Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Amber Food
Parašykite savo atsiliepimą apie Amber Food, UAB
Nerekomenduoju įmonėms čia pirkti maitinimo paslaugas. Neišrašo SF, nereaguoja į el.p. užklausas.
Valgėm ciarli pizza Jeruzalė. Aptarnavo jauna mergaite, ne pasiūlė ar reike prie trintos pevagribio sriubos, nei patikslino ar ušsisakitas patiekalas butų iš užkandžių meniu ar iš karstu. Užsisakėm traški vištiena iš karsto buvo pasakitas ir karstas granitas ir padažas ir solotos, bet mergaite ne suprato ir ne patikslino čia bus ar užkandis ar karstas. Pamatėm kad atnešė ne ta patiekala tik tada kai jau daugiau nei puse buvo suvalgita.
Lankiausi Klaipėdos Katpėdėlėje (Žvejų 12). Žiauru. Laukėm pusę val, kol priėjo padavėja, dar pusę val, kol atnešė giros (nuskeltoje stiklinėje), dar pusę val - sriubą, dar pusę val - karštus. Cepelinas nevalgomas, nes nėjo įpjauti. Šašlykas kietas - gal vakarykščio kepimo. Atsiskaityti atnešė nefiskalinį kvitą. Turbūt Klaipėdos VMI maitina už dyką, kad tokia drąsa. Jei nenorite susigadinti nuotaikos - aplenkite šitą įstaigą. Kituose atsiliepimuose skaičiau, kad ir virtuvėje švaros nerasta, tai...
Prieš pandemija kavine buvo visai nieko, skanus maistas, per pandemija uzsikele kosmines kainas, jos iki dabar, zinoma, nesumazejusios, o maisto kokybe krito tragiskai. Vis nueinu, nes tikuosi, kad kitoje ju kavineje bus geriau, bet deja, visur prastai: vcup yra visiskai degradacija, isbandziau nauja kavine vilnius outlet, deja, naujos ten tik sienos. Seniau plesytos kiaulienos kebabas buvu nepaprastai skanus, o dabar viduje maistas saltas, mesa atsiduoda saldytuvo kvapu, pastovejusio maisto, neiseinu is tualeto visa diena po ju kebabo. Užsisakius late kavos uz normalia kaina tokios kavos, atnesa maza puodeli, kuriame kavos trecdalis, o likusi dalis pieno putos, kuria pamaisius sauksteliu ji isvis sunyksta. Indai is maksimos, pigiausios lekstes melynos. Vienu zodziu-tragedija
Skani pica, malonus aptarnavimas, visada malonu apsilankyti, linkiu ir toliau tobuleti
Kas vyksta su šia pamaina kur dirbo šiandien, žiauru. Gėda. Nerandat geresnių darbuotojų? Šlykštu
Domus pro charlie picoje uzsakem alaus ir keptos duonos. Alu atnese po valandos po priminimo, duonos deja taip ir nesulaukem. Apgailetina aptarnavimo kokybe.
Baisesnio aptarnavimo nei CUP charlie pizza Viniuje nesu matęs. Padavėjo laukti reikia ilgiausiai, vien 30 min. kol prieina, o tuomet linksmumas, jei dar ko reikia neprisišauksi. Mojauji, šauki, nulis reakcijos. Ir čia visada taip pat. Matosi darbuotojai keičiasi kas savaitę. Dėl to labai nukenčia aptarnavimo kokybė. Kalta čia tik vadovybė. Stalai lauke nunuvalyti, viskas limpa. Darbuotojai nespėja. Ir nesvarbu ar terasoje sėdi 2 žmonės, vistiek viskas labai lėtai. Apgailėtinas vadovų požiūris į jų klientus. Jaunimas nesidarbinkit čia, jei toks požiūris į klientus, tai baisu pagalvoti, kaip jie elgiasi su darbuotojais.
