Įmonė Vidginta

Vidginta, UAB

Restoranas PILIALAUKIS, Aludė ALAUS NAMAI

Įmonės kodas 125352957
PVM mokėtojo kodas LT253529515
Vadovas Audrius Vidžys
Adresas A. Goštauto g. 8, LT-01108 Vilnius
Mobilus telefonas Vidginta Mobilus telefonas
Informacija, banketai, renginiai Vidginta Informacija, banketai, renginiai
Restorano vadovas (reklama, įmonių Vidginta Restorano vadovas (reklama, įmonių
El. pašto adresas

Susisiekti el. paštu su Vidginta

Tinklalapis http://www.alausnamai.lt
Darbuotojai 25 darbuotojai (apdraustieji)
Vidutinis atlyginimas 951,57 € (moterų 788,78 €; vyrų 1 323,66 €) (2023 m. liepa) Atlyginimų istorija ›
Atlyginimų mediana 834,82 € (2023 m. liepa) Plačiau ›
SODRA (VSDFV) skola 5752.85 € (2023-09-22 dienos pradžioje)
Pardavimo pajamos 2021: 453 648 € Pajamų istorija ›
Grynasis nuostolis 2021: -82 936 € Plačiau ›
Transportas 2023-09: 1 automobilis (priklauso) Plačiau ›
Pranešimai
Registrų centras, VVTAT
  • Registrų centras: Juridinis asmuo, vėluojantis pateikti finansinės atskaitomybės dokumentus už praėjusius finansinius metus. (Informacija Rekvizitai.lt svetainėje atnaujinta 2023-09-25).
  • VVTAT: Neklasifikuojamųjų apgyvendinimo paslaugų teikėjas. (Informacija atnaujinta 2023-04-20).
Įstatinis kapitalas 502 890,40 €
Įmonės amžius 23 metai 18 dienų
Kredito rizika
Ataskaita Profesionali ataskaita

Ataskaitoje yra specifinių duomenų Plačiau ›

Įvertinimas

Įmonės aprašymas

Erdvus ir vis dar augantis RESTORANAS PILIALAUKIS kviečia organizuoti asmenines šventes, įmonių vakarus, konferencijas, mokymus, sąskrydžius, pramoginius, kultūrinius bei kitus renginius, suburiančius iki 1000 Jūsų svečių !

Restoranas PILIALAUKIS įsikūręs tarp Vilniaus ir Trakų. Vos 20 minučių kelio nuo sostinės, ir pateksite į erdves, kuriose laisvai jausis ir vaikai, ir didelių švenčių dalyviai.

Restorano vadovas svečiams, esant poreikiui, gali pagaminti viską - nuo baltos mišrainės iki kepto elnio ant laužo!

Restorane rasite:

  • 4 skirtingo dydžio uždaras sales, kuriose galite surengti šventę ar kitą renginį iki 80 asmenų;
  • Pirmo ir antro aukšto restorano sales su scena,talpinančias net iki 1000 Jūsų svečių;
  • Jaukią vasaros terasą su erdviu vidiniu kiemu ir lauko estrada, puikiai pritaikytas tiek individualioms Jūsų šventėms, tiek didesniems įmonių renginiams šiltuoju metų laiku – nuo pavasario iki vasaros pabaigos.
  • Įrengtų 11 klasikinio stiliaus dviviečių kambarių, Jūsų svečių nakvynei;
  • Žaidimų kambarį „Linksmalaukis“, užimantį daugiau kaip 170 kv.m, tinkantį įvairioms mažųjų šventėms ir renginiams;
  • Vienintelę Trakų raj. esančią tradicinio alaus daryklą,kurioje organizuojamos alaus degustacijos, kurių metu diplomuoti alaus žinovai supažindina su įdomiu, tūkstantmečius puoselėjamu alaus pasauliu.
  • Erdvią parkavimo aikštelę po atviru dangumi, kurioje Jūs visada rasite laisvų vietų savo transporto priemonei.

Profesionali, didelę patirtį turinti virėjų ir padavėjų komanda užtikrins nepamirštamas Jūsų šventės akimirkas!

Restoranas PILIALAUKIS

Galvės g. 120, Užukampio k., Trakų raj.
GPS: 54.62036611 25.05573884156
Mob.: +370 671 78806
+370 671 73435
[email protected]
www.alausnamai.lt

Pilialaukis darbo laikas: I-IV 11:00-20:00 V 11:00-23:00 VI 11:00-24:00 VII 11:00-21:00

Alaus namai darbo laikas:

I-III 11:30-24:00 IV 11:30-03:00 V 11:30-03:00 VI 11:30-03:00 VII nedirba

Restoranas tęsia ,,Alaus namuose" pradėtą savo veiklą, populiarindami tikrą, tradicinį lietuvišką alų. Restorane rasite seną, gerai pažįstamą ir patikimą tradicinę lietuvišką, bei modernią europietišką virtuvę. Nors pastaruoju metu populiaru ginčytis ar bulviniai patiekalai iš tiesų yra senosios lietuvių virtuvės atstovai – ragaujant ,,Pilialaukio" keptus bulvinius blynus, kugelį ir didžkukulius, tai pasidaro visiškai nesvarbu, nes šie patiekalai paruošti dėmesingai visoms smulkmenoms.

Restorane populiariausi mėsos patiekalai: kiaulienos karka, lėtai kepti jaučio žandai, kiaulienos šonkauliukai, kuo pasisotinti čia ras ir vegetarai – miško grybų sriuba, alaus padaže kepti tofu ir baklažanai, kastinys ir įvairios salotos.

