Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Algimanto Pečkausko individuali veikla

Atsiliepimai apie Algimanto Pečkausko individuali veikla

Puikios kokybės baterijos
Parašyk savo nuomonę apie Algimanto Pečkausko individuali veikla

Nurodyk tikrą el. paštą, kitaip negalėsi patvirtinti komentaro!

Nurodyk, jeigu nori, kad su tavimi susisiektų įmonė.

Viskas puiku, pasikeičiau Kindle bateriją, nebereikia kasdien krauti :)

Pirkome baterija, esame labai patenkinti kokybę, jau perkame ne pirmą kartą, labai gerai laiko, malonus bendravimas ir greitas pristatymas.
    Dar pirksim, esate patenkinti.
    Kainos irgi geros.

Ne pirmą kartą perku įrankiams baterijas, patenkintas kokybe ir aptarnavimu, taip pat kaina kuri būna reali

Maloniai pakonsultavo ir parekomendavo. Pristatymas kokybiškas, baterija atrodo gerai supakuota transportavimui.

Paslaugų kokybe esu labai patenkintas. Ačiū.

Bateriją gavau kaip buvo žadėta. Paslaugų kokybe esu labai patenkintas. Ačiū.

Puiki ymone dirba operatyviai. Labai sukalbamas zmogus. Rekomenduoju

. Labai rekomenduoju Algimantą. Viskas tvarkingai atsiusta ir veikia. Aciu

Puikus aptarnavimas, rekomenduoju naudotis visiems. Prekė atitinka aprašymą ir tinka pagal paskirtį.

Patikimas pardavejas
    Atsako i laiskus greitai
    Pristatymas laiku

Labai rekomenduoju Algimantą, išsprendė problema kurios niekas net nenorėjo imti ir pataisyti!!!

Seno modelio suktukui Hitachi ieškojau baterijos. Gavau ne tik bateriją, bet ir krūvą naudingų patarimų. Nors pirkinys buvo mažos vertės, tačiau parodytas dėmesys pirkėjui - didžiulis. Bet neįkyrus. Malonus, dalykiškas aptarnavimas. Kuo geriausios rekomendacijos!

Esu pirkęs iš šios įmonės - nešiojamo kompiuterio baterija bei Spausdintuvo maitinimo kabeli.

Esu patenkintas, šios įmonės siūloma produktu gausa bei produktu kokybe.
    Aukšto lygio klientu aptarnavimas.
    Personalas visuomet įsigilins i kliento iškilusia problema ir ras pati geriausia bei tinkamiausia klientui sprendimo būda.

Pirktas akumuliatorius plancetei. Viskas tvarkingai atsiusta ir veikia. Aciu

Pirkau baterija planšetei. Pristatymas greitas, viskas gerai veikia.

Labai maloniai bendraujantis, sąžiningas, operatyvus žmogus.Aptarnavimas puikus todėl rekomenduoju visiems ir liksite patenkinti.

Buvo pirkta HP OMEN kompiuteriui baterija. Viskas puikiai.

Nedidelės vertės užsakymas atliktas per trumpiausią laiką. Ačiū.

Pirkau bateriją HP loptopui, Vieną dieną užsakiau kompiuterio bateriją.
    Kitą dieną jau turėjau. Viskas veikia. Puikus aptarnavimas ir dėmesys pirkėjui.
    Esu patenkintas. Pačios geriausios rekomendacijos.
    Rekomenduoju tikrai nenusivilsite nes žmogus sąžiningas.
    Ačiū Algimantui ir sėkmės darbuose.

Pirkau bateriją loptop'ui. Viskas veikia. Pristatymas greitas, aptarnavimas puikus. Esu patenkintas. Rekomenduoju pasinaudoti Algimanto paslaugomis. Ačiū

Pirkau baterija dulkių siurbliui, visiškas niekas, talpos nulis.

Ačiū, puiki veiklą. Servisaict už tai užsiprašė 138 EUR plius už remontą 35eur. Čia viskas kainavo 28 €.

Likau nustebintas pristatymo greičiu. Greitas reagavimas ir perdavimas kurjeriui. Ačiū.

