VZ.lt
Lankytojų nuomonė, pagyrimai, skundai apie įmonę Brasco fashion, UAB

Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Brasco fashion

Atsiliepimai apie Brasco fashion, UAB

Brasco jewelry

Parašyk savo nuomonę apie Brasco fashion, UAB
*Nurodyk tikrą el. paštą, kitaip negalėsi patvirtinti komentaro!Prašome palaukti, kol užsikraus duomenys...
Nurodyk, jeigu nori, kad su tavimi susisiektų įmonė.

(atnaujinti kodą)
Įveskite šį kodą *
* Žvaigždute pažymėtus laukelius būtina užpildyti.
Lankytojai, pateikdami nuomonę apie įmones patvirtina, kad ši informacija yra teisinga ir atsako už jų turinį. Draudžiama talpinti įžeidžiančią informaciją, siekiant pažeminti. Pastebėjus tokius atvejus, ji trinama be perspėjimo. Gavus objektyvių duomenų, kad pateikta informacija melaginga, ji trinama be perspėjimo. Ne iš ES šalių ir naudojant proxy serverius parašyti komentarai gali būti pašalinti dėl sudėtingos autorių paieškos. Kritika apie įmonę yra saugoma, jei ji reiškiama neįžeidžiant, nesiekiant žeminti ar menkinti, o turint pozityvių tikslų – norint išryškinti juridinio asmens ar jo veiklos trūkumus ir siekiant juos pašalinti. Jūsų IP adresas, prisijungimo laikas, el. pašto adresas, telefonas (jei nurodėte) ir komentaro tekstas bus išsaugoti, plačiau apie šių duomenų saugojimo tvarką skaitykite rekvizitai.lt taisyklėse. Rašydami komentarą sutinkate, kad Jūsų pateiktus kontaktus (IP adresą, el. pašto adresą ir, jei nurodėte, telefono numerį) matys įmonės atstovai. Pilnas komentarų rašymo, saugojimo ir panaikinimo taisykles rasite paspaudę žemiau esančią nuorodą "Susipažinau su Rekvizitai.lt taisyklėmis".
UAB "Brasco fashion"
2023-02-03 10:04:42 IP 2e8b8l92
Gerda 2023-02-03 00:35:50
pasirinkimas didelis, bet kokybė labai prasta, nusipirkau žiedelį nepraėjo nei mėnuo o jau visos akutės baigia iškriti, nerekomenduočiau
Sveiki, Gerda. Perkant gaminius mūsų parduotuvėse, jeigu gaminys neturi mechaninių pažeidimų, gaminiams yra suteikiama garantija. Susisiekite su mumis el. paštu: [email protected] arba tel. +37060442021 ir mes įvertinę situaciją, pasiūlysime galimus problemos sprendimo būdus.
Atsakyti
Laba uzsisakiau juvelyrikos penktadieni ir nustebau kad siandiena sekmadienis jau siuntinys man pristatytas. Preke esu labai patenkytas ir toliau ziuresiu pirkti tik pas jus Dekoju.
UAB "Brasco fashion"
2022-11-09 19:01:07 IP 2e8b8l92
Judita 2022-10-30 20:34:30
Prekės puikios, bet deja, šiandien (10.30 d.) teko susidurti pardavėja, kuri dirbo Klaipėdoje-labai nemaloni. Žiūrinėjomės žiedus, kartu buvo ir vaikas, kuris atsitūpęs vardino raideles, esančias ant salelės, o pardavėja liepė šalintis mums nuo prekystalio (stiklo nelietė, vardino tik raides). Labai nemaloni patirtis. Gaila, bet taip prarandate pirkėjus.
Sveiki, Judita, dėkojame, kad su mumis susisiekėte. Apgailestaujame, kad teko susidurti su tokia situacija.
Atsakyti
Nuostabi parduotuvė! Dirba nuostabūs žmonės! Iškilus problemai rado puikų sprendimo būdą, nepaliko bėdoje ir viską išsprendė. Dar kartą patvirtina, kodėl visą auksą perkame tik pas juos. Ypatingi linkėjimai Julijai iš e-shop ir Vilniaus Akropolio salelėje dirbančiai Natalijai. Aptarnavimas puikus! :)
Atsakyti
Jau penkeri metai, kai "Brasco" yra mano pirmo pasirinkimo juvelyrikos parduotuvė. Tai, kad ji pirmo pasirinkimo, lemia faktoriai: 1) itin mažos kainos, lyginant su kitomis internetinėmis juvelyrikos parduotuvėmis; 2) asortimenentas; 3) sakyčiau, žaibiškas pristatymas: pirkimas darbo dieną - darbo dienos tarpas - kurjeris prie durų; 4) per penkerius metus - nei vieno nesusipratimo (o perku tikrai dažnai, kas keletas mėnesių).
Atsakyti
Puiki internetinė parduotuvė, užsakymas atėjo labai greitai
Atsakyti
Šiandien teko lankytis jusu parduotuveje Vilniaus Akropoli.Jusu pardavėja labai malonus ir taktiškas žmogutis.Tokiu žmoniu belike mažai.Noriu isigiti papuošalu, bet labai sunku išsirinkti.Jusu mergaite jaigu neklistu Violeta kantriai ir maloniai pakonsultavo, parode ir papasakojo apie gaminius., Bei malonei šypsoji.
Atsakyti
Tobula. Pirkau gaminį jau antrą kartą šioje interneto parduotuvėje. Patinka kai randu išskirtinį papuošalą, pristatymas greitas. Gaminiai kokybiški. Ir toliau būsiu jūsų klientė.
UAB Brasco fashion
2020-08-04 11:26:08 IP 2e8b8l92
Lina 2020-07-19 19:41:52
Pirkau žieda, nepraėjo nė savaitė baigia akutės iškrist, kas per kokybė.
Sveiki, Lina. Dėkojame, kad su mumis susisiekėte ir atsiuntėte žiedą mums į biurą. Deja žiedas yra deformuotas, dėl to akmenukai ir iškrito. Kadangi žiedas turi mechaninių pažeidimų jis neatitinka garantinio aptarnavimo sąlygų.
UAB Brasco fashion
2020-07-20 14:34:18 IP 28mbqarb
Lina 2020-07-19 19:41:52
Pirkau žieda, nepraėjo nė savaitė baigia akutės iškrist, kas per kokybė.
Sveiki, Lina. Perkant gaminius mūsų internetinėje parduotuvėje, gaminiams yra suteikiama garantija. Todėl jei gaminys neturi mechaninių pažeidimų, kreipkitės el. paštu: [email protected] ir mes išspręsime problemą.
Atsakyti
Pirmą kartą pirkau auksinį papuošalą internetu, todėl buvo dvejonių, tačiau likau maloniai nustebinta
Atsakyti
Papuosalai kokybiski, uzsakyta preke pristato greitai, kainos taip pat geros, beto patogus internetinis tinklalapis prekems apziureti, rinktis, papuosalai tikrai issamiai aprasyti, lyginant su kitais internetiniais juvelyrikos tinklapiais. Aciu uz kokybe :)
Atsakyti
Taip pat esu labai patenkinta ir pasirinkimu ir pristatymu ir nuolaidomis.
Perku tik pas Jūs :)