,,Pilialaukis" žinomas dėl savo kibinų. Taip, kibinai su kapota aviena ir kita mėsa, žinoma puikūs, tačiau kibinai su grybais…vos prakandus sužavi visus ragavusius.

Restoranas propaguoja ne tik lietuvišką virtuvę ir alų, bet ir Lietuvos ūkininkų produkciją. Namines dešras, lašinukus, sezonines daržoves ,,Pilialaukio" šefas Karolis Zajančkauskas perka tik iš Lietuvos ūkininkų, o duoną tikroje duonkepėje kepa patys.
Norintiems ne tik paskanauti tikro, gyvo lietuviško alaus, tačiau taip pat daugiau sužinoti apie jo rūšis, savybes, aludarystės meną bei vietą istorijos kontekste – organizuojamos alaus degustacijos, kurių metu diplomuoti alaus žinovai supažindina su įdomiu, tūkstantmečius puoselėjamu alaus pasauliu.

Žiemos penktadieniais restorane vyksta Lietuvos pop muzikos atlikėjų koncertai, šeštadieniais skamba gyva muzika, sekmadieniais organizuojami vėlyvi šeimos pusryčiai su pramogomis vaikams (batutai), vasaros sekmadieniais „Pilialaukyje" kas kart ruošiami vis nauji patiekalai, kepami ant griliaus, rudenį dienos pietų meniu paįvairinamas patiekalais iš sezoninių daržovių, vaisių ir grybų.

Keliaudami į „Pilialaukį" nepamirškite ir vaikų, restorane yra įsikūręs atskiras vaikų žaidimų kambarys "Linksmalaukis", mažiesiems herojams restoranas yra paruošęs atskirą meniu, kuriame yra vaikų mėgstami miltiniai, pieno, bulvių ir vištienos patiekalai. Restorano antrame aukšte mažiesiems yra vaikų žaidimų aikštelė su čiuožikla.
„Pilialaukyje" galima ir nakvoti, čia įrengti 11 klasikinio stiliaus dviviečiai kambariai.
,,Pilialaukis" unikalus savo didžiulėmis erdvėmis, kuriose vienu metu gali švęsti iki 1000 žmonių, prie restorano, svečių patogumui, įrengta didžiulė mašinų stovėjimo aikštelė. Profesionali, didelę patirtį turinti, virėjų ir padavėjų komanda užtikrins nepamirštamos Jūsų šventės akimirkas, erdviose restorano salėse galima organizuoti siautulingus šokius svečiams, kelios pobūvių salės turi židinius.
Pobūviams restorane įrengtos 4 skirtingo dydžio uždaros salės, kuriose sėdimų vietų nuo 8 iki 60.
Taip pat restorane yra vidinė lauko terasa su didele žalia zona, kuriose galima organizuoti įvairias pramogas (jodinėjimą su žirgais, šokinėjimą ant batutų, įvairius komandinius žaidimus), šiltu vakaru svečiai gali pasivaikščioti gamtoje. Šalia restorano įrengta scena.
Restorano šefas svečiams yra paruošusi specialų pobūvių meniu, bet, esant poreikiui, gali pagaminti viską; nuo baltos mišrainės iki kepto elnio ant laužo! ,,Pilialaukio" komanda nuo A iki Z pasirūpins Jūsų pobūviais bet kuriame Lietuvos kampelyje.
Restoranas „Pilialaukis" bendradarbiauja su renginių organizavimo įmonėmis, edukacinių programų vedančiais, įvairaus stiliaus muzikos atlikėjais, interjero dekoratoriais, floristais, fotografais, vestuvinių suknelių ir transporto bei taksi įmonėmis.

Įmonės nuotraukos

VidgintaVidginta nuotraukaFoto Vidginta (125352957)Įmonės Vidginta nuotraukosErdvus ir vis dar augantis RESTORANASVidginta, UAB nuotrauka

Žemėlapis (apytikslė vieta)

Rodyti žemėlapį
Kitos šio miesto įmonės: Vilnius Kitos įmonės šioje gatvėje: A. Goštauto g.
Raktažodžiai: Renginių organizavimas, Profesionalus renginiu organizatoriai, VIP renginiu organizavimas, Geriausi renginiu organizatoriai, Renginiai imonem, renginiu organizavimo imones, svenciu organizavimas, renginiu organizatorius, renginio vedejas, renginiu organizavimas studijos, sventes organizavimas, stambus renginiai, rodyti visus...

Ar tai jūsų įmonė?

Papildykite, pakeiskite, panaikinkite įmonės Vidginta, UAB (įmonės kodas 125352957) informaciją, rekvizitus, logotipą, nuotraukas, Jūsų veiklą apibūdinančius raktažodžius. Primename, kad bendrovės, apie kurias įvesta daugiau naudingos informacijos, rodomos aukščiau įmonių katalogo paieškos rezultatuose.

Spauskite čia
Susipažindami ir naudodami rekvizitai.lt viešinamus įmonių vadovų asmens duomenis tampate savarankišku duomenų valdytoju, kuriam taikomi ES reglamento Nr. 2016/679 (BDAR) reikalavimai. Jūs prisiimate atsakomybę tvarkyti asmens duomenis tik turėdami tam teisėtą pagrindą, vadovaudamiesi BDAR numatytais principais ir laikydamiesi kitų BDAR nustatytų reikalavimų, įskaitant techninių ir organizacinių priemonių įgyvendinimą.