Vaikiško meniu gruzdinti varškėtukai pusiau žali, pieno ledų kokteilis be meniu parodytų ingredientų (braškė, zefyras). Nuvilianti įstaiga Kauno akropolyje 2023 06 24
Šiandienos dienos pietūs Charlie pizza. Ozas. Galvojau užsuksiu greit užkąsti pietų metu. Užsisakiau bulvių plokštainį su grybais. Plokštainį atnešė visiškai žalią, tiesiog galėjau su šaukštu kabinti... Pasikvietus padavėją paklausiau ar jai neatrodo jis šiek tiek žalias, tai padavėja patikino, kad jis toks turi būti.. :DDD Bent pamokinkite savo darbuotojus, kad geriau nusinešt į virtuvę ir paklausti kompetetingo žmogaus, jei nežinai atsakymo, o ne meluot atsistojus prie stalo ir akis išpūtus (nors klausimas ar ir virtuvėje kompetetingi darbuotojai dirba, kad neiškeptą maistą atiduota) Ir čia ne pirmas kartas. "Sėkmės" darbuose.
Šiandien lankiausi charlie pizza Šiauliai terasoje.
Esu nustebinta aptarnavimu greitu ir pasitikimo administratores su šypsena..Malonu ateiti kur esu laukiama.
Pietavau maistas karštas ir šviežias ačiū :)
Klaipėdos Big2 Charlie piza... su dukryte užsukome papietauti, tokio stipraus apsinuodijimo ar greičiau apnuodijimo maistu seniai nemačiau... dukrytė vemia, viduriuoja, aš dvi paras vemiu.... už tokį apsileidimą jums jau vieta pragare tikrai paruošta...
Sveiki. Dirbau dvi savaites. Antrą dieną mane įmetė dirbti, jeigu paprašei pagalbos, ant tavęs rėkia, piktai kalba, baisu net klausti kažką. Tai, kaip man reikia mokytis, jei niekas man nepadeda? Išėjau iš darbo ir vėl mane aprėkė. Daug verkiau tame darbe, streso. Per 2 savaites numečiau 3 kg nuo streso ir buvo dingusios mėnėsines. Visad sako, kad iš čia išeina merginos, nes sunku dirbti, bet ištikro čia tokios visos šiurkščios ir grubios, kad dirbti net nesinori, o tik verkti. Ant visko taupo, vanduo užsuktas. Nori pailsėti per pietų pertrauką - varo valyti šakutes, sako, negalima būti pasislėpusiai. Maistas tikrai skanus, bet personalas… Jaunos merginos, jeigu esate jautrios, norite gero kolektyvo, Šiaulių charlis ne jums. Nekartokite mano klaidos. Pati sergu depresija, ir visiems pasakiau, bet vistiek ant manęs šūkauja. Manami Šiauliuose kolektyvas dar nieko, bet direktorė… Yra tik viena maloni menedžerė, nors ir ji sakydavo, jog man reikia išeiti, sunkiai sekasi, turbūt iš geros valės. Yra gera vedėja, kuri sako, pakentėk tuos šūkavimus, nekreipk dėmesio, praeis. Bet jei tu esi jautrus? Ir apskritai žiauriai geras pateisinimas personalo bjaurumas tuo, kad pasaulis yra žiaurus ir turi būti pripratęs prie bjaurumo. Dabar man baimė, kad visur taip blogai… ir išvis, kad dirbti, reikia kentėti.
PC CUP terasa 2023 04 23d. Neziurint kad teko laukti padavejo su meniu 40 min kuris net nesiruose prieiti teko pakviesti. Po uzsakymo praejo dar 1 val. 20 min ir atnese sriuba bei saltas picas. Prie viso dziaugsmo dar sumaise uzsakyma ir pasiule perdaryti. Nuo atejimo iki maisto pateikimo 2 val. laukimo. Suprantu kad padaveja nei prie ko bet administracija atsako uz darbuotoju parengima, ju kieki virtuves kvalifikacija bei restorano paruosima darbui. Pamuse visus rekordus
Vilniaus Ozo charlis apgailėtinas, alyvuoges su kauliukais solotose, sulauziau dantį, šunku buvo išimti kauliukus !Siaubas!!!
