodys, kad kaukės (ar kažkas kitko) yra svarbu ir sveikata - didžiausias mūsų turtas. Jei dėl to skyriaus vadovas Jus bars - nekreipkite dėmesio. Vadovas Jūsų neišmes, nes tada nebus kam dirbti.
10. Kieti ir krūti bahūrai keliones į cafeina ir silkių pavėžinimus su bmw atidedam - suprantu kad pavasaris, ir norisi užsiversti kokią silkę, ant galinės sėdynės, bet šitą atidedam. Nes ta silkė gali būti korona - pati to nežinodama.
11. Šiandien į prekybos centrą su 4, 2 varikliu nevažiuojame tam, kas nusipirktume 2 dešreles. Galvojame apie ateitį, ir į parduotuvę važiuojame tik kas 2 - 3 dienas.
12. Masinio pirkimo dideliais kiekiais idėjai nepritariu. Būtinų maisto prekių visada rasite. O kol kas valgykite iš virtuvės spintelių tai, kas yra užsistovėję ir neaišku kada pirkta - bus puiki proga sunaudoti ir persižiūrėti likučius.
13. Taupome pinigus, nes panašu, kad atvejų tik daugės. Darbai stos. IR po savaitės Jūs būsite atleisti iš darbo.
14. Internete žmonės juokauja, kad oj ko čia pergyvename... Lietuvoje tik 5 - 9 - 10 - 15 sergančių. Tai Jums sakau, Jūs dar palaukit.... Dar kiek užkrėstų yra... Tuoj pradės jiems ryškėti ligos simptomai - va tada jų didės ir didės. Po savaitės turėsime 200 sergančių. Po mėnesio 1000,
15. Uždarome visas LT sienas. Visus oro uostus. Tie, kas yra išvykę ir dar nenori grįžti - turi suvokti, kad jeigu nenori į Lietuvą - tai turės mėnesiui ir pasilikti toje savo šalyje, už kurią sumokėjo. Jeigu nenori grįžti viendėl to kad sumokėjo už 3 zvaigzdučių viešbutį - tai tegul ten ir sėdi. Ir tegul negrįžta, nes niekams jiems individualaus lėktuvo neskirs.
16. Autobusų parkams siūlau daryti savaitgalio maršrutus visomis dienomis, nes keleivių tikrai yra mažai.
17. Kodėl teikiu pasiūlymus? Todėl matau, kad dauguma žmonių į tai nežiūri rimtai.
18. Trumpuoju numeriu 1808 pradeda veikti koronaviruso karštoji linija. Skambinti į liniją galima visoje Lietuvoje visą parą nemokamai iš visų tinklų. Numerio 112 nenaudojame.
Skaitytojas 2020-03-14 15:40
Ar visas 6 vakcinas ileido?
Kaip isgyveno toks nupuselis?
2022-05-20 20:38:38 IP 2i23vesm
Noriu pranesti nepasitenkinima vienu is jusu darbuotuju.Olandu g. 54A Aibej ne karta mano draugas kuris nekalba Lietuviskai sulauke labai nemalonaus aptarnavimo.As savo akimis maciau jog zmones priimanti pardaveja labai maloniai elgesi su kitais klientais, bet su mumis elgiasi labai bjauriai, ypatingai kai mano draugas vienas, pardaveja elgiasi tikrai slyksciai, toks aptarnavimas yra sokiruojantis net rasizmas. Pardaveja labai negraziai nuziurineja drauga, kalba bjauriu tonu ir sako “Alio !” Kad atkreiptu demesi.
Tikiuosi kazkas del sito bus daroma.
2022-05-12 08:05:28 IP 2ju3kv1d
Atsiliepima rašau apie Stalgėnu km. Aibės parduotuvės vienos iš pamainos pardavėjas.
Kaip visose parduotuvėse yra priimta taisykle kad klientas visada teisus, tai toje pamainoje ši taisyklė negalioja. Pardavėjos nemalonios tave klienta pradeda Tujinti, akis sprogdina. Klientas turi laukti kol pavalgys pardavėjos, stovi už kasos ir valgo, ir dar turi naglumo pasakyti tai Tu palauk kol aš pavalgysiu. Kitas aspektas kainų nesudėtos ant prekių. Nežinoma kiek kas kainuoja. Labai save išaukštinusios laido prekes kaip pvz perki cigaretes pameta jas kaip šiukšlėms ir nukrenta ant žemės. Ar čia yra elgesys pardavėju? Mąstykite ka norit bet toks elgesys negali būti.