Greitai gauta prekė po užsakymo. Prekės kokybė geresnė nei tikėjausi. Į visus klausimus atsako beveik iš karto - daugiau tokių prekybininkų:)

Malonus aptarnavimas, prekės pristatytos laiku.

Norimą prekę gavau labai greitai ir operatyviai.
    Puikus aptarnavimas ir dėmesys pirkėjui.
    Ačiū.

Puikus, malonus, informatyvus, greitas aptarnavimas. Pačios geriausios rekomendacijos. Ačiū ir sėkmės darbuose.

Esu labai patenkintas šios kompanijos teikiamomis paslaugomis. Tiek užsakymas tiek pristatymas atlikti žaibiškai. Sėkmės darbuose!

Viskas labai gerai ir greitai, rekomenduoju

Patvirtinų, kad viskas labai sklandžiai ir operatyviai.

Nuo pat užsakymo iki pristatymo viskas puikiai. Rekomenduoju.

Vieną dieną užsakiau kompiuterio bateriją. Kitą dieną jau turėjau. Pardavėjas maloniai bendraujantis ir geras savo srities žinovas. Baterijos kokybė labai gera. Rekomenduoju.

Geras ir greitas aptarnavimas.
    Prekę gavau praktiškai kitą dieną
    Labai maloniai ir kantriai bendravo telefonu
    Apie kiekvieną žingsnį buvo pranešimas pašte.
    Viskas tvarkingai ir aiškiai
    Rekomenduoju.

Pirkome bateriją dronui. Pristatė pagal žadėtus terminus. Labai nustebino, kad kiekvieną kartą keičiantis užsakymo statusui, informadavo el.paštu, o kai gauvo prekę iš tiekėjo, pasiteiravo kokiu būdu siųsti - kaip mums būtų patogiau priimti. Tikrai malonus, savo darbą išmanantis žmogus. Informacija pateikiama aiškiai, konsultuoja operatyviai. Tikiu, kad ir patys pirksime dar, nes aptarnavimas išvystytas 100%. Duodu 10/10 ir rekomenduoju!

Dėkingas už geras baterijas.Malonus pardavėjas, laikosi žodžio.Dėkui.

Puikus pardavėjas ir konsultantas

Esame labai patenkinti ne tik treniruokliu, bet ir nuoširdžiu bendravimu! Linkime sėkmės ir dėkojame už profesionalumą.

Labai geras ir nuoširdus bendravimas, vertingi patarimai ir pagalba ieškant rekalingų prekių.Profesionalus aptarnavimas, greitas prekių pristatymas. Labai ačiū...

Geras pardavėjas, greit išsiuntė, prekė gera

Ačiū labai! Jūsú dėka galiu vėl naudotis spausdintuvu. Profesionalus aptarnavimas, greitas pristatymas tarpušvenčio metu! Rekomenduosiu draugams

Lietuvos sporto centras

Puikus aptarnavimas, greitas pristatymas, prekė kokybiška. Ačiū

Skuodo r. sav. administracija

Profesionalus aptarnavimas, greitas pristatymas.

Radau ko man reikėjo. Pristatymas greitas. Labai svarbu, kad užsakovas yra informuojamas apie prekės judėjimą.

Esu patenkinta preke. į klausimus atsako operatyviai, lanksčiai prisitaiko del pristatymo, kokybiska preke. Aciu

1-376079.jpeg

Ieškojau maitinimo šaltinio senam spausdintuvui, radau šioje parduotuvėje. Prie prekės buvo išsamus aprašymas, dar pasitikslinau telefonu. Malonus ir greitas aptarnavimas. Dabar galiu vėl naudotis senu įrenginiu.

Man labai patiko ir rupestis, ir greitas pristatymas pagal nora. Kabelis pats labai geros kokybes. kokybiskai ir saugiai supakuotas. Rupestingai pristatytas. Aciu labai!

Viskas gerai organizuota, prekę gavom laiku, kokybišką. Ačiū už rūpestingumą!

Viskas labai gerai, labai informativus aptarnavimas ir informavimas kiekviename žingsnyje.