Maistas issinesimui pabrango apie 40% ?? Cia normalu? anksciau burgeris issinesimui kainavo 5eu, dabar 8 eurai... nesamoniu muziejus...
Sveiki nors čia rašomos nuomonės apie maisto kokybė, aptarnavima ir t.t. Bet!!! Ar čia normalu įdarbina žmogų ir nori kad jis kaip robotas jau kitą dieną savarankiškai pradetu dirbi nežinodamas normaliai meniu. Beto pradirbau chiarli Ozo g.18 pirmą dieną iki 18 maždaug o kita dieną atėjau 11 ir maždaug 14 išėjau pasakiau kad blogai jaučiuosi. Vadovė pasakė "eik pirmadienį susiskambinsim sutarsim kokia diena ateisi dirbti". Ir ką jūs galvojate paskambinau pati vadovei vietoi to kad pasakitu kokia diena ateiti į darbą ji man pasakė kad ateičiu pasiimti medicininės ir pasirašyti sutartes nutraukimo. Tai klausimas toks!!!! Kam tada darbinti ir ką visus darbuotojus taip atleidžia kai jie blogai jaučiasi. Čia buvo pirmas ir paskutinis kartas kai ten darbo ieškojau.
Klaipėda BIG PREKYBOS centras. Nesu mėgėja rašyti atsiliepimus nesvarbu kokie jie būtų ar tai geri ar tai blogi. Bet norisi pasidalinti. Užsisakius telefonu šeimyninę pica atvykstu ją atsiimti į vieta pica iškepta ir padeta ant prekystalio. Padavejos maišosi nesuprasdamos apmokėta ar ne... Aš pasakau kad nemoketa už pica ir apmoku už ją. Pica tieisog kartoninej dėžej nei į maišelį neįdėta (na gal jūs nededat taupot gamtą gerai.) Grįžusi namo pasigedau ir padažo prie picos (gal jis irgii pas jus nepriklauso?... Atodarius dėžę picos išvaizda nustebino :
Atrodo kad patarkuota būtų daug pievagrybių... Kur ne kur mėsgaliukai (neproporcingai)... Skonis...šeip sau.. valgomas buvo tik vidus nes visas picoa padaas kietas atrodo galima į šieną pabelsti... Vyrui pasirodė įdomus ir keistas skonis... Aš to neužfiksavau... Maždaug praėjus valandai dukrai pradėjo skaudėti pilvą ir viduriavo.. nežinau gal būt tai sutapimas.... Na bet likome visai nepatenkinti kokybę... Jau buvot pasitaisę kažkaip picos vėl į picas buvo panašios dabar tik buvo įrodymas...kad tam kartui ir kludome.... Tikrai mūsų sąraše nebus Charlie pica...
Šeštadienis 2022 gruodžio 10 diena,
Utena aušros 78, įėjusi į charli picerija paslidau ir smarkiai trenkiausi į žemę ir susitrenkiau kelius, dabar mėlyni kaip velykiniai Kiaušiniai, jokio kilimėlio nebuvo, jokio perspėjimo, kad atsargiai slidu, net darbuotojai nepadėjo atsistoti aplink buvę klientai padėjo ir paklausė ar viskas gerai, iš padavėjos gavau atsiprašyma ir česnakinio padažo
Lankemes Ozo cgarlie pica, atejus ispejo, kad antro patiekalo ir picu reiks laukti 40min. Ok.l tinka. Uzsisakome 3sriubas, sultys, pieniska kokteili, pica, bei didzkukulius. Praejo 30min.sugebejo atnesti tik sultys. Apie sriubas nera net kalbos, matyt vyre sriuba (16val.dienos). Paprasius sask uz sultys, nes ilgiau sriubu laukti nesutikome vyr.padaveja (kuri devejo balta liemene ant juodos uniformos) pradejo draskyti akis, pakele balso tona ir buvo labai nepatenkinta...gal galite paaiskinti toki savo darbuotoju elgesi?
Sveiki Klaipėdos akropolyje Carlie pizza per bolt food užsisakėme pica i namus su česnakiniu padažu, bet padažo nebuvo. Jeigu mokame už viska, tai ir norėtume gauti kas priklauso+ pica šalta...
Vilnius outlet “Manami” maistas tragiskas. Kaip kiaulem jovalas patiekta, padaze maistas skesta kaip sriuboje.
Buvau Kauno Akropolyje "Chralie pizza". Aptarnavimas yra tragiškas, kadangi laukiau apie 20min ir niekas nesugebėjo prieiti. Ta prasme, tie kurie atėjo vėliau nei aš, sugebėjo padavėjai iš karto aptarnauti, o aš likau kaip nematoma, vaikščiojo pro mane padavėjai kaip pro kokią sieną. Su tokiu aptarnavimu klientų tikrai nepritrauks daugiau, o kaip tik praras juos.
Kauno m. Akropolyje esanti Charlie Pizza. 15:00h.
Pusė valandos teko laukti kol prieis padavėja. Meniu teko pasiimti patiems, kadangi jo pateikti nesiruošė niekas. Priėjusi padavėja, bendravo stačiokiškai, buvo nemaloni. Kivių arbata buvo pateikta beprotiškai karšta, ko restoranuose negalima daryti, nes žmogus gali nusideginti. Ji turi būti šilta, o ne verdanti. Maistas nešviežias. Buvo užsakyta makaronai su vištiena, pati vištiena šalta. Makaronai kieti. (Matosi, kad buvo pagaminti žymiai anksčiau ir tiesiog maistas buvo pašildytas lyg mikrobangų krosnelėj.) Taip pat buvo užsakytas Vištienos troškinys. Vištiena buvo šalta, bulvės vėsios. Apdengtas padas buvo kietas. Nerekomenduojame apsilankyti šioje maitinimo įstaigoje. 4/10 už pastangas.
Buvom šiandien kartu su drauge Kauno Šiaurės pr Charlie pizza, ką galiu pasakyti kažkokia tragedija! Pirmiausia, užsisakiau mėlynių kokteilio, kol jį atnešė praėjo gal koks 15-20min, atnešus padavėja atsiprašė, galvoju na nieko tokio, bet kai jį paragavau, tai nebuvo kokteilis, o kažkoks skystas jogurtas. Nuo kada vietoj kokteilio atneša jogurtą??? Apie maisto meniu tai išvis nieko nekalbu, pasirinkimo jokio nėra, o kainos! Ilgai galvojom ką čia tokio užsisakyti, nusprendėme užsisakyti po vištienos kebabą su grybais ir bulvytėmis, nes iš foto atrodė tikrai neblogai. Laukėme apie kokį pusvalandį, bet tikrai labai nusivylėme. Atnešė, paragavus jausmas buvo toks kad valgom kebabą ne su vištiena ir grybais, o žuvim! Jis visas smirdėjo žuvim, įsivaizduokit grybai buvo ant tiek pasenę! Bulvytės irgi, sausos jokios druskos, net kečupo nesugebėjo prie jų atnešti. Tame kebabe taip pat jokio padažo nebuvo, visas sausas. Likom tikrai labai nepatenkitos! Pasidarė net bloga, beveik visą porciją palikom ir išėjom. Šlykštesnio kebabo, žinokit, tikrai niekur dar nesu valgiusi!!! Gyvenime čia daugiau neisiu! Visiška nesąmonė. O ir kainos kosminės kažkokios! Niekam nepatariu eiti
Buvau Vilniaus Gedimino pr. La crepe, uzsisakiau vistiena su makaronais, valgiau ir mesoje pasitaike gabaliukas vielos metalines ir vos neuzspringau!!! Esu labai nusivyles siuo restoranu ir daugiau ten nebeeisiu!! Gaila, kad nepadariau foto.
Ozo esanti Manami, vadovai, susitvarkykite su personalu, t.y. Su vėplom padavėjom kurios vaikšto, bet negali priimti užsakymo, apmokykite jas dirbti! Buvau jau išsirinkusi ką valgysiu, bet padavėja, ne tik, kad nepriėjo, bet dar ir ignorą dėjo! Aš suprantu kai yra žmonių srautas, kai nespėja padavėjai, bet kai vos keli staliukai užimti, tai trūksta žodžių…išmokykite darbuotojus suktis, o ne vėplauti ir vaikščioti be tikslo!
Mėsainio plėšytos kiaulienos skonis buvo, kaip konservų, bulvytės beveik neiškepusios, padažas aliejaus sluoksnis ant viršaus. Gaila 16 eurų už dvi porcijas.
07-08
Kauno Akropolis
Charlie pizza (Ozas). Bjauriausia vietu kur esame buve.
Apie 22:50 val. padavejas papraše apmoketi saskaita, pasakes kad greit kavine užsidaro, bet apmokeje mes galesime ramei davalgyt savo maista ir dagert gerimus. 23:05 ateina pamainos vadove ir sako kad mes tuoj pat turime išeiti, nes jie užsidaro. Sužinojus, kad padavejas pasake jog galesime ramei baigt valgyt, atsake “čia padavejo problemos, kad jis leido”, kai paprašem sudeti musu maista, atsakymas buvo “ne”, kodel-niekas nepaaiskino, tik persejo kad duoda mums 2 minutes kad išeitume ir iškviete apsauga. Tam kad mes išeitume nebaigius valgyt, mums buvo išjungta šviesa, nežiurint i tai, kad mes buvome su mažais vaikais.
Tokie darbuotojai, vadinami “vadovais” tikrai neturetu dirbti tokiuose vietuose, nemokedami mandagiai bendrauti su klientais.
06.17d buvome su vyru Žirmūnų Katpedėlėje. Na kažkoks siaubas ir aptarnavimas ir maistas! Negana to, kad vyras užsakė girą, jam atnešė apelsinų sultis, ok, pagalvojom, kad tiek to nieko nesakysime, bet kai vyras gerdamas sultis pajuto lūpdažis skonį, tai jau tikrai tapo nejuokinga, kai ant stiklinės pamatė kažkieno paliktus lūpų dažų pėdsakus. Ir čia tik dar laukėme maisto. Užsisakėme keptų koldūnū su kumpiu ir svogūnais. visada važiuodavo būtent cia juos valgyti, nes pateikdavo skaniausiai su daug padažu. O šiandien atnešė sudegintų koldūnus, beveik be padažo ir su trupučiu sūriu. Teko valgyti paprastus kietus koldūnus ir kokie tris koldūnai gavo padažą. Ir pabaigai kai bevalgant paprašėme sąskaitos nes labai skubėjome, jau nenorėjome konflikto, padavėja atnešė sąskaitą, bet kazkodel mums bevalgant išnešė stalo įrankius ir servetėlės. iš pradžių pagalvojome, kad kažkas su jais negerai ir tuoj atneš naujus, bet baigė valgyti taip niekas nieko neatnešė. Tokios tragiškos patirties kavinėje neturėjau niekada. Nežinau kas kavinėje pasikeitė bet kainą pakelėte, o maistas ir aptarnavimas žemiausio lygio. Ilgai dar mašinoje aptarinėjome šiuos pietus ir juokas ima ir verkti norisi nuotraukos net neleidžia įkelti, nes failas per didelis.... žodž.
Siaubas, o ne darbas, visų pirma žadą daug, bet nieko neįštesi. Žadėjo mokėti bent minimumą. 25€ už krepšinį, viskas ok, bet už Mamantovo koncertą, už 9h didelio renginio, kur darbas vipuose yra sunkus, neturi nei minutės pailsėti, gavome tik 25€, kur tuo tarpu, bariukuose, kas dirbo, , , gaudė” poilsį ir gavo tą patį, ką ir žmonės dirbantys vipuose. Nors žadėjo už didelio mąsto renginius mokėti bent 40€. Maistas gaminamas tiesiog pašildant mikrobanginėje, be pirštinių, ar plaukų tinkelio ir patiekiamas žmonėms, net gėda. Kol nėra darbo, net iki tuoleto negali išeit, nes vat o gal žmonės ateis, o patys (direktorius Deividas Miezanskas ir jo, , pavaduotoja”, sena darbuotoja Odeta Martusevičiūtė, bei Charlio vadovė Gabrielė Starkutytė, sėdi viršuj kambariuke ir geria, rūko, kol darbuotojai, kaip vergai dirba 9h, be pertraukos už 25€. Charlie nepatariu valgyti, maistas gaminas dar bjauriau, ir pačiai teko nekartą dirbti už baro ribų, pvz: gira kuri kibiruose guli, pilama su samčiais ir paduodama klientui, ne kartą teko sakyti, jog giros neturime, nes tiesiog šlykštu, paduoti klientam. KATASTROFA.
Sveiki, viskas puiku, nuostabus maistas, nerealus aptarnavimas???????? lankėmės 04.26- La crepe Vilniuje, Gedimino prospekte, aptarnavo vaikinukas kalbantis angliškai arba rusiškai ???? Labai labai mandagus ir dėmesingas padavėjas, paslaugumas ir nuoširdumas tiesiog sužavėjo ???????? Prašau, perduokite tam darbuotojui didelį didelį ACIU ????????????????
Šiandien šalia Pilies g. Katpėdėlės esančioje kavinėje gerdama kavą iš šono stebėjau kaip kone visas kolektyvas išėjęs į lauką kažkokiem žmonėm (atrodo lyg ir lankytojams, o gal tik praeiviams, nepagavau tiksliai) įsikarščiavę aiškino, kad jie palaiko karą Ukrainoje.
Rusiškai. Už karą. Vilniaus miesto širdyje.
Neįtikėtina.
Kauno akropolio Charlie pizza. Meniu laukt ilgai, padavėjos zuja aplink tik, bet nesiteikia aptarnaut. Aptarnaudamos džiaugsmo irgi nerodo. Picos ir salotų teko ilgokai palaukt. Atnešė šaltoką maistą ir dar reikėjo įrankių ir gėrimų laukt. Mokėjau su nuolaidų kortele, paskaičiavus, suma priskaičiuota 1, 12 eurų daugiau... Paskutinis kartas čia valgyta. Senai tokioj prastoj įstaigoj teko valgyt...
Vilniaus Ozo charlis apgailėtinas....
atvykome su dviem vaikais. Žaidimû aisktele tokia purvina, kad prie jos net neimanoma vaiku prileisti. Kam ji ten reikalinga tada is viso!?!?
Maistas šlykstus,
Kjevo kotletai guminiai, jû viduje ne sviestas su zolelemis, o kazkoks riebalu misinys su nekokiu kvapu... viskas taip riebu...
Iš vaikiško meniu užsisakėme desreles su bulvytem fri. Paprasiau, kad desreles isvirtu vandenyje, o nr aliejuje kartu su bulvem (padaveja pasake viskas gerai isvirsime). Galiausiai atnese tikrai ne virtas...
NEREKOMENDUOJU.
Alytuje charlie pizza labai apstulbau netinkamu aptarnavimu. Pateikus per klaidą kitos įmonės nuolaidų kortelę buvo su PAŠAIPA pasakyta kad tai ne jų kortelė.
neapsiverkei?
Restorane charlie pica klaipedos akropolis.Pralaukeme 30min, niekas nepriejo.Paprasius padavejo aptarnauti pasake, kad ne jo zona ir nuejo.Taip nieko nesulaukeme net dar karta parasius.Isejo ~50€ ir ~5€ arbatos i kita zona.
Esu labai nepatenkinta restorano Charlie Pizza Klaipėdos Akropolio personalu. Labai nemandagus, reikėjo labai ilgai laukti, buvome su vaikais, tik paprašius meniu juos gavome tada teko vėl kviesti nuo baro darbuotojus, bet abu ginčijosi kuris prieis, taip nesulaukus teko pakilti ir išeiti į kitą restoraną, darbuotojai net nepastebėjo kad mūsų nebėra, apsimetė kad mūsų nematė.
Labai gaila sugaišto laiko ir vaikų.
Atejau su partneriu pavalgyt, kol prieis priimt uzsakyma laukiame apie 25min, zmoniu buvo mazai gal 5 staliukai po 2 zmones.
Paprasciausios picos su sampinionais laukiau 30min. Aptarnavimas tragiskas. Ne rekomenduoju cia ateiti valgyt.
We will continue boykotting UAB Amber Food and other Kremlin-related businesses as long as the corrupt and anti-human Kremlin regime exists! Slava Ukraini!
2022.02.12 uzsukom pietu į Ozo charlie.
Kaip visada aptarnavimas toks, kad čia visai nesinori ateit. Uzsakom gėrimus 2 kavas ir vandens stalo, laukiam 15 Min, Atneša kava kuri tikrai ner šviežiai pagaminta o tiesiog kažkokia pastovėjus, paklausus kur kiti gėrimai, sako tuoj...nuo kada kavas 2 ir vandenį, nešama atskirai? Pažiūrėjus į kava paprašiau pakeist, na Ok gavom normalu užsakymą. Maistas atvyko greiciau nei gėrimai, nors tai džiugina. Paklausus padavėjos kodel įkišt bande kita pastovėjusia, salta kava, ji juokėsi. Jei jums juokinga tai Ok.. bet su tokiu aptarnavimu tai ką žinau kiek ilgai turėsit klientu.
Siandien buvom tryse pietu Klaipedos Charlie picerijoj...tragedija o ne pietai....uzsisakiau cepelinu ir atsigert....nu ir prasidejo....pradejau valgyt pirma kasni uz valandos..galejo ir pokaituka nusnaust kol atneše..ir kam dalykas dar neviskas...mes atejom anksciau uz kitus zmones.o jiems atneše anksciau negu mums..o paskui atejusi padaveja pasake kad reiks laukt kol išvirs kiti cepelinai uz 20 minuciu...arba keptu.. Sakau tada keptu...bet atneše kazkodel virtus bet vienas buvo grynai šaltas pašildytas arba kieno nesuvalgytas...o kitas sviezias virtas..nu kaip gali taip daryt..atsiprase padare nuolaida.. Bet mes norim normaliu pietu o ne nuolaidu ir dar isdurineja...pirmas ir paskutini karta ten.....
Vakar atvykome su vaiku pavakarieniauti į Ozo charlie pizza. Į patalpas įėjome 19.45-19.50. Žmonių buvo maksimum 10 staliukų po porą lankytojų. Apgulties tikrai nebuvo. Apie 10 min prasėdėjome ir niekas prie mūsų su meniu nepriėjo. Patys nuėjome paprašyti meniu, bet nedavė, sakė po minutės atneš. Dar bent 5 min pralaukėme, susiraukusi padavėja atnešė suskurusius meniu su krentančiais lapais. Paprašėme normalių meniu, tai su pašaipa davė geresnį, mažiau suplyšusį. Užsisakėme gėrimus, kurių pralaukėme 40 min (Nealkoholinis alus, kurio skardinę išimt iš šaldytuvo ir vaikui susltis įpilti, trunka tiek laiko?!). Per tą laiką paklausiau pro šalį einančios padavėjos, kodėl tiek reikia laukti gėrimų, sakė dar nelaukiat 20 min, tai čia yra viskas normalu. Man paklausus ar ji čia rimtai kalba, sakė taip, rimtai. Ir nuėjo. Sėdime ir laukiame toliau. Trūkus kantrybei pati nuėjau prie baro ir paklausiau kas čia vyksta ir kodėl tyčiojasi iš mūsų, tai atsakymas buvo - kad jie nesusitvarko su žmonių antplūdžio (ir toliau sėdi ant rankų pirštų suskaičiuojamas staliukų kiekis). Man nuėjus atgal prie staliuko po dar kokių 5 min gavome dalį užsakytų gėrimų, nes tik po