2022-04-20 13:49:39 IP 2deqvp4f
2022-03-29 13:38:16 IP 2cfuu3h5
2022-03-18 14:57:19 IP 6a5cp77f
2021-09-18 08:45:50 IP 28ma0k0k
2021-08-01 22:08:16 IP 28mcs8hv
Nes atrodo, kad pardavėjos iš kaimo surinktos, tokio bendravimo su klientu neteko matyti, 2021-08-01 mama nuėjo į Aibe Radviliškyje, padaryti pavedimą per perlo terminalą, pardavėja pervedė ne į sąskaitą o į kitą terminalą, paprašius grąžinti pinigus atsakė jog ji nieko negrąžins, kaip vėliau paaiškėjo ji, net nemokėjo padaryt grąžinimą, bet būtu užteke tik pasakyti, kad nemoku, o čia mandrai atšovė, kad niekas negrąžins.
Toliau veiksmas vyko toks jog pinigus grąžino ir mamai paprašius juos pervesti į sąskaitą, pardavėja atšovė iš principo nevesiu...
Tai kas čia per madam tokia dirba, kad gali kaip panorėjus elgtis su klientais???
2021-04-19 10:56:40 IP 12em5i4j
2020-05-31 21:56:45 IP 28ma4jte
2020-04-08 11:29:43 IP 2e7r424l
2020-04-05 21:44:21 IP 2ju3l5rt
2020-03-14 15:46:44 IP 2e8oo15n
1. Turi būti uždaryti visi nebūtini prekybos centrų skyriai.
Skaitytojas 2020-03-14 15:40
2020-03-14 10:25:56 IP 2e7r3u48
2019-10-30 19:05:04 IP 28m9tt7l
2019-08-21 15:21:23 IP 2cfutoqi
2019-07-14 19:11:50 IP 2e7r4189
Iš kur ištraukėte tokias pardavėjas nemalonios visada susiraukusios piktos. Jei žmogus nori priduodi butelius tai jos susigalvoja taisykles ir nebeleidžia nešti pilnus maišus neleidžia sako neškit po puse maišo ir dar pasipiktinusios. Tai čia jų toks darbas priimti maloniai aptarnauti žmones. Vedėja parduotuvės buvo susirgusi ir pardavėja pavadavo ją. Tai parduotuvėje atsiprašant pelė buvo pasikorus. Nieko nei mėsos žuvies žaptai tik gulėjo ant prekistalio. Atstovybe jei skaitot šia žinute susigriebkit ir jas pamokykite kūlturos. Nevisos jos tokios Vilma, Irma ypatingos tik nieko neklauskit jų nes dar užsipuls kad paklausėt!
2019-05-26 13:22:38 IP 1b2akm3g
Radviliškio g. 108-2, 77107 Šiauliai AIBE
Alaus skardines daznai buna pazeistos ilenktos, saldytu maisto produktu pasiekti neimanoma, nes ant saldytuvo virsutiniu dureliu buna uzkrauti kiti maisto produktai.
2019-05-12 15:19:22 IP 2der1lpk
Pardavėja: Vyresnio amžiaus, šviesių plaukų
Laikas: 2019 05 12
Labai nemalonus aptarnavimas, grubus, piktas tonas. Galbūt kaimo gyventojai pripratę prie tokio bendravimo, tačiau nederėtų taip bendrauti su klientais. Nesakau, kad reikia šypsotis per prievarta, tiesiog pardavėjai trūksta mandagumo.
Viaenas klientas pirko prekę ir jam buvo nemaloniu tonu pasakyta, kad kortele atsiskaityti negalima, tik grynais. Jokio atsiprašau, kad šiuo metu aparatas neveikia ar panašiai. Jis dar bandė kažko klausti, bet vėl buvo pakartota, kad atsiskaitymas tik grynais, pasimetęs nuėjo į kitą kasą ir ji jauna mergina iš karto aptarnavo.
Vėliau prekinausi aš, prašiau prekės, buvo piktai pasakyta, kad neturi, liepė rinktis iš to kas yra, išsirinkus kitą ir įmušus į kasą pastebėjau, kad buvo mano norima prekė ir jos paprašiau, vėl buvo piktai pasakyta, kad man ir davė pačiai rinktis pačiai, kad pasiimčiau ko reikia.
2019-04-19 21:05:49 IP 2g5vec6m
2019-03-12 10:43:34 IP 2fc3m427
2019-01-29 22:35:13 IP 28mbvnji
2018-07-13 13:18:50 IP 28mer2d2
2018-06-21 13:05:05 IP 2i24v4cp
Nusivyliau Ukmerges parduotuve. Prieme dirbti, ir ta pacia diena pranese, kad parduotuve uzdaroma. Diena pries tai mokiausi dirbti, sekancia diena pradirbau uz dyka. Niekas nei labas, nei viso gero. Labai nusivyliau. Taip pat girdejau atsiliepimu, kad algos veluoja, uz virsvalandzius nemokama. Atsargiai, norintys darbintis!
2016-09-09 20:33:48 IP 2anaqlss