Aptarnavimas puikus prekes taip pat.Sėkmės versle.

Bateriją gavau greitai, veikia puikiai.Tinklapyje informacija išdėstyta aiškiai.Užsakymo eiga kiekviename žingsnyje buvo informuojama, jautiesi, kad rūpi.Ačiū.

Piliakalnio g. 23, Karmėlava, LT-54447 Kauno r.
    Veiklos sritys: kompiuteriai ir programinė įranga; biuro įranga; buitinė technika; interneto parduotuvės; kompiuterių remontas, it paslaugos; mažmeninė prekyba; prekybos įranga; vaizdo stebėjimo sistemos; video ir audio aparatūra, paslaugos, remontas.
    UAB „Kilobaitas“ – kompiuterių, kompiuterinės ir programinės įrangos parduotuvė, siūlanti žinomų gamintojų nešiojamus, stacionarius ir planšetinius kompiuterius, kompiuterių priedus, profesionalią vaizdo ir garso techniką, programinę įrangą ir žaidimus, buitinę techniką, IT prekes, telefonus ir jų priedus. UAB...
    Ukmergės g. 241, LT-07160 Vilnius.
    Veiklos sritys: interneto parduotuvės; buitinė technika; didmeninė prekyba; įrankiai; kompiuteriai ir programinė įranga; kompiuterių remontas, it paslaugos; mažmeninė prekyba; telekomunikacijos, ryšio priemonės; vaikų prekės; video ir audio aparatūra, paslaugos, remontas.
    KAI REIKIA KAINOS IR PATARIMO VARLE.LT – užsakomųjų parduotuvėlių tinklas, kuriose galima užsisakyti ir atsiimti didžiumą kompiuterinės ir buitinės technikos prekių už internetinę kainą. Mes esame tarsi tarpinis variantas tarp didelių prekybos centrų ir internetinių parduotuvių. VARLĖS dirba su didžiaisiais...
    S. Konarskio g. 2-99, LT-03122 Vilnius.
    Veiklos sritys: interneto parduotuvės; buitinė technika; didmeninė prekyba; įrankiai; kompiuteriai ir programinė įranga; kompiuterių remontas, it paslaugos; mažmeninė prekyba; sporto, turizmo reikmenys; telekomunikacijos, ryšio priemonės; vaikų prekės; video ir audio aparatūra, paslaugos, remontas.
    Internetinė parduotuvė www.rde.lt – vieno iš didžiausių Latvijoje prekybos tinklo „RD Electronics“ atstovas Lietuvoje. Prekiaujame populiariausių prekės ženklų kompiuteriais, mobiliaisiais telefonais, stambiąja ir smulkiąja buitine technika. RDE.LT yra oficialus 250 gamintojų atstovas, todėl savo klientams galime...
    Geležinio Vilko g. 5-48, LT-03131 Vilnius.
    Veiklos sritys: kompiuteriai ir programinė įranga; apskaita; kompiuterių programinės įrangos kūrimas; konsultacijų paslaugos; mokymo kursai.
    Rivile - patikimas partneris augti norinčiam verslui! Jau tris dešimtmečius veikianti UAB „Rivilė“ - viena populiariausių verslo valdymo ir apskaitos sistemų Lietuvoje. Programos funkcionalumas, lankstumas ir patikimumas lėmė, kad su Rivile GAMA vedama beveik kas trečios Lietuvos įmonės apskaita ir/ar valdomas...
    Juozo Balčikonio g. 9, LT-08247 Vilnius.
    Veiklos sritys: kompiuteriai ir programinė įranga; informacijos teikimas; kompiuterių programinės įrangos kūrimas; konsultacijų paslaugos.
    Esame verslo valdymo sistemos „Directo“ platintojas ir diegėjas Lietuvoje. „Directo“ sistema apima tokius modulius kaip finansai, sandėlis, pirkimai, pardavimai, CRM, žmogiškieji ištekliai, projektų valdymas, elektroniniai dokumentai, darbo laiko apskaita, gamyba. Mūsų siekis – padėti klientams rasti optimizuotą ir...