tiek laiko sugebėjo pasakyti, kad dalies gėrimų neturi. Maisto nuo užsakymo laukėme 40 min, čia viskas suprantama, picų telpa tiek kiek telpa. Maistas buvo skanus. Stebint Jūsų personalą, akivaizdu, kad tai ne profesionalus, bendrauti nemokantis ir tingus personalas, kuris mirtinai prašosi būti pakeičiamas, jeigu norite turėti klientų. Merginos sustojusios prie r-keeper pliurpia, barmenė stovi be darbo ir žvalgosi vietoje to, kad iš šaldytuvo ištrauktų užsakytą gėrimą. Be to, VISOS merginos, vakar vakare dirbusios picerijoje, kaukes pasikabinusios ant smakrų šlitinėjo išdidžiai po patalpas nesijaudindamos dėl savo atliekamo darbo ir klientų, kurie pasiruošę sumokėti pinigus. Aptarnavimas pas Jus tikrai apgailėtinas! Beja, mes ne vieni nepatenkinti vakar vakare aptarnavimu buvome, dar viena šeima garsiai reiškė nepasitenkinimą, bet ir čia Jūsų personalui buvo vienodai...
Laisvės alėja, Charlie Pizza - puikus aptarnavimas, gavom labai skanų maistą, o padavėjas buvo super charizmatiškas ir fainas ???? Buvo labai smagu čia lankytis☀️
Noriu pagirti Ozo Charlie personala. Ypac merginas dirbancias vaiku zonoj. Labai pakiles aptarnavimo lygis, demesys klientui maximalus. ir kai zmoniu buna daug, merginos sukasi greitai, o virtuve irgi neatsilieka. per 2 men lankemes 3 kartus ir visada viskas aukstumoj. daug karmos tasku siunciu ir linkiu sekmes.
2021 10 16 Kaunas ~12:00 tvirtoves al. amber grill.
Pietavom 2 asmenys.
Užsakyta:
Traškios menkės salotos
Česnakinis viskio krūtinėlės kepsnys.
Abudu užsisakę apsinuodyjo. Tai buvo pirmas ir paskutinis šeštadienio maistas. Vėmimas ir paleisti viduriai.
Perduota institucijoms, deja, per covid pandemiją nepriėjome prie infekcinio, gydomės smarkų apsinuodyjimą maistu praėjus ~6 valandom po pietų šioje kavinėje.
Prašau visų paskaityti šį komentarą ir turėti omenyje, kad maistas yra labai prastos kokybės, nors prekinė išvaizda užburia.
Apsinuodyjimas rimtas, turime antibiotikus, kas per parazitas pagautas kolkas neaišku.
Projektavimo klaidos gali kainuoti milijonus
Stogas neatlaiko vėdinimo įrenginių, pamatai statinio ar statinys netelpa į sklypo ribas, brangiai kainuojančius projektavimo klaidų pavyzdžius vardija advokatų kontoros NOOR vadovaujantis...

Atsinaujinančių išteklių energetikos projektams - 50 mln. Eur
"Investicijų ir verslo garantijos" (INVEGA) teikia tiesioginę finansinę pagalbą atsinaujinančių išteklių (AEI) projektams finansuoti. Dėl lengvatinių paskolų gali kreiptis verslas ir ūkininkai...

PropTech inovacijos: biurai, orientuoti į žmonių patirtį
Pasaulyje, taip pat ir Lietuvoje vis sparčiau plėtojamos PropTech (angl. Property Technology) rinkos ambicijos daug žadančios: jau vyksta ir dar laukia įspūdinga NT industrijos transformacija –...
Labai norėčiau padėkoti Čarli šiaures pr Kaune, nuostabiai aptarnavo tikrai maloniai dirba mergaitės, dukra gimtadienį šventė liko begalo patenkinta viskuo, didelis ačiū gryšim dar daug kartu❤️