Sėkmes.
Atsakyti
Prekė Kalėdų laikotarpiu, kai visi kurjeriai vėluoja - atkeliavo per parą, ačiū.

Business group
Deimantai ir juvelyrika

Adresas: Didžioji g. 39-13, LT-01128 Vilnius.
Veiklos sritys: juvelyriniai dirbiniai ir bižuterija; laikrodžiai.
„Ribas Jewellery“ – deimantų ir juvelyrikos ekspertų kompanija, kuri kuria, gamina bei parduoda šiuolaikiškas juvelyrinių dirbinių iš aukso kolekcijas su brangakmeniais – deimantais, safyrais, smaragdais ir rubinais. Mes siekiame pakeisti požiūrį į papuošalus su deimantais – išsklaidyti neteisingus įsitikinimus ir...

Informacijos saugumas tampa kritinis: net 84% įmonių patyrė informacijos saugos pažeidimų
Sparčiai vystantis technologijoms, grėsmės organizacijos informacijos saugumui taip pat nuolat auga: daugėja pažeidimų ir įsibrovimų, didėja jų daroma žala. Informacijos saugos spragos...
Nealkoholinis "Švyturio Ekstra" ketina skinti tarptautinių apdovanojimų laurus
Nealkoholinis "Švyturio Ekstra" ketina skinti tarptautinių apdovanojimų laurus
"Švyturio" aludariai buvo pirmieji šalyje pristatę nealkoholinių alaus skonių paletę. Nors rinką užsiaugino greitai, nealkoholinio "Švyturio Ekstra" kūrėjai šiam gėrimui turi dar daug lūkesčių ir...
Kibernetinis saugumas – tai daugiau nei apsauga nuo atakų
Kibernetinis saugumas – tai daugiau nei apsauga nuo atakų
Kibernetinio saugumo užtikrinimas apima ne tik atakų pastebėjimą bei užkardymą, bet ir prevencinius veiksmus, leidžiančius suvaldyti saugumo grėsmes ir sėkmingų atakų pasekmes. Su šiais etapais...
Kitos naujienos »

Prisijungti prie katalogo

Apklausa

Ar esate patenkinti savo atlyginimu?

Akcijų kainos

Intel 29,03 